Ben 14 yaşında sünnet oldum yarıyıl tatilinde. Tüm okuldaki arkadaşlarım hatta öğretmenlerimden birisi pipimin kesildiğini görmüştü ziyarette utancımdan aylarca okula gidememiştim sonraki sene de taşınmıştık zaten. Akrabalarımı söylemiyorum bile. Hem pipim kesilirlen hem de kesildikten sonraki ziyaretlerde çıplaktım. Keşke şu sünneti 1 yaşını doldurmadan hastanede kimse görmeden yapsalar. Hala akrabaları veya eski mahalleden arkadaşları görünce yolumu değiştiriyorum. Keşke erkeklerin de kızlar kadar mahremiyet hakkı olsa.
Kimler geç yaşta sünnet oldu ve neler hissettiniz?
Benim hikayem çok tuhaf Ben iki defa oldum ilki 10 yaşında evdeydi bütün akrabalarım ordaydı beni izlemişlerdi gelen sünnetçi yaşlı bir adamdı bende kilolu olduğum için gömük penis varmış adam bilmediği için hatalı kesti kuzenimin sünnetinde annem çağırmıştı gel oğlum sünnetçi amca baksın diye ben annem teyzem halamların yanına gittim annem donumu indirip sünnetçi bey oğlanın pipisi çok küçük sanki hiç sünnet olmamış gibi dedi tabi bu arada nenem halalarım teyzem felan hep pipime bakıyor ben utanıyorum elimle felan kapatıyorum ama halalarım elimi tutuyor sünnetçi baktı bir daha sünnet edecez dedi ben 12 yaşındayım o ara yeniden bizim akrabalar toplandı herkes benimle şakalaşıyor annem altıma yaptığımı söylemiş sünnetçiye sünnet öncesi sünnetçi herkesin ortasında bir daha altına yaparsan hepsini keserim dedi ben tabi utançtan yerin dibine geçtim. En kötü tarafı birde sünnetlerimin ikiside kameraya alındı akrabalar 3. filmi bekliyoruz diyorlardı.
katliam bu kadında kilitoris haz noktaıdır ve erkekteki penis başının karşılığıdır. kadınlar sünnet olsa zevk almaz. erkek sünneti de aynı şeydir. geç yaşta sünnet olanların yorumlarını okuyun yüzde 80 haz kaybı yaşar. sünnet olan erkek bedensel özürlüdür. sünnetsiz penis doğal kayganlaştırıcısını kendi üretir, sünnet olunca bu özellik kaybolur. penis başı kurur.
üst kat komşumuzun kızı vardı benden 5-6 yaş büyük, kesilip kafası ortaya çıktığında "aaa mosmor" demişti. Herkes gülmeye başladı. ilk defa görmüş heralde. Çok utanmıştım
Ben toplu sünnet'te olmuştum 7 yaşında idim yukarıdaki resimlerden 2 cideki gibi her şeyim ortada idi ama onun yerine önüme bakıyordum kesimi izliyordum iğneden dolay acı duymasamda hissediyordum kestiler bambaşka bir hal aldı pipim dikiş attılar sardılar kaldırdılar yatağa yatırdılar