başınıza geldimi bilmem ilk defa biriyle ilişkide kızın içindeyken erkekliğim sıkılıp sıkılıp gevşetildi kadın bunu bilerekmi yapıyor ilk defa başıma geldi başkalarında bu olmadı kadınınlığın içinde sanki presleniyor ve bırakıyordu bu nu her kadın yapabilirmi yoksa bu bazılarına mı özel çatalıda dardı ama başkasında böyle birşey yaşamadım bunun aslı nedir her iki taraftan açıklama bekliyorum teşekkürler..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkegel egzersizleri sayesinde bu dediğiniz mümkün.bu egzersizler hem vajinanın penisi sıkı sıkı kavramasını hemde kadının orgazmını güçlendiren bir durumdur. bunu sadece pelvik kasları güçlü olan o kasları kontrol etmeyi bilen vajeni çok genişlememiş çoğunlukla da doğum yapmamış kadınlar daha kolay becerir. bende rahatlıkla yapıyorum bu hem benim orgazmımı çok daha güçlü ve şiddetli hale getiriyor hemde erkeğimi mest ediyor
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ama herkes yapamaz sanmıyorum. Bende yapıyorum ama cinsellik yaşarken denemedim. Nasıl bir duygu hoşunuza gidiyormu?
311 Yorumla- +1 yıl
evet çok hoş olur zevk verir
Soran+1 yılben öyle yapamayan kadınla yatmam artık :) o derece zevk alıyorum anlatılmaz yaşanır :)
Cevap sahibi+1 yılÖylemi :) Aklımda bulunsun öyleyse :)
Soran+1 yılkesinlikle bunu yaparsan elindekini kaçırmazsın :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :) Elimde böyle bir nimet olduğunu bilmiyordum kendi kendime yapıyordum ama :)
Soran+1 yılpeki kendi kendine yapınca zevk alıyormusun :) veya içine hiç aldın mı içine alırkenmi daha çok zevk aldın yoksa almadan yaparken mi :)
Cevap sahibi+1 yılhayır ben sadece egzersiz olarak yapıyordum okumuştum biryerlerden. Hiç cinsel birliktelik yaşamadım zaten.
Soran+1 yılanladım :) ama yaşamak başka bir duygu tabi :) hele şu kadının yaptığı şey tam boşalma esnasında kadın bunu yapıyor ya o anda içinde ne kadar sıvı varsa boşalıyorsun dibi kuruyor yani takatın kalmıyor :)
Soran+1 yılen iyi cevap olarak senmi seçtin en son :)
rahim kaslarını kullanmayı öğrenmiş :) doğum için de faydalı bir egzersiz
00 Yorumla
- 00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpelvis kaslarını sıkıp bırakmayla olur. aslında her kadın yapabilir ama pekçogu bilmez ya da uğraşmaz. biraz çalışma gerektiri. çalışma derken erkeklerle olan bir çalışma değil. gün içinde iş yaparken bile oturduğu yerden kasıp gevşetme eğzersizi yapılabilir. bu cinsellikte çok önemli ve basit bir detaydır.
34 Yorumla
Soran+1 yıltecrübelisiniz yani :) başka yattığım kızlar var onlar bunu yapamıyor bende arkadan girerek o açığı kapatıyorum... birde onlarda bunu öğrense...
Cevap sahibi+1 yılbu arada erkeğe verdiği zevki ne kadar arttırıyorsa bayanın aldığı zevki de arttırır.
Cevap sahibi+1 yılaslında çok kolay birşey faydasını bilseler eminim onlarda yapabilirler. araştırmıyor uğrasmıyor ya da nasıl bir değişiklik yapabileceğini bilmiyorlardır eminim. oysaki erkek için vazgeçilmez olmak istenirse o kadar kolayki ;)
Soran+1 yılozaman açıp okutmak gerek sanırım öğrensinler hep birinden olmaz ki onlarında yatakta sex i farklı zevk veriyor bunu kesin öğrenmeleri gerek yoksa arakadan vermeye mahkum kalacaklar :)
+1 yılKegel egzersizleriyle vajinal kaslar kuvvetlendirilebilir ve sonucunda penis içindeyken sıkıp kavrayabilir hale gelir. Vajinal kası kuvvetli olan ya da kegelle güçlendiren bayanlar yapabilir
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkez yapabilir eger nasil oldugunu biliyorsa kendini de bilmen lazim tabi
30 Yorumlamaalesef kadınların sadece %5 i bunu uygulamak için çaba sarfediyor,ama dediğin gibi erkeği zevkten delirten bir durum yaratır...
00 Yorumlakadınların çoğu bunu yapıyor orgazmı yaşamaya yakın yapıyor ve sex esnasında bunu yapan kadın erkeğini mutlu ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyoksa sen şu otobüsteyken malzemesi kumaş pantolondan belli olan ve kadınların baktığı adam mısın ?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadın bunu bilinçlide yapabilir orgazm anında otomatik olur bu :=) artık karar senin
00 Yorumla
+1 yılkegel egzersizi bilinçli olarak yapılır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl yani, kasılma mı oldu?
1114 Yorumla
Soran+1 yılsize soruyorum işte sen daha iyi bilirsin :) erkeğin kini almadın mi hiç içine :)
Cevap sahibi+1 yılevliyim. tam olarak anlayamadım, ilişkinin tamamında mı öyleydi? Yoksa son anda boşalmada mı kasılma şeklindeydi.?
Soran+1 yılben yaparken tam boşalacaltım o anda vajina penisimi sıkıp sıkıp bıraktı yani bunu kadın yapmış arkadaşların cevaplarından anladığım kadarıyla sende yapabilirmişsin alıştırman gerekirmiş dene bir :)
Cevap sahibi+1 yılama bu kasılma değil mi ki? Şunu anlamak istedim. İlişki boyunca mı yaptı, yoksa boşalacağı an mı sıkıp, kavradı?
Soran+1 yılilişki boyunca yaptı ama boşalacağı zaman daha çok hissettim oda boşaldı beraber yani :)
Cevap sahibi+1 yılsordun mu neden yaptın diye?
Cevap sahibi+1 yılklitoris uyarımı ile beraber mi boşaldı? Genelde bayanlar vajinadayken bile erkeğinki, orası uyarılmadan çok zor.
Soran+1 yılklitoris derken? içinde bekletirken sıkıyor baskı uygularken mesela ileri geri yaparken değil bekletirken yapıyor ..
Cevap sahibi+1 yılboşaldı dedin ya, on sordum, klitoris uyarımı yapmadan kadın zor boşalır. O hiç uyarım olmadan sadece vajinadayken mi vajinal boşaldı?
Soran+1 yılevet vajinadayken boşaldı.. başka şekildede boşalma şekli varmı..mesela varsa nasıl oluyor içinden çıkarmadan kavradı o an ben boşalırken oda boşalıyordu..
Cevap sahibi+1 yılvajinadayken hiç klitoris uyarılmadan mı? Sadece git-gelle mi yani?
Soran+1 yılklitoris uyartı demek sanırım git gelle zevk duyuldu git gell yaparken kavramadı durduğum zaman
Cevap sahibi+1 yılanladım ama bu çok normal bir durum, boşalınca kasılır zaten vajina. Ne kadar sürdü ortalama git-gel?
Soran+1 yılhiç bir ilaç kullanmadan 5-6 dk sürdü ama sprey kullanmadım..
Cevap sahibi+1 yılo kadar sürede boşaldıysa iyi. Normalmiş. Ama bu anlattığın zaten normal bir şey. Son anda kasılma olur, kavrar zaten erkeğinkini.
Soran+1 yılama arada duraksadımız zaman kavrıyo biraz sonra git-gel e devam ediyorum . sende nasıl uzun sürüyormu veya duraksadığın zaman kavrayabiliyormusun içindeyken.
Cevap sahibi+1 yılsordun mu sen mi yapıyorsun özellikle bu kavramayı diye?
Soran+1 yılevet sordum o yapıyo başkası yaacak değil ya benimkini o kavrar benim yapacak halim yokya :D peki sen nasıl yapıyorsun boşalıken mi sadece yoksa git-gel de duraklamalar olurken kavrayabiliyormusun.
Cevap sahibi+1 yıltabi ki o yapacak, o anlamda sormadım:) Refleks olabilir mi, istemsiz diye sordum. Bana çok normal geldi, eşimde sürekli dediği için kavradığını. Erkek için nasıl bir his bu?
Soran+1 yılerkek o an kendini eşi benzeri olmayan bir kadının üstünde hissediyor, o sırada dünya sallansa umurunda olmaz, içine boşalırken bir an enerjisinin kadına geçtiğini hissediyor, yani kadının çirkin olup olmaması hiç önemli değil erkekte bir iz kalıyor kadın ne kadar çirkin bile olsa günlük hayatta hep o anı yaşamak geliyor erkeğin içinden, tekrarını yaşamak için hep hayal edip duruyor bunları neden mi söyledim abartmıyorum kaç kişiyle yattıysam onlardan sadece bir kişi bunu kavrayıp yapıyor.
Cevap sahibi+1 yıliçine boşalmak? Korunmadınız mı ki? ama normalde son anda zaten bu sıkıp, kavrama hep olur ki. Bana çok sıradan geldi. İlaçla ne kadar sürüyor?
Soran+1 yılanlamıyorsun galiba bu kegel dedikleri kavramayı kaç kişiden birinde yaşadım sen yapıyorsun diye herkes yapıyor değil hissettiremeyenler var bunu kast ediyorum. o korunmuş demek ki ben boşaldım içine kordon kullanmam yani zevk alamam yoksa. birde gecikrici kullanmıyorum zaten geç boşalıyorum sıkıntı yok onu boşaltmadan ben boşalmıyorum.
içine illaki boşalırım kız tedbirini alıyor demekki.
Cevap sahibi+1 yılgeç boşalma derken ne kadar süre mesela?
Soran+1 yılbelli olmuyor ama kız boşalmadan ben boşalmamaya gayret gösteriyorum ortalama bir saat sevişiyorum arada girip çıkmalar hariç git-gel ile 10 dk kadar sürüyo toplam bir saatin üstünde fakat sevişirken kız kıvama geliyor ve boşalmaya yakın git-gel yapıyorum aralıksız...
Cevap sahibi+1 yılpeki klitoris veya oralla uyardıktan sonra mı git gel oluyor? Bunlar olmadan boşalma zor olur diye biliyorum.
Soran+1 yılklitoris için ben orayı kıvama gelecek kadar erkekliğimi sürtüyorum zaten kıvama gelince git gel birde o düşününce gerek kalmıyor beni üstünde çok farklı hayal ediyor mesela içine girerken kendini oraya odaklıyor ve beni içinde hissettiğini söylüyor zaten sayıklarcasına zevk alıyor o anda bunu fark ediyorum..
Cevap sahibi+1 yılön sevişmede oral falan klitoris uyarımı hiç bir şey olmuyor mu?
Soran+1 yılyok sadec zevke geliyor. mesela biz sevişirken ben heyecanlanırım bu ayrı bir tat tabiki ama erkekliğim bu esnada çok fazla sertleşmiyor normal yani bu yüzden boşalmıyorum taki artık kız kıvama geldiğinde ona oral yaptırıyorum sertleşince giriyorum başlıyorm git-gel e..
Cevap sahibi+1 yılözelden olmaz.
Cevap sahibi+1 yılben kadın açsısından sordum, ona oral yapmadan mı ilişkiye giriliyor. Bir bayan klitoris uyarımı ve oral olmadan sadece git-gelle zor boşalır.
Soran+1 yıllink yollarım buradan...olur mu?
Cevap sahibi+1 yıleklemiyorum dedim ya. Soruma cevap vermediniz. kadın açısından sordum, oralı ona, size değil.
Soran+1 yılerkekliğimi sürtüyorum dedim ya .. sevişirken
Cevap sahibi+1 yılonu okudum, öncesinde seviş. aşamasındayken olmuyor mu hiç oral ya da klitoral uyarım onu anlamak istedim.
Soran+1 yılolmaz mı oluyor tabi oral yapıyorum aradada 69 pozisyonu biliyorsundur hem neden eklemiyorsun ki ha buradadan yazıyorum ha oradan oradan daha rahat konuşulur bunlar
Cevap sahibi+1 yılbunu anlamak istedim işte. Hiç oral yapmadan boşalması zor olur. Bu kadınla evli değilsiniz. Nasıl yatıyorlar anlamam onla bunla? Kendilerini kime yamayacaklar ki? siz evlenir misiniz böyle biri ile?
Cevap sahibi+1 yılözelden eklemiyorum. Senle alakası yok.
Soran+1 yıllink verdiğimde özel olmayacak ki..
Cevap sahibi+1 yılne linki?
Cevap sahibi+1 yıleklemiyorum. Gerekirse yazmayalım. Size özel değil. Kimseyi eklemiyorum. Şu sorum özel değildi çok cevap vermediniz. '' Bu kadınla evli değilsiniz. Nasıl yatıyorlar anlamam onla bunla? Kendilerini kime yamayacaklar ki? siz evlenir misiniz böyle biri ile?''
Soran+1 yılsıradan biriyse evlenmem ama çok farklı biriyse mesela birkere yatmıştır pişman olmuştur ve istediğim bir kişidir o zaman alabilirim ... ama genelde yatacağım kişi yi zorlamam ve kendi istersen yani benim tarafımdan hayatı mahf olmasın kendi rısasıyla istiyorsa yatarım..
Cevap sahibi+1 yılama bir kere yattığını bilemezsin ki. Bir erkekle yatmıştır ama onlarca kez olmuştur nerden ayırt edebilirsin ki?
Soran+1 yılçok kez olmuş olabilir, pişmansa ve istediğim biriyse evlenirim.. bir erkek yüzlerce kez kadınla yatmıştır yattığını bile bile evleniyorsunuz bu normal mı ?
Cevap sahibi+1 yılöyle bir erkekle evlenmedim. Bunu öyle olanlara sormak lazım.
Soran+1 yılnereden biliyorsun yatmadığını, her duyduğuna inanmaman gerektiğini anlatmadımı kimse sana :)
Cevap sahibi+1 yılyatmış olsaydı söylerdi. Ben tanıyorum eşimi, güvenmesem net demezdim. Bakirdi.
Soran+1 yılsen öyle san ... hangi erkek kolay kolay evlendiği kadına ben çok kişiyle yattım der...safsın gerçekten..
Cevap sahibi+1 yıltanımadan yorum yapmak ne kadar gerçeği gösterir? Herkesi kendin gibi düşünme. Öyle diyorsam demek ki eminim ki diyorum. Şimdiden sonra olursa onu da anlarım.
Soran+1 yılemin olamazsın...emin konuşma sen yatarsan anlar ama o yatarsa anlamayabilirsin...
Cevap sahibi+1 yılevlendiğimizde bakirdi. Ama şimdiden sonra olursa onu anlamaya bilirim evet. O yüzden hareket ve tavırlarından yorumlayabilirim. Erkek kadını nasıl anlar ki? Anlar demişsin.
Soran+1 yılevli olduğu adamla ve dışardaki adamla aynı şekilde yatmaz dışardakiyle ilişki esnasında daha rahattır kocasıyla yatarken diğeriyle yaşadığı rahatlığı ve tecrübeyi kocasına belli eder...
Cevap sahibi+1 yılama tersine başka adamla olursa rahat olmaması lazım. Sonuçta kocası değil.
Soran+1 yılaksine daha çok haz alır...
Cevap sahibi+1 yılinsan kasılır ya, ne haz alması. Kocanız değil. Düşünmesi bile mide bulandırıcı.
Soran+1 yılher kadın aynı değil...ve özellikle erkekler eşleri haricinde başka kadınlarla yatmayı hep hayal eder sokakta dolmuşta iş yerlerinde çekici bir kadın görüdümü evlilik aklına gelmez ilk fırsatta yatar sadece çevreden çekinebilir yoksa haz alır hemde inanamayacağın kadar..
Cevap sahibi+1 yıleşiyle uyumu olsa? Beklentileri karşılık bulduğu halde mi?
Soran+1 yılevet aynen ... yeterki kendisini etkileyen bir tip olsun..karşıdaki..
Cevap sahibi+1 yılo halde kadınların eşlerinin isteklerini yapmaya gerek yok, nasılsa yapsa da, yapmasa da, değişen bir şey olmayacak.
Soran+1 yılvar tabi ama o sık sık olacak değil evli olduğundan ve çevreden çekindiğinden sık sık yapamaz seninde amacın elinden geldiğince onu kendine bağlı tutmak ama yinede gözü dışarıda olur bunu bil uzun süre bir yerde ol imkanı olsun sık sık yatacak birini bulur..
Cevap sahibi+1 yılbunu tahmin etmek zor değil. o halde eşleri ile yatakta uyumun etkisi de yok demek ki. Kadınları eleştirirler ya, yatakta ölü gibi diye. Nasılsa fark eden bir şey olmayacaksa olsunlar o zaman.
Soran+1 yılfark eder ama erkeklerin yaradılışı böyle...
Cevap sahibi+1 yılfark azsa değmez o halde.
Soran+1 yılkadın elinde tutmasını bilecek ya da adam ve kadın ikisi gerçekten dine saygıları olacak ...
Cevap sahibi+1 yılama elinde tutsa da sonuçta aldatır diyorsunuz. O halde gerek var mı?
Soran+1 yıltutmaya çalışanlar çok tutanlarda var herkes gidip yatıyor demiyorum fırsat bulsalar yatarlar çünkü dışardan farklı bir haz alınıyor değişik kişilerle yatmak isteklerine engel olamıyorlar tabi çevre veya durumlar o anı değiştirebilir ama istek var değişmez bu istek yeterki fırsat yakalasın..
Cevap sahibi+1 yılbu her iki taraf içinde geçerli o halde. Kadında yapar erkek yaparsa.
Soran+1 yılevet kadında istiyor genel olarak bakma çevre ve yaşam tarzı hatırlatmıyor bazen ama bu his heriki tarafta mevcut...şahsen yaşadım...
Cevap sahibi+1 yılyaşamayı bırakın düşüncesi bile mide bulandırıcı. Neden aldatmış kocasını yaşadım dediğiniz kadın?
Soran+1 yılbildiğim kadarıyla istediği zevki alamıyormuş ve aldatmak zevk veriyormuş herkesle değil tabi gördüğüm kadarıyla birtek benimle yattı ama tabi yinede kesin yatmamıştır diyemem gördüğüm kadarıyla ve zevk alarak yine beni beğenip benimle bir kerede olsa yatmak isteyenlerlede yattım... karşılıklı istekli olduk...
Cevap sahibi+1 yılsiz evli olsanız, eşiniz böyle bir şey yapsa ne hissedersiniz?
Soran+1 yılvalla evli değilim bir düşünmem gerek düşününce sana yazarım...akşam eve gittiğimde bir düşünürüm yazarım...ama şuan benimle beraber olanlar hiç pişman olmadıklarını ifade ediyorlar hatta ihtiyaç olduğunu söylüyorlar...
Cevap sahibi+1 yılempati yap, karın yapsa, evli olmana gerek yok ki.
Soran+1 yılşöyle söylim ona benden başka biriyle yatmaması gereken güveni veririm...evlenmek için acelem yok erkenden evlenenlerin çoğu bunları yaşıyor bu yüzden erkenden ilk bulduğumla ya da çıktığımla evlenmiyorum...
Cevap sahibi+1 yılbirden çok evli ile yattığınıza göre. Neden ama eşlerinde olmayan ne imiş? Boyut mu, süre mi neymiş dertleri?
Soran+1 yılbazıları gerekli huzuru bulamıyor bazılar kısa buluyor bazıları hiç sorun yok ama birini görüyor birden hormonları devreye giriyor bakıyorki kendini onunla yatarken buluyor hatta beni hayal edip kocasıyla yattığı öyle zevk aldığını söyleyenler var...
Cevap sahibi+1 yılkısa derken mesela ne kadarmış eşininkinin boyutu da öyle buluyormuş?
Soran+1 yılkısa işte oral yaparken ağzında kayboluyormuş, boğazına inecek kadar uzun olmasını isteyenler var, çok pozisyonda yapmayanlar var hiç anal yapmayanlar varmış ama bunları kadın istiyormuş bana her istediğimi düşünmeden verebilecek kadar atılgan olacak diyor.. sex hikayeleri okuduktan sonra çok istiyor ama istediğini alamayanlar varmış. kendisini yaparken tahrik edici konuşmalar istiyormuş kocasından ama tahrik edici konuşmalar bekliyor kadn yani çok daha şeyler söyleyenler var ama aklıma gelmiyo
Cevap sahibi+1 yılağzında kaybolması olur mu ya. Çinlilerin o kadardır. Hem analı erkek ister kadın değil. Nasıl kadınmış öyle?
Soran+1 yılbilmiyorum oralda boğazına inecek sadece ağzında oması bir tad vermiyor parmağımı emsem daha iyi diyor diyor birde analda oturayımak istiyor sürekli ...anal yapmadan ilişkiyeden pek bişey anlamam diyor.. :) sadece biri değil kaç kişi gördüm öyle ...
Cevap sahibi+1 yılanal acı verir. Kadın enden istesin? Üstelik haram.
Soran+1 yılilk etapta acı veriyor ama o acı sonra zevke dönüşüyor...yani sex te başka bişey düşünmeyeceksin..beraber olduğum kişilerle hep böyle yaptık...asla o sürede hiçbirşeyden bahsetmedik aklımıza birşey getirmedik saedece o an..
Cevap sahibi+1 yılAma haram olduğunu biliyorsunuz. Vicdan?
Soran+1 yılalışınca sürekli arkadan vermek istersin önden çok acı kalmıyor..alışıyo adapte oluyor giren erkekliğin kalınlığına..
Cevap sahibi+1 yılharam ama, vicdan?
Soran+1 yılöylede sex te insan sınır tanımıyor işte..
Cevap sahibi+1 yılsonrasında vicdan yapmıyor mu? Üzülmüyor mu? Haram insanı üzer, hem de hayatı boyunca. .
Soran+1 yılsex te üzmüyormuş... ihtiyaç diyor..
Cevap sahibi+1 yılharam insanı her anında üzer. Demek ki duyarsızlar bu konuda. Neden ihtiyaç ki normal yoldan neden olmuyor? Hissetmiyorlar mıymış? Genişlikle mi alakalı?
Soran+1 yılevet genişlikle kendisi orayı okşarken birinin arkadan girmesi inanılmaz derecede zevk veriyormuş...oral da haram diyorlarlar ama olmasa olmazlardan bir pozisyon kadın ve erkek içinde...
Cevap sahibi+1 yıloral haram değil. onu ayrı tutalım. genişlikle derken kadın mı hissetmiyormuş erkeğinkini?
Soran+1 yılikisi de ... iki taraftan yapılıyor ama arakdan girmek başka bir his hiç girmedimi kocan arkana denemdiniz mi ...
Cevap sahibi+1 yılKadın nasıl hissetmez ki erkeği, af edersin hayta kadınları belki yüzlercesiyle yattığından hissetmez. Bir kez denedik ama çok pişman olduk haram olduğunu bildiğimizden, daha olmadı, olmayacakta.
Soran+1 yılyani girdimi alıştırana kadar sürdümü git-gel..zevk aldın mı? ne kadar acıdı?
Cevap sahibi+1 yılhayır ne zevki, acı oldu sadece. Bahs ettiğiniz kadınlar normal doğum mu yapmışlar, vajina. geniş diye mi hissetmiyorlarmış?
Soran+1 yılacı olur ama adaptasyon kazanır sonra zevkten çıldırırsın emin ol...evet normal doğum ama birinin vajinası çok dar olmasına rağmen arkadan almak için yalvarıyor adeta köpek pozisyonuna geçiyor sürekli haa vajinası dar olanda var ama şimdiye kadar arakadan istemiyorum diyene pek rastlamadım kızın önden önden vajinasına giremeyeceğim kadar dar olmasına rağmen arakadan gir diğe yalvaranı bilirim girmediği halde zorladık krem falan her yolu denedik kan ter döktük girsin diye...
Cevap sahibi+1 yılvajinası dar derken, bu nasıl olunca dar deniyor? Hiç mi girmiyor erkeğin ki, hiç bir şekilde yani, giremiyor öyle mi?
Soran+1 yılkız dedim kız çok zayıftı bozulmamıştı cidden dardı girmiyordu sonra bozmak istemedm arakadan işi halletmeye çalıştım...sen aldınmı arakana gtt-gel oldumu? demiştim
Cevap sahibi+1 yılbakireyse zaten normal giremezdin ki. Darlıkla ne alakası var. Öyle olması normal zaten bakireyken.
Soran+1 yılbiraz kan geldi gerisini getirmedim normal değil daha zorlasam girerdi neyse sen sormu cavp vermedin git-gell yaptınız mı demiştim ne kadar acıdı..
Cevap sahibi+1 yılbozuldu desenize kızlığı. Yazık olmuş. Şimdi ne yapıyor? Bunu ailesine nasıl anlatır? Evlenmeyeceksiniz sanırım.
Soran+1 yılbozulmadı ya ben iyi niyetimden daha yapmayı bıraktımönden arakaya geçtim benden sonra kaç erkekle gördüm sanırım onlara deldirmiştir ben yine iyi niyetliyim istenilmeyeni yapmam karşımdakine :) soruma cevap vermiyorsun ..
Cevap sahibi+1 yılverdim aslında cevap. Acı hissettim sadece başka bir şey değil. Zaten bir kez oldu. Genelde erkek kadınınkini geniş bulduğundan dar olsun diye mi analı ister?
Soran+1 yılama git-gel oldumu yani yoksa acı hissettiğinde bıraktınız mı?
Cevap sahibi+1 yılEvet bir, iki dakika oldu ama devam etmedik o şekilde. Normalde siz ne kadar sürüyor anal da, acıdı çünkü.
Soran+1 yılkrem kullansaydın bir nebze acı dinerdi yaparken ...ortalama 15 dk sürüyor anal çünkü boşaldığım zaman içine ççıkarmıyorum içinde biraz bekledikten sonra 2 dk kadar tekrar sertleşmeye başlıyor devam ediyorum zaten oratalama 3 posta atıyororum 2 den aşağı olmadı hiç 2 ve yukarısı siz kaçkez ara vermeden boşalabiliyorsunuz ..
Cevap sahibi+1 yılanal olmuyor , normalde 2 defa olmuyor üst üste gerek duyulmuyor çünkü.
Soran+1 yılben yatarken 3 posta attığı bilyorum en az iki ikiden aşağı yaptığımı hatırlamıyorum...sen neden bir postadan sonra bırakıyorsun ki devam etsene..
Cevap sahibi+1 yıliyide ne kadar sürüyor ki 2. ye gerek duyuluyor? Ortalama ne kadar sürüyor sadece git-gel ama sevişme değil.
Soran+1 yılgit-gel ler ortalama kesintisiz 15 dk sürüyor... her boşalma 15 dk 2 dk ekleyip bir 15-20 dk daha böyle... sende neden erken boşalmalar olur yani nasıl tat alıyorsunuz ya kısacık boşal bırak gidip masırbasyon yapın daha iyi...
Cevap sahibi+1 yılen az 2 defa oluyor diyorsunuz, toplamda ne kadar sürüyor tüm ilişki bu 2 defa?
Soran+1 yılanaldan iki defa dedim toplamda 1 saatin üstünde bir saatten fazla ilaç kullanmadan sevişip girip çıkıyoruz ...bir buçuk saat olduğunu biliyorum bazen...
Cevap sahibi+1 yıl1 saat hep analdan mı?
Soran+1 yılhayır toplam anala ortalama yarım saat giriyorum iki saate akın bir ilişki yaşıyoruzz...
- +1 yıl
Soru sahibi cidden sabrına saygı duydum. :) Yazdıklarında kendimi gördüm. Sitede Bu gizli arkadaşa benzer bir kişi var. Ve ısrarla sadece soru soruyor. Gizli seni sanırım tanıyorum. Tanımadığımı iddia edersen seni tanıdığımı biraz zaman sonra ispatlarım :) Bunu nasıl yapacağımı da eğer sensen zaten biliyorsun. Başkalarının seninle ilgili sorduğu soruları "lütfen" kişisel mahremiyet arkasına gizleyerek cevaplamaktan kaçınma. Eğer bu saygısızlığı yapmaya devam edeceksen o zaman soruları sorup sorup cevap alacağım diye uğraşma. Neyse ben seni bulacağım zaten. Ve sana özelden soracağım bu dengesizliğinin sebebini. Ciddi söylüyorum psikolojik bir rahatsızlığın var senin. Otur yazdıklarımı tekrar oku.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbosalmiyosa eger bilerek yapyor.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam