Cinselliği yeni yaşamaya başlayanlar için tavsiyeleriniz neler?Korunma yöntemleri olsun,pozisyonlar olsun.. Genel soruyorum..
Cevabın nedir?
1- Kelebek Pozisyonu ya da Değiştirilmiş Misyoner
Kadın arkası dönük bir şekilde yatağın ucunda dizlerinin üzerine çöker ve erkek arkasından içine girer. Daha sonra kadın bacaklarını erkeğin omuzlarına koyar ve kalçalarını hafifçe yukarıya kaldırır. Bu pozisyon, yoğun bir vajinal orgazm yaratabilecek derin girişle rahim ağzı uyarısı için harika bir açı yaratır. Daha az derin bir girişle erkek ön vajina duvarının, G-noktasına değmesi için uyarabilir.
2- Koital Hizalama Tekniği
Çift misyoner pozisyonda başlar. Erkek kadının içine derin bir biçimde girdikten sonra kadın bacaklarını adamınkilerin arasında birleştirir. Daha sonra erkek ereksiyon halindeki cinsel organı hareket ederken yoğun bir baskı yaratsın ve kadının klitorisinde sürtünme yaratmak için ağırlığını hafifçe öne verir. Bu pozisyon güçlü bir şekilde orgazma ulaşmak için klitoral sürtünmeyi tercih eden kadınlar için mükemmeldir.
3- Dik Asa
Bu tekniği her iki partner de uygulayabilir, ancak alttaki eşin elleri bu iş için daha uygun olacaktır. Baş ve işaret parmaklarınızı birleştirerek penisin etrafında daire oluşturun. Sonra ereksiyon halindeki penisin gerilmesi için aşağıya doğru çekin. Bu daha fazla sinir ucunun ortaya çıkmasını sağlar ve penisin hassasiyetini arttırır. Ayrıca ereksiyonun devam etmesini sağlar. Erkeğinizin aldığı zevki arttırmak için parmaklarınız bu şekilde penisi kavrar bir şekilde ilişkiye girmeyi deneyin.
4- Mutfak Tezgahı
Bu birçok kadının hoşuna gidecek bir pozisyon. Kadın mutfak tezgahı ya da masanın üzerinde sırt üstü yatar ve erkek ayakta kadının içine girer. Oldukça müstehcen, değil mi? Kağıtları ya da tuzluğu bir yana itmek aciliyet ve uygunsuzluk hissini arttıracaktır. Hem erkeğin hem de kadının bu pozisyonda hareket etmesi kolaydır. Teması kesmeniz gerekmez. Erkek kolayca derine girebilir ve kontrol ondadır. Bu pozisyon her şekilde işe yarayacaktır. İşin sırrı, giysiler, bir an önce kurtulmanız gereken eşyalar ve yatakta olmamaktadır. Müstehcenliği yaşarken hala aranızdaki bağı koruyabilirsiniz, bu yüzden bu pozisyon sizi birçok açıdan memnun edecektir. Mesele akrobat olmak değil, içeriktir.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana vereceğim tek akıl aklın varsa namuslu takıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenim şunca yıllık cinsel deneyimlerim sonucunda öğrendiğm en önemli şey şu; bırak karşındakine odaklanmayı kendi zevkine bak. çünkü bir kadın kendi zevkine odaklanır ve ona göre davranırsa bu erkeğe daha fazla haz verir. erkeğin aldığı haz ise kadına zevk verir. yani anlyacağın yatakta patates gibi yatmaktansa kendi vücudunu ve nelerden zevk alıp almadığını keşfetmeye bak. bu konuda partnerini yönlendir.
51 Yorumla- +1 yıl
yüzlerce artı veresim geldi
korunmadan ilişkiye girmeyin.
ilk günden tüm pozisyonları denemeye kalkmayın, hem canın yanar hem de erkeğin zaten erken boşalacaktır.
temizliği herşeyin önünde tutun.
yatakta vücutlarınız ortak kullanım alanı olsun, tiksinmeyin.21 Yorumla- +1 yıl
tecrübe konuşuyor bana da lazım böyle tecrübe :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğum kontrol hapı en iyi yöntem hem de en rahatı ilk biraz tedirgin oluyosun ama boş düzenli kullanınca hiç bir şekilde hamile kalma ihtimalin yok ben kullandım ve 2 kere unutmama rağmen hiç bir şey olmadı
00 Yorumlafazla aceleci olmayin herseyi yavas yavas tadinda yapin korunmayada dikkat edin en onemli uc sey bunlardir
00 Yorumla
+1 yılEn başta korunmak geliyor tabi ki
sonra temizlik
pozisyonlar ile ilgili de belgesel izlemelisin
belgeselden kasıt ne anlamışsındır herhalde00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana tavsiyem böyle şeyleri bu gibi kulaktan dolma bilgilerin olduğu yerlerden öğrenme
00 Yorumladeri maske+kırbaç ve tornavida.Tornavidayı neden yazdım bilmiyorum ama lazım olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzeysel ilşiki değilse kondom kullanılmalı kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılbende amerikayı keşfetmek istiyorum gizli ekle beni :D
00 Yorumla
+1 yılolduğun gibi ol içinden geldiği gibi yap duygularına hislerine göre davran
00 Yorumla
+1 yılşambreli bimden almayın yolda kalırsınız
10 YorumlaProfosyonel olmaya bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhap kullan :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinselliği yeni yaşamaya başlayanlar için tavsiyeleriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat