Anüs yalamak nasıl bir duygu? Kokusu ve tadı nasıl ve anüs yalarken nasıl hissediyorsunuz?
Cevabın nedir?
Anüste fazlasıyla doku olduğu için iyi bir şekilde yalandığı zaman tatmin edilebilir. Ben yaladım ama yalatmadım. Her anüs yalanmaz. Zaten ön sevişme yaparken anüs yalanması tutku dolu bir sekse merdiven dayamış olur. Zaten tutku dolu bir seks için temiz, kılsız bir vücut şart. Anal seks yapılmayacak olsa bile lavman seti kullanılması şarttır bence.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz olan anüs yalanır ve yalatılır ikiside bambaşka bişey 😊😊😊 ben mesela tecrübe ettiğimde titrediğimi hatırlıyorum 😊😊😊
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizlgme dıkkat ediyorum ve sevgilimde anüsümü yalamıştı bu kadar zevk alabilecegımı ummazdım beni göklere uçurdu hafif parmagını soktu o da hosuma gitmişti ben henuz onunkini yaamadım istemedi ama ben demeden o bna yapıyor
472 Yorumla- +1 yıl
Sen yaparmisin peki istese :)
+1 yılönceden domates kabuğuyla yenmemiştir umarım.
84 Yorumla- +1 yıl
yer valla
Soran+1 yılBu iyiydi işte :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
57Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerhaba canım anüs yalamaya yalatmaya koklamaya koklatmaya bayılırım. Kokusu kudurtur beni. Hatta doymam gidip gelirken külodunu veya parmaklarını koklamak isterim. Maalesef bundan zevk alan nadir bayan nadir erkek var. Yıllarca senin gibi birini aradım. Herkes hoşlanır sanıyordum hayal kırıklığına uğradım. Eklermisin konuşalım...
180 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya enfes yazmışınız bir gidin yaa:s sevgilim yalvarsada yaptrmam oyle bişe oldu bide ağzına sıçıym tam olsun fantzi:s
292 Yorumla- +1 yıl
bir dene de öyle konus diğer aldığın zevkler yanında hiç kalır:)
+1 yılAnüs yalamak helede ellerimi kollarımı bağlasın benim yatağa sonra anüsünü getirsin getirsin sürdüm dudaklarıma :) batılım yalamaya ve yalatmaya yeter ki bir kadının emrinde olayım :)
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadına anüs yalatmakta bir kadının anüsünü yalamakta çok hoşuma gidiyor. Hele bir de 69 yapılarak yalanırsa karşılıklı ...
Bazen bir taraf zevkten uçuyor ve yalamaya devam edemiyor ya onu çok seviyorum40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalarım ve çok hoş. partnerim garip bir haz alıyor. ve bişi diyimmi tadı vajinadan daha tatlı buna şaşırdım :D erkektede kızdada anüs etrafındaki uyarılan sinirleri bilmeyen herkes karşıdır buna. uw beybi
49 Yorumla
Soran+1 yılBende aünüsümü yalatırmaya bayılırım
Cevap sahibi+1 yıldenemek isterdim
Soran+1 yılAma gizlsin :)
Cevap sahibi+1 yılaçmam değiştirecekmi :)
Soran+1 yılSeni merak ediyorum ben :):)
Cevap sahibi+1 yılbak bakalm :)
Soran+1 yılekledim
Cevap sahibi+1 yıldururmuyum hiç, hemen kabul ettim
- +1 yıl
bende yalamayı çok severim
Gizli Üye(36-45)+1 yılben çok seviyorum ama temizliğini duşta önce kendim yapıyorum. güzelce partnerimin anüsünü yıkıyorum sonrada yalayarak boşaltıyorum. henüz zevk almayan birini görmedim. sadece bunu yaptırmak isteyen bayan çok az. yalatmayı sevmiyolar
29 Yorumla
Soran+1 yılÇok severim anüsümü yalatmayı.
Cevap sahibi+1 yılo zaman partnerin gerçekten çok şanslıymış. zaten bayan vücudunun neredeyse tamamı estetik harikasıdır. dilinle tüm vücudu keşfetmeyeceksen ne anlamı kalıyorki
Soran+1 yılSen anüsünü yalatırmıydın peki?
Cevap sahibi+1 yılhenüz onu yapmak isteyen birini bulamadım. yoksa tabiki bende çok istiyorum bunu yaşamayı.
Soran+1 yılİşte senin gibiler bana denk gelmiyor. Haksızlık bu.
Cevap sahibi+1 yılmalesef senin gibilerde bana denk gelmiyor. o zaman ekle beni konuşalım :) buluruz belki birbirimizi
Soran+1 yılO zazama gizliliğini aç seni ekleyim bende :):)
Cevap sahibi+1 yılal bakalım açtım
Soran+1 yılekledim
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzun zamandir yapmak istiyorum en cok istediğim şey. yaptırmakdan çok yapmayı istiyorum. kimseye söyleyemedim ama deliriyorum bunu yapmak için elimde değil. özelden konuşmak istiyorum seninle
60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKız güzelse ve tam benim istediğim gibiyse yalamadık yerini bırakmam.Bokunu bile yerim lan oyla kızın oyhş. ♥
41 Yorumla
Soran+1 yılsana oyhşşş
+1 yılKeşke benimimkini yalayacak birisi denk gelse valla
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn sevdiğim ve de yapmak istediklerimden biridir ama işte yalayacak kişi yok olsa da bir yalasak nereden bulacağım ki Yalatmaktan hoşlanan birini. Olsa o dil daebeleriyle onu çıldırtırım. :)
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBuralarda mısın acaba bir konuşsak senin gibi birni bulmuşken acaba!!
temiz bakımlı biriyse bayılırım 15dk orda geçer tabi isterse
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadının anüsün yalanmasından zevk alacağını sanmıyorum. Onun dışında ne kadar temiz olursa olsun pek yalanacağı konusuna katılmıyorum. Ben zaten yalamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabikide uzun bir süre deligin çevresini emip kokladıktan sonra bir parmagımla delige sokup az genişlettikten sonra dilimi içine sokup dil darbeleri ile o deligi beceriririm çokta güzel oluyorr of bak canım çekti ağzım sulandı gene..
30 Yorumla
+1 yılyalayamayacağım ve yalatmayacağım yer henüz yok.Pis düşüncelerle girersen yatağa zaten sevişmen bile iğrenç.başka açılarla bakıcaksın
40 Yorumlagüzel , zevk sahibi insanların tercihi, herke anlamaz :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben çok severim hep yalarım.yalamakla kalmıyorum dil darbesi yapmayı da seviyorum.
132 Yorumla
Soran+1 yılOfff ne güzel yaaa
Cevap sahibi+1 yılolmadan olmaz benim için önce delirtmeyi severim sonra işe başlarım
Soran+1 yılBeni kudurtma beeee
Cevap sahibi+1 yılcanın mı çekti:)
Soran+1 yılevvet
Cevap sahibi+1 yılsen hangi şehirdensin takılalım istersen
Soran+1 yılgizliliğin aç seni ekleyim
Cevap sahibi+1 yıltelefondayım açamadım ki sen aç seni ekliyim
Cevap sahibi+1 yıltatlım açsana ekliyim seni dokunmaktik ekranda tık kaldırılamadım açıver hemen 2 dak. seni ekliyim
Soran+1 yılyeni geldim
Cevap sahibi+1 yılaçsana gizliyi ekliyim seni konuşalım bi
Soran+1 yılilk önce sen aç gizliyi.
Cevap sahibi+1 yılaçamıyorum teldeyim çoktan açmıştım dün zaten açabilseydim.hemen aç ekliyim seni kimse görmeden kapat sonra hadi
Cevap sahibi+1 yıldokunmatik ekranda sorun var olmuyo işte hadi seni bekliorum tatlım aç hemen ekliyim kapat sonra hemen kimse görmeden hadi
Soran+1 yılEkleceğin ne malum. Garantisi var mı. Belki sonra cayarsın.
Cevap sahibi+1 yılya eklicem dünden beri yazıorum farkındamısın?hadi çabuk aç kapat sonrada hemen ekliyorum hadi
Soran+1 yılAçtım gizliliği
Cevap sahibi+1 yılkapalısın ekleyemedim ki:\ bukadar uğraş verdik falan reel takılıcakmıyız senle?
Soran+1 yılNasıl ya arkadaşlık isteği kapalı değil.
Cevap sahibi+1 yılprofilini göremedim hala gizlisin anlamında kapalı dedim.senle reel takılıcak mıyız neredensin sen
Soran+1 yılSen gizliden çıkmıyorsun yaaaa
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıktım sen göremedin.biz nasıl takılıcaz senle peki?
Soran+1 yılama görmedim yahu gizliliten çıktığını
Cevap sahibi+1 yılaçsana gizliliği ekliyim of bir ekleyemedim 3 gündür senin deliğini yalayıp arkadan yapmayı hayal ediyorum
Soran+1 yılİlk önce sen aç gizliliğini
Cevap sahibi+1 yılaçamıorum dedim ya telefondayım olmuyor birtürlü.bukadar konuşuyoruz da sanki bişey olucak of sıkıldım ben.allah bililir aynı şehirde bile değiliz sanal 2-3 muhabbet içinde bukadar sıkıntıya gelemem.reel takılıcakmıyız hangi şehirdensin sen onu söyle
Cevap sahibi+1 yılbuluşalım takılalım canım uygun mu
Soran+1 yılSen ilk önce gizlilikten çık ondan sonra
Cevap sahibi+1 yılolmuyor diyorum ya işte aç gizliliği ekliyim seni
Soran+1 yılGizliliği daha önceden açtmıştım seni bekledim ama sen gelmedin.
Cevap sahibi+1 yılinternet paketim bitti yazamadım sana kaç zamandır aç işte hadi eklicem seni telefonumda sorun var galiba açılmıyor benim gizlilik sayfan hata veriyor.seni arkadan yapmayı hayal ediyorum yazdığımdan beri nasıl bir vücudun var neredensin aynı şehirde değilsek hiç uğraşmayalım?
Cevap sahibi+1 yılgörüşelim mi seninle?
+1 yılTemizliğine dikkat ediyorsan zevkle yalar ve yalatırım..
a*mını go*tunu emer yalarım10 Yorumla
+1 yılanüs yalamak istiyorum. Balıkesirli hatunlara duyrulur.
10 Yorumla
+1 yılyalarım hataa yalamaya bayılırım yalanmazmı hiçç sen aç bak nasıl yalıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkokusu bildiğin pok amk ama bunu bile bile yaladım mincoyuda tiizide çaktımda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalatmam 1-2 kere yalamayı denedim her ne kadar fantazide olsa sokayım arkadaş öyle fantaziye.
24 Yorumla
Soran+1 yılBence anüs yalamak güzel.
Cevap sahibi+1 yılGit yala o zaman hatta ileriye git biraz azına şeedsin. Çok hoş olur tahminimce
Soran+1 yılAnüs kokusu beni feci tahrik ediyor.
Soran+1 yılAnüs kokusu ağır olmalı ve çok koku olmalı. Öyle daha çok seviyorum.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbayılırım kimse ayıltamaz ciddiyim tadı kokusu enfestir dilimle içeri girerim tabi hijyen ön koşul ;)
012 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Cevap sahibi+1 yılsen ne diyorsun dakikalarca yalarım dilimle tadarım en başta küçük öpücüklerle başlarım hatta sonra yüzümü gömerim o küçük noktaya ... ve sevişirim onunla deliler gibi tadını kokusunu içime çekerim
Soran+1 yılPeki anüsünü yalatırmısın?
Cevap sahibi+1 yılevet elbette önce ben yalnız yalardım onunkini ve daha sonra karşılıklı veya onada benimkini yalatırım onunda sevişmesini sağlardım hatta
Soran+1 yılAnüste çok koku olması senin için sorun olur mu peki?
Cevap sahibi+1 yılhayır bazen tahrik edici bile olur
Soran+1 yılBak işte seni sevdim. Keşke senin gibileri denk gelse bana ama nerde o şans
Cevap sahibi+1 yılvalla zevklerimiz aynı hatta sana bişey daha dicektim ama özelden yazmak isterim bunu dehçet seveceksin
Soran+1 yılO zaman gizliliğini aç seni ekleyim
Cevap sahibi+1 yıltamamdır
Soran+1 yılekledim
Cevap sahibi+1 yılok mesaj yazdım geldimi ?
Gizli Üye(36-45)+1 yıldelirdiniz mi döt deliği yalanır mı heç ordan pok çıkıyo :D
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılorayı yalamadan once bı ıc dıs temızlesınler sonra bakarız .:)))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç yapmadım ama deliler gibi yalamak dilimi içine geçirmek çok isterdim hiçte iğrenmezdim sexte iğrençlik kesinlikle olmaz :)
20 YorumlaDenizlide Götunü yalatmak isteyen ler mesaj atabilir
20 Yorumla
+1 yılolm böbrek.avi olursunuz bakın :D dikkat edın kıza :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalaması öpmesi koklaması mutheşem. sadece bunu yapsam orgazm olurum.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben yeni gördüm bu soruyu nasıl gözümden kaçmiş 5 yıldız verdim yalamayı ve yalatmayı severim bilirsin <3
064 Yorumla
Soran+1 yılBu defa tahmin ettiğin kişi değilim demiyeceğim. Evet o kişiyim.
Cevap sahibi+1 yılhmm acıkça söylediğin için teşekkür ederim bebeğim <3 <3
Soran+1 yılRica ederim canım benim çok çok seviliyorsun <3 <3
Cevap sahibi+1 yılbende seni çokkkk seviyorum <3 <3 <3
Soran+1 yılİyiki seni tanımışım <3 <3 <3 <3
Cevap sahibi+1 yılewet benim içinde öylesin iyiki varsın sensiz hayat düşünülmez bebeğim <3 <3 <3 <3 <3
Soran+1 yılMuahhhhhhhhh <3 <3 <3 <3 <3<3
Cevap sahibi+1 yıldudaktan mı <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Soran+1 yılBilmem <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Cevap sahibi+1 yılhmm ben bir dudak bir anüsten öpebilirim <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Soran+1 yılNapıyorsun beeeeeeeeee :):) Anüsten falan diyorsun ulu orta açıkça söylenmez ki. Söylenecek yer var söylenmiyecek yer var. Bunu herkesin ortasında diyorsun birde bunu :):)
Cevap sahibi+1 yılhmm soruna göre öyle dedim ama bebeğim gizli olan sensin dimi ben acıktayım <3 <3
Soran+1 yılEvet senin beni düşündüğün gibi bende seni düşünüyorum. O yüzden dedim . Yanlış anlayabilirler seni. Üzülmeni istemem sonuçta. <3 <3
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim beni düşündüğün için seni sevdiğimi bilsinler herkez <3 <3
Soran+1 yılMuckk <3 <3
Cevap sahibi+1 yılMuuaaa <3 <3 <3
Cevap sahibi+1 yılburda demiştin ya senin beni dusundügün gibi bende seni dusuniyorum anlamında cunki burda güzel konusuyorduk beni sevdiğinide söylüyordun
Soran+1 yılBende sana diyorum ki o köprünün altından çok sular geçti.
Cevap sahibi+1 yılneden ne yaptım sana ne olduda benden vazgeçtin seni üzdüm mü ?
Soran+1 yılSana hiçbir zaman bağlanmadım ki vazgeçeyim.
Cevap sahibi+1 yılsevmekten vazgeçtin yau iyiki varsın diyorken 2 günde ne değişti kötü oldum gözunde
Soran+1 yılSen benim anammısın babam mısın ki ya sana hesap vericeğim. Sana hesap vermek zorunda değilim.
Cevap sahibi+1 yıliyi sen bilirsin bunu unutmaki alttaki konustugumuz gibi seni hep seveceğim iyi kız olarak kalbimde kalacaksın yasadıklarımız güzeldi iyiki tanımışım da <3
Soran+1 yılSon mesaj gerçekten etkileyiciydi.
Soran+1 yılgeber deyyus
Cevap sahibi+1 yılne oldu bebeğim sen oldugunu biliyordum zaten ki eski günlerimizi özledim ama <3
Soran+1 yılSesini kes
Cevap sahibi+1 yılsesim geliyormiki oraya bak eski yorumlarımızı okurken seni çok özlediğimi hiç unutmıcagımı biliyorum
Soran+1 yılNe belasın sen. Püsküllü belasın sen.
Cevap sahibi+1 yıltatlı belayım ama dimi fıstığım <3
Soran+1 yıltam tersi.
Cevap sahibi+1 yılhmm olsun ama senin gibi tatlı kızın ekşi belasıda olmak iyidir <3 her zaman seni düşüniyorum
Cevap sahibi+1 yılaşkım özledim seni yau her gece seni düşüniyorum :)
Soran+1 yıltabi tabi
Cevap sahibi+1 yılvallahi bak eskisi gibi olalım sensiz hayat düşünemiyorum seni ekledim konusalım lütfen seni unutmaak mümkün değil yerin doldurulmaz <3
Cevap sahibi+1 yılGönlümde bir tek yatan şey senin aşkın iken nasıl unutayım ben o gülü <3
Cevap sahibi+1 yılGözlerimi gözlerine hapsetmeyi yüreğimdeki buzları alevinden eritmeyi seni bir ömür boyu sevmeyi istiyorum bitanem seni senden istiyorum.. <3
Soran+1 yılÇok çapkınsın çok
Cevap sahibi+1 yılne çapkını yau bebeğim aslında ne yapıyorsam seni aramak için yoksa senden başkası gözüm görmüyor sadece sen varsın kalbimde ve mesajların duruyor kimseylede öyle konuşmadım anladın seni seviyorum <3
Soran+1 yılÇok takıntılısın hemde fena halde aynen bozuk plak gibi
Cevap sahibi+1 yılyau kuyuya tas atıyon sonrada takıntılısın dıyon bozuk plakta yaptın ya benı aptal asık ta ettın ya beni
Cevap sahibi+1 yılselam bebeğim isteğimi iptal etmişşin uzuldum emin ol eskiisnden daha iyi olacam sana seni çok özledim ikimiz için her seyin hayırlısı olsun her gun sen varsın aklım da <3
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler askım tatlı pastalı soruyu görunce yanımda olsan beraber yesek diye dusnmustum özledim seni de her an aklımdasın gerçi de <3
Cevap sahibi+1 yılen begendiğiniz kişi kim sorusuna c... d diye dedim sadece sensin <3
Soran+1 yılevet farkettim gördüm
Cevap sahibi+1 yıluv farketmene sevindim her zaman teksin eşin benzerin yok özel insansın da ve dünya güzelimsin seni seviyorum <3
Soran+1 yılTakıksın be takık. Taktığına tam takıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılöyle sevdim mi tam severim asla bırakmam savaşırım da <3
Soran+1 yılÇok yapışıksın yaaa
Cevap sahibi+1 yılhaha öyle kolay degıl bunca zaman sevdık bıktınmı benden ki sevmiyorsun beni
Soran+1 yılEvet seni sevmiyorum. Sana defalarca dedim seni sevmediğimi ama sen anlamak istemedin
Cevap sahibi+1 yılneden oldugunu sana sordum cevap vermedın ama daha onceden cok severken iyiki varsın iyiki senı tanıdım derken ve senı seviyorum derken bir anda her seyın tersıne donmesı fazlamı sıktım senı yoksa uzdum mu seni fazlamı karıstım sana bilmiyorum ne oldu
Soran+1 yılemin misin sana cevap verdim
Cevap sahibi+1 yılyoo hatırlamıyorum ben tek dedıgın altından sular gecı bu cevap degıl bana gore
Soran+1 yılSana sevgilimin olduğunu söylemiştim tabi senin işine gelmediği için unutman normal. İşine gelmiyenleri hatırlamıyorsun ne hikmetse
Cevap sahibi+1 yılhmmm pek inanmadıgım için az cok seni tanıyorum cunki ve bulsanda seni seviyormu önemli olan buda
Soran+1 yılPeki neden inanmıyorsun? Benim sevgilim olmaz mı yani? Sen ister inan ister inanma sevgilim var. Elimi sallasam ellisi. Allaha şükürler olsun güzelim zarif bir bayanım.
Cevap sahibi+1 yılhaha tabıkı guzelsın canım guzel ve akıllı oldugun için asık etın zaten ve kafa yapılarımız uyuyorduda ama benı bırakıp gıttın olur tabıkıde baskalarıylada ılgılenmen kafanı karıstırmıs olur sececegın kısıyı bulmanda zorlanırsın ve senı sevdıgını bıllemezsın benım ılgılendıgım gıbı olması lazım her turlu sana cok deger vermelı sevdıgını gostermelı dimi ve sende sadece o kişiyle ılgılenmen lazım
Soran+1 yılSen dünyada kendini benzersiz zannediyorsun. Yani kendini dünyada benzersiz sanma. Bu dünyada senden kat kat iyileri var. Sevgilimden memnunum. Senden daha çok seviyor ve değer veriyor merak etme kafana yorma.
Cevap sahibi+1 yılinsallah sevsın tabıkı bende onu dıyorum sana deger verdıgını bilirsem bende memnun olurum iyi birisin sevilmeyı hak edıyorsun yeterkı doğru kişi olsun ama sende onu semen lazım ask sevgı karsılıklı olması lazım benım baskalarından farkımı az cok bılıyondur gerek sozlerınden dolayı mutlaka benım gıbıler vardır tekım demedım ama bulması zordur burda da goruyom dısarda olsada en onemlısı anlayıslı olması
Soran+1 yılBeni rahat bırakırsan iyi olur. Anlamıyor musun be adam benim sevgilim yeni bir ilişkim var. Artık peşimi bırak be adam bırak. Senden gına geldi. Seni eklemez olaydım. Seni eklediğim güne lanet olsun.
Cevap sahibi+1 yılanladık be aa halen lanet okuyon al tepe tepe kullan sevgılını eklemeyiedın 3 kez eklıyen sendın de ben boyle olacagını bılseydım kabul etmezdım de bende kabahat
Cevap sahibi+1 yılselam bugun bayram güzel dileklerimle bayramın kutlu olsun umarım mutlu güzel ve saglıklı günler dilerim :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen anus yalamayida yalatmayida cok seviyorum asiri zevk aliyorum.
10 YorumlaHiç yalamadım yalatmadımda
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki yalamak istermiydin
Soran+1 yılÇok güze yaladım anüs
Soran+1 yılŞimdi canım çekti bak. Şimdi anüs olsaydı deliler gibi yalasaydım
Soran+1 yılSeninde anüsünü yalamak isterdim :)
+1 yılyalamak da güzel ama yalatmak daha güzel
20 Yorumla
1 yılbakımlı olursa cok güzeldir
00 YorumlaAnüs olsada yalasam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemde ne yalamak isterdim keşke senin kini yalayabilsem
00 YorumlaHer ikiside güzel... Hatta çok zevkli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilgi alanım bu benim ayıpsın çok seviyoruz
158 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloo ismimi bildiğine göre nekadar iyi yalarım onu da biliosun demekki sen:D mesaj at bakim la bana sen:D
Cevap sahibi+1 yılsende kimsin la hatırlayamadım seni:D
Soran+1 yılKilimcinin kızı :):)
Cevap sahibi+1 yılkilimcinin kör kızı sen misin yoksa:D
Soran+1 yıl:):)
Cevap sahibi+1 yılkilimci ekledim seni nan kabul etsene:D
Cevap sahibi+1 yılsana diyom kabul etsene ekledim:D
Soran+1 yıl:):):)
Cevap sahibi+1 yılne sırıtıyosun?:D
Soran+1 yılHiççç emre bey :):)
Cevap sahibi+1 yılanüsçü ve adımı bilen birisini gerçekten hatırlamıorum:D nickinide tanımadım ekledim seni mesaj at bana
Soran+1 yılCidden anüs yalamayı seviyormusun yoksa dalga amaçla mı yazdın?
Cevap sahibi+1 yıltemizse evet problem yok.adımı biliosun ilginç:D
Cevap sahibi+1 yılburadakilerle denedin mi
Soran+1 yılAnüs yalamayı seven bir kişi daha. Ben ismini bilirim :):)
Cevap sahibi+1 yılsenin ismin ne.benim daha nelerimi biliosun dökül bakalım:D
Soran+1 yılSöylemem :):)
Cevap sahibi+1 yılsöle la adın ne:D
Soran+1 yılAbdülmüttalip hahahahahaahahaaahaha
Cevap sahibi+1 yılburadan denedin mi bari anüsçüleri?
Soran+1 yılCevap vermiyeceğim
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim doğrusu.ee eklemiştim seni nie kabul etmedin
Soran+1 yılYorum yok emre
Cevap sahibi+1 yılçok mu yakın biriydin sen bana nekadar taniosun beni gercekten merak ettim
Soran+1 yılBoşver
Cevap sahibi+1 yılkonuşalım ekle beni olurmu?
Soran+1 yılSende eklemeye taktın :):) Ekle de ekle bune yahu :):)
Cevap sahibi+1 yıltamam tanıyosun anladım bidaha karşıma çıkma lütfen
Cevap sahibi+1 yılsen iş bulamadın mı hala:D
Soran+1 yılBir daha karşına çıkmam merak etme emre
Cevap sahibi+1 yılben tanıdım seni:D
Soran+1 yılTabi tabi öyledir :):)
Cevap sahibi+1 yılburada delikçi aradığına göre hala işsizsin demek:))
Soran+1 yılSen diyorsun ya benim bir daha karşıma çıkma diye. Zaten öyle yapıcağım. Bir daha karşına çıkmayacağım.
Cevap sahibi+1 yılkötü yerden vurdum galiba biraz dimi:D ahahaha:D
Soran+1 yılBen bir daha karşına çıkmayacağımı ifade ediyorum sana açıkça söylüyorum. Sadece bu
Cevap sahibi+1 yılhayır işler ozaman çapulcum:)
Soran+1 yıl:):):):)
Cevap sahibi+1 yıltamam hayırlı işler ozaman sana çapulcu:)
Cevap sahibi+1 yılha bu arada anüsçü falan değilim haberin ola :D
Soran+1 yılHerlade sende vajinacısın o zaman :):)
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle doğru bildin:) poh deliği yalamakta neymiş:D seviyosun ciddi ciddi galiba yazılanlara baktımda
Soran+1 yılThminlerin tutar benim emre :):) Ama bazıları anüsü yalamayı seviyorlar
Cevap sahibi+1 yılkanka takılırken böle konular konuşmuyoduk ilginç hissettim :)
Soran+1 yılDaha çok benim karşıma çıkma konuları konuşuyorduk emre. Ondan olabilir yani.
Cevap sahibi+1 yılcan sıkıntın baya fazlaydı can sıkıntını gideririm umuduyla öyle konuşuyordum işte:) buradan görüştün mü anüsçülerle peki benle konuştuğun zamanlarda
Soran+1 yılCan sıkıntım hiç zerre kadar yoktu. Sana öyle gelmiş demek ki emre
Cevap sahibi+1 yılişyeri muhabbetlerini ne çabuk unuttun
Soran+1 yılBiraz denge poroblemi var sende :):)
Cevap sahibi+1 yılkitap okuyan bir anüsçü olmaktan iyidir:)
Soran+1 yılAçıkça söylüyorum fazla dengesizsin :):) Bir yandan karşıma çıkma diyorsun sonrada beni eklemiyormusun diyorsun :):):):)
Cevap sahibi+1 yılfarkındaysan önce eklemiyormusun demiştim sonra karşıma çıkma demiştim bilmiyorum bunlar sana ne anlam ifade ediyor ama bir sırası var bunun.umarım kedini anüs işinde kullanmıyorsundur:D
Soran+1 yılHerneyse işte ikisini dedin mi söyledin mi evet dedin söyledin. Sırasından çok bu daha önemli. :):)
Cevap sahibi+1 yılsöylemediğine göre kesin kedinde yalıyodur senin anüsü:)
Soran+1 yılKedim yok. Yani söylediğin tutmadı :):):):)
Cevap sahibi+1 yılhıhı:) neyse sana anüsünle hayatta başarılar sakın bidaha karşıma çıkma.
Soran+1 yılZaten çok sinirliyim. Bütün sinirimi hıncımı senden alırım. Emremisin emoşmusun ne boksun belli değil. Senin acilen piskoloğa gitmen şart. Çok dengesizsin. Bir söylediğin bir söylediğini tutmuyor. Bir daha soruma sakın cevap yazma sakın. Reçetene yol yazdım sık sık hava alırsın. Yürü taş arabası ense traşını görelim. Bas git
Cevap sahibi+1 yılsana son lafım şu sakın karşıma herhangi bir profille çıkma sakın diyorum sana.benim nickim bu sitede değişmeyecek başka hesapta alsam aynı nick yazıcam ama sen değişik isimlerle hesap aldığın zaman gel ilk beni engelle sakın karşıma çıkma.hadi kocaman deliğini al ikile şimdi buradan daha senin deliğinle vakit harcayamayacağım.çok laf etmişsin senin laflarından şimdi korktuğumu falan sanıyosan gerçekten o küçük beyninle büyük hataya düştün.burada klavyede ne yazdıysam gerçektede yaparım.
yalamak ve yalatmak seksi doruklarda yaşatıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılvajina çok yaladımda anüs hiç yalamadım yalamam da
00 Yorumla Tamamen kadına teslim olmak istiyorum
09 Yorumla
Soran+1 yıloyşhhhhhhhhh
Soran+1 yılOff offf çok güzel.
Soran+1 yılAnüsümü yalamak istermiydin peki
Soran+1 yılSeni ekliyorum
- +1 yıl
benide ekle gerçekten çok güzel yalıyorum boşaltana kadar hemde
+1 yılBaşka merak edecek bir şey bulamadınmı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenememiş olan var mı ? Yok artık! Harikadır.
00 Yorumla
+1 yıldene ve gör bakalım:0)
04 Yorumla
Soran+1 yılAnüs kokusunu severim
- +1 yıl
o zaman sıkıntı yok yalamasinida seversin denemek için birisi varsa hele hoşlanan tadından yenmez :0)
Soran+1 yılPek sen anüs yalarmısın? Hoşuna gider mi?
- +1 yıl
sen ne diyosun delirtirim :D
Hala buralarda misin efsane kiz? ;)
00 Yorumla
+1 yılAnüs'cü müsün sende :)
013 Yorumla
Soran+1 yılevet :):)
- +1 yıl
Bende öyleyim, ne zevk var yaa orda dimi
Soran+1 yılaynen zevkten uçuyorum. Anüs yalamayı seviyorsun anlaşılan
- +1 yıl
Evet, karsilikli tabi :)
Soran+1 yılAnüsünü yalatmayı da mı seviyorsun?
- +1 yıl
E herhalde tabi :)
Soran+1 yılAnüsünü hiç yalattın mı peki
- +1 yıl
bi bayana, evet
Soran+1 yılKeşke senin anüsünü yalasaydım
- +1 yıl
Burdan yazmasak artık :)
- +1 yıl
Beni yanlis anlamadin dimi?
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Burdakiler atlar diye sürdürmedim muhabbeti, yoksa konusurdk
+1 yılhoş bir tat var sen yaladın mı hiç
04 Yorumla
Soran+1 yılevet yaladım. Sen anüsünü yalatın mı peki?
- +1 yıl
evet bazen partnerlerim yalar yalamayı sevenler var sen ne hissettin nasıl buldun
Soran+1 yılGüzekdi. Çok severim.
- +1 yıl
hımmmm seversin demek hımmm
+1 yılSevgilimin anüsünü yalayıp dil sokmayı severim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalarda yalatirimda :-)
112 Yorumla
Soran+1 yılOff off ne güzel işte.
Cevap sahibi+1 yılheleki 69 yaparken super oluyor
Soran+1 yılBeni azdırma beeeee. Şimdi canım çekti.
Cevap sahibi+1 yılvalla benimde ne zamandir cekiyor
Soran+1 yılSeni merak ettim şimdi :)
Cevap sahibi+1 yılbazi yerlerde gizlilik onemlidir :-)
Soran+1 yılBana senin gibler denk gelimoyr ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılhayatta her istegimiz olmuyor maalesef,herzaman senin gibileride bulmak zor,siradan iliskileri sevmem,fantezi heyecan lazim
Soran+1 yılAynen. Keşke gizli olmasaydın :):)
Cevap sahibi+1 yıl2 dakikalığına açayım gizliliği
Soran+1 yılekledim :)
Cevap sahibi+1 yılkabul ettm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHarika ötesi bir şey
00 Yorumla Yalamakta yalatmakta enfes
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlara gel. Anüs yalamaktan kafayı mı buldun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalamakta yalatmakta çok zevkli.temizlik şart ama
019 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel işte. Kokusu hoşuna gider mi
Cevap sahibi+1 yılneyin kokusu?
Soran+1 yılAnüsü- kokusu hoşuna gidermiydi diyorum
Cevap sahibi+1 yılgitmese yalarmıyım:)
Soran+1 yılŞimdi canım çekit yaaa
Cevap sahibi+1 yıl69 olalım mı?:)
Soran+1 yılAma gizlsin sen :)
Cevap sahibi+1 yılgizli olmayınca yapabilecekmiyiz:))
Soran+1 yılyaparız :):)
Cevap sahibi+1 yılbak aşağıda bir yakışıklı olsada yesek demiş neden onunla ilgilenmiyorsun?:)
Soran+1 yılGizliler ilgi alanım ondan :):)
Cevap sahibi+1 yılbana hiçte öyle gelmedi:))senin niyetin balık tutmak:))
Soran+1 yılSana öyle gelmiş :):) Bak cidden öyle dediğim gibi yani :):)
Cevap sahibi+1 yılkarşılaşsaydık seni kırmazdım güzel şeyler yaşardık ama böyle daha netten tanışacazda görüşecezde zor yani
Soran+1 yılNeden zor olsun ki tanışırız yaaa
Cevap sahibi+1 yılo zaman gizliyi kaldır ben seni ekliyecem
Cevap sahibi+1 yılne oldu anüsünü yalatmaktan vazmı geçtin?:)
Soran+1 yıldaha yeni geldim .
Cevap sahibi+1 yılhoşlgeldin sefalar getirdin:))
+1 yılYalamam, yalatmam.
Gaylere yakışır o39 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapan gaylar mı oluyor anlamadım da. Onu tek gaylar yapmıyor oğlak burcu erkeği.
- +1 yıl
Oğlak olduğumu nerden bildin
Soran+1 yılBen bilirim
- +1 yıl
Takip mi ediyorsun beni?
Soran+1 yılsöylemiyeceğim
- +1 yıl
Neden?
Soran+1 yılZorla mı yahu. Söylemek istemiyorum bu kadar basit.
- +1 yıl
Biliyor musun neden sordum? Bu sitede beni takip eden kız 50den fazla. Niye takip ediyorlar anlamadım, neyim farklı ya. Kim bana arkadaşlık yollasa, yazdığım cevapların çoğunu takip etmişler. Çok ilginç
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlışsan bırakamazsın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSon durum
2 gün önce çok canım istedi yaladim
Sakami bu
10 Yorumladenemek lazımm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. olsa da yesek :)
00 Yorumladondurma mı lan bu
21 Yorumla
Soran+1 yılMuck ve muahhhh
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri