Bir kızın sevgilisiyken ilki olup daha sonra ayrılmak .....

1 yıl 4 aylık ilişkimiz. ben 22 o 20.universitedeyken tanıstık iliskimizin baslangicindan 4 ay sonra cinsel anlamda beraber olduk. ben eve cıkınca 1 sene beraber aynı evde yasadık. o sure zarfında ufak tefek sorunlar olsada genel anlamda yurutebiliyorduk. onun universitesi 2 senelikti bitti evine dondu bende ailemin yanında yasıyorumşu an.simdi hicbirsey eskisi gibi degil ona karsi eski heycanı eski merakı hissetmiyorum aklıma geldiginde icimi mutluluk kaplamıyor .1 hafta direndim degişir diye olmadi. dun gece itiraf ettim kendisine yapamadigimi cok uzuluyor biliyorum. ama ben boyle olcagini onceden kestirmistim.ona bu kadar birbirimizi tuketmeyelım sen kendı evınde yasa ben kendı evımde diye uyarmıstım ; dinlemedi bir yanımda hala onu uzmek istemiyor.ama mutlu da edemiyorum artık onu. vede ilişkide herseyi benden bekliyor ben ilişkinin tum yukunu omuzlarımda hissediyorum ben mutsuzken benimle ilgilenmiyor.o kadar yakınken boyle uzak olmakta katlanılır cınsten degil. ilişkinin boyutu benim kaldirabilecegim duzeyi aşti ne yapabilirim nasıl davranmalıyım .beni annesi babası ile de tanıştırdı ben tanışmak istemedim ama mani de olamadim. hala seviyorum gibi ama hosuma gitmeyen yonleride var tamam kotu niyetli birisi degil yapmaz ama ben okuldayken benim yani bizim yattigimiz yatakta benim ev arkadşımın arkaşı ile oturmuslar ellerine cerezleri almışlar romantik film izliyolardi benim odamda mesela yani fazla rahat birisi.sarhosken bir keresinde de telefondan bir şarkı acmıstım ben yanındayken aglamaya basladi hungur hungur sonra neden agladin dedim eski sevgililerim eskiden yasadıklarım aklıma geldi dedi :( bu yasananlar dogrultusunda siz olsanız ne dusunurduz ne yapardınız?
Sen nasıl bir şerefsiz insansın ne yap et gonlunu al.
Olabilir cinsellik yasandi diye yuruycek anlamına gelmez.
Aranızdaki sorunları halletmeye calısın.
Araya biraz zaman koyun.
O insanın hayatından tamamen cık git.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bir kızın sevgilisiyken ilki olup daha sonra ayrılmak .....