@Penchepathi hadi tek elle yorumunu yazmayı bırak bakirciğim :D 20 yaşında sen elini s*kiyorken benim yaptıklarımı görünce sataşmak hiç yakıştı mı 27lik aygırcık jasgkhasgkha :D
Yatakta diyerek sinirlandirmak istemiyorum :) Ama fantezilerim icinde başta grup seks geliyor. 2 erkek 1 kadin ya da tam tersi. Hemcins olanlarin biseksuel oldugu grup seksten bahsediyorum. Tenha bir yerde iliskiye girerken birisi tarafından izlenilmek sonra onun dahil olması. Travesti ile iliski.. Simdilik aklima gelenler bunlar. Ama benum icin en iyi fantezi insanlarin içlerinde sakladiklari o cinsel yönlerini keşfetmek. Disaridan hepimiz normal isinde gucunde insanlariz içimizde ise kendimize ozel hayal dunyalarimiz var bunu kesfetmek hosuma gidiyor.
ıssız bir ada :D benim fantezim daha devam ediyor ışık telefon televizyon yok ve o adayı sadece ayın ışıltısı aydınlatıyor ve evin üstü komple camdan gökyüzünü izleyebilirsin
zaten kadınlığını hissettimiydi bir kere bir erkeğe olabilecek bütün kadınlığını sunar böyle direk sapık gibi yapışmak yerine kucağıma yatırıp önce saçını okşamak hafif hafif öpmek isterim ben
kadınlar cinsel ihtiyaç giderici canlılar değil onlar el üstünde tutulması gereken soyumuzun devamını getirecek olan kişiler ben kadınlara çok büyük saygı duyuyorum ondan ne isterlersede yaoarm :D
Benim okuduğum bir korku romanı vardı suçluyu yakalamak için kendisini 1 saatliğine öldürüyordu beni o çok sarmıştı hoşuma gitmişti sen bu arada türkiyede misin :D türkiyede olduna inanmak istiyorum da :D
:D abi kitap okuyan kibar espiri anlayışı olan ve herşeyi düzeyinde konuşmasını bilen bir kızın Türkiye'de olması garip geldi bana ya :D cidden çok iyi bir aile terbiyesi ile büyümüşsün :D
Ben varlığıda gördüm yokluğuda. Ailem güzel büyüttü ilk önce saygılı olmayı. Şehirde büyümedim belki ondandır belli bir yaşımdan sonra şehire taşındık yani kokoşlardan değilim.😊
yani ben öyle herkese yorum atmam atsam da samimi olmam mesafeliyimdir insanlarla ama ne bileyim sen cidden çok sıcakkanlı hanım hanımcık biri gibi geldin bana konuşmaktan zevk aldığım ender insanlardansın açıkcası :D
ya kusra bakma cidden çok geç gördüm biraz halsizim bitkin düştüm de ben çok iyi bir dinleyiciyim unutmak istediğin bir olay hiç paylaşılmadan unutulmaz yani emin ol benim şu hayatta başıma gelenleri duymuş olsan pişmiş tavuğun başına gelmemiştir :D
bu söyledim tarz'da soru soranlarla sen olsan geçmez misin :D birisi diyor içime girdi ama dışarı boşaldı hamile kalır mıyım ne biliyim ben kalır mısın sen bilmicen de ben mi bilecem :D :D
En uç noktayı arıyorum ben. Aşırı zevk vericek delirticek zevten ve acıdan ağlayacak. Öyle birşey olmalı ki o inlemeler sıradan olmayacaķ çığlık çığlığa anlata bildim mi😊