Arkadaşlar kız arkadaşımla geçen günlerde muhabbetini yaptık belki deneriz diye fakat akla takılan bi konu var ki malum tedirgin ediyor insanı... Hijyen. Detaylı bir temizlik nasıl yapılır bilenler varsa yazabilir mi acaba özellikle tecrübeli arkadaşlar... Bir de lütfen dini konusuna girmeden ve de eleştirel boyutta yorumlar yapmadan cevaplarsak memnun olurum teşekkürlerrr...
Cevabın nedir?
+1 yılanal seks konusunda titizlik önemlidir. seksten önce lavabo ihtiyacı giderilmelidir. daha sonra eczaneden alınmış bir lavman kullanılmalıdır. veya duş hortumundan uygun ısıda ve tazyikte akan su ile anüs ağzından su yutturulup atılmalıdır. daha sonra şampuan ile anüs yıkanmalıdır. bu durumda herhangi bir kötü hususla karşılaşılmaz.
ikinci aşamada erkek birey kadının kalçalarını okşayarak tokatlamalıdır. tokat, anüs halkalarının açılması için kolaylaştırıcıdır. ikinci hususta erkek dili ile anüs çemberine baskı yaparak ve daireler çizerek masaj yapmalıdır. bu 10-15 dakika sürmelidir. daha sonra dilini birim birim ileri itip çekerek anüse dil ile girmelidir. bu esnada kadın ise vajinasını ve klitorisini okşayarak anal hazza yönelmelidir. dil rahatça girip çıkacak hale geldikten sonra erkek birey serçe parmağı ile serçe parmağına sürmüş olduğu yağ bazlı jeli hafif hafif anüs içerisine sokarak yedirmelidir. serçe parmağının ilk boğumu sokulup çıkarılmalı, sonra ikinci boğuma kadar sokulup çıkarılmalı, bu şekilde jel yedirilmelidir. daha sonra isi baş parmak ile aynı jel anüs çeperine yedirilmelidir. son olarakta penisine bolca sürmeli ve giriş esnasında açılan halkalarıda kaplaması için anüs ağzına bir miktar fazlaca sürülmelidir.
ilk etapta penisin baş kısmı yarısına kadar girecek şekilde anüse bastırılmalı ve beklenmelidir. hafif bir ağrı yaşayan kadın, ağrısı geçtiğinde haber vermelidir. bu ağrı dışında başka hiçbir acı hissetmeyecek ve anal zevki yaşayacaktır. ( ilk deneyim için )
penis geri çekilmeli ve tekrar başı bu sefer tamamen girecek şekilde tek hamlede sokulmalıdır.
ve bir iğne yapılırken enjeksiyona basılan hızla penisin yarısı ile girilmelidir. daha sonra geri çekip istenilen hıla penisin yarısı ile anal seks bir müddet yapılmalıdır.
anüs iyice alıştıktan sonra eğer 18 cm üstü penisiniz varsa köklememeye çalışın. diğerleri için kökleye kökleye devam edebilirsiniz.
ilk giriş ve alışma dönemi için kadının penise oturması veya beline yastık koyarak sırt üstü uzarak normal vajinal pozisyonunda alması kadının ağrı çekmesini engeller. daha sonra yan yatma veya doggy şeklinde de uzun süre keyifli bir anal seks yapabilirler.470 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes yaptigindan sorumludur. Kendin karar vermen gerekir. Bir müslüman olarak sana haram oldugunu hatirlatmam gerekir. Ama dedigim gibi karar senin. Ama bizim dinimize göre ters iliski (Anal) haramdir. Vajinadan her türlü pozisyona müsade vardir. Evli olmak sarti ile. Nisanli olarak girilen iliski zinadir!
Kadınlarınız sizin için bir tarladır. Tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendinize ön hazırlık yapın. Allah‘tan sakının ve ona kavuşacağınızı bilin. Bunu inananlara müjdele.” (Bakara, 2/222-223)
Ayette geçen tarla ifadesi, ürün alınan yer anlamındadır. Ters ilişki ile üreme olmayacağı için ayet ters ilişkiyi yasaklamaktadır. Bu ayetlere göre Allah’ın emrettiği ilişki, normal yolla olan ilişkidir.
Konu ile ilgili hadislere bakıldığında Peygamberimiz sallallâhu aleyhi ve sellemin de bu tür ilişkinin haram olduğunu açıkladığı görülmektedir.
“Karısı ile ters ilişkiye girenler, Allah’ın rahmetinden uzak kalırlar.” (Ebu Davud, Nikâh, 45, Ahmed b. Hanbel, 2/444)
“… Kadınlarınızla ters ilişkiye girmeyin. Allah hakkı söylemekten çekinmez.” (Tirmizi, Radâ’, 12)
“Allah, bir erkeğe veya kadına arkasından yaklaşan kimseye rahmet nazarıyla bakmaz.” (Tirmizi, Radâ’, 12; İbn Mâce, Nikâh, 29)
“Bir erkeğin karısı ile ters ilişkiye girmesi küçük lûtîliktir.” (Ahmed b. Hanbel, 2/182)
Haram olduğunu bile bile Allah’ın emrettiği yoldan değil de yasakladığı yoldan ilişkiye girmek bir müslümana yakışacak davranış değildir.290 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllavman, sonra da bol bol kayganlaştırıcı, he bi de prezervatif. hem hijyenik hem sağlıklı olsun.
81 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürlerrr
Gizli Üye(36-45)+1 yıllavman diye birşey var eczaneden alabilirsiniz o bağırsakları temizler
53 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim lavman tıpta kullanılan medikal bir ilaçtı bildiğim kadarıyla..
Cevap sahibi+1 yılevet genelde bağırsak filmi çekmeden önce falan kullanılıyo temizlemek için ama anal ilşki öncesinde de herhangi bi istenmeyen durum olmasın diye kullanmak şart
2 şekilde kullanabilirsiniz --
1 -bir karışım var onu içiyosunuz 1-2 saat içinde ishal yapıp temizliyo
2- anüsten pompa gibi bi aparatla bağırsaklara ilaç pompalanmasıyla yapılıyo
Soran+1 yılEvet kullanım şekli hakkındada nilgim vardı az bucuk çok teşekkür ederim bayan gizli :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
95Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSıkıntılı bu ilişki çeşidi göründüğü kadar basit değil tüm yönleri ile anlatmıyorum sorduğun kadarını yazıyorum yaz dersen diğer aşamalarınıda yazarım kardeş ben delikanlılık dönemimde çok fazla kız ile çok fazla kez anal yaptım ve bu kaka çıkması olayı ile çok karşılaştım çok can sıkan bir durum yaşanıyor gercekten sonra bu p*rno filmlerdeki sakız gibi tertemiz g... tlerin nasıl olduğunu araştırdım ve çözdüm bu filmlerdeki kişiler bize bu iyi görsellerleri şu şekilde sağlarlar anal seks açlık sever 3 gün şekerli su ile beslenirler ve anal temizlik pompaları kullanırlar bu profesyonel kişiler arkaya su pompalanır ve tuvalette çıkartılır bu işlem 4 5 kez tekrarlanır ve bu arada eczanede satılan lahman kremleri arkaya sıkılır bunlar fitil şeklindede olabilir ucuzdur alabilirsin eczaneden (bu pompayı alamam abi dersen oda internette satılıyor) büyük şırıngalar vardır eczanede o da işini görür ucuzdur alabilirsin işte o zaman ter temiz bir arka oluyor he şimdi diyeceksin senin sevgililerin bu işlemleri yaptımı hiç biri yapmadı maalesef ve durum çok sıkıcı oldu unutma tıka basa yemek yemek olmaz bu baş kriter kardeşim ondan sonra temizlik tam anlamı ile sağlanır acı giderilmesinden tutta diğer yönlerini istersen yazıcam bu arada ilk defamı deneyeceksiniz? Bu önemli
85 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyazarsan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılOlay temizlikten sonra karşılıklı rıza ister bu sağlandıktan sonra iyi bir kayganlaştırıcı şart öyle krem vazelin arko falan hikaye sonra bu anal olayında senin gevşemen şart yani arkaya biraz kayganlaştırıcı ile masaj gerekli nasıl dersen o girmeden oraya iki parmak kasmadan girmeli oda kayganlaştırıcı sürmeli yanlız sana sürmek olamaz anlayacağın bu gevşeme nası oluyor dersen aynı büyük tuvalet yapıyor gibi hiç kasmayacaksın kendini en iyi alma pozisyonu domalmadır veya yüzü koyun yatmak bilmiyorum sanırım bakiresin sen? eğer Bakire isen burda dikkat et bu kayganlaştırıcılar gerçekten çok kaygan ürünler partnerin kazma olup birden saplamayacak öne kaçabilir her an bozulursun ve neye uğradığını anlamazsın acıyı kesmenin azatmanın
Cevap sahibi+1 yılBir yötemide yanık acısını gideren eczanede satılan her hangi bir kremdir alabilirsin ucuzdur bunlar anak yapmaya gitmeden önce minmum 30 dakika önce sür gecici hissizlik yapar iyidir ve sonra iş birince bilşyorsun o spermler bir yere gitmiyor sende kalıyor bunları tuvalette çıkart ve kukuna asla bulaştırma sabun ile iyice yıka çıkartmadan yola koyulma benim çok partnerin yolda sızıyor dedi özellikle gaz çıkartınca buda kötü oluyor doğal olarak kukuna bulaşan spermler çok az bir ihtimal hamile kalmana neden olabilir bir anal seks uzmanı olan benim tecrübelerim bunlar aklına takılan bir şey olursa yaz cevaplayayım kardeşim kal sağlıcakla he unutmadan anal seks deforme yaptı yok ben altıma kaçırdım falan bunlar şehir efsanesi ve yalandır benim anal yaptığım kızlar ordusundan ben şikayet duymadım daha hepsin arkadında sakız gibi sapsağlam duruyor 3 yıl süren oldu bende anal bakire kızın merakı erkeğin cinselliğini bastırmaktan başka bşr şey değil daha ben aman aman zevk aldım dşyen kız görmedim duymadım
Gizli Soran+1 yılçok teşekkür ederim her şey için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kardeş
+1 yıl1-) lavman mutlaka gerekli
2-) anal jel ya da krem gerekli. Kokusuz veya kokulu olanı var. Ben sürekli internet üzerinden alıyorum.2 günde geliyor. kapıda ödemeli. Medikal, su bazlı kokusuz olanı var, kokulusu var. Kesinlikle, normal krem kullanmayın. Arkanın iç yapısı, normal deri yapısında değildir.
3-) yalnız kokuyu arada sırada , alabilirsin genede, çünki o koku, sindirim sisteminin içinden gelen gazdan olur.
4-) Tavsiyem, anal ilişkiden önce, aynı otobüs yolculuğuna çıkar gibi, gaz yapacak ve benzeri yağlı ağır yiyecek tüketme, çok rahat edeceksin.50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen biseksüelim ama analı pek tavsiye etmiyorum açıkçası. Hem zararlı hem de keyif alınmıyor acı hissediliyor ama yapılacaksa da önlem alınmalı kesinlikle
Lavman yapılmalı seks öncesi 2 3 saat önce. Bikac gün öncesinden de hafif gıdalar tüketilmeli
Seks anında kayganlatırıcıyla masaj yapılmalı genisletilmeli o bolge. Üşenilmesin hem zevk verir hem de daha kolay geçer.
Seks aninda asla hard olmamalı. Yavaş yavaş olmalı. Doggy pozisyonu iyi gibi
Bir de istemiyorsan ve aklında ufacık şuphe bile varsa yapma
Prezervatif de kullanılmalı ayrıca30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikle yapmanı tavsiye etmem ama illa ki yapacağım diyorsan anüsünü kremle iyice alıştır ve parmaklarınla genişlet kremi iyice yedir içine, duş başlığını sök ve onu da biraz kremle sonradan yavaşça içine sok 2-3 cm kadar girsin. Ilık su açmanı tavsiye ederim onu baştan ayarla suyu aç biraz içine dolduktan sonra klozete otur bu işlemi tam temizlenene kadar tekrar et. Hiçbir problem yaşamazsın.
167 Yorumla- +1 yıl
Bunu sitenin girişine asmak lazım, tamamıyle ders niteliğinde bir yorum olmuş ;)
Cevap sahibi+1 yıl@hotcontact35 o kadar iyi mi gerçekten 😂😂
- +1 yıl
"Anal ilişki sonrasında"Nasıl bu kadar temiz olabiliyorsun dediğimd bazı kız arkadaşlarıma lavman yapıyorum diyen olmuştu ama hiç bu kadar ayrıntılı ve güzel bir şekilde anlatan olmamıştı, sen böyle anlatınca o kadınlar geldi aklıma ve onlara saygım bi kat daha arttı, ne meşekkatli işlere katlanmışlar sırf kaliteli bir anal ilişki yaşatabilmek için bana
Cevap sahibi+1 yıl@hotcontact35 yani anal ilişki hazırlığı kolay olmuyor bende birçok kez yapmıştım
- +1 yıl
Bunu buradan uluorta söylemene hiç gerek yoktu aslında ;) ilk yorumundan zaten gerekli mesajı almıştım ben :)
- +1 yıl
Saygılarımla
- +1 yıl
Uzman hekim gibisin
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Anal iliski , normal birsey degildir.
Ve cok ciddi rahatsizliklara yol acabilir.. dini yasagi soylemiuorum bile.. ama, o bolge pis ve bakterili bir bolge.. ne yapsan cozum olmaz.. metan gazi orada.. diski orada.. bakteri orada.. bebe sampuani falan dene ne bileyim.. ama birakip tovbe etmen daha dogru.. tetbiyesizkik olsin diye yazmiyorum.. sonuc cok ciddi rahatsizliklara gidebilir. Her anal iliskide anus duvarlari catlar ve her turlu zararli bakteri kana karisir.. neyse..30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın analdan Zevk almaz
kadın için işkence erkek için zevktir
çünkü dar ve sıkıdır eğer ilk giriyorsa ilk girer girmez boşalır
ilk yaparken yavaş olmak gerekir
temizlik iyi olması gerekir
alıştırmak gerekir
Vajina göğüsler uyarılırsa acı hafifler zevk aldığını hisseder
aksi halde analın pek çekici bir tarafı yok
ve tabiki dini boyutu unutmak gerekir yaparken10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eczanelerde satılan özel lağman sıvısı var ufak plastik şişede.. Onu enjekte edeceksin 5 dakika içinde bağırsaklar boşanacak.. Sonra güzelce yıkayacaksın yaparkende kayganlaştırıcı jel kullanacaksın.. Ancak bu işi yapmasanız daha iyi çünkü ölçüyü kaçırırsanız abdes tutamama sorunu yaşarsın..
10 Yorumla
+1 yıltuz ruhu şişesini içine sok ter cevır bıraz aksn snra kapat delıgın zıpla zıpla çalkala sonra wc ye gıt ıkınnnnn vooşşş diye ter temz olr sonra sex ten snra bı daha aynını yap.oda kondom kllansn bu arada krem ya da yag ya da jel sartttt yoksa parça parça olrsun :D
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. bağırsak hareketlerinin anını sen bilemezsin. sen yıkarsın ama az sonra içeride dışkı ilerlemeye başlar. bunun anlarını sen tespit edemezsin. mutlaka bu gibi anları yaşarsın. lavman da yapsan değişmez..
tamamen net istiyorsan 12 saat aç kalacaksın. katı hiç bir şey yemeyeceksin. en son ilişkiden 1 saat önce lavman yapacaksın sonra ilişkiye 10 dk kala tekrar lavman. ancak öyle biraz garanti olur03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNaptin sende ya :D. Dediklerinin kusura bakma ama %95'i yanlis bilgi. Benim partnerimle 1 senede 30'dan fazla anal iliskim oldu. Bu anlattigim olay 3-4 kez basima geldi. Ondan once ne bir koku vardi nede baska birsey.. Ben yemegimide yiyiyorum 1 saat onceden lavman yapiyorum ve yeterli oluyor..
- +1 yıl
ayrıca sindirim sisteminizi cinsel organ gibi kullanmayı bıraksanız sağlığınız açısından yararlı olur. tertemiz organınız varken riske girmeyin. hem partnerin hem sen riske giriyorsunuz en çok da sen..
burada bir bayan üye anlatmıştı. çok üzüldüm durumuna. eşi sürekli anal yapıyormuş. en sonunda sfinkter kası gevşemiş. kadın artık bezle geziyor çiş tutamıyor. bu nedenle de eşinden boşanmış.
tabi yaşam sizin siz bilirsiniz
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Mutlaka lavman yapılmalı hijyen için.. Çünkü öteki türlü penise dışkı bulaşır silmek ile olmaz.. Oradan çıkarıp vajinaya da öyle sokulursa kadında hastalığa yol açar ileride rahim ağızı kanserine neden olabilir.. Diğer taraftan erkekte de prostat iltihabı denen prostatite neden olur.. Oda erkekte bir sürü hendikaplara yol açar...
18 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnlasilan sorumu yarim okuyup birakmassiniz. Lavman almadim. Evde duş basligini kullanip icime su alip veriyorum boyle daha iyi oluyor.. :)
Gizli Soran+1 yılNe fark ederki? İkiside su degil mi?
Gizli Soran+1 yılLavman iyide tek kullanimlik ya o yuzden kotu :/
Gizli Soran+1 yılEvet islak mendil bulunduruyoruz hep. O konuda sıkıntı olmuyor..
Madem nişanlısın az daha bekle kudurdunuz mu mübarek gün.
140 Yorumla
+1 yılyorumlara baktm da bu ulkede ne kdr cok g**veren varmıs lan :P herkes ANAL uzmanı olmuş. aytetler hadısler kremler jeller taktıkler havada ucuyor. biz ne g**veren bır mılletız.e tabıkı kızlık zarı oldkca kızlar napsn delk delktır dıyorlar
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yeterince temizlensende koku olur çünkü orası bir boşaltım yeri normal yani, ama erkek arkadaşın okeyın çilekli felan kayganlaştırıcı jelleri var onun kullanırsan koku dışarı çıkmaz, yani ilişkiye girmeneden önce az parmağıyla anüsüne sürse sonra penisinede sürücek tabi, veya 3-4 kere yavaşca girip çıktıktan sorna yine sürücek, yani kokulu kayganlaştırıcı bağırsagın içine kalıcagı için pis koku olmayacak erkek arkadaşın iğrenmeyecek.
08 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOncelikle her anal iliskimizde bu koku olmuyor. 10 iliskiye giriyorsak 8'i gayet guzel, sorunsuz geciyor. Evet dedigin jelleri bende
Dusundum hem koku sorunu olmaz hemde biraz canim aciyor o aciyida hafifletir sanirim..
Cevap sahibi+1 yılacıyı hafifletir kesinlikle, bide kendini kasıyorsan ilişki sırasında kasma kesinlikle rahat ol, tabi pozisyonda önemli anal yol en iyi doggy pozisyonunda açılıyor bide şu kucağına aldığı pozisyonda,, misyoner de felan canın biraz fazla yanar
Cevap sahibi+1 yılha bide son olarak ekliyim, krem gibi bebek yağı gibi yağ bazlı kayganlaştırıcılar kullanmayın, anüsün yırtılabilir bunlar yüzünden, okey gibi su bazlı kayganlaştırıcıları kullanın
Gizli Soran+1 yılHmm farklari nedir peki?
Cevap sahibi+1 yılçünkü o krem ve bebek yağı gibi şeyler onun için üretilmiyor bağırsağına zarar verir, üstüne üstlük tam olarak kayganlık sağlamıyor, anal kayganlaştırıcılar sadece buna özel üretiliyor su bazlı zararsız ve faydalı
Gizli Soran+1 yılHmm anladim. Peki anal krem mi alayim yoksa jel mi onerirsin?
Cevap sahibi+1 yıljel öneririm, onlar kokulu oluyordu sadece böyle ahududulu - çileklisi felan var güzel yani renk katar hayata :D
Gizli Soran+1 yılTamamdir cok tesekkurler :D
arkadaşım ne yaparsan yap o koku olur. çunku bağırsak ve anus iletişim halindedir sürekli. yani anus bağırsağa sinyal yollayarak der ki burası boş malzeme yolla biraz bağırsakta bunu yerine getirir ya da tam tersi anus der ki şu an burada trafik var bişey yollama böylelikle insan altına zıçmaz
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOncelikle her anal iliskimizde bu koku olmuyor. 10 iliskiye giriyorsak 8'i gayet guzel, sorunsuz geciyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer wc'ye girdiğinde tuvalet kağıdıyla sil, ardından iyice yıka, sonra kurula ve ardından antibakteriyel ıslak mendille sili ve kurumasını bekle, ardından ozon yağı sür, ozan yağının sürüldüğü yerde, asla mikop barınmaz, hemde pamuk gibi olur... Tabii kıl, tüy olmadığını varsayarak söylüyorum :)
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa icte diski kalirsa diye diyorum onlar icin cozum var mj
Cevap sahibi+1 yılŞayet anal ilişkiye girmeyi düşünüyorsan, o gün ağır şeyler yememelisin ve az , hafif şeyler yemelisin, kabızlık gibi sorunların olmamalı...
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :)
Bence bu salaklığı yapmayın ilişkin biter sonra eşimle anal yaptık beni terk etti ne yapsam diye soru atarsın
85 Yorumla- +1 yıl
zxcvbjhgfdz
Göt sening*tbu yüzden zevkide-acısıda,sevabıda-günahıda sana...temizliğinizi lavmanmıdır nedir,eczanelerde satılıyormuş,orayı temizlemeye yarıyormuş onunla yapabilirsiniz.birde benin tavsiyem kondom kullanın.
00 YorumlaLavman diye bir şey var arkadaşım. p*rno film sektöründekiler ve gay partnerler en çok bu yöntemi tercih ediyor. Sonrasında da uygun masaj yağlarını kullanabilirsiniz. Bu kadar insanın böyle yaklaşmasına da üzüldüm..
42 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnlayisiniz icin tesekkur ederim ama lavmandan baska yol yok mu
+1 yılTüylerini aldırıp orayı temiz pürüzsüz bir dokunmaya sahip olmasını sağla. Hem de acıtmamak adına partner krem kullanıp romantik yaklaşım yapsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne ya çoğusu dalga cevap vermiş. Kız insan gibi sormus varsa cevabınız konuşun yoksa susun!
Bacim eldivenle al. En temizi.
Daha önce hiç almadiysan aciya bilir ama bir süre sonra, alisirsin. Ayrıca eldiven tüyleri geç çıkartır.15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen icteki kalintilardan bahsediyorum dislar sorun degil onun icin yontem var mi ayrica anlayisin icin cok tesekkur ederimm
Cevap sahibi+1 yılİçteki kalintidan kasıt nedir?
Sorunda yazılım hatasi çok yüksek. Neyi öğrenmek istiyosan açık ve net yaz anlaşılır olsun.
Kimse bişey anlamamis. Bende anladigimi düşünüp yorum yaptim ama ben bile anlamamisim.. rica ederim.
Cevap sahibi+1 yılO kısmını anladım da, sorusu çok kapalı olmuş. Ne kadar detay verirse (gerçi onun detayi bile çok çirkin de) o kadar iyidir. Çoğusu dalga geçmiş zaten :)
Az yemek yesin ve kuru yemesin ne diyim yani :)
+1 yılBedenin temizliği olurda bazı şeylerin temizliği zordur, belkide yoktur bu yüzden korumak gerekir bazı değerleri kirletmemek için..
21 Yorumla- +1 yıl
Yorum tanımıyorum bunun üzerine, bravo. 👏
+1 yılallah sizi ya ayıp be ramazanda yapma bari ve 9 senelik ilişkiler bitiyor sen ne diyorsun ya
20 Yorumlaçok gereksiz bir davranış. seni ilişkiye girdikten sonra terketse yeridir. demek ki daha öncede yaptın sanacak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff ne anlıyorsunuz şu analdan. s b*k yolundan çıksın kocacına söyle hak yolu dururkene :)
53 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum vajına varken
Cevap sahibi+1 yılBoksuz kalasıca seniiii birde eksiliyor. Iğrençsinizz iğrenç.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yap bakalım bir daha götünün üstüne oturabilecennmii al sert bir cismi sok bakalım ne olcak acısına dayanabilecenmi ? ayrıcaa hijyende çok önemli bundan önce hijyen şart.. bunlar hakkında ne biliyorsun ?
00 Yorumla
+1 yıl110 u ariyosunuz itfaiye geliyor gerekeni yapiyor :)
40 YorumlaAnal duş ya da eve uygun lavman kirlerinden alabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLavman var sürülüyor oradan iki dakikada tuvalete götüttürüp içi bağırsakları o yolu temizliyor (hastanelerde kadın doğumda kullanılır) normal-sezeryan doğum da kullanılıyo bu lavman
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman nişanlayalım çocukları adı konulsun laf gelmesinn(aile) ,...Nişan amacına ulaşmış senenişanlın seni becerebilir !
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. bunun la ilgili daha öncede ve şu an dada veirlen link de arkadalkar vermişler bir video var
yapıp yapmamak sana bağlı ki zaten ilk denemeden sonra anal isteyin azalır ya da artar
kolay geldin00 YorumlaÖnce hortum sok güzelce içeri su bas sonra viladayı sokarak paspas çek :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkremlerle flan bıraz olsun maskeleyebilirsin kokusunu da
42 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet bende oyle yapmayi dusundum sagol canim..
Cevap sahibi+1 yılyani kesin cosum olmasada
Gizli Üye(25-29)+1 yılLavman çok kötü bir şey ya... Tek çare lavman sanırım
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiskiyeyi al banyoya gir oranin icine dogru tut elinle temizle sonra oraya krem sur yumusasin canini yakmasin iliskide
10 YorumlaEdepli insanlardan cevap istemissin ben cok edepli sayilmamm ama senin kadar edebsiz olmadigimi dusunuyorum soyledigimin hic bir gecerliligi yok biliyorum ama bu sitedeki en buyuk edebsizlerdensn
10 Yorumla3 senelik olması neyi degistiriyor temizlikle ilgili onu anlamadım ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 YorumlaDus basligini cikar gtune sok ilik suyu bas iceri 3 defa 4 defa tekrarla icindeki bk lar ciksin sonra skiş.:)
00 Yorumla
+1 yıltam ben diyecektim banyo hortumuile su al sonra geri wc ye bırak doğru bir temizlik yabıyorsun içinde hiç dışkı kalmaz
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet kalmiyor ama bazen kaliyor demekki..
- +1 yıl
okadar olsun tatlım hiç temizlemesen ne yapacak madem anal isgtiyor onada razı olsun suyla iyice temızle ama 4 -5 defa yapki hiç kalmasın sonra tüp kremelr var arko krem gibi onuda hep bosalt arkana ondan sonra devam et hiç arkana krem bosaltmayı denedinmi
Gizli Soran+1 yılZaten bir kere yapmiyorum ki bazen 8-9 sefer bile yapiyorum. Kremi arkani bosalt derken anlamadim? İliski esnasinda mi?
- +1 yıl
hayır arkanı temizledikden sonra eğer dıskı kaldıysa penise yapışmasın diye arkana krem doldur ilişkiden önce kokulu kremlerden hem kokuyuda önler test edildi onaylandı
- +1 yıl
bana 1 yazarmısın birşey diyecem rahatsız etmem bu konuda sonra engelleye bilirisn
Gizli Soran+1 yılTabikide su alip verdikten sonra duş jeliyle iyice temizliyorum. Hem krem anal iliskide anal kremi degilse zarar verir. O yuzden kullanmiyorum.
- +1 yıl
evet özen ve itina ister analda özel jelleri biliyorsun zaten özel jelin en güzel yanı içine sıkınca girip cıkdıkca ayrı bir zevk veriyor daha çok ısıtıp azdırıyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkek arkadaşının adresini buraya yazda
onu bir güzelce dövim!
ALLAH'IN sopasi yok ama ben varım.10 Yorumla
+1 yılKadin milleti her zaman temizdir bence temizlige gerek yok
00 Yorumla
+1 yılAnal temizlik için ürünler mevcut biraz araştır bence
10 Yorumlailişkiye girmeden önce banyo yapıcaksn bide canın çok yanar kayganlaştırıcı kullanın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=YRbUA9UuUqkal gayet net açıklıyor.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleğer ki en son buna karar vereceksen,tasvip etmiyorum zaten yapmanı haram.
Fırça sapinı yağlar ve alabilecegin kadarını içine al :)
00 Yorumlasondajı yapan banyoyuda yaptırır o arada iş çözülür zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTuvaletde neyle yikanirsin su hortumunu arkadan slk deliye ve iceriye su dolsun sora boşal bir kac defe tekrar yaparsan pìril piril olur
00 Yorumlavalla içine alıp verme doğru bişey çilt losyonu sürebilirsin kalçana kokuyu almaz partnerin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılANAL JEL KULLANIN ILISKILEIRNIZDE MEYVELI OLANLARDANN TMEIZLIKTEN SONRA ZATEN KOKUDA OLMAZ HOSDA KOKUSU VARR
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKoku hiç olmuyor ama tabi hep diken üstünde oluyorum acaba birsey olacak mi falan diye, o jellerden almayi dusundum ama ailemle yaşiyorum evde saklamam zor olabilir. Birde görürler falan
Cevap sahibi+1 yılprezervetıf takacak partnerın ozman en saglıklısısı
Gizli Üye(36-45)+1 yılsondaj yap. banyoda hortumu sok ve suyu aç. Öyle temizliyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllavman alıp yap youtube tan nasıl yapıldığınıda izle yap bu şekilde yapılıyor anal temizlik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmazingasshole adlı kullanıcı bilgili ona sor veya bir sorusunda anlatmış olmalı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgöte g*t demiycezde ne diycez şairin sözü ben demedim. edepli oldumu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kız/kadın nasıl böyle birşey yapar hala şaşıyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal kremlerden kullanmalısın. hem aldığınız keyfi arttırır hem kurumaz hemde kokuyu bastırır.
00 Yorumla
+1 yılBence girme hem günah hem iğrenç
10 Yorumla
+1 yıldomestos ile olur hıaaa :D
10 Yorumla
+1 yılVazgeç anal sevdasından Ufaklık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaw bu kadar zor işe irişeceginize , en kolay ve en güzel yerden yapsanıza kardeşim. İnsanlarda harbiden akıl kalmamış. uzak durun böyle pis şeylerden
01 Yorumla
Soran+1 yılKimlerin yorum yapması ve yapmaması konusunda fikrimi açıkça belirtmiştim ben gerek yok böylesine...
- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem