Böyle bir deneyim yaşadınız mı ne hissettiniz
benim hiç hoşuma gitmedi vıcık vıcık o ne be
benim hiç hoşuma gitmedi vıcık vıcık o ne be
Lan ne adamlarsiniz yaa.. Kuru olur istemezsiniz sulu olur istemezsiniz...! Sen kuru olana bir girmeye calis sonra sikayet et ;) Ne kadar zevk alirsa o kadar sulanir buda saglikli bir kadin oldugunu gosterir...
öyle birşeyle karşılaşmadım ama güzel birşeydir bence çok zevke getirmişşsın helalll :)
Az sulansa zevk almıyormusun dersin.Çok sulansa vıcık vıcık dersin...
Bunun bir ayarı yokki.Zevk almışki sulanmış...Yakınmayı bırak
olur söyleriz
Cevap
9Cevap
Kadın vajinası musluk değilki vanasını kısasın
misal sen sıçarken şu kadar gram kilo sıçarım diyemiyorsan oda buna benzer bir durum...
güldüm lan =D
o hep islak olsun ben kurutmak için elimden geleni yapmaya hazırım :)
millet *msuyu bulamazken sen membaasına düşmüşsün şikayet ediyosun bro , lıkır lıkır içeceksin onları oh mis
köpüksüz bira, redbulsuz vodka, tuzsuz tekila düşünülemeyeceği gibi,
susuz vajina olmaz... dahada tahrik edici bir unsurdur hatta...
benim her zaman sulu olmaz tam yerindedir diğer durumlar partnerimin kaplan gücünde olduğunda gösterir bu da beni aşka getirir
çok sulu vajina erkeğin zevkini öldürür.kenarlarına değmeli penis hissetmeli...yoksa sanki havayı şey yapıyomuş gibi olurr
evet o vıcıklık beni de rahatsız ediyor. göğüs kalça bacak çekici ama vajina çok sıradan ve hiç çekiciliği olmayan bir organ
hani sıradan bir organ. tek başına onun görülmesi pek tahrik etmiyor. oysa sadece göğsün hatta dekoltesinin görünmesi bile çok haz veriyor
kuru olması bir problem olduğu anlamına gelir
sulandırabildiğine sevineceğine :))
dar ve kuru olması makbuldur
İçseydin o suları :)
Niyetliyken orada ne işin var panpa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar