Mantığınız ne? Cidden bakire (diktirmemiş ya da anal oral yapmayan) bir kızın sizinle evleneceğine inanıyor musunuz? Hadi evlendi diyelim seks yapmaktan anlamayan be sizden tamamen ayrı kafada olan biriyle bir ömür geçirmek hoş olur mu sizce?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. seks yapmayı kimse anasının karnında öğrenmiyo burası problem değil, bakir olmayan bir erkeğin bakire kız istemesi adaletsizlik tabikide ama bunun kadındaki karşılığı aynı değil.. hayatında şehirdışına çıkmamış liseyi zor bitirmiş orta halli ekonomik durumdaki kızın sırf büyük memesi var diye fıldır fıldır işadamı koca aramasına ne demeli üstelik geçmişinde yaptığı herşeyide meşru görürler ;)
43 Yorumla
Soran+1 yılO kızı mazur görmüyorum 😂
Soran+1 yılYapabileceğim bir şey yok bu durumu kendini satmak olarak görüyorum ve o kızlara sormak lazım bak ben sorumu muhattabına yönelttim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakirim ama yine büyük konuşmamak lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılBakirsen senin istemen normal
Cevap sahibi+1 yılBakire olur guvenilsiz olur. Bakire olmaz güvenilir olur
Soran+1 yılAynen o değişir
+1 yılBak şimdi sen bunları dedin ya aha bakire olmayan kız niğdaları ile gelen gevşekler olcak sen bakire de olabilirsin veya tam tersi bu senin hayatın kararın ve dediklerine de katılıyorum ama ne yazık ki hani su millet baskı olayları var ya iste hep bu yüzden ama su da bir gerçek ki genelleme yapmanda doğru değil
22 Yorumla
Soran+1 yılSadece kafa yapılarını anlamak istiyorum
- +1 yıl
Bana mesaj atsana az konuşalım istersen
Kendileri çok bir şeymiş gibi davranmıyolar mı çok yakışıklı ve onurlular kendileri o nedenle böylesini arıyolar ama o işler zorr 👎🏻
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKıytırık bir zar parçası bir şey ifade etmiyor. önemli olan kalbi bakire olsun.. kalp bakire değilse o kız herşeyi yapmış demektir.. Fakat bakire ile evlenen erkek ilk sene zaten hızlı bir kurs veriyor kıza.. Ve zamanla oturuyor cinsel hayatları.. tabii ki her iki tarafta istekli ve arzuluysa.. Yoksa boş ; tekdüze olur...
27 Yorumla- +1 yıl
Şiddetle ısrar edip bakire arayanların %90 zaten sadece bacak arasındaki zar' ı duran birisiyle evleniyor.. :) :) :) bunu da o eksileyen arkadaşa yazdım.. :) :) :) beyin zarı daha önemlidir Allah ona zeval vermesin.. :(
Soran+1 yılBen de onu demek istedim ama anlamıyorlar
- +1 yıl
boşver güzel kardeşim.. sen doğru olduğunu bildiğini yap daima.. Herkes mantığının kabul ettiğini yapsın.. çünkü herkesin farklı yetiştirilme tarzı - aile hayatı var.. Kimse kimseyi kınayamaz da ve değiştiremez de.. Herkesin kendine göre bir doğruları - inandıkları vardır..
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
rica ederim... :) mutluluklar hep sizinle olsun...
Soran+1 yılSeninle de
- +1 yıl
çok sağolun...
+1 yılBakire olmayan biri ie evlenirdim. Çift taraflı bakmalı. Kadını sırf o yönüyle yargilamamali. Masum değiliz.. Hiçbirimiz.
317 Yorumla- +1 yıl
@pembesra Nice kadınlar erkeğe inanarak, güvenerek, duygularına kapılarak bunu gerçekleştirir. Karaktersiz birinin kızı sahiplenmeyip terk etmesi ne derece doğru. Vicdanlı biriyim. Bu durumda olan bir kadının daha fazla acı çekmeden iyimser adamlarla karşılaşması gerek. İsterdim öyle birini hayatımda. Başkaları gibi eksilterek değil, onu eksiltmeden severdim. :)
Soran+1 yılYa daha da çok sevdim 2. Yorumu ama bu olaya illa hata olarak bakma derim sadece eksiltmeden severdim kısmına hayran kaldım evlendikten sonra da suçmuşçasına kafasına kakıp hayatı zindan ermemek gerek
- +1 yıl
Kesinlikle hata değil. Sadece yanlış erkeklere denk gelindiğinde bu yara dahada açılıyor. İçi kan ağlarken sevebilir mi bir insan. Kusurları örtmek varken açık aramak hiçbir zaman işim olmadı. Kadının en hassas noktasıdır bu durum. Flörtte veya evlilikte sandıkta kilitli tutulmalı. Geçmiş konular açılmamalı. Teşekkürler bu arada. Kadın ruhundan anlayan biri olduğumu düşünürdüm hep. :)
Soran+1 yılAynen öylesin :)
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
@pembesra Hemcinslerimin hem kadınları kandırıp hemde eli erkek eline değmemiş kiz aramaları iğrenç bir durum. Bastırılmış bir toplumda yaşıyoruz. Psikolojik, fiziksel olarak çok yipraniyor kadınlar.
Sevişti bir bakir ile bakire. Erkeğe milli dediler. Kadına fahişe. Şairimiz böyle der. :) - +1 yıl
Sizinkiler kim yaww. :) Ne önemi var. Önemli olan şu an içinizin rahat olması. Kanserli hücre gibidir olumsuz düşünceler. İnsanı esir alır. :) Ehh işte kendi çapimda kadın psikoloji üzerine kitaplar okudum zamanında. Edebiyatı, astrolojiyi, psikolojiyi çok severim. Şiir yazma hastalığım var. :D
- +1 yıl
@pembesra Takdir ettim seni doğrusu. Benide tedavi eder misin? :) Yüzlerce şiirim var. Aslında inzivaya çekildiğim dönemlerde çoğunu yazdım. İnce ruhlu biri olduğum için yazmak inanılmaz rahatlatıyor. Kadınlar zaten bir şiir. Bizde yolunuza serilmiş şair. :)
- +1 yıl
Bir öğrencinin keskin bilgilerine sığınırım. Kendimi onun ellerine teslim edebilirim. Oturup şöyle karşılıklı bende hangi sorunlar var öğrenmek isterdim. Hani sizin dilinizde derler ya obsesif, narsist, histeironik falan v. s terimler. :)
Bir arada devlet hastanesinde psikiyatriye gittim. Biz akıllı delilerle ilgilenmiyoruz diye espiriyle yaklaştı bana. :D - +1 yıl
Anlattıklarımdan sonra tebessüm ederek yaklaştı. Yanlış bir hitap şekli şüphesiz. Ruh sağlığı ile uğraşıyorsunuz. Belkide en zorlandiğim şey oldu hayatta. Ve şiir yazan adam kalemi eline aldığı o gün asar kendini dar ağacına. Bedenim canlı ama ruhum yorgun. :/
- +1 yıl
Terk edilmiş, kıyıda köşede kalmış berduştan farksızım. Belki kurtarıcım olursun. Baharın gelişiyle dünyama ışık olursun. :)
+1 yılÖyle bir mantığa sahip değilim. Evet bir kaç kişi ile birlikte olmuşluğum var ve hala da öyleyim. Tabiki temiz birisini aramıyorum. Bu o insana büyük haksızlık demektir. Evlenirsem kendim gibi olur. Eskileri unutup birlikte herseyi yasayabileceğim birisi. Ya da evlenmem. Bu kadar açık ve netim. Ve dediklerinde çok haklısın. Bir sürü kızla yatıp kalkan hemcinslerim temiz kız aramasın ve istemesin. Çünkü haketmiyorlar.
20 Yorumla
+1 yılHala aynı şeyi sorup durmayın erkektir yapacak tabi erkekliğini yaşayacak bakire bozup günah almadıktan sonra kime ne... evlenirken tabiki ister bozulmamış kız kim namusunun başka erkeklerin altından geçmesini kabul eder ki? Ben etmezdim erkek olsam..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılartık şu sorular baydı eline erkek eli değmemiş kızlar nedesen bu tip erkeklere aşık sebebi neymiş illa porrno yıldızımı olmalı
22 Yorumla
Soran+1 yılHa evet bir de öyle bir salaklık var ben olsam istemem öyle erkek
- +1 yıl
hep aynı şeyleri diyonuz ama sadece lafta
+1 yılBuda kendinizi kakalamanin yeni yontemi mi? seks bilmeyen kizla bir omur gecermiymis. Lafa gelince kizlar seks objesi mi diye yirtiniyorsuz bir de. Baska kapiya canim. Yok oyle yagma
23 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon la
- +1 yıl
Bos ver. Senin neye atarlandigini anlayan anladi ayni sekilde benim ne demek istedigimi de by by
Soran+1 yılAy ergeen şurada soru sorduk anlamadan küçücük beyninle cevaplamaya kalkmışsın zaten hedef kitle de sen değilsin git başlığı oku.
bakire olmaya bilir ama ruhu o.. olmasın çünkü biliyorumki kapalı olup analdan yapmış kızlar var ben kendim yaşadm bu olayi ama bu sözüm bütün kapalı kardeşlerime değil bazı zihniyetsizler.
20 YorumlaKendilerini s. klriyle adam sanıyorlar o yüzden (ulaşamadığın ete mundar diyecekler için bu devirde kız bulmak zor değil önemli olan önündekine sahip çıkıp hak ettiğini istemek)
10 Yorumla
+1 yılNe buyuruyor HzAllah kirliler kirliler icindir temizler temizler icindir
40 YorumlaTemiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler temiz kadınlara
30 Yorumla
+1 yılpeki sen neden bakir erkeklere gitmeyip de bakir olmayan erkekleri eleştiriyon? ulaşamadığın ciğere murdar deme çabası
24 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım? Ulaşamadığım ciğer bakir olmayan erkek mi?
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılNeden bakir olmayan erkeğe ulaşamıyım ki gayet var
- +1 yıl
hahahaha
+1 yılBakir ve bakire olan erkek ve kadının hakkıdır. Dİğerleri böyle bir şey istediğinde kusasım geliyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya şimdi mantık şu. o kız ilerde anne olacak. bir erkek ileride eşim, çocuğumun annesi diyeceği kadının daha önce başka bir erkek tarafından düdüklenmesini kaldıramaz. keza haklılar da. kızlar sizin bir ağırlığınız olmalı. erkekler yaparlar çünkü onların penislerinin içinden çocuk doğmuyor. ama sizin zina ile düdüklendirdiğiniz vajinanınız ileride doğurduğunuz çocuğunuzun onuru zedeyebilecek durumdadır. işte anlayamadığınız bu. ben bir bayan olarak bu konuda erkeklerden yanayım.
215 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle bayan değil kadınsın önce bunu öğren. 2. si de ne alaka içinden çocuk çıkmasıyla erkeğe hak demiş ya neyin kafasındasın? Dediğini destekleyen ne var? Din ditorsan herkese günah. Türk kültürü diyeceksen iki tarafa da ayıp. Erkeğin nereden hakkı oluyormuş be hayır savunmanda vajinadan çocuk çıkacak çok saçma onun penisinden de çocukmalxemesi çıkacak başka kıza değmesin. Aynı mantık
Cevap sahibi+1 yılerkeklere kerhane yapmışlar. kadınlara da kerhane yapmışlar mı? demek ki kültürümüz de bu durumu destekliyor. sana çok kasma derim benim gibi düşünen çok bu ülkede. beğenmiyorsan ukrayna vatandaşlığı al orada rahat rahat takıl. burası böyle çünkü.
Cevap sahibi+1 yılayrıca deneyimsiz kızla olmaz demişsin herkes anasının karnında mı öğreniyor seksi?
Soran+1 yılHayır ama evlenene kadar mastürbasyon bile yapmayanlar evlenince problem yaşıyor bunu biliyorum onun için dedim onu
Soran+1 yılSen gibi yanlış zihniyetler var diye neden vatanımı terk edeyim?
Soran+1 yılO Türk kültürünün yozlaşmaya başlamış hali olmasın.
Soran+1 yılAyrıca yapmak isteyen kadın bulur kerhaneye ihtiyacı kalmaz o yüzden kadınlara kerhane yapmamışlardır
Cevap sahibi+1 yılo zaman evleneceği erkeğe söyler durumu, o da evlenmeden bir süre önce kankasına düdüklettirir müstakbel karısını. böylece deneyimli bir kızla pardon kadınla evlenmiş olur. mantığınıza sokayım.
Soran+1 yılKız kadın anlamları zarla ayrılmaz senin cehaletine veriyorum bunu araştır öğren derimqkadınıb tanımını. Dediğin ne alaka? Hadi açıkla. O zaman sen de deneyimli erkek istiyorsun ya senden önce annenle yapsınlar olur mu kankanla diyemiyorum zar önemli (!) ya
Cevap sahibi+1 yılannemden başka dişi mi yok dünyada? ben de bunu senin embesilliğine, ergenliğine veriyorum. kerhane karılarıyla yapmış olsun sıkıntı olmaz.
Soran+1 yılEmbesil sensin terbiyesiz daha konuşmaktan haberi yok gelmiş bana neler diyor
Cevap sahibi+1 yılbüyüklerine saygılı ol önce. konuşmayı bilmeyen sensin. gelmiş burada k. şarlığı empoze etmeye çalışıyorsun. bir de haklıyım ayaklarındasın. git işine.
Soran+1 yılKız/kadın geyiği, kendine bayan demen seni cahil yapar bu su götürmez bir gerçek. :) benden yaşlı olman seni neden saygı değer yapsın ki? Gözümde zerre kadar saygı duyulacak yanın olsa yaşına bakmadan saygılı olurdum ama ilk yorumdan kendini belli edip sağa sola saldırmışsın
Cevap sahibi+1 yılben cahil değilim sen ergensin hadi git kumda oyna
Soran+1 yılBelli çok kültürlüsün
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu tür erkekler Allah akıl dağıtırken o gün oraya gelmeyenlerdir :D :D
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın ben niyetimi temiz tutuyosam eğer evleneceğim kişininde öyle olması lazım
40 Yorumla O her haltı yemiş dediğin erkekler, sırf yakışıklı ve zengin diye bakire olanlar onları tercih ediyor. Çünkü çoğunluğunuz tipe ve paraya önem veriyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kendini satmış olmuyor mu
Soran+1 yılNe diyebilirim benim drdiğim de aynı
+1 yılallaha şükür bir kızın bile eline dokunmadım zaten aseksüelim raadım yani :D d :
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. öyle bir kız zaten kafa dengi birini bulur max 1 2 kişiyle çıkmış birini bulur
10 YorumlaBüyük konuşmimde bakire olmayan bir kızla evlenmem yok ben o düşünceyle yaşayamam biri sokakta dese aa ben bunla yatmıştım bu kızla ne dicen insanı katil eder bekar kalmak daha ii. Olsun anlamasın daha ii
11 Yorumla
Soran+1 yılÖnüne gelenle yatmasın o kadar tabi
Eşimi bekliyorum en iyisi
20 Yorumlakendi gibi cikar diye korkuyor
20 Yorumla
+1 yıltencere kapak..
herkes hakettiğini yaşayacak..20 YorumlaÖyle düşünen erkekleri zikmek lazım ya salak onlar
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkesin zikri kendine
10 Yorumlao onlarin olmayan zihniyet sorunu
10 YorumlaNe ekersen onu biçersin mantık bu
10 YorumlaBokk yesinler
30 Yorumla
+1 yılSanane? Keyif benim, hayat benim. Lol
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişik
10 Yorumla Peki bakirse
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılYİne mi zar muhabbeti :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bakıre degılsın ozman
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Ya da senin ne haddine?
Cevap sahibi+1 yılSordum ya kızma ayrıca destekliyorum sorunu 👍👍👍👍👍👍✌️👍
Soran+1 yılDirek bunu sorunca
+1 yılsalaklik
10 Yorumlatezatlar kuzum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamussuzluğunu böyle mi kapatıyosun :D
19 Yorumla
Soran+1 yılNamuzsuz babandır
Cevap sahibi+1 yılTam olarak sensin
Soran+1 yılHayır sensin beni namuzsun yapan ne?
Cevap sahibi+1 yılSence? :D
Soran+1 yılNe?
Cevap sahibi+1 yılZar değil diyeceksin kızların klasik lafı
Soran+1 yılEe sana ne ki benim zarımdan
Cevap sahibi+1 yılBanane zaten ben bunu demedim. Namussuzluğunuzu böyle saçma sözlerle kapatmaya çalışıyorsunuz
Soran+1 yılNeden namuzsuz olalım? Kime zararımız var dedim ben de
Gevsek onlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Zevk meselesi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılben karışmam
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem