Sevgilim beni başka adamlara satmak istiyor?

Biriyle tanistim sevgili tam sayılmayız kendisi swıngerci psikiyatr öğrencisiyim onu bu yoldan cevirmeye cok uğraştım bana çıkma teklif etti karımsin sen felan dedi ben bekarim sadece sevgili olup arada yakinlasabilirdik ama bu durmuyor daha sonra biseye izin ver yapalim dedi bir kiz dahil benimle yakinlasmak istedi önce yok dedim sonra tm dedim sonra seni baska adamlarla birlikte yapicam çok hosuma gider dedi gavatmisin sen dedim fantezi bu dedi evli turbanlilar bile yapiyomus artık sonra durmadı evlenelim bu işi parayla yapalim seni saticam dedi anlam veremiyorum bir yandan hosuma gidiyo 2 adamla sevismek her kadin ister ama bu bana 4 5 saatligine 1000 tl yarisi senin yarisi benim dedi benim param var ailem okulum herseyim yerinde sizce onunla görüşmeyi kesip arzu ve istegimi bir şekilde yok edip bu yoldan geri donmelimiyim cok güzelim 1.83 boyum var insanlar bir baktimi bidaha bakıyor ama cok duygusalim evlenmek istiyorum bir eşim olsun istiyorum karsima hep böyle tipler çıkıyor bende aska inanmaz oldum artık bana bir akil verin bu cocuktan nasil kurtulurum telefonunda resimlerim yazismalarim felan duruyor olabilir eski hayatima dönsemmi sizce 1 seferligine yasasammi hee bide kizligimi bozmak istiyor iki adamla yakinlasmak icinmis arkadan olmazmi diyorum hep orasi olmaz diyor yaaa nasil biseyin icine dustum ben sevgilimde sayilmaz sadece bu muhabbet uzerine konusuyor çünkü ben onu kurtarmak istedim bu muhabbetlere ozaman daldi 22 yasindayim kendimide durduramiyorum ama zevkim ugruna kendimimi yakayim😑
Sevgilim beni başka adamlara satmak istiyor?