Arkadaşlar kızlığım bozulmuş bu durumda ne yapabilirim? Hem sevgilim de var açık açık nasıl söyleyebilirim ki hiç bilmiyorum çok seviyorum onu, konuyu bile açmada zorlanıyorum ona kendi bu konuda birşey der mi bilemiyorum evlilik bile düşünüyoruz; bu konuda bir şaka bile yaptım 1 nisanda eski sevgilimle birşeyler yaşadık ama yasamdim asla yaşayamazdım zaten de ama sonradan söyledim vicdanım rahat etmedi ta ki kendim tam birinden öğrendim biriyle konuşuyordum kızlık zarı ile ilgili öyle konuştuk faln sonra derken kızlığımın bozulduğunu o zaman öğrendim işte keşke doğruyu söylemeseydim öyle kalsaydı diye ama bilmiyorum işte çok kötü bir durumdayım. Kızlığım ne zaman bozulmuş bile haberim yok bunu ona nasıl söyleyebilirim sizce?
Ayrıca sevgilimde diyor belki ailem eskidekilerdeki gibidir çarşafı isterler diye korkuyorum şaka yaptığımda söyledi bunu çarşafla kan istiyorlar diye o da bilmiyor ve ben hiç bir erkekle de öyle cinsellik yaşamazdım sadece en fazla öpüşme oldu o da bir kere oldu öyle o konuda birşey de olmadı...
Kızlığım için ne yapabilirim sizce ve sevgilime nasıl anlatabilirim?
Ayrıca sevgilimde diyor belki ailem eskidekilerdeki gibidir çarşafı isterler diye korkuyorum şaka yaptığımda söyledi bunu çarşafla kan istiyorlar diye o da bilmiyor ve ben hiç bir erkekle de öyle cinsellik yaşamazdım sadece en fazla öpüşme oldu o da bir kere oldu öyle o konuda birşey de olmadı...
Kızlığım için ne yapabilirim sizce ve sevgilime nasıl anlatabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer