Arkadaşlar ben 20 kız arkadaşım 19 yaşında 3-4 yıldır ailelelerimizde tanışıyor, birlikte olduğumuzu biliyorlar. Gene bize gelmişti kız arkadaşım vizeler bitmişti film falan izleriz diye.. Aramızda öyle şeyler çok yaşanmazdı ara sıra göğüsünü falan ellerdim, kucağıma gelir öperdi o kadar.. Filmdeki kadınının göğüsü çok güzeldi dikkatimi çektiğini anlamış bu sürekli onunda göğüsünü bakıyordum. Öyle gene ellerken öperken bir baktım işi büyültmüşüz, aramızda cinsel temas bulunmadı ama ben cinsel organımla onun göğüslerine sokarken bir anda odanın kapısı açıldı :/ Annemle babam dışardalardı erken geldiler. Annem olay anında gördü bizi babamda geldiğinde toparlanmıştık.. :(
Aileme çok abartmadığımızı, göründüğünden öteye gitmediğimizi izah ettim zaten ciddi bir ilişkimiz var çok abartmadılar tepkilerini ama şu an odamdan dışarı min gidiyorum. Sadece çok acıktığımda veya lavaboya gitmem gerektiğinde o kadar.. Nasıl aşabilirim bu durumu tamamen psikolojik ama utanıyorum aileme karşı.. Her türlü fikir ve taktiğe açığım
Aileme çok abartmadığımızı, göründüğünden öteye gitmediğimizi izah ettim zaten ciddi bir ilişkimiz var çok abartmadılar tepkilerini ama şu an odamdan dışarı min gidiyorum. Sadece çok acıktığımda veya lavaboya gitmem gerektiğinde o kadar.. Nasıl aşabilirim bu durumu tamamen psikolojik ama utanıyorum aileme karşı.. Her türlü fikir ve taktiğe açığım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer