Cinsellik olmadan bir ilişki olur mu? Sevgililik, evlilik ikisi birden düşünerek cevaplayın.
Cinsellik olmadan ilişki olur diyen insanları -genellikle kadınlar bunun mümkün olduğunu söylemekte- ömürleri boyunca evlendiklerinde dahi cinsellik yaşamayıp aşk ve sevgiyle ilişkilerini yaşamaya davet ediyorum. Bakalım olmadan ilişki olabiliyor mu?
Bana gelecek olursak. Cinselliğin, aşk ve sevginin bir uzvu olduğunu ve bir güzel bir ilişkinin şartı olduğunu düşünüyorum. Cinsellik olmadan bir ilişkinin fazlasıyla yavan ve içi boş sözlerden ibaret bir şey olduğunu düşünüyorum.
Bir insan sevdiği, aşık olduğu birisiyle cinsellik yaşamayı neden istemez ki? Bunun hiçbir mantıklı açıklaması olamaz bana kalırsa. Hatta buna dayanarak cinsellik yaşamak istemeyen bir insanı sevgisizlikle suçlarım (aseksüeller bu gruba dahil değil).
Sevgililik olabilir çünkü ilerisi için bir beklenti olur. Belki evleniriz o zaman birlikte oluruz diye düşünülebilir ya da toplumsal 'ahlak' içinde normal olduğu için zorlanmazsınız. Ancak evlilik kesinlikle cinsellik olmadan yürümez. Ateşle barut yanyana öyle kardeş kardeş duramaz. Kadın istemese erkek mutlaka ister
Cinsellik olmadan ilişki bir ite devam edebilir ve bir yerde tıkanır. Karşılıklı doyuma ulaşabilen ciftler cinselliksiz ilişki yaşayamaz. Cinsellik olmadan ilişkimi olur kanla olur yav
Bence sevgililik döneminde şart değildir Ama evlilikte olmazsa olmaz Çünkü bu bir ihtiyaçtır ve çiftler birbirlerinin bu ihtiyaçlarını karşılamalıdırlar
İstisnalar elbette var ancak şu an amaçları hep seks oldu geyler de Heteroseksüel lerde tek amaçları zevk aliyim felan oldu ben mesela bir erkekle mutlu bir şekilde ömür boyu yaşamak istiyorum ama cinsel birleşme olmadan yani afedersin ileri şeyleri yapmak istemiyorum ama en azından sevişirim opusurum ama ileriyi yapmam ancak diğer gaylar cinselliğe çok düşkün ler anlamıyorum neden böyle Ler
ben evli olduğum kişiye güvenirim ama sevgili olduğum kişiye güvenmem ve ülkemizde ki erkeklerin büyük çoğunluğu bekarete takıntılı evlenmeden yapmam bu nedenle
hayır ne alaka canım onunla o sevgiliyken cinsellik yaşamıyor olmam onu arzulamadığım anlamına mı geliyor? hayır tabiki insan sevdiğini arzular evlilik de onu helal kılar evlendikten sonra istediğin kadar cinsellik yaşa
En İyi Cevaplar