sizin için doyurucu seksin tarifi nasıldır neler olursa ya da nasıl yaşanırsa seks sizi tam anlamıyla tatmin eder mekan ve ambiyans ne kadar önemlidir
şimdiden herkeze teşekkürler
şimdiden herkeze teşekkürler
evde birileri varken, özelikle büyükler hiç olamıyor. Rahat edilmediğinden, duyulur v.s bu çok olumsuz yönde etkileyenlerden. Çok yaşadığımız için bu sorunu. Eşimin ailesi uzak oturuyor bize geldiklerinde de en az 10- 15 gün kalırlar ve evden dışarı hiç çıkmazlar beş dakikalığına bile. Odalarda yan yana.
eskshr26 niye güldün?
siz ne yaptınız peki? Böyle sıkıntılı olmuyor muydu?
vala arzuya göre değişir, ama bana göre bir ön sevişme ve ilişki sırasında da bunu devam ettirme önemli bir etkendir doyuruculuk için, sevişmeden olmaz yani ama bazen öyle olur ki zaten o kıvama gelmişindir geriye bir o iş kalmıştır, ya da mekan onu gerektirir ve yaparsın zevkini de alırsın
uzun süre ayrı kalmışındır, sözler bakışlar hareketler o ateşi yakmaya yeter yani.
mekan çok önemli rahatlıkta.karşılıklı şehvet varsa artık gerisi kolay.sekste sınır olmamalı.sınırlar oldukta rahatlıkta olmaz
bizim yok
sevgliyiz ama bu ara ayrıyız.arada barışırız flan.seks için oda :) ucu açık bir ola biizm seksimiz
isteyen istediğyle olmak değilde grup olayı olabilir
yapmadık ama ikimizde istekliyiz
2 kadın 2 erkek.yada 2 erkek bir kadın farketmez
Cevap
2Cevap
Grup olayi bitirir sanirim
Yapmadim ama buyik haz olmali diye dusunuyorum, isterim yani
bezlenirz öyle dolaşırız evde.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar