Kendi isteğimle yapmadım
Anal ilişki ağrısı nasıl geçer yataktan kalkamıyorum?
Kendi isteğimle yapmadım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O acı elbet geçer ama ya ya diğer acı nasıl geçecek, asıl sorun o işte...
Homoseksüellik ve livata (anal seks) yapanlara ne olmuş bir bakın ve düşünün onların cezasını bu dünyadayken bile ertelemeyen Cenab-ı Hak öbür dünyada onlara ne büyük azaplar verecek
ARAF S.80-82. AYETLER: “Hani Lut da kavmine şöyle demişti: ‘Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı, çirkinliği mi yapıyorsunuz?
Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz,
ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz’ Kavminin cevabı: “Yurdunuzdan sürüp çıkarın
bunları, çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış” demekten başka olmadı”
HUD S.81. AYET: “(Elçiler-Melekler) Dediler ki: ‘Ey Lut, biz Rabbinin elçileriyiz.
Onlar sana kesin olarak ulaşamazlar. Gecenin bir parçasında ailenle birlikte yürü
(yola çık). Sakın, hiçbiriniz dönüp arkasına bakmasın;fakat senin karın başka.
Çünkü onlara isabet edecek olan, ona da isabet edecektir. Onlara va’dolunan
(azab) sabah vaktidir. Sabah da yakın değil mi?
HİCR S.73-76. AYETLER: “Derken, tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde
onları (o korkunç ve dayanılmaz) çığlık yakalayıverdi. Anında (yurtlarının) üstünü
altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık. Elbette bunda
bunda ‘derin bir kavrayışa sahip olanlar’ için gerçekten ayetler vardır. O (şehirde)
gerçekten bir yol üstünde (hâlâ) durmaktadır.
Kendi isteğimle yapmadım
Normalde böyle bir ağrı olmaz. Olmaması için iki tarafında isteği ile olmalı ya da kadın kişisinin nötr olması gerekir. Vajina da anüs de kaslardan ve kas halkalarından oluştuğu için irkilme, çekinme ya da endişe gibi hislerle kendini koruma içgüdüsü ile kasılır ve ilerlemeye mani olabilir. Bu şekilde ilişkiye girildiğinde vajinal ya da anal olması farketmez, canın yanacaktır. Vajinalde rızan olduğundan kendini hazırlayabilmişsin. Anal ilişki için de vücudunu serbest bırakabilseydin, daha değişik bir haz ile ilişkiyi neticelendirebilirdin.
Konuya dönersek, eczaneden proctolog rektal 30 gr krem alıp anüsüne uygulayabilirsin. Gerçi hiçbir şey yapmasan da geçecek ama durumu ve oluşmuşsa tahribatı giderecektir.
Bu tarz bir ilişkiyi, bilen biri ile keyif alarak yaşayabilirsin. Mevcut partnerin gibi bodoslama hücum eden biriyle böyle nimetlerden soğuyabilirsin.
Seçimlerini doğru kişilerden yana yapmanda yarar olacaktır.
Sağol
Sen de.
Oncelikle cok gecmis olsun. Yasadiginiz olay, evli dahi olsaniz, bunun adi tecavuzdur. Su anda siz bir tecavuz magdurusunuz ve o kisiden sikayetci olabilirsiniz. Ikinci, zorla girilen anal iliski ciddi doku tahribatlarina neden olabilir. Bagirsak dokuda yirtilmalara kanamalara neden olabilir. Agrinin devami halinde mutlaka hekime basvurun. Bagirsaginizda doku tahribati olmus olabilir. Telaslandirmak istemem ama hayati risk soz konusu olabilir. Ancak bu soylediklerim kucuk bir ihtimal. Size olmus olan tahminimce, anus kaslarindaki zedelenme. bunun icin beklemekten baska careniz yok. kas doku kendini yavas yavas tamir edecektir. Tekrardan cok buyuk gecmis olsun.
Sağol
Cevap
51Cevap
Teramicin krem var antibiyotik içerik li yırtılma yara falan varsa tüpü içeri sık ama öncesinde hafif lifli fasulye nohut gibi ve az ye tecrübeli değilim ama yakın hissettim birden kendimi tarama melhem olabilidiysek ne ala erkekler genelde dalga geçmiş kızlar yardımcı olmaya çalışmış bir çok kızın tecrübeli olduğunu gösteren mesajı beni düşündürdü bakire olan ve hayatında hiç kimsenin olmadığını söyleyen eşim acaba böyle bir şey yaşadımı? Keşke ben bakire değilim diyen biriyle evlenseydim en azından kafamda soru kalmazdı
Normalde hicbirsey olmazdi. Sonrasinda hicbir aci cekmezdin. Ama erkek acemi zorba ve bencil olunca aci cektirmesi normal. Biz de partnerimle anal yapiyoruz. Artik ben degil kendisi istiyor. Alisti ve zevk aliyor. Kadinin analdan zevk almasi ℅50 erkekle alakalidir. ℅50 ise kendi ruh hali. Sana baski yapmis zulüm etmis resmen. Haksizligin da bu kadari. Cok ayip etmis gercekten.
Canim kan aman yoksa mecbur bekleyeceksin yapmayı bilmiyor demekki seni kötü hale sokmuş normalde adabı var o işinde zevk alman gereken yerde sana ne le r yaşatmış bana. Kalırsa onunla görüşme bir daha derim seni kullanıyor sanırım sen su an acı cekiyorsun onun umurunda mi
Büyük ihtimalle aleti kalın olduğu için ve kuru kuru soktuğu için yırtılma olmuştur ve kaslar zedelenmiştir.
Anestol pomat sürebilirsin biraz ağrısını alır birde volteren içebilirsin kas gevşetici.
ama düzelmesi 3 gün sürer en az
Teşekkürler
Rica ederim
İslama göre livata olarak geçiyordu yanlsı hatırlamıyorsam , bir araştırırsan normal cinsel iliskiden bile kotu oldugunu anlarsın. Bir daha yapma derim.
Kendi isteğimle yapmadım
O zaman tecavüz etmiş , onun erkekligini s. keyim.
Bende s. km
Sinir ve kası zedelemişsin bir hafta falan o ağrıya acıya alışacaksın boşuna denilmiyor bok yolu sıkıntılı diye
su site sayesinde Turkiyenin en kaliteli kaşarlarini tanimaya başladik.
İsteyerek yapmadım neyin kaşarlığı
ya nasıl aptalsiniz böyle herifle israrla niye birlikte olursunuz ama galiba kötülükten hoşlanıyorsunuz
Sende o insana benzeyen varlikla birlikte oluyosun? Yazık
Muhtemelen sinir zedelenmesi doktora gitmelisin en azindan dikis atar
yazık olmuş kız sana
neden izin verirsiniz ki böyle şeylere anlayamıyorum
İzin vermedim
Ayrıldığımı yazdım
Bu sitede gördüklerim yüzünden şaşırma yetimi KAYBETTIM... Allah belanı daha beter versin InsAllah. ...
romatizmal rahatsızlıklar için ağrı kesici kas gevşetici kremlerden al sür rahatlarsın
hiç bişey zaman bram krem sür girişine hafif yrtlma vardr
hak yolu dururken neden kendinze macera arayip aci cekici sadist hamleler yapiyorsubuz anlamis degilim
Hiyar tam birokuzmus... is bilmeyenin yapacagi sey degildir anal.. paldir kuldur olmaz..
iğrenç şeyler sizi. beter ol patlattı göötünü işte. ders olsun sana
Yuh😂
:))))))) komik dimi
He.
uyma sende bu pislklere. evlenince yaparsın
İsteyerwk yapmaıdm dengesi
o zaman tecavüze girer. git yasal işlemleri başlat. paröaladı resmen seni. ayağa kalkamıyorsun senşnle evlenmez bu. bir şnsan evleneceği kadına bu vahşeti yapmaz
ya yapmayın analdan diyoruz çok acır yürüyemessinniz diyoruz ama dinlemiyor kimse sen oradan zevk aldınmı bence almamışsındır
Geçmiş olsun çok... Büyük tuvaletinde sorun olmaz umarım
Deliğini kremledin mi iyi gelir
Böyle öküzleri hayatınızdan çıkarın ki daha güzel bir dünyada yaşayın
Çıkardım zaen
Mide bulandırıcı anal ilişki
Bencede
Gerekli alıştırma ve kremlemeyi yapmadıusaniz zorlu olut
Öküz ya kıyamam bir bayan hazine gibidir değerlidir ona nasıl böyle kıyıyorlar ki anlamıyorum
zencıylemı yaptın ne yaptın canım sen :D
Anal ilişki günah ve haramdır. Yapan zekatını verip tövbe etmeli ikinizde
o ağrıyı geçirecek pek bir şey yok uyu sadece
Duşa gir hafif sıcak su tut o bölgene
Sıcak-ılık su iyi gelir.
Vurduran burada alıyor soluğu şaka gibi :D
Demek adamın malı büyüktü
Dün yaptın bu gün ayrisiniz?
Evet ayrıldım
Valla helal olsunn
Bir daha yapma. Çok zararlı birşey. Kanama var mı?
Krem verdi mi doktor?
Kas gevşetici ve ilaç
tamam ayrıl o sapıktan bence.
Ayrıldığımı demiştim
İb. ne utanmaz herif kızı ne hale soktu
Damarlarını şişirmiş iyice
bir daha hayatina almazsin sanirim o hayvani
Ben alistim sende alisirsin
Pardon
Anal yaptikca alisiyor delik
krem sursen kas gevsetici falan
Sürdüm
fayda?
Vermedi hala ağrıyor
kas gevşeticinn faydası olabilir diye dusunuyom
) zamanla geçer 4-5 gün sonra düşüş başlar.
tek bir önerim var arkadan verme bir daha
Kac zamandir yaptin ayol anali
bol bol kremle orayı yumşasın
bolca duş al kas gevşetici varsa kullan
Düşün işte oda şu an zevk sigarası içio
hata yapmışsınız
Tekneyi basıp bırak deseydın
Bırakmadı
Zorlasaydın işte , gerekirse vuraydın bir tane sert kullanmış totonu mahvetmiş dikkat et bir yapma artık ordan
Yapmayarak geçer vajinadan yapın
boş otobüste ayakta götürürler adamı böyle
2 gün sürer o daha
Geçmiş olsun sıcak suya otur
Allah affetsin
uyusan
Uyudum zaten
g. tü başı dağıttın yani
kayganlaştırıcı şart
Geçmiş olsun
oha direk mi girdi
Evet
baya kan da gelmiştir kesin
bisey sorcam Şu an anusun deligin hala açık mı yani eskisi gibi sıkı değil mi
Açık
Hadi ya canım baya zorlamis orda kılcal damarlar var onları yırtılmış istersen biraz krem sur vazelin filan
geçmiş olsun
Sağol
bir daha izin verme daha kötü bir şey olabilirdi
İzin vermemiştim zaten
zorla yapmış biliyorum ama sert çık artık
geçer bekle
2-3 güne geçer
Yapacak birşey yok
Troll soru
tükürmedenmi yaptı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar