şu an flört ediyoruz kızın gece hayatı var arkadaş çevresi geniş bana bakireyim dedi ama inanasim gelmedi
Bende bunu takıyorum
Sizce?
Bende bunu takıyorum
Sizce?
Bakirelikten önce ruhu kaşarmı değilmi bunu ölç tart. Ben nice bakireler gördüm, ama anal ilişkinin dibine vurup, enayinin tekiyle evlenip üzerine 2 çocuk yapan ;) Bunlardan 2 örneği ise canlı canlı kendim yaşadım, altıma girip evlenen ama hala bakir. Yani demek istediğim, ruhuna bakacaksın kızın bakireliğine değil. Bakire olmayıp, sadık olan kızlarda gördüm bu gayet normal bir durum. Çok ince bir çizgi bunu ayrımını zamanla öğrenirsin.
Abim bunlar basit söylemler. Buda yeni çıktı.
Ruhu bakire olsun muş.
Ne ruhu onunla bununla yattktan sonra namuslu mu diyeceğiz. İffetine sahip çıkamıyorsa nasıl namuslu diyebilirsn? Ruhlar aleminde değiliz. Ayrıca anal yapan kızın mk. Akıllı olacaksn kanmayacaksn öyle şeylere.
Sevgili genç, 2000-3000tl arasında kızlık zarını 15dk da dikiyorlar. 30 kişiyle yatar, diktirir ruhun duymaz. Demek istediğim kızlık zarına güvenerek ölçme namus olayını, ruhu kaşarmı derken bunu kast ediyor insanlar. Kızlık zarı var mı yok mu güvenemezsin. Kızı iyice araştır, izle davranışlarını seyret, otomatik olarak anlayacaksın.
He orda haklısın abi. Davranışlarını iyi analiz etmek gerek. Peki onu nasıl anlayacağız
Doğal erkeklik içgüdülerine oturacak bir mevzu. 27 yaş ve sonrasında artık otomatik oluyor, bir kızla 10dk sohbet ettikten sonra anlıyorsun. Bunu sana kimse öğretemez, gösteremez kendiliğinden olan birşey, tecrübe ettikçe oluyor. Bu tecrübede genelde canını yakan ve acıtan tecrübelerden gelecek.
Abi sen çok haklısın :( illa canımız yanacak yani tecrübe için.
Şimdiki yeni nesil kızlarıda biliyorsn hepsi tehlikeli hepsi şeytan kime güvenecegimi bilmiyorum
Hayatta bazı şeyler, acı çekerek öğrenilir. İnsanları tanımak ve insanları yorumlamakta bunlardan birisidir abicim. Evet yeni nesil çok kurnaz, çok çıkarcı ve eskisi gibi değil hiçbirşey. Sen bir erkeksin, canının bir kaç defa yanar ama yüreğin güçlüdür bunu unutma ;) Rahat ol, karşındaki kişileri zamanla çok güzel tanırsın, zaman herşeyin anahtarıdır.
Gece hayatı olan bir erkek bakir olabilir mi? Bence Olabilir o yüzden bu şüphe biraz yersiz gibi kardeşim.
Gece hayati dedigin ne? Ben de cikarim geceleri bir iki sey icer donerim bunun bekaretle ilgisi ne?
👏👏👏👏
Cevap
7Cevap
Ruhu bakire olsun yeterli seviyorsan Evimin prensesi yaparım bakire olmayan kizida
Bunlar boş söylemler bir kızın namus anlayışı zayıfsa hayır gelmez
Geç onu sen bir kız düşse eline hemen nasıl beceririm. diye hesap. Yaparsın bence..
Yaparım tabi niye yapmiyim? Kasarsa sker atarım evlenecek değilm
Umarim güzel bir kızın olur ileride anlarsın ne demek. istediğimi.
İnsanlar gece kulübüne, barlara, eğlence mekanlarına sadece seks yapmak için mi çıkıyor sanıyorsun?
Hayır ama sürekli bunu yaşayan bir insan illaki seks yapıyordur.
Bilemezsin.
Kimsenin günahını alma.
emin olmak istiyosan bir gece içir kızı sonra aynı evde kalın yanına gelir yatarsa değildir
Haklısın
bakire değilse içirmenede gerek yok gerçi bende gece hayatı olan bir kızla çıktım ayık kafayla bile geldi yanıma
Naptın?
bişey yapmadım tabiki kız çok güzeldi kıyamadım bide o gözle bakmadım o kıza çünkü onun gibi sevende olmadı
o kız farklıydı benim için küs olmamıza rağmen kaza yaptığımda daha kaza yerindeyken duymuş aradı falan
Bakire olabilir. Aşağıda arkadaşın dediğini yap. Anlarsın.
Mesele gece hayatında değil. Sende. Sen onun kadar gece hayatın olsa bakir olur musun. Soru burda yavrum?😂
Kovanın içine suyu doldur hacı içine batır batır çıkar... bisillet tamircisi abiler lastikteki patlağı öyle buluyo
bence zor gibi ama. belki bakiredir. S:
Belli olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar