+1 yılneden erkeklere o gözle bakıyor çoğu insan, kimi diyor tecrübe için yapması iyi, kimi diyor erkeksin hak ediyorsun, s... kmedin mi hiç. bende yapmadım, illa yapmak mı lazım, yapmayana saf diyorlar canım diyorlar. la ne enteresan bi olay yaa
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. ben zarfi attim gerisi gelir diye düsünmüs bide kayserililer kurnaz derler yok bu kesin kayserili deyil
ergen heryerde ergen napacaksin kolay deyil.08 Yorumla
Soran+1 yılNiye zoruna gitti
Soran+1 yılO zaman niye abartılı tepki gösterdin
Soran+1 yılHehe:)) böyle birşeyi hayatta kafama takmam sadece tepkini çözemedim vardır geçmişinde birşey ya neyse boşver hoşçakal
Soran+1 yılYok canım alıştım kuyruk acısı olanlarla karşılaşmaya takılmam ben merak etme
+1 yılKayseriliyim Bakirim. Kız arkadaşım bile olmadı. Evililik dışı ilişkiye kesinlikle karşıyım. Yapanlardanda nefret ederim Yaşım 22
015 Yorumla
Soran+1 yılSonradan yazdın ya inandırıcı gelmiyor alttaki üyelerden biri olmayasınn
- +1 yıl
Kayseri ile alıp veremediğin ne senin. Karalayıp duruyorsun. Neden Kayseri yani. Haklısın gösterişi sever bu memleketin insanı bir çok şeyi özentiliğinden yapar her halttan anlamaz. Sendemi öylesin o zaman diyeceksin hayır. Sadece kimliğimde yazdığı kadar kayseriliyim. Bende sevmem memleketin insanlarını bazıları gerçekten katil olduracak kadar geri kafaldıır. Ama dini inancına laf atacak ne oldu yani ?
- +1 yıl
İster inan ister inanma yazdıklarımın hepsi doğru sen inanmayabilirsin
Soran+1 yılBen sadece zina kısmını söyledim geri kalanını sen çıkarttın
- +1 yıl
Ben daha geniş açıklama yapmış olmak için yazdım boşver o kısmını. Bende zina kısmındayım. Neden bu kadar kan kusuyorsun ?
Soran+1 yılSen bu yaşa kadar bakir yaşadıysan ben gurur duyarım zaten demekki benim hemşerilerimdende çok düzgünleri çıkıyor ama diğer kısımlar olmadı ben gösteriş yapıyor özentili inançsız falan demedim. Günahımı alma
Soran+1 yılHocam bu konuda kan kusmuyorum bazı kendini bilmezler sorumu çarpıttılar onlar daha iyi anlasınlar diye vurguladım soruyu alakasız yerlere saçma sapan amaçlara çektiler. Tabi kişi herkesi kendi gibi sanır onların böyle düşünmesi normal.
- +1 yıl
Ben senin için ve herkes için demiyorum. Bugüne kadar o kadar çok insanla yüz göz oldum ve hepside beş para etmez insanlar. Düzgün kişilikler kesinlikle var yok demiyorum. Diyemem. Ama çok çok çok az bir kesim maalesef gerçekten düzgün.
Sende haklısın ama çok sert giriş yapmışsın :)
Soran+1 yılEvet sert giriş yaptım haklısın ama kızdığımdan oldu. ayrıca seni eklemedim buradan koca aramak için sorduğumu sananlara ders olsun. Herkes aynı değil:))
- +1 yıl
Beni eklemiş olmanla koca aramanın bağlantısı nedir ? :D
Gerçi eklemiş olsan bir kaç sorum olabilirdi. (banada sulanıyor diyecekler şimdide :)
Soran+1 yılBenim birini bulmak amacıyla bu soruyu sorduğumu düşünen arkadaşlar oldu. Valla sana da kesin sulanıyor demişlerdir. Eminim
- +1 yıl
Herkesin her söylediğine bakacak olursak evin yolunu bulamayız. Herkes istediğini düşünür ama doğru olan bir tek şey var :)
Soran+1 yılTanıdığıma memnun oldum iyi günler Allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
Amin cümlemize :)
- +1 yıl
Teşekkür Ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
ben !
Daha malesef canlı canlı vagina bile görmedim ellemedim utanıyorum kendinden :(
bu arada şahabiye de oturuyorum sen ?
Tanışma olanağımız var mi01 Yorumla
Soran+1 yılAçıkça yazdık sorunun başında hala aynı mantık ben kimseyi eklemiyeceğimi dedim kardeş türkçen yok mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutlaka vardır ben istanbulun en işlek semtinden birinde oturuyorum ve hiç yapmadım. yani istesem sokağa çıkmam yeter hiç olmadı 100 tl parama bakar ama ben Allah'tan korkarım. Kayseriyi biliyorum orada mutlaka vardır.
014 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorun orada buradan o kadar kişiliklisi çıkmıyor sözde herkes en koyu dindar şehrin yüzde yetmişi AKP ye oy veriyor hepsi beş vakit namazında ama o işe gelince kimse günah dinlemiyor.
Cevap sahibi+1 yılYani kişide bitiyor oralı buralı olmasından değil.
Soran+1 yılBiliyorum ama gördün cevapları başka şehirlerden çıktı Kayseri'den yok
Cevap sahibi+1 yılBelki karserili yoktur sitede sen düzgün insanı seçmeye çalış siteden araştırmaya değil
Soran+1 yılBen burdan birini seçmem zaten sadece burada açıkça konuşulduğu için merak ettim. Başında dedim kimseyle ilgilenmek için sormuyorum sadece hemşerilerimi analiz edecektim ama beni koca arıyor sandılar. İnsanlar çok önyargılı
Cevap sahibi+1 yılAma sana şunu söyleyeyim kayserinin kızlarıda çok iyi değil malesef birkaç günlüğüne gezmeye gittim bir arkadaşımla sokakta iki bayanla tanıştık beraber mantı yedik. daha tanışalı 2 saat olmasına rağmen bizi evlerine davet ettiler , arkadaşım gidecekti ben gitmedim gitsek sonumuz belliydi yani.
Soran+1 yılVardır elbet ama genelde Kayseri'nin kızları bakire hatta çoğunluğu bakire. İçlerinden geldim iyi biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama erkekler için bu işi yapmak çok daha kolay bunun yapıldığı resmi işletmeler bile mevcut
Soran+1 yılGenede senin gibiler varmış tebrik ederim.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim umarım benim gibi düşünen bir kız bulabilirim ve sende gönlüne göre birini bulabilirsin..
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah ikimizde düzgün kişilerle karşılaşırız saolasın :)) iyi günler
Cevap sahibi+1 yılİyi günler Kayseri'li :)) Bu arada şehrinizi beğendim kapalıçarşı, yeraltı çarşısı , erciyes dağı harika. ama mantısını beğenmedim hemde en lüks mekanında yedim iyi olsun diye :)
Soran+1 yılDışarıda çok güzel olmuyor mantı :)) ama evet şehir güzel gerçekten
Cevap sahibi+1 yılAnadolu da gördüğüm en gelişmiş şehir diyebilirim. Birçok yeri dolaştım :) Güzel yani değerini bilin.
Ben kayserili değilim ancak bakireyim :)
Ayrıca Kayserye gelidm 3 gün kaldım çok güzel bir şehir gezecek yeri çok ama birbrin çok uzaklar yahu :)00 YorumlaKayseriliyim 21 yaşındayım bakireyim gururluyum mutluyum .
12 Yorumla- +1 yıl
bakirim olacak o aasdsdff
+1 yılOhh be ben de pastırma falan isteyecek diye çok korktuydum :(
01 Yorumla
Soran+1 yılDur onuda istiycem
Gizli Üye(36-45)+1 yılKayserinin erkeği dedim mi durup birkez daha düşünmek lazım herzaman.:)
Evet Kayserili olmasada 1 tane var şuan bunları yazıyor.013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden Kayseri sen oralımısın?
Soran+1 yılŞimdi bak mevzu şu burada çoğunluk tutucudur. Bar yoktur . Şehrin yüzde sekseni türbanlıdır. Herkes din konusunda herbirşeye karışır. Hatta şehir iyice bağnazdır. Ama iş zinaya gelince yapmayan bir Allah'ın kulu çıkmaz. Bende merak ettim belki burada vardır diye ama siteden de çıkmadı. Yani genellemem doğruymuş şimdi anladın mı beni.
Cevap sahibi+1 yılİyi güzel hoşta onların bağnazlıkları onları ilgilendirir yaptıkları işdende Allah'a hesap verecekler.
Ayrıca bu siteye bakarak genellemem doğruymuş demek komik kaç tane kayserili varki burada olsada nüfusuyla burayı karşılaştırıp genelleme yapmak olmayacak birşey.
Onlarında vardır muhakkak aralarında iyi olanlar.
Soran+1 yılTamam buradan genellemek doğru değil ama hiç duymadım yıllardır burada yaşıyorum bir tane bile bakir yaşamış duymadım.
Cevap sahibi+1 yılVardırda devir öyle bir devirki millet bakirliğini gizlemek zorunda kalıyor, alaya alınıyor devamlı küçümseniyor bunuda yine müslüman olduğunu söyliyenler yapıyor.
Soran+1 yılAlay edildiğini bilmiyordum. İnşallah dediğin gibi insanlar vardır.
Cevap sahibi+1 yılErkeksin ya bir kızla beraber olmamışsan bir yaşa kadar pısırık olursun,ödlek olursun,hanım evladı korkak olursun.Arkadaşların erkek ya devamlı birilerini altına alır seninle alay edr gururunla oynarlar bu yüzden bakir olanlar genelde o işi yapan ERKEK gibi gösterirler kendini ne zamanlara geldik.
Soran+1 yılBu o baskıyı yapanların günahı ama ben genede daha düzgün olmalarını isterdim
Cevap sahibi+1 yılValla bana derlerdi ki askere gittim mi Kayserililere,İzmirlilere dikkat et.
Hakikaten 3 Kayserili 4,5 İzmirli vardı aralarında bir tane düzgün insan yoktu.
Kayserililer uyanık ayağına yatıp insan satmayı iyi beceriyorlardı,İzmirliler komple fuhuşçu,otçu,yalancıydı.
Soran+1 yılTamam hemşerilerim zina yapıyorlar kabulde senin anlattığın çok çok ağır şeyler adam satmak falan bu dediğini çok az insan yapar böyle bir genellemeyi hiçbir şehre yapamam kusura bakma burada hak vermiyorum sana
Cevap sahibi+1 yılBen genelleme yapmadım senin gibi sadece gördüklerimi anlattım.
Soran+1 yılAnlıyorum
Cevap sahibi+1 yılSorun yok o zaman.
Cinsel Yaşam konusunda 449 cevap paylaştı. kayseriliyim ama evliyim yani ilişkiye girdim senin kriterlerine malesef uymuyorum gadasını aldığım.
29 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden öncede bakir değildin değil mi?
Soran+1 yılHocam haksız değilim kayseri de bakir erkek hiç yok değil mi? Başka şehirlerde var ama Kayseri'de yok
Soran+1 yılKayseri'den bakir erkek çıkmaz onların dindarlığı sahtedir buna emin olmak istiyorum sorunun başlığında yazıyordu
Soran+1 yılSen beni bal gibi anladın ya neyse anlamamış ayağına yatıyorsun buna cevap vermeyeceğim
Soran+1 yılHaha bunu mu anladın aferim :))seni gözümde büyütmüşüm
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. kendini iyi pazarlamışın ama gizlisin müşteri çıkmaz sana
014 Yorumla
Soran+1 yılPazarlayacak olsam niye gizli yapıyım pazarlama falan yok sadece merak ettim
Soran+1 yılArkadaş bu halde bile pazarladığımı düşünmüşler birde öyle sorsam sen düşün. Sadece bana asılmak için yalan söylesinler gerçekten kayserili olanlar cevap versinler diye belirttim o zaman niye üzerine alınıyorsun nerden nereye?
Soran+1 yılYaa kardeşim sonuçta asılıyorlar niye bu kadar bozuldun sen öyle değilsen üzerine alınma .ayrıca sanal alemde asılan beni görmüyordur zaten beni niye havaya soksun o herkese asılır egomu tatmin etmez havaya sokamaz beni
Soran+1 yılHaha işte bu iyi oldu cinsellik kısmını bu soru mu düşürdü
Soran+1 yılTabi öyledir
- +1 yıl
hacı boş ver yav ne sen sordun nede ben cevap verdim zaten gizlisin git yoluna bende gidem yoluna başka sorularda görüşme dileğiyle
ama benden sana bir tavsiye bu konularda konuşmak için böyle seyler yapma soru sorup konu açacağına siteden kendine bul bir tane sıkıldıkça özelden yaz mesajları oda sana cevap versin ikinizde mutlu olun
Soran+1 yılAllahım sen nerenle okuyorsun o zaman nasıl genellerim ben şehrimin insanını tanıyorum ama sen gene anlamayacaksın hadi git yoluna seni aşar bu konu kırdıysam özür olsun. Hadi git
Soran+1 yılBenim kapasitemi sen anlayamazsın bak arkadaş git işine Ramazan günü bozuşmayalım soruyu diğerleri anladı sende anlasaydın hadi git yoluna
+1 yılkayserili değilim,bakirde değilim ama cevap veresim geldi
05 Yorumla
Soran+1 yılValla aklıma geldi sen kesin bir cevap verirsin diye cinsellik kısmına hep sen cevap veriyorsun samimiyim
- +1 yıl
neye cevap vereyim kayserili bayan? bugün ne giysem köşesine mi? yoksa sevgilisiyle tartışan kezbanın dramına mı? herzaman cinselliğe cevap vermiyorum.Sen bence hep cinsellikte olduğun için beni orda görüosun,diğer konularada yazıorum :D
Soran+1 yılBenim diğer sorularıma cevap yazmıyorsun cinsellik sorularıma cevap yazıyorsun
- +1 yıl
ayrıca benim ne b.k olduğum ortada profilim açık,tarzım bu... kendini gizleyenler utansın :))
Soran+1 yılNiye bozuluyorsun gizlemek utanılacak birşey değil hep gizlerim hep gizlerim
Gizli Üye(30-35)+1 yılFoxta yeni bir dizi başlamıştı sanırım babam sınıfta kaldı diye ordaki kayserili çocuk bakir çok belli yani :D
00 Yorumlaböyle bir yerde mezun olana kadar daha bakir kalcam gibi malesef.
00 Yorumla
+1 yılbakir avcısı zülbiyeler.
35 Yorumla- +1 yıl
hdartsudtsrsdzzd.
Soran+1 yılZülbiye nedir?
- +1 yıl
kezbanın bir üst levelı.
en büyük hayali gerdek gecesinde kocasına lap dance yapmak.
Soran+1 yılTutmadı bana uymuyor
- +1 yıl
:(((
+1 yılmalatyalı bakir arayan var mı :S
04 Yorumla
Soran+1 yılEsra Erol'a çık
- +1 yıl
esra erol verir mi bana :S
Soran+1 yılBen bilemem ona sor
- +1 yıl
vermezmiş sordum.evliymiş.
Zaten gizlisin bu neyin tribi :D allahım ya
05 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar belki dürüst olurlar diye:)) allahım yaa
Soran+1 yılBende onu diyorum lafa gelince dindarlar başkalarını din konusunda bir güzel eleştirirler ama kendileri gizliden zina yaparlar. Evlileri gizliden metres tutar. Nevşehir'de alköl alırlar. Şimdi niye sorduğumu anladın mı ?
Soran+1 yılBilmiyorum ben Kayseri'den bakir erkek çıktığını duymadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayeserinin neresindensn sen
00 Yorumlakayseride taıdıklarım var bakirdir galiba
00 YorumlaBen varım ama kayserili değilim :(
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ben özellikle kayserili sordum nedeni onlardan hiç bakir erkek çıktığı duyulmamışta belki buradan ks den öylesi çıkar diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen gayserili bakiremisin?
00 Yorumla
+1 yılben :/
31 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılben varım kayseride ve bakirim, 16 yaşım:(
04 Yorumla
Soran+1 yılKüçüksün genellemeye alamam bozulma
Cevap sahibi+1 yıl25 yaşında bakir filan mı arıyorsun sen?
Soran+1 yılArasaydım kendimi gizlemezdim bana asılmayın demezdim
Cevap sahibi+1 yılhayır bakir erkek zzaten benim yaşlarımda olurda o yüzden dedim
Gizli Üye(36-45)+1 yıldindarda günahkar olabilir:))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yapalım yani:D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım