İlişkide kadın henüz boşalmayıp erkek boşalmışsa sorun olur mu? Veya erkek henüz boşalmayıp kadın boşalmışsa sorun olur mu?

Bu siteden birinin bu sorular hakkındaki görüşünü görmüştüm, ona göre ilişkide kadının sayısız boşalma hakkı vardı, ilişkide kadın erkekten önce boşaldığında o arkadaşa göre sorun olmuyor çünkü ona göre kadının sayısız boşalma hakkı vardı, ama bence sorun olması lazım, düşünsenize kadın erkekten önce boşaldığında erkek henüz boşalmadığı için cinsel isteği devam edecek ve erkek kendisi boşalana kadar kadınla ilişkiyi sürdürmek isteyecek, kadınsa o ilişkiyi boşaldıktan sonra sürdürdüğünde acı almaz mı? Erkek kadından önce boşaldığında ise o arkadaşa göre sorun oluyor, bunda ben de hemfikirim, sonuçta kadın daha boşalmamış ve cinsel isteği devam ediyor, erkeğin ise pili bitmiş o kadın nasıl tatmin olacak bu sıkıntı. Bence iki türlüsü de sorun olur.

Merak ettiğim bir soru. Ciddi olarak yanıtlar mısın?
Bir de bu boşalma işini aynı anda nasıl yapabiliyorlar onu hiç anlamıyorum. Bu sorumu da cevaplar mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Hangi soruyu cevapladığınızı da yazarsanız sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
İlişkide kadın henüz boşalmayıp erkek boşalmışsa sorun olur mu? Veya erkek henüz boşalmayıp kadın boşalmışsa sorun olur mu?