Cevapları bekliyoruz fetişist erkekler olarak kızlardan.
Ayak fetişisti olan kızlar en çok hangi parmağının emilmesini ister? Neden ?
Ayak fetişisti olan kızlar en çok hangi parmağının emilmesini ister? Neden ?
kızlar genellikle ayak fetişisti olmuyorlar, böyle bir ilişki yaşamadıkları tecrübe etmedikleri sürece ayakları cinsel obje olarak görmüyorlar. bunun sebebini ben de bilmiyorum ancak tanıdıklarımdan ve forumlardan gördüğüm bu.
bende daha ziyade gıdıklanmaya yol açıyor ama karşıdakinin yüz ifadesi ve bir uzvuna tapılır gibi davranılması çok güzel bir his ve tadıldığı zaman vazgeçilmez. ben başparmak diyorum en az gıdıklanan o
sen bi kz olarak hangi parmağının emilmesini seçerdin meselaa?
söyledim ya,baş parmak
en az gıdıklandığı için mi yani tek sebebi ?
bir de kontrolü daha rahat o parmağın. ağzın içinde hareket ettirerek olaya dahil olmak daha rahat.
hm..:) peki ayaklarına karşı ilgi duyan bir erkek olsa ve ona yalaması için izin versen. Ona nasıl davranırsın ? köle gibi mi yoksa daha içten mi ?
biraz dominant olmak hoşuma gider ama ilişkilerde eşitlikçiyimdir. köle gibi davranmam
hmm kölen olmak isterdim :P :D
bende ayak fetişistiyim - ben ilk önce ayaklarımla erkeğimin ayaklarına dokunmaktan inanılmaz zevk alıyorum (ama kuru olmamaları lazım! - birde kısa tırnaklar) - sonra ayaklarımın hefifçe masaj edilmeleri ve ayak kıvrımından başlayarak büyük parmak emilmesine bayılıyorum!
sen muhteşemsin yaa yokki senin gibi bi kız arkadaşım doya doya ayagını yalıyım.her yerini hemde
ben fetişist degilim...fakat cok ateşliysem ve hosuma gittiyse o an ayakları , birkac parmagını da agzima alabiliyorum... ayrıca igrenc demiyorum , duştan yeni cikmis bir kızın opemeyecegim yeri yoktur...kendimi kısıtlama yıllarımı geride bıraktım...insan farkediyor yatakta ozgur olunması gerektigini
gel abicim gel:)
bizim Türkiyede tam olarak normal seks bile zor gözükürken ayak fetişi çıkması çok zor gibi geliyor bana
Cevap
3Cevap
Ayak parmağı denilen fasulye tanesi kadar ve birbirine neredeyse bitişik duran uzantılara nasıl ayrı ayrı özel muamele gösterilebilir bilemedim..
Zaten böyle bir ayrım gereksiz. Ne kadar çok parmak, o kadar iyi...
ben de oyle cok sevdiysem ayaklarını ve cok ateslendiysem o ara, 2 -3 tanesini birden alıyrum agzıma ..
hmm. hepsini alsaaa :) :D
gerçekten şöle bi kız arkdaşım olmadi yaa ayaklarının bana yalttırabilcek parmaklarının hepsinin agzıma alabilecegim ahh ahh :)
Ayak emdirmek için de emmek için de fetişist olmaya gerek yok. Neyse, soruda öyle bir varsayım olunca..
aynen öyle eger feşist olmadan yaparsa ne bilim o zevki alamayabilir.yapan alamayabilir.yaptıran her türlü alır :)
bas ya da kucuk parmaklarindan daha cok zevk aliyor cogu, nedeni de sinir uclari bunlarda daha fazla
Asla ayak fetişisti olan biriyle birlikte olmam yani..
o senin zorla ayak parmklarını emerse ?
bence denemelisin :)
ıyyy iğrenç olmam olanlada birlikte olmam...!
neden ki istemezmisin birinin ayaklarına köle olması, parmaklarını emmesi ?
Bu fetişistlikte ayağa düştü heeee:)
baş parmağını emdirsin iyidir baş parmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar