- Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılbeklentim aynı zamanda eşimin beklediği gibi olmalı, sadece kendi arzusunu tatmin eden bencil bir cinsel ilişki istemem.. cinsel birleşmen önce ön sevişme uzun olmalı, çünkü karşı cinsle olan tutku bağını sadece bu süreyi uzun tutarak gerekli hazza ulaşınız. ... dinlemek sadece duygusal ilişkinin bir parçası değildir, cinsel ilişkide isteklere olumlu bir cevap vermen gerek, kadın bundan tatmin olmuyorsa o yatağa girmenin hiç bir anlamı yok, çünkü eşine haksızlık etmiş olursun. . yatağı paylaşmayı istediğiniz kadar vucutlarımızıda birbirine paylaşın😊😊😊
12 Yorumla- +1 yıl
yani 😂😂😂romantik olmalı... bu şart, en azından eşimden beklediğim
En İyi Cevaplar
+1 yılTen uyumu, romantizm ve aşk. Ne yaparsa yapsın ama aşkla yapsın...
33 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Kızlarında birer fikri olabilir ama her pembeli görüşün altında bir erkek görüşü var sürekli bişeyler sorup duruyorlar o yüzden böyle şeylere görüş yazmaya korkuyor kadınlar Türkiye'de ki cinsel açlık eğer birgün biterse kadınlarda fikirlerini rahat rahat dile getirebilir.
56 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalmaya odaklı değil hissetmeye zevk almaya zevk vermeye odaklı olsun. Sahiplenici tutuşlar yapsın istese canımı yakabileciği ama kıyamadığını hissettirsin , birden alıp çevirip başka pozisyona soksun , tam o esnada bakışmak istesin , boşaltmak için uğraşsın
175 Yorumla- +1 yıl
bu dediğini bulacağına inancın var mı
Cevap sahibi+1 yıl@örselenmiş-boğa buldum zAten sıkıntı tok
Cevap sahibi+1 yıl@ats54 galiba bir eksiye basan sensin😬
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
+1 yılİstemedigim bir seyi israr etmesin
52 Yorumla- +1 yıl
mesela
+1 yılenerjik olsun, keyfi sonuna kadar yasamasini bilen, hem keyif alan hem keyif veren biri olsun. sadece alacagi zevke odaklanmamali, karsi tarafa da zevk aldirmasini bilen olmali. kendini taniyan, neden nereden zevk aldigini alacagini bilen bir kadin olmali.
22 Yorumla- +1 yıl
kendini bilen, taniyan ne istedigini ve onu nasil elde edecegini bilen guclu kadinlara hayranim. gercekten cok cekici olabiliyorlar.
+1 yılCinsellik konusunda geçenlerde bir radyo programında bir anket yapılmış tesadüf denk geldim merak edenler araştırma yapabilir bu konuyla ilgili, dünya genelinde 25 yaş ile 65yaş arası erkeklerde seks birincisi olan ülke İngiltere ikinci Amerika üçüncü Portekiz Türk erkekleri ilk. 10 a bile girememiş bunu ben kabul etmiyorum 😊
14 Yorumla- +1 yıl
Açlıkla ne alakası var dünyada araştırma yapsalar en abaza milletiz ilk on a girememişz sencede ilginç değilmi 😊
- +1 yıl
@ege_li_ İngiliz. Erkekler hayat ları boyunca 3500 kez ilişkiye giriyormuş Türkler 950 bence imkansız. Biz bukadar kötü olamayız 😊
Güzellik, temizlik, saygı, içtenlik, yapmacıklıktan uzak doğal bir cinsellik.
img-s1.onedio.com/.../...5c896a640622901c93d77.gif10 YorumlaUyum önemli aslinda cinsellik takım oyunu gibidir en ufak bir hareketle kendini karşındakine ankatabilmeli / anlayabilmeli bu da kesintisiz bir ilişki doğurur.
11 Yorumla
+1 yılSeks parçaları kadın ve erkek olan bilinmez bir "puzzle"dır. Doğru parçalar birleşince ortaya müthiş birşey çıkıyor. Yanlış parçalar birleşince de hayal kırıklığı...
111 Yorumla- +1 yıl
Biz cevap verdik de ne oldu?
- +1 yıl
Fenomen nedir ya :D 4 yıldır üyeyim, 1 yılın sonunda anca guru oldum... O tarihten beri de site sürekli yeni eklem çıkarmalarla karma karışık oldu... Siteye girince soru cevaplayasım gelmiyor artık...
- +1 yıl
Baktım profiline, Part Simpson'dan başka takipçin yok :D
- +1 yıl
Bart mıydı onun adı? Çocukken pek sevmezdim de :D
- +1 yıl
Bulmuşlar senin gibi fenomeni :) Hem açıktan cinsellik sorusu sormuş, hem dm açık ohhh :D
- +1 yıl
Soruda kullandığın gifte adamın sırtı kaşınıyor :D Kadın kaşıyor ama sen engellememişsin :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevisme. Ensemle, boynumla, goguslerimle uzun uzun ilgilensin." Yeter artık gir" diye beni yalvartsin.
106 Yorumla- +1 yıl
Offf
- +1 yıl
Sendeçok şey istiyorsun :)
Cevap sahibi+1 yıl@tahrikediciMan oyun istiyorum sadece. Benim yaptiklarimin yaninda nedir ki?
- +1 yıl
yaramaz bir cadıya benzıyorsun sen..
- +1 yıl
@akrepmaviş yaramaz bir cadıda olsa yine iyi çılgın derim ben ona 😂
- +1 yıl
:) sende haklısın tabi
+1 yılO konulara çok uzağım ya.. Elime kız eli değmedi daha beklentilerimi düşünecek aşamaya gelmedim henüz :D :D
14 Yorumla- +1 yıl
Tamam 4 5 yıl sonra bu soruyu yine sor 😂
- +1 yıl
Ben anlamam 😂
İstekli olsun üstüme atlasin yer ve mekan secmesin mutfaksa, araba, ormanlık, tuvalet , banyo, gibi yerlerde yapalım yer secmesin..😅😅
111 Yorumla
+1 yılO ne yapıyor ya tarla sürer gibi 😂
Ayıp ayıp söylenmez öyle ulu orta🙈🙊
😂😂😂😂15 Yorumla- +1 yıl
Tabiiki ya ne sandın tohumu ekmek ve mahsulü ekmek için önden bir açmak için küçük açıklıklar ortaya getirmek lazım bunun içinde küçük dokunuşlar gerekir 😂😂
- +1 yıl
Mahsulü toplamak için hasat için tarlayı önden bellemek lazım
- +1 yıl
Ben adamı böyle yaparım işte ya 😂
kadınlar sapıklardan şikayetçı erkeklerde dogru aşk peşinde hayat bır garıp kım kıme dum duma sevgı olsun tutuku olsun gerısı gelır zaten sadece bır bırınız suçluyor burda ınsanalr kımse kısmeye şans vermeden
10 Yorumla
+1 yılYatağa girince dünyayı ikimiz yakacakmış gibi hissetsin yeter, fındık yesin sabahlar olmasın
11 Yorumlaistekli olması, aynı ritmi yakalayabilmek, ne istediğini bilmesi gif çok hoş bu tür sırt tırmalamak, göğüs kıllarını koparmak olsun bunlar sahalarda görmek istediğimiz hareketler kuzum :D
11 Yorumla
+1 yılİstemedigim bir şeyi teklif etmesin ön sevişme uzun tutulmalı :)
52 Yorumla- +1 yıl
Bilen biliyor
- +1 yıl
ne bu istenmeyen şey anlamadım ki
+1 yılyorgunum dediğimde ısrar etmesin mesela böylelerine çok gıcık oluyorum
12 Yorumla- +1 yıl
yorgunken zevki olmuyo malum seks adapte olma işi konsatrasyon meselesi
+1 yılSınırlarını olabildiğince minimuma indirmesi, ara sıra yatakta kontrolü eline alması ve en önemlisi tutkulu olması.
10 Yorumla
+1 yılparçala beni pakizeeeee :D :D :D yiii beniii pakizeeee :D :D :D öp benii pakizeee :D :D :D işte benim istediğim budur aga :D :D :D
10 Yorumla
+1 yılsenkronizasyon. bütünleşme.
11 Yorumla
+1 yılgöğüslere ilgisi çok olsun , tamam artık gir dedirtecek kadar uzun uzun vücutla ilgilensin
33 Yorumla- +1 yıl
Girmiş işte daha ne yapacak
- +1 yıl
vücutla ilgilensin derken öpsün dokunsun yalasın demek istedim
- +1 yıl
O bende ya kadını yemek lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılİsteklerini açıkça ifade edebilmeli, utanmadan zevk almak için sınırsızca her şeyi deneyebilmeli, hemen doymamalı v. s.
10 Yorumla Düşünmedim 😶
Beni sevsin yeter, bir beklentim yok, ömür boyu bir beklentim olmayacak 😶11 Yorumla- +1 yıl
neden beklentin olmasın ki
+1 yılPopomu minciklayip tirnaklariyla cizmesin. Huylaniyorum arkadas 🙄
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. İstekli olmalı.. sevişmeyi bir görev değil de hissederek ve nefes nefese yapması.. bu önemli.
10 YorumlaBana karşı tutkusunu göstermesini isterim. Utanıp sıkılmasına gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılKarşılaşır karşılaşmaz dudağıma yapışsın.
Ansızın fermuarımı açıp oral yapsın.
Her daim iç çamaşırı giymesin.
Kucağıma atlayıp bacağını belime dolasın.10 Yorumla
+1 yılyüksek libido, cilve, işve ve fantezide sınır tanımayan bir kadın
10 YorumlaYaa biraz istekli ve çalışkan olu şu yatakta her işi bize bırakmayın.: sonra nie türk erkekleri rus kızlarını övüyor laaa çalışıyor çalışıyolar kıskanma çalış senide övelim en çok bilimen tarafın başının agrıması neolcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGereksiz yorumlar yapıp geri çekilmeme neden olmasın
21 Yorumla- +1 yıl
Ne mesela
+1 yılBenimle aynı heyecanı ve tutkuyu paylaşmasını isterim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCamis gibi sırtüstü yatıp tavanı izlemesin kafidir.
02 Yorumla- +1 yıl
Kıyas değil benzetme. Çoğu dediğim gibi yapıyor yatip tavani izliyor az aktif olmaya gelincede mirin kırın ediyor. Gelde bu isten heyecan zevk ve tutku al.
+1 yılAyaklari guzel ve bakimli olsun yeterli. Baska bir sey beklemem.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTutku
Şehvet
Fantezilere açık
Özenli
İstekli
Giydiklerine dikkat etmesi
Vahşilik 😏20 Yorumla Kimse kız olsun yazmamış hayret :)
33 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişik şeyler yaşamak isterdim onunla birlikte. Öyle sıkıcı olmak istemezdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ateşli olsun isteksiz olmasın
90 Yorumla
+1 yılİstekli olsun kafi :)
14 Yorumla- +1 yıl
Kaç kişi özele geldi söylesene :D :D
- +1 yıl
Ama hepsinin beklentisi ortaktır heralde 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıluyum ozellıkle ten uyumu ve bırbırımızın ne ıstedıgını anlayabılme yetısı senkron şart
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞu hareketi yapan bir kadın 😁
16 Yorumla- +1 yıl
Bana daha çok etki eden bir gif olduğundan olayın asıl noktasını kaçırmış olabilirim 😁
- +1 yıl
İyi mi hakaret kabul ederim o gif icin bile sorunu işgal edebilirim 😁😁😁
- +1 yıl
Saygılar 😁😁
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMesela benimkini yalasın bende onunkini (69) sonra arkadan vajinanın içindeyken elleriyle saçlarımı oksayarak öpüşmek ve ellerimin onun göğüslerini oksamak feci olurdu... :D ;)
10 Yorumla
+1 yılsite inci sözlüğe döndü sürekli bu nedir nedir nedir
00 Yorumla
+1 yılSınır koyma, ne istiyorsam kabul et. Saçlarından, ayak parmaklarına kadar her zerren benimdir. Yatakta kölem ol.
00 YorumlaDilini iyi kullanabilmesi 💋
91 Yorumla- +1 yıl
ikna için mi yoksa ulaşılmayan yerlere ulaşabilmesi için mi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendini bana biraksin kafi
Gerisini ben hallederim10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir ön sevişme ve yavaş yavaş tadını çıkara çıkara ve en önemlisi cinsel cilveler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüllüğümü öpmesi, eğer o bnmkini öperse bende onun büllüğünü öperim valla herşey karşılıklı 😀
03 Yorumla- +1 yıl
Büllük ne
Cevap sahibi+1 yılseks yapmaya yarayan organın diğer adı 😀
omuzumu emerek morartması
14 Yorumla- +1 yıl
Boyun değilmiydi o😂
+1 yılİlik milik bırakmayıp öldürmesi sjfhsf
23 Yorumla- +1 yıl
istekli olsun. keyif alsın...
20 YorumlaIsteyip beklememek :)
10 Yorumla
+1 yılilgi sevgı alaka ve samımıyet.. insan gibi!
10 Yorumla
+1 yılKemer kırbac felan adhjs saka saka
11 YorumlaCinsellik nedir onu bilsin oncelikle
10 Yorumla
+1 yılYapma böyle gıfler ,😈😱
14 Yorumla- +1 yıl
Bende onu sorry 😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılNefes alması
18 Yorumla- +1 yıl
O da nefes alıyorsa sorun yok
- +1 yıl
bir toz böyle enjekte edilince azıyon felan gibi hatırlıyorum
- +1 yıl
Hee ölü s*k*n diyorsun aman kalsın dirisi yeterli
- +1 yıl
Demiyorsan tamam 😅
Tenler uyuşsun yeter devamı gelir zaten.
20 Yorumla
+1 yılSirtimi bu sekilde tirmalamasin :D
10 Yorumla
+1 yılben sadece onu mutlu etmek için çabalarım
10 Yorumla
+1 yılEsimin istekleri onemlidir.
10 Yorumla
+1 yılSınırsız herşeye açık biri
10 Yorumlakendini fazla kasmasin
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!