bu konudaki düşüncelerinizide yazınız lütfen
Grup seks olayını kadınların?
bu konudaki düşüncelerinizide yazınız lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben en çok 3 4 erkek bir kızla yapmak istiyorum ve merak ediyorum dayanabilirmi? mesela sonunda herkes ağzına boşalsa midesi bulanır o kadar spermi kaldırabilir mi yutabilirmi ya da ne bilim zorlanır bırakır mı dayanamaz mı? acaba buna p*rnolardaki gibi dayanabilen kız var mıdır diye düşünüyorum.
denemeden bilemezsin
resimlerin çoğundaki byanın kendisimi
burdaki linki silen beni takip etme
@KumruSahin
İki erkek iyide oradasın tost hadı biri önde girdi diyeri arkadan mi girecek sana yoksa ikisi aynı deliğemı sokacak
bende çok grup istiyorum.partnerimin önümde nasıl becerildiğini.ve iki penisle nasıl zevk aldığını görmek istiyorum
partnerinle bunu paylaştınmı
evet paylaştım
nasıl tepki aldın peki
ilk başlarda yapamam falan dedi ama sonrasında olabilir dedi ama cesareti yok
evlimisiniz
yok bekar
hiç soruyormusun sevişmeyi arzuladığı kimse var mıdiye erkek seçimini ona bırakırsan daha çabuk ikna olur bence
nasıl ki bazı erkeklerin 2 kadınla yatma fantezisi varsa, her kadının olmasa bile bazı kadınların da 2 erkekle yatma fantezisi olması gayet normal.
benimki aslında kumru hanım partnerim benim üstümde 69 pozisyonunda birbirimize oral yaparken diğer erkeğin gelip partnerime girmesi hatta ellerim müsait olacağından adamın penisini tutup ellerimle ben yerleştirmek istiyorum giriş çıkşlarını görmek işi bitince akan meniyi izlemek gibi
azınada boşalır arada tam olur demi :)
size katılıyorum kumru hanım çok doğru diyorsunuz ,böyle bir gerçek var ...
MarquisDeSadetr sizindemi eşiniz partneriniz bu şekilde grup seven biri
marguis kültürlü azgınım benim
İstediğini yapabildin mi?
iğrençmisin ya nasıl bir fantezi bu, ne dine ne ahlaka ne gurura ne başka bişeye sığar bu, rezalet bence...
hayal dünyana engel sınır koyamıyorsun sayın gizli +1 ini verdim ama :))
çok mu fazla p*rno izliosun napıosun?
aslında hiç izlemiyorum
hayali bile kötü ama umarım hep öyle kalır da gerçekleşmez :)
fuckybady'imle ikimizin fantazisi grup yapmak bakalım belki gerçekleşir belki olmaz
bunu herkez sevecek ya da isteyecek diye birşey yok sonuçta öyle değilmi
tbi ama aklım almıyor vallaa.
belkide yapılabilecek herşeyi yaşadığımız içindir ya da bekarken aklımıza takılan herşeyi yaşamak isteğimizdir bunun belli bir sebebi yok sanırım
hım o dediğin olabilir tbi, ama yapılabilecek herşeyi yapmamalı sora yaşamda yapılcak bişe kalmayınca ölüm geliyo insanın aklına. denenmemiş ve yapılabilecek en değişik şey olduğu için. ki bu da kötü. sınırları bilip korumak lazım.
sizde haklısınız tabiki şuan için verilmiş tam bir karar yok zaten sadece hayallerde seksi canlı tutmak için bulunan birşey ancak istek var tabiki
evlimisiniz acaba
hyır
seks yaşamınız var mıcevap vermek zorunda değilsiniz
var
pek fantaziler ne kadar hayatınızda
birbirimizi seviyoruz, her dokunuş farklı oluyor zaten, fanteziler bizimle sınırlı o yüzden, beni zorlaması, istemediğimde azdırması, azgınca ve serte dönüşmesi gibi fantezilerim var benim, ki yaparız. basit ama zevkli oyunlar yani
peki neden kadınlar sert seksten hoşlanır
yani yerine göre, hep sert sevmem ben, her kadın da farklıdır birbirinden, kimi zaman nazik ve duygusalca, kimi zaman sessiz ama arzuyla, kimi zaman da hunhar ve sert yani, akışına göre, hisse göre isteğe göre...
sorulduğunda boyut önemli değil denir ama birçok kadınında boyuta önem verdiği bir gerçek hangisi doğru peki boyutmu işlevmi
normal boyutlarda olması yeterlidir, bu durumda işlev önemli oluyor sanırım.
normal boyut bir bayan için ne kadar olmalı mesela
yani bilemicem ama normal boyut 14 oluyor sanırım, kalınlığını da 10 cm galiba.
şuna kalınlığı değildi çevresi desek sanırım daha doğğru olacak peki şuanki sevgilin ilk erkeğinmi bu anlamda
muhabbet amaçlı soruyorum yanlış anlaşılma olmasın
evet ilk ve son olmasını diliyorum
herşey gönlünce olmasını diliyorum bende
teşekkür ederim...
Öncelikle 30 yaşındaki teyzem benim teyze olacak yasa gelmişsin böyle şeyleri çok düşünme bence. Konuya gelecek olursak senin neslin İslam'a inanan son nesil. Sokaktan çevir 25 yaşında birisi utandığı için Müslümanım der gerçekten inanmaz. 20 yaşında biriniz üretir bu sefer o hiç utanmaz tabii ki de inanmıyorum der nesil küçüklükçe inanan insan azalır. İnanan insanların fazla olduğu son nesin 95'li ve üstü. Sizden sonra gelen Nesil genellikle inançsız. Ayrıca ahlak kime göre ahlak. Bize göre taciz edilmediği sürece reşit insanların kendi öz kararıyla fantezilerini gerçekleştirmek isteği ahlaksızlık değildir.
Cevap
7Cevap
of ne ters bir ilişkidir, başkasına ne el sürdürürüm ne de ona izin veririm çıldırırım yaa :@
Ben bildiğin sexs clubına gidip herkesin özgürce birbiriyle her şeyi yapabildiği bir yere gitmek isterdim. Yurt dışında bunun sayısızca örneği var . Yani kanki ne 2 erkeği 3 çift toplanıp kim kime dün Duma olması daha güzel olurdu
sevgilimi başkasına bakarken bile görsem öldrebilirim
öldürebilirim diyorsun peki aranızda seks varmı
var
o zaman haklısın ne diyim
Senin düşüncen sıradan normal erkek yapmaz istemez kendi eşini partnerini bir başkasına miktirmek bu düşünceleri geneli homoseksüel gey ler
sen CUCKOLD u bir araştır derim Bull ararsan burdayım :=)
ne olduğunu biliyorum ama pasif seks değil amacım 3lü aktif seks istiyorum
2-3 gün önce bi' gruba karıştım :/
nasıl yani
Hiç yapmadığım bi' şeyi yaptım..
2 vs. 1 yaptım :(
kendi sevgilinlemi başkasınamı katıldın
Başkalarıyla..
Kendileri istediler..
nasıldı peki bir kadına iki erkek olayı senin işlevin tam olarak ne oldu bizde düşünüyoruz erkek almayı
ben 2 kadın tek erkek olarak yaptım ama
1 hatuna 2 kişi olayını hiç denemedim..
Benim rolüm : 2 hatunuda mutlu etmekti ^;^
pardon ben yanlış anlamışım yetebildinizmi ikisinede
Boşaldıklarını varsayarsak?
Ben yettiğimi düşünüyorum + onlarda mutluydu o günün akşamı tekrar aradılar da açmadım, müsait değildim..
kardeş olduklarınıda söyle tam olsun :))
Hayır 2 arkadaşlar ama aynı evde kalıyorlar..
şanslı adamsın teklif nasıl geldi tanıyormuydun önceden
Anlatsam inanmazsın gerçekten boşver..
Yani en azından bana anlatsalardı hayatta inanmazdım, o derece gelişti her şey..
Her şey bi' adres sorma ile başladı desem?
hayatta herşey olabilir
Eyv.
benim güncellemede paylaştığım fantazim nasıl çokmu aşırı uç
Bi' başkasının penisini ellemek ?
Ya da 69 yaparken herif başının üstünde hatunu becerirken sen rahat olabilecek misin?
Cidden ilginç bi' fantezi
ellemekten ziyade partnerime kendi elimle yerleştirmek geri kalan partnerimi o yaparken en yakından izlemiş olmak beni cezbeden
Cidden değişik bi' fantezi bro..
Bugün ellersen yarın başka şeylerde yapabilirsin.. Dikkat etmelisin :/
yoo eşcinsel arzularım yok kesinlikle
İyimiş
partnerimde çok istiyor mesela iki erkek tarafında yapılmayı bakalım neler olacak daha vakit var gerçi
iki erkek sakat ben sana söyliym..
Seçeceğiniz partner senden iyiye eğer hatun seni bırakıp onla işine devam edebilir :/
Senden kötü birini seç
herşey kısmet ama sanmıyorum hatunun başkasını seçeceğini çünkü kendime her yönden çok güvenirim
Nasıl birini almak isterdiniz ? Hiç yaptınız mı daha önceden
Evet 2 erkek fantezim var her zaman
Grup seks istediğim bir fantezi olsada yapsak
Erkegimi 2 3 kadinla paylasabilirim
aYNI ŞEYİ YAŞAMAK İSTERİM.:)
aynı şeyleri düşünüyoruz seninle özelden konuşmak isterdim aslında
Evlimisiniz ?
değilim neden sordunuz
uzun zaman önce tek olarak bir çiftle olmuştum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar