Sünnet sırasında mahremiyet hakkınız ihlal edildi mi? İşinin ehli bir doktor/hekim tarafından mı yoksa başka birisi tarafından mı sünnet edildiniz? Ortamda olmaması gereken kimler vardı o anları izleyen?
Sünnet sırasında yaşadığınız utanma, korku gibi duyguları ve anıları paylaşır mısınız?
Ben evde olmuştum tüm akrabalar ordaydı ne ordasın sanki seninkini kesiyorlar hadi büyükler tamam küçük kuzrnlerim kız kuzenlerim felan var gülüyorlar brnim yaşımdalar onlar neden ordalar bu utandırıcı küçük düşürücü aşağılayıcı bir şey sünnetden 1 saat önce felan akrabalar toplanmaya başladı sonra sünnetçi geliyomuş dediler soydular beni ben öğle kaldım tüm akrabaların içinde beni soydular ben çok utandım acayip utanıyorum sonra zaten kuzenlerim benle dalga geçmeye başlıyolardı ben utancımdan yerin dibine girmiştim pipimi tutuyolardı şımarıyolardı bişey diyemiyodum sesim çıkmıyordu zaten korkmuştum sünnetden en fazla elimle pipimi görmesinler diye tutuyodum annemler büyükler sünnetçi gelene kadar başka odadaydılar ful aşşağılıyolardı bende oturdum yere arkamı kanepeye yasladım dizlerimi kendime doğru çektim oturdum sünnetçide geç kalmışdı zaten 20 dk beni donsuz beklettiler sonra annem içeri girdi sünnetçi geldi dedi ben ağlamaya başladım kalkmadım sünnetçi içeri girdi dedi şimdi kalkmazsan hepsini keserim dedi bende kalktım korkudan daha fazla ağlamaya bağırmaya başladım beni sehpaya oturtdular annem bi elimi babam ayaklarımı ablamda bi elimi tutyordu benim pipim hersin içinde ortaya çıkmıştı herkes görüyordu kız kuzenlerim önde kahkaha atıyolardı annem terlikle bikere götüme vurdu çok hızlı bir şekilde acısını hissetmiyim diyeymiş sonra sünnetçi önüme oturdu pipimi sıkmaya başladı ne uyuşturucu ne başka bir şey hiç yok sadece pipimi sıktı ucunu birazda baş parmağını işaret parmağıyla birleştirip hızlı bişekilde vuruyodu pipimeki uyuşsun die hiç bi bokada yaramamışdı neyse sonra sıvazladı sıvazladı kendine doğru çekti kıskacı taktı makasla kesti zaten sonra ben bayılmışım nerdeyse beni yatağa yatırmışlar ayıkmışım ama bilincim gitmiş yatakta ben uyuya kalmışım ben uyandığımda ise yemek yiyolardı nekadar uyuduğumu bilmiyorum uyandımda herkes bana gülmüştü baya bi büyükler önde yemek yiyolardı küçüklerde benden tarafta yiyolardı yemeklerini bitirmiş oyun oynuyorlardı beni uyanınca annem bi bardak su getirmişti rahatlamıştım
11 yaşlarında.. İlk verdiğim tepki o yaşta her çocuk gibi kaçmak olmuştu. Köy meydanın da uzunca bir kovalamacadan. Sonra karga tulumba yakalanmıştım. sünnet evine getirdiklerinde deliye dönmüştüm artık 😧 Ortada Tahta bir sandalye. Kalabalık tüm akrabalar köylüler odaya doluşmuş😩 zaten az sonara da sünnetliği başıma geçirdiler. 😧 bir anda kendimi kirvenin kucanda dizlerine oturmuş buldum. kısa bir boğuşmanın ardından. Ellerimi yanlardan bacak arama sokulmuş buldum. İki yandan sıkıca yakaladığı ellerimi mengene gibi sıkmış, Hala bacaklarımı kapamaya elimle pipimi örtmeye kurtarmaya çalışıyordum aklımca. Ben kollarımı kurtarmak için çekiştirdikçe bacaklarımın kendiliğinden iki yana iyice açıldığını farkettiğimde şok olmuştum 😳 Tek yapabildiğim ağlayıp avaz avaz bağırmak tı. Zaten sünnetçiyi karşımda bacaklarımın önüne oturmuş sırıtırken görür görmez pipimi yakalamasın diye sağa sola kaçırmaya çalışmam la birlikte yakalayıp koparacak gibi sündürmesi bir oldu. . Uyuşturma falan yok az çok ovalayıp sıkmıştı sadece uyuşsun diye😧 son bir hamle sündürüp kesiceği yere metal bir kıskaçla sıkıştırmasıyla canım yanmış bağırmıştım. pipi ucum elinde kıskacı atmış ben artık bayıltacak gibiyim daha fenası diğer elinede usturayı aldımı.. ışıl ışıl eski tip çelik bir şey jiletlilerden değil. kısılmıştım kesti kesecek diye bekliyorum gözlerim büyümüş bir halde 😳 şakın şaşkın bakıyorum ağlamaya başlamam la birlikte ağzıma iki üç lokum vermeleri bir oldu 😭 ne olduysa da lokumları ağzıma vermeleriyle oldu. Lokumların şaşkın lığı geçmeden daha …aniden usturanın inmesiyle önce bir hırt sesi ve inanılmaz bir acı avazım çıktığı kadar bağırıyordum. Sanki kor bir kömür parçasını basıyorlardı 😩 kesilir kesilmez sünnetçinin elinden lastik gibi fırlayıp kurtulan pipi resmen kesip koparmıştı 😭 o acıyla hala debeleniyordum ama ellerimi kollarımı bırakmıyorlar hala. Oldu da bitti maşallah 🧿 nidalarıyla Üç gün yataktan kalkamamıştım. 😧😳
e amelıyat dıyınce ınsana bır korku gelıyor o zamanda korku heycanda olsa 10 dk lık ış bıtıyor ışte abartmaya değmez o kadar D: 3-5 gune de toparlanıyon
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben o utanci omur boyu unutamam icime kapanik birisi oldum
Benim hikayem çok tuhaf Ben iki defa oldum ilki 10 yaşında evdeydi bütün akrabalarım ordaydı beni izlemişlerdi gelen sünnetçi yaşlı bir adamdı bende kilolu olduğum için gömük penis varmış adam bilmediği için hatalı kesti kuzenimin sünnetinde annem çağırmıştı gel oğlum sünnetçi amca baksın diye ben annem teyzem halamların yanına gittim annem donumu indirip sünnetçi bey oğlanın pipisi çok küçük sanki hiç sünnet olmamış gibi dedi tabi bu arada nenem halalarım teyzem felan hep pipime bakıyor ben utanıyorum elimle felan kapatıyorum ama halalarım elimi tutuyor sünnetçi baktı bir daha sünnet edecez dedi ben 12 yaşındayım o ara yeniden bizim akrabalar toplandı herkes benimle şakalaşıyor annem altıma yaptığımı söylemiş sünnetçiye sünnet öncesi sünnetçi herkesin ortasında bir daha altına yaparsan hepsini keserim dedi ben tabi utançtan yerin dibine geçtim. En kötü tarafı birde sünnetlerimin ikiside kameraya alındı akrabalar 3. filmi bekliyoruz diyorlardı.
Pestil100Xper 5 Yaş 36 , eig 0% +1 yıl Ben Bir sürü insanın önünde 10 yaşımda oldum bizim mahallede bizim köy ve mahalleden bir sürü insan. Ve içinde 2 uç yaşından 13 14 yaşına kadar bir sürü küçük kız önünde çırılçıplak küçücük kızların en önde olup her anını izlediği ve her şeyi gördüğü ve çoğunun gelerek ve dil çıkarak gelin gelin kızlar abiyi çırılçıplak soydular diyerek dışarıda ki arkadaşlarını çagırdıkları ve onların koşarak gelip beni izlediği, en önden ve benim çok utanmıştım. Küçük kızlar dışarı çıksın demiş ama kimse çıkmamış hepsi izlemiştir operasyonu sırasında neden erkek çocukların mahremiyet hakkı yok?
69
En İyi Erkek Görüşleri
Pestil100Xper 5 Yaş 36 , eig 0% +1 yıl Ben Bir sürü insanın önünde 10 yaşımda oldum bizim mahallede bizim köy ve mahalleden bir sürü insan. Ve içinde 2 uç yaşından 13 14 yaşına kadar bir sürü küçük kız önünde çırılçıplak küçücük kızların en önde olup her anını izlediği ve her şeyi gördüğü ve çoğunun gelerek ve dil çıkarak gelin gelin kızlar abiyi çırılçıplak soydular diyerek dışarıda ki arkadaşlarını çagırdıkları ve onların koşarak gelip beni izlediği, en önden ve benim çok utanmıştım. Küçük kızlar dışarı çıksın demiş ama kimse çıkmamış hepsi izlemiştir operasyonu. 1|0 0|0 Yorumla
1 kişi beğendi
Pestil100Xper 5 Yaş 36 +1 yıl Başından sonuna kadar. Çoğu bana gülerek ellerini makas gibi yapıp dalga geçiyorlardı çıkmıcaz izlicez bizde her şeyi diyor işte abiyi soyuyorlar ve hiç bir şey kalmadı üzerinde demekeri. ben cıkın dedikçe dahada gülüp eğlenmeleri ohoh yapıyorlardı oh seni görüyoruz demeler, dil çıkarmalar, hepbi ağızdan Semih çırılçıplak diye bağırmalar, şehvet ile bakmalar. pipim kesilirken zevk alıp gülmeler ağlama diye dalga geçmeler, fotoğraf çekmeler sonra oporerasyonda beraber yanımda benle fotoğraf cektirmeler, sonra pipime dokunmak istemeleri bazılarının dokunup beni acıdan bağırtması, sünnet sonra beni banyo yaparken izlemeler eve gelip ve çektikleri fotoğrafları bana göstermeler, beni kızdırmalar, fotoğraflarını evdeki odalarına çerceveledip büyütüp asmalar, Sünnet önce banyo yaptırdılar bana o kızlar. Oraya da girdi. Bir kısmı banyonun içinde tüm banyo kızlar ile dolu. Hepsi beni izliyor ve geri kalan kısmı banyonun hemen önünde içerideki kızlara siz dışarı gelin biz girip izleyelim diyorlar! Tartışma oluyor aralarda en büyık kız 13, 14 yaşında bir iki tani geri kalan 11 yaşında ve daha küçük yaş küçük olan kızlar bir göremiyoruz diye en öne alınıp öyle izlenmişlerdi beni 10 yaşında sünnet oldum. Hele o en küçükleri 6 yaşında en büyüğü, en ön sıradan izliyorlar her şeyi. Mervenin kız kardeşi tuğba geldi gel tugba seni em öne alalım. Ablacım sen biraz arkaya geç diğer kardeşlerde öne gelsin! 10 küçük yeni kız geldi gelin kızlar banyoya diyor içerde ki kızlar onları en öne alıyorlar. Bak abi banyo yapıyor çırılçıplak! Ay abi çırılçıplak yani sünnet oldu pak pipisini yıkıyor annesi. O küçük kızlar bana gülerek bakıyor gözlerini elleri ile kapatıp parmak aralarından bakıyorlar. Ay abi çırılçıplak diyor aralarında ve diğer arkadaşlarını içeriye devet ediyor o küçük kızlar gel sayime abi banyo yapıyor diye onlarda koştur koştur geliyor. Beni izliyor. Bazıları bizde abiyi yıkayalım mı diyor ve yıkadı o kızlar beni sıra ile hadi sema sen yıkadın biraz da emel kardeş yıkasın diyor. Kızlar üzerimde vücudumuzu tanıyalım yapıyor. Işte popusu göbek çukuru pipisi diyor burası. Herşey kameraya çekiliyor fotoğraflanıyor du.
9 yaşında idim olduğumda öyle bir andı ki önce sütle yıkadılar beni odada çıplak hade oynuyordum sonra sünnet kıyafetini giydirdiler dışarıda eğleniyorlardı sesleri geliyordu beklemeye başladımdoktoru. bir kaç dakika sonra erkek olacaktım sonuçta sonunda tutup beni salona götürdüler baktım ki sünnetçim orada idi sehpaya yatırdılar beni eteği kaldırdı pipim ortaya çıktı bir güzel temizledi sonra iğne çıkardı korkmaya başladım o yaşta normal iğneden korkmak pipimin alt kısmına iğneyi vurunca acıdan bağırdım fena yakmıştı ilaç iğneyi çıkardı pipimin diğer tarafına soktu tesislerimin olduğu kısma acı inanılmazdı daha sonrada kesilecek yere de vurunca bağırmam tavan yaptı adeta bağırıyor ağlıyordum resmen bitti iğne sakinleşmem zaman aldı acı çoktu çünkü etrafımdakiler gülüyordu resmen 10 dk bekledim acı azaldı pipimi hissetmemeye başladım sonra doktor pipimi ellemeye başladı kıskaca tutturdu sıkıştırdı tekbir getirerek usturayla kesti deriyi ama o anda çığlık attım fena bir şekilde kıskacı açtı pipim ortaya çıktı ucundaki deri gitmiş yeni hali ortada idi bitti diye düşünürken doktor iplik gibi şeyle pipimi elliyordu meğerse dikiş atıyorlarmış kirve beni bırakmış izliyordum artık dikilmesini diktiler kesilen yeri pipime uyuşmasında hissetmiyordum bir şey sonrada sardılar bantladılar bandın bir kısmı derime yapıştırdılar sonrada tutup kucaklayıp yatağa götürdüler yatağa yatırdılar sonrası malum görmeye gelenlerle doldu taştı vs. Burada dikkat çekmek istediğim bir husus var o yıllarda sünnetten kaçan çocuklar vardı çocuklara yanlış bilgi verilmesi yüzünden çoğu çocuk korkuyordu ve kaçıyordu sünnetli pipi görmemişler çünkü lütfen çocuklarınıza bilgilendirmeyi doğru yapın sünnetli pipi görsün bir kere bile olsada ben mesela gördüm olmadan önce az çok biliyordum ama nasıl kesildiğini bilmiyordum o kadar
Benım sunnetımde herkes vardı evde oldum sünnetci diye getirdiker ama sünnetcimiydi bilmiyorum bir güzel kremle ovaladı 10-15 dk durduk sonra bir baktım herkes kolumu bacagımı kafamı tuttu biri diyo bakma diger amca diyo görsün nası erkek olcak baska diye ben bırakın diye bagırıyorum mahallenin tüm kızları anneleri teyzeler cevreledi bakıyolar biri korkma diyo gözünü kapıyo kızlar gülüyo cok kötüydü hissediyo musun diyo elliyo dedim evet hissediyorum uyusturucu kremi kullandım bitti birazdan hissetmezsin dedi daha fazla sürmedi hayvan herif sonra kestiler iste gelen giden gördü zaten acıp baktı herkes bide gelen digerine gösteriyodu cok kötü
Benim hikayem çok tuhaf Ben iki defa oldum ilki 10 yaşında evdeydi bütün akrabalarım ordaydı beni izlemişlerdi gelen sünnetçi yaşlı bir adamdı bende kilolu olduğum için gömük penis varmış adam bilmediği için hatalı kesti kuzenimin sünnetinde annem çağırmıştı gel oğlum sünnetçi amca baksın diye ben annem teyzem halamların yanına gittim annem donumu indirip sünnetçi bey oğlanın pipisi çok küçük sanki hiç sünnet olmamış gibi dedi tabi bu arada nenem halalarım teyzem felan hep pipime bakıyor ben utanıyorum elimle felan kapatıyorum ama halalarım elimi tutuyor sünnetçi baktı bir daha sünnet edecez dedi ben 12 yaşındayım o ara yeniden bizim akrabalar toplandı herkes benimle şakalaşıyor annem altıma yaptığımı söylemiş sünnetçiye sünnet öncesi sünnetçi herkesin ortasında bir daha altına yaparsan hepsini keserim dedi ben tabi utançtan yerin dibine geçtim. En kötü tarafı birde sünnetlerimin ikiside kameraya alındı akrabalar 3. filmi bekliyoruz diyorlardı.
Beni parka diye götürdüler bir baktım hastanedeyiz anlamıştım ben sünnet için getirdiklerini korkmadım neyse beni götürdüler ameliyathaneye annem ve teyzem kollarımı babamda ayaklarımı tutmuş ama ben bırakın söz veriyorum çırpınmıycağim demişim vallahi böyle anlatiyor annem ve bırakmışlar bizimkiler şaşırmış tabi :) 3-4 gün sancısı olmuştu ve idrar yapamama sorunu olmuştu 1-2 gün.
Ben korkmuştum biraz ama meraktan dolayida izledim kardesiminkini ne bikiyim çok garip gelmişti bana 14 yasindayken kardesimin sunnnetini izledim zaten kucucuk seyi vardi onuda kesince ne olucak falan diye sormustum anneme oda hala dalga geciyo bende :D
Ben 20 yaşımda oldum penis büyük olunca 3 makasla tutup kaldırdılar 2 kere makasla kesti ve uyuşturmadan kestiler çok canım yandı allahtan doktor gençti ve yanında olan yardımcı olan benim arkadaşlarımdı 3 erkek kestiler 1 doktor 2 arkadaşım var sünnette herkes bir makasla tutup kaldırdı baya utanç vericiydi birde ereksiyon olunca tabi baya yarısını kesti arkadaşlarım
Ben 16 yaşımdayken köyde olmuştum. O zamana kadar hep sonra diye erteliyodum. Bir gün gezmek için köye gitmiştik bir baktım 4 - 5 tane çocuk sünnet oluyo onlarla dalga geçerken soymaya başladılar beni. Daldaşak kaldım ortada yatırdılar yatağa bütün köyün önünde sünnet olmuştum. Baya utanmıştım ama şimdi diyorum iyiki olmuşum
Korku travma felan yaşamadım ama yapım gereği aşırı derecede utangaçlık oldu sünnetim evde ve büyük küçük kız erkek herkes izledi iğlesene kadar çok ıstırap çektim
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mahremiyet hakkinin ihlali. Kizlarin yanagina dokunsan 12 sene hapis erkeklerin cinsel organi yaralaniyor herkesin icinde ve buyuk kismi hatali kesiliyor ve ruhlari yaralaniyor ama olan bir sey yok. Gecmis olsun
Bizim evin salonunda kesilmişti. Konu komşu akraba herkes görmüştü. Baştan korkmamıştım, ama masaya çıkarken makaslarla o bıçağı gördüğümde biraz korktum. Birde kesildiğinde kanayınca korkmuştum.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Insan hakki ihlali bildigin. Nerede mahremiyet hakki, hasta haklari yonetmeligi ve vucut dokunulmazligi?
kadın ve erkek s*nneti cinsellikten alınan zevki %80 ila %50 oranında azaltan genital bir sakatlanmadır henüz kendi kararını veremeyen küçük yaştaki çocuklara yapıldığında istismara girer lütfen sessiz kalmayın
kadın ve erkek s*nneti cinsellikten alınan zevki %80 ila %50 oranında azaltan genital bir sakatlanmadır henüz kendi kararını veremeyen küçük yaştaki çocuklara yapıldığında istismara girer lütfen sessiz kalmayın
Sunnet farz degil. Ama illa yaptirmak istersen hastanede, anestezi altinda bebek 1 yasina girmeden yapilmali ve hicbir sekilde bu erkeklikle baglanti kurulmadan, fark ettirilmeden, dugunsuz, kutlamasiz, fotografsiz, diger ameliyatlar gibi sessiz sakin yapilmali. Yoksa siddete egimli, travmaya ugramis ruhen hasta bir erkek cocugunuz olur ileride Turkiye'deki bircok erkek gibi.