Sadist: Baskasina aci cektirmekten zevk alandir.
1. Liste bana ait degil.
2. Hayir, bütün burclarla sevismis olmaniz gerekmez cevap yazabilmeniz icin, zira burclara atfedilen özellikler üzerinden yorum yapabilirsiniz.
Ben yengec burcuyum ve hard seks seviyorum. Mesela partnerim basak listede yok, popomo vur diyince cok yavas vurur halbuki cok sert vurmasini istiyorum. Sacimi basimi yolsun, bogazimi sevsin. Aci mutlaka olmasi lazim.
Bunu yazdınya tüm sadistleri cekersin üstüne 👏👏👏
Manyak ak
Ben akrepim 😂😂😂
yengecler melek gozuken minos seytanlardir optum bye
en azgin vr en iyi seks ypan akreptir
Eksi atan kiz en buyuk kiskanc olocpu
onun gtune saplayim senin icin kanka 😀😀
@budamigelirbaşa kelesini ucur
@budamigelirbaşa oha sen tam manyak misin bye
hahaha intikamini aliyom knk akrepim sadistim 😂😂
Listeye bile girememişim. Halbuki benden sadistini bulamazsın.😛
balık ay burcum oluyo yay yükselen burcum oluyo şimdi ben o işi yaparken kanlı vahşetli mi oluyo yani kan revan dehşet-ül vahşet mi olacak yani ahahahhah :D :D :D
şimdi sen bilemezsen ben bilemezsem kim bilecek :D :D :D bence sonuç gazetede çıkar yeni evli çift ilk gecede erkek tarafının her yeri kana bulaması ve inanılmaz fantezileri ile eşini öldürmesi sonucu felakete döndü ;) :D :D :D al gazete başlığı da koydum sonuç ortada :D :D :D
yok daha evlenmiyom ben önce mezun olmam lazım :D :D :D ev araba hazır da iş mezun olunca burda olursan sana haber veririm evleniyo yarın gazeteye bak diye :D :D :D
Bence yaylar çok sadist. Araya bir de aşk acısı sıkıştırırlar :D :D
Onlar sırf psikopat ne çektiğimi bir ben birde Allah bilir yaylardan 😂
Benim bahsettiğim karşı cins içindi ama yay yaydır tabi 😄
Aslında tahmin ettim önceki hesabında bir soru sormuştum ve küfür edip engel atmıştın😅
Neye uğradığımı şaşırmıştım
Tabi benimde deli damarım durur mu sıcağı sıcağına karşılığını vermiştim😄
😄😄
@metinykk 😊
Valla doğru yoğun aşk acısı çekerler
@metinykk ruhsal acı çektirmeyi severim sadistim , fiziksel olarak mazoşist çoğunlukta
@metinykk ben de yayım. Her yayda olmuyor demekki yükselen önemli bence burçlardan da anlamam ama her neyse iyi geceler
Cevap
154Cevap
balik sadist degildir mazosisttir.. yanlis olmus.. ayrica akrep sadece yatakta degil sosyal hayatinda da insanlata aci vermekten zevk alir.. psikopatlar cunku
Bu soruya iki burç yakışır. Akrep ve koç. Diğerlerini at çöpe gitsin. Boğalar da ateşlidir falan ama sadist değillerdir. Ayrıca balıklar çok alakasız kaçmış. Balıkların mazoşist eğilimleri vardır.
Katilmiyorum
Sadist akrepten sonra ve sümüklü yengecten önce ben gelirim Yay olarak :/
Koça burcuna bakar mısın burç resmen yataktaki Türk kızı gibi, aç bacakları bitti mi diye sor hahah😄 Akrep burcu kadınla ya da yatıyorsanız asla 5'den az insanla yattığı yalanına inanmayın, o yangınla en abaza burçtur 😄
Benim burcumun bunların arasında ne işi var imkanı yok başkasına zarar veremem..
Aşk kadınıyım..😊
Söyleyeyim mi?😀
Hayır ya 😀
Terazi benim gibi naif tatlı merhametli birinden beklenmeyecek şeyler..😀
Kim bilir 😀 demek bile istemiyorum hiç şansı yok ben kendimi tanıyorum 😀
Romantizm=Ben 😊
Yap bencede 😀
Ben akrep im, yükselenimde akrep 😄 sadist biri deyilim, Cinsellik benim damarimda kan gibi yaşar, şiddet den nefret ederim, çünkü çocukluğum da, yaşadıklarımı başkalarına yaşamamak için, o bilinçle kendimi geliştirdim. ..
Katiller de en cok yengecten cikiyormus damarimiza basmayin lannn
Yok bee ben katılmıyorum ya da katılmak istemiyorum galiba 😂😂🙈🙉🙊
Yengeç burcuna haksızlık yapıyorsunuz. Bizler çok duygusalızdır :D :D
Lütfen bir daha olmasın kim demiş yatakta sertliği sevdiğimizi :Pp
Bunlar hep şehir efsanesi, inanmayın siz onlara. Su grubunu çekemiyorlar. Hava grubu burçlarının uydurması bunlar. Neymiş bizden daha iyi şaapıyorlarmı. Yalan efenim :))
Peki. Ben gideyim o zaman :)
Burcum aslan yükselenim akrep ne olur bu durumda 🤔
Akrep olmayı seviyorum. Sadist olduğum kesin. Birine acı çektirmeyi seven biriyim. Tam da burcumun adamıyım :) Sıralama doğru bence. Olduğu gibikalmalı.
Ilk ucte yer aliyorum ama sadist değilim bak kafami bozdun getirin kirbacimi bana
Iste bu yüzden sevgilimi (akrep) seviyorum 😍 sekste harika olacagini simdiden bildigin icin🤤
Bende Terazi 😬🙂😂😂
Yay dediğin her zaman ilk sırada olur bu liste yanlış
kova burcuyum fakat listede dahi yokum :) profilime şöyle bir göz atınca sence de bu işte bir yanlışlık yok mu :)
Ben miymişim sadist olan 😱 yok öyle bişey aha dayıya sor.
Aslında ruhumun derinliklerinde biyerde de hissetmiyor değilim 😕
balik burcuyum eskiden ask acisi ceken bir salaktim fakat simdi diger cephedeyim. akillaninca sadist mi oldum ne. kisaca evet severim sadistligi.:)
1. sırada Akrep burcu olması beni şaşırtmıyor. Çünkü akrep burcu kadınını tanımanızı isterim. ajan gibiler vallahi.
benim gibi duygusal bir Yengeç erkeği seksde neden sadist olsun yoksa bende mi gariplik var.. soft iyidir ;)
O kadar da emin olma. salep yapayım mı bu arada 😂😂
Gerçi hatırlamamış olabilirsin sen beni. ilk hesabı kapattım. bu yeni hesap salepçi ben 😂😂
Dün yine içtim ahahah 😂😂 soruya gelince oğlak burcuyum. oldukça sadistim😂😂
Ahahah hangisi için dedin salep için mi sadistliğim için mi ahahah 😂😂😂
tamam ikincisi daha keyifli ona saydım :D
Balık olarak haklılık payının yüksek olduğuna eminim 😊
Balıkların sadist olduğunu düşünmüyorum genelde duygusal insanlar.
Ama sekste değiliz 😊
@ProofStriker06 ben genel bir çıkarım yaptım sadece gerisini bilemem.
Kova olmalı ilk sırada.
Özellikle kova erkeği-aslan kadını.
Sadistte olabiliyorum mazoşistte ikizler ama burcum uymadi liste bana
sadist ol sen
Akrep burcuyum tukenmez istek ve argo sert hard seviyorum 😂😂
Gerçekten doğru ama ilk sıraydım diye mi sonrasını bilemiyorum.
Burclara inanmayip sacma bulmakla yine çok hakli çıktım. Ben yengeçim ve tam tersiyim :) yine burclarin palavrasi ywni :D
listeye kesinlikle katılmıyorum. çünkü oğlak burcu yok. ve en masum burç olan balık var.
Sadist falan bilmem ama akrep en onde geliyor daha seyi tam kalkmadan yapmaya zorluyorlar kendilerini 😂 yasadim biliyorum 😂
Aslan burcunun daha yukarılarda olmasını beklerdim. Enteresan
Ben öküz burcuyum apla😃
En kibar en romantik burç
Gelin kızlar koklayarak seveyim sizi 😃😂
Evet yengeç burcunun çok değişik huyları var gerçekten.
Akrep kadını da sevişmeyi iyi biliyor.
Liste başı olmak bana uyuyor diğerleri hakkında pek bilgim yok. Seks gücüm tartışılmaz. Sevişme esnasında acı çekmesi hiç umrumda olmuyor o an.
Soft severim karşıdakine narin yaklaşmak isterim ikizler burcuyum ve gördüğüm kadarıyla listede yokum
teraziyim, yukselenimde terazi dudak ısırma tirmalama fantezim var
Balık burcunun sadist olduğuna inanmıyorum. Ben balık burcuyum. Mazoşistlik olduğunu düşünüyorum bende 😂
Akrebim, hiç ilişki yaşamadım + geri çevirdiğim oldu
Akrep kadını olarak tam tersi mazoşist eğilim daha çok ve baskın partner severim ama erkeği için doğrudur
Akrep erkeği olarak sekste gücü elinde tutan ama bilakis'de ince ruhlu ve yumuşak biriyim. zira insan teni ile oynarken ruhuna dokunabilmeli...
@MelihTaylann 😊
Bir de bize sadist derler listede ikizler yok bile:)
Yanlış sıralama, yay burcuyum.
1- Yay
2-Akrep
3-Boğa
şekilnde benim sıralamam.
Ben teraziyim tam birrrrr seks delisiyim çok çılgın fantazilerim var en sadisti benim yani
Balik olarak cok sadist degilim :D tamam elime kirbaci alsam acimam ama almiyorim yani :D
Hani Başak nerde 😂 Benim kadar sadist kimseye denk gelmedim
Bunlarda bildiginden mi yaziyolar sanki ;)
benim üzerimde sadistliğin en uç noktalarıni yasayabilirsin?
Balık burcuyum ve dogruyu gösteriyor bu liste en çok sevdiğim şey
Teraziyim ama bu konularda cok pasifim ilgimi cekmiyor.
Demekki doğru burçdaymışım
Bağlamayı boşuna sevmemişim
Balık
Boğayım da sevdiğim şeyleri göz önüne aldığımda listedekiler sadistse ben şeytan olmalıyım. 😈😈🙈🙈
Ben koç burcuyum, sıralama sanırım haklı sadistten çok mazoşistim 😂 Ama fiziksel acı değil tabiki
doğru su burçları ve yay acıya yakınlık duyuyor
Akrep burcuyum sokarım
akrep cok tehlıkelı
Sadettin teksoyla ayni burçtasın :)
Burcum akrep ve sadistim oldugum dogru yani akrepteki hersey bende var
Akrep burcuyla olmadım hiç ama çok merak ediyorum akrep biriyle olmak tam benlik özellikleri var :)
Ben susarım burcum konuşur
AKREP
Koçun birinci sırada olması lazım halbuki😂😂😂😂
😂😂😂😂
Balık şaşırttı beni 😅
Boğa neden dört ben hiç sadist değilimdir ki 🤔
Kimler 😂😂
Hemde canını çıkarıyorlar samanın altındaki suyun yürüyecek takati kalmıyor😂😂
😂😂.
Aylacığımı kızdırmayın 😠😠
Ehlaksuzlarr 😂😂
.😂😂😂.
Hepsi aynı burçla alakası yok sırt yırtanda bilirim vampir olanıda gördüm her burçta
terazi ben karşı tarafla ortak yaparım öyle biriyim ama :D
Kesınlıkle doğru kesınlıkle akrep 😈 acı vermek çok güzel 😈
ya sence @msponçik doğru mu?
Başak burcu hiç yok ben gidiyorum :(
İkizler değildir cunku ikizler burcuyum ve hiç seks yapmadım zaten şıklardada yokmuş.
Bilmiyorum ama kovayım sadistlik vardır ama anlamazsın çünkü sanat yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar