Kızlar hangi cümleyi duymak sizi ilişki yaşamaya bir adım da olsa yaklaştırırdı? Erkekler, siz hangi cümlelerle gönle ve sonra muhtelif yerlere girebildiniz? Uzun zaman sonra biri için içimde böyle bir arzu belirdi. Ne söylesem benimle sürpriz bir gece geçirmeyi kabul eder diye düşünüyorum. Bakalım nolacak.
Teşekkürler.
"Seni istiyorum"
"Seninle düşüp kalkmak istiyorum"
"Seninle çoluk çocuğa karışmak istiyorum"
"Seninle sevişmek istiyorum"
"Seninle
Boşver onu tutkuyuyaşa, ben varım ya
Bence şu daha etkili
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seni sevişmeye ikna etmek için hangi cümle daha etkili olur?
Bu soruyu görünce Akıl oyunlarında john Nash'in iki bar sahnesi geldi.
1. sahnede john Nash'e arkadaşları bir sarışın ayarlıyor. Kıza yaklaşıyor. Giriş cümlesi:Sizinle sevişmek istiyorum ancak bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. bBu nedenle seninle sevişmek için söylenmesi gereken tüm cümleleri söylemiş saysak yani bir sıvı alış verişi yaşasak... :D Sarışından gelen cevap : Hmmm demek öyle çaaaattt bir tokat sarışından ve barı terk eder... :D
2. Sahne bu başarısızlığa bilimsel bir çözüm buluyor. Bunuda siz izleyin.
Sözde karşındakinin isteğini bilmek tabiki çok etkili olur. Ama bundan ziyade kadını en çok erkeğin isteğini görmek ve küçük dokunuşlar tahrik eder. Yani bir cümleyle başlamak yerine ona yakın davranarak sohbet edin o zaten sizin her halinizden isteğinizi anlicaktır. Daha sonra bunu söylemek sizi onun gözünde daha cesur yapar.
Kişiden kişiye değişir. Tahmini yarım saat, ön sevişmede yarım saat sürmeli. Yani bir kadının ilişkiden önce yaklaşık 1 saate ihtiyacı var. Uzun gibi gelebilir ama seks 1 saat sürmiceğine göre bir öncesi olmak zorunda yoksa kadın için doyuma ulaşma olmaz. Sen yinede belli bir saate bağlı kalma derim. Tepkilerine göre davran. Tahrik olduğunda ya da hoşuna gittiğinde ister istemez bir tepki vericektir. Çok utangaç biri olduğunu farz etsek dahi yüzü kızarır veri yerinde duramaz. Ama genelde biz kızlar karşımızdaki istediğimiz kişi olduğunda ona yanaşıp cesaret veriyoruz yani kendini kasmana gerek yok. Geriside sana kalmış :)
Aslında evet, nasıl tarif edilir... Ait olmak, birinin sahipleniyo olması... Aslında en savunmasız anında güvende hissettiriyo. Ve öyle bişey ki bazen canım yansada anı bozmamak için ses çıkarmıyorum. Kendi adıma konuşiyim doyuma ulaşmayı önemsemiyorum daha çok sevgiye odaklanıyorum sanırım. Bu partnerimin ilişkiyi duygusal bağlanma olarak düşübmesindende kaynaklanıyo olabilir. Tabi uzun süre orgazm olmamakta rahatsız edici olur ben sadece ona odaklanmadığımı söylüyorum yanlış anlaşılmasın.
seni istiyorum cümlesi hem benim hem partnerim için acayip etkili, yani bu cümleyi duyunca nefes alış verişim hızlanıyor, itiraz etmem mümkün değil. partnerime bunu söyleyince, o anda her ne yapıyorsa bırakıyor. aklında başka bir şey kalmıyor yani sevişmeye odaklanıyor
Duygusal hareketler sözler yumuşak tavırlar beni etkiler sacımı okşaması, yanağımı öpmesi istediğini böyle yumuşak hareketlerle sözlerle belirtmesi. seni istiyorum da güzel ama yukardakilerden secicek olursak :)
Nikah memurunun evlilik cuzdanini bana uzatmasinin haricinde hicbirsey beni ikna edemez. :)
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yazılanların geneli basit şeyler çok açık seçik de yazmak istemiyorum burda ama şu şekilde yazayım madem seni istiyorum da iyidir ama ne yapmak istiyor olduğunu söylemesi diyelim yani daha açık seçik, argo, tahrik edici cümleler daha etkili bence
Soruyo fenomen sorunca çagdaşlaşmış butun uyeler bız sordugumuzda ıyy sapık oluyoruz her neyse cevap verıyorum özledım senı demesı yeterli ben mevzuyu ayıkırım 😂😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bunlar bile sizi cinselliğe sürüklüyorsa. "...'nı ver" desek ne olacak? #44yaşındayım
Savundugun sey okadar sacma ki. Bunun bakirelik veya temiz kalmakla ne alakasi var. Ozm soyle soylim seni beceren kisi evlendikden sonra guvelinir mi olucak? Zaten kiminle evlensen yuzde yuz birinden emin olamasin. Ama bu konu beni anlatigim seyle alakasi yok. Bakire kalan kisi Allah icin yapar zaten esi icin degil. Eger bir kiz ciddise boyle konulara dikkat etmesi lazim. Eger olocpusa zaten takmaz.
Yasim 40 olsa bile yapmam evlenmedigim surece. Konusmalarina gore bakarsam inancli biri degilsin onun icin anlamakta gucluk cekiyorsun. Olabilir herkes inancli olucak degil herkes kendisi bilir ve ben herkesede saygi duyuyorum. Benim icin onemli bir nokta senin icin olmayabilir. Sen kotusun demiyorum belki bakire degilsin ama yuregin temiz ve guzeldir. Baskalari ne ediyor ne yapiyor ilgilenmem kendi hayatima bakiyorum ben boyleyim.
İnançlıyım ama Allah için bakire değilim kendim için bakireyim ve eşcinsel olmasaydım evleneceğim adama bakire değilim derdim ona göre değer almak kendimi onunla temiz göstermektense. Benim demek istediğim kadınlar bunlar yüzünden hala öldürülüyor yazık yani.
özledim seni deyip opmesi olabilir. ya da cilvesi falan 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Daha herşeyi anlayacak çağda değilsin. Sen bugüne kadar taş çatlasın 3 veya bilemedin 4 sefer sevişmişsindir. Yalansa yalan de! Senin bir an evvel sevişmen şart!
En İyi Cevaplar