bunedemek aldatirim nedemek lan o kadın senin çocuğunu taşıyor bu kadar adilesecek insan dolu ise bırak hata o adam için o çocuk egerki benim eşim beni öyle bir dönemimde aldatsa çocuğum yüzünü dahi göstermem çünkü o hak etmiyor bukadar uckurunun peşine düşüne adam denmez zaten adam olan bekler igrensiniz hicmi karsinizdakini düşünmüyorsunuz sana evlat verebilmek için 9ay boyunca yeterince hassas oluyor doğudaki acısı kim için o acıyı çekiyor neymiş aldatirmis sizin gibi soysuzlari ipe duzmek lazim aldatirim yok belki okadar söylenecek laf var ama işte kalıp yok adamlik yok domuz dicem size o bile esine sadık kiskanmasa bile
Normal fizyolojik bir hamilelik süreci geçiren anne adaylarının hamileliğin son 4 haftasına kadar cinsel yaşamlarını kısıtlamasını gerektirecek herhangi bir durum söz konusu değildir
gitmem yemişin sexini gül gibi sevdiğim varken kendimi neden başka bir kadınla kirleteyim hem o 9 10 ay boyunca birlikte olmamak demek hiç görmemek gibi bir şey değil ki sarılır film izler insan gözlerinin içine uzun uzun bakıp karnını okşar falan
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
50
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
1- hamilelikte cinsellik yine yaşanıyor ekstrem durumlar olmadığı sürece sonuçta düzenli doktor kontrolüne gideceğiz eğer riskli bir durum yoksa cinsellikte sıkıntı yok. belirli pozisyonlar hariç (bebeğe zarar vermeyelim) 2-diyelimki doktor gebeliğin riskli olduğunu ve cinsellikten uzak durmamızı belirtti. gözünü seveyim be ablacım sorduğunda sorumu hayat arkadaşım yaptığım çocuğumun annesi olan kadını o döneminde aldatacağım. yuh yani yaşamayalım daha iyi.
yok öyle dünya... bırakmam karımıben ben ona araba alcam be giderken yorulmasın diye.. hatta son zamanlarda bende izin alcam ya da kardeşini annemi annesini felan kimi isterse çağırsın yalnız kalmasın
o sensin önemli olan eşini yatakta aldatmak değil eşin yerine kalbini başkasına vermek şöyle düşün erkek zaten yolda da bakıyor wc de mast da yapıyor bir kadınla da yatıyor aynı şey ama eşine olan sadakat onu kalbinden çıkarmamak
En İyi Cevaplar