annesigil yüzünden maalesef cogu zaman kavga edıyoruz ve kavga sonrasında normalde haftada en az 4 gun ısteyen adam cınsel olarak yanıma bıle yaklaşmıyor annesıgıl yüzünden aramıza böyle cınsel olarak duvarlar ormesı sızce mantıklı mı bu sekılde benı de soğutmaya başlıyor artık :/
Cevabın nedir?
Ailesini Oda Tanıyordur ama Hiçbir Erkek Ailesini Kötüleyen Bir eşi Olsun İstemez.. sen Ailen şöyle iyi böyle iyi dersen benim ailem bualdar kötülük Yapıyor Bu kıza Ama Benim eşim onlara Ne kadar İyi niyetli düşünüyor der.
11 Yorumla
Soran+1 yılama kötülemiyorum annesıgıl esımı durup duruken doldurup ustume yolluyor bıktım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıldul biri olarak benzer şeyler yaşadım.. bir zaman sonra çekilmez oluyor.. umarım aranız düzelir.. eşin anlayışlı ise yüz yüze konuş bunu derim..
317 Yorumla
Soran+1 yılsımdıden esımden bende soğumaya başladım artık
Cevap sahibi+1 yılzor mesele ciddeen... özel değilse kaç yıllık evlisiniz.. son zamanalrda bunun dışında nası davranıyo sana.. elinde olmaz ama soğursun yani. doğal bu
Soran+1 yılaılesı dışında kavgamız falan pek olmaz cınsel anlamdada ıstegıne cvp verırırm ama ne zaman kavga etsek uzak duruyor 2 yıl oldu ama sıkılmaya başladı artık
Cevap sahibi+1 yılhım.. yani zamanla olaylar tekrarlayınca haliyle tepkiler de büyüyüo.. bilirim çünkü yaşadım.. dertleşme için sohbet istersen bana yazabilirsin. ilk kez bu sitde benzer bir olay yaşayanı buldum kendimle.. sorunu beğendim canım dilersen yazabilirsin bana
Soran+1 yılsen ne kadar sure dayandın bu sekılde pekı
Cevap sahibi+1 yıl1.5 yıl. sadece bu değil başka sorunlarda vardı anlaşamama vs vs yani
Soran+1 yılbencilliğide var mıydı bıraz
Cevap sahibi+1 yıltabii.. zaten evlilikte erkek hakimiyet kurmak ister.. bu yüzden bencil olmaya çalışır. seni dikkate almaz pek canım
Soran+1 yılbenı dusun bır de 2 yıldır sabrdıyorum :/
Cevap sahibi+1 yılevlilikte sadece eş değil aileler vs deetken hem de çok bence.. sabır konusuna gelince ailen geleceğin vs için sabredebilirsin.. ama bu sırada kendini yok ediyosun farkında olmadan. bu nedenle ben boşandım.. kendi yolumu çizdim.. pişman mıyım.. hayır diilim..
Soran+1 yılaz daha beklerım baktım olacak gıbı degıl bu kısır döngüde hayatımı bıtıremem boşanırız annesıgılle ne yaparsa yapsın
Cevap sahibi+1 yılyani karar sana ait.. ve ona.. zaman ne getirir bilinmez.. ciddi manada seni tanımak isterim.. sohbet şansımız var mı.. çünkü bir nevi kaderimiz aynı gibi
Soran+1 yılolur aksama doğru musaıt olunca yazarım sana
Cevap sahibi+1 yılpeki.. şimdi takip etme şansın var mı. birbirimizi kaybetmemek adına. yani sitede canım
- +1 yıl
erken yasta dul kalmamıssmısn sen
Cevap sahibi+1 yıleig için teşekkür ederim
- +1 yıl
biaey sorcm
+1 yılSende ona inat bir sevgili yap kendine onunla yapmadığın zamanlar sevgilinle takıl
12 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı seyler soyleyın
- +1 yıl
Bana göre mantıklı sana göre değil
saçma bnece ya ben kavga esnasında daha cok isterim
158 Yorumla
Soran+1 yıltek dusundugu benı cezalandırmak ya da kavgada haklı çıkmak sanırım
Soran+1 yıldogrusuda o zaten bu sekılde benı soğutmaktan başka ıse yaramıyor
Soran+1 yılya bunu demek ıstemezdım ama mesela geecn kavga ettık 1 hafta küs kaldık bende yanına yanaşmadım o yüzden mast yapmak zorunda kaldım evlı olmama rağmen o da mac ızledı ıcerde
Soran+1 yılmaalesef
Soran+1 yılevet cunku benı onsuz olmayada alıstırıyor
Soran+1 yıloyle normalde aılesı aılesı dışında kavgamız olmaz ama annesıgıl onu dolduruyor o da benden uzak duruyor her anlamda
Soran+1 yılböyle gıtmez kendıne cekı düzen vermezse ayrılırız annesıgıle naparsa yapsın benı kaybettikten sınra
Soran+1 yılbaslarda kavga etsekte suslenır falan yanına gıdıp sokulmaya calısırdım ama yüzüme bıle bakmazdı bır hakaret etmedıgı kalırdı bende yoruldum bıktım kavga ettıysek yanına bıle gıtmıyorum artık yoruldum
Soran+1 yılbende :/
Soran+1 yılkeşke oyle olsa
Soran+1 yılson zamanlarda oyle olmaya başladı ama bu durumda saçma hep bı gergın hava oluyor evde onu da ıstemıyorumm
Soran+1 yıliyi o zaman yıne
Soran+1 yılyedıremeyecekse bneı o durumada zorla sokmayacak o zaman
Soran+1 yılbenım kıymetımı anlayacak ama ıs ısten gecmıs olmaz umarım
Soran+1 yıl24 ben 28 o
Soran+1 yılannesıgıl cok dolduruyor bunu bana karsı
- +1 yıl
ya ne olursa olsun ya kim doldurusa doldursun sizinle yasamak varken sizin isteklerinizi karsılamak hatta istek karsılamakta degil içinden gelerek yapmak varken baskasına bakarmı ya insan ailesi ne derse desin sen onun eşisin ya bide süslenip gidiyomussun yanına herkez boyle ister her erkek
Soran+1 yılne yapayım ben daha ya
Soran+1 yılhayır kullanmaz
Soran+1 yılben pek sevmem ya kalbıme dokunmuyor oyle
Soran+1 yılkesınlıkle evet
Soran+1 yıluzun sayılır
Soran+1 yılelbette kım sevmez kı
Soran+1 yılkumral gıbı
Soran+1 yılYok kendimle gayet barisigim
Soran+1 yılYok cok karismaz oturmama kalkmama dikkat ettigimi bilir bizim onunla ailesi disinda sorunumuz yok zaten neye hayret ettiniz anlamadim
Soran+1 yılMaaleseff
Soran+1 yılCok nadir ama aldatmam
Soran+1 yılHayir gerek yok
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
+1 yılAilesi hakkında yorum yapmamya çalış sonuçta kötüde olsa anne babası..
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyi yapıyor müstehak size. Siz en ufak kavgada adama vermezseniz o da böyle yapar. Oh olmuş
11 Yorumla
Soran+1 yılcınsel anlamda mutlu benden onu hıc vajinayla tehdıt etmem ama annesıgıl yuuzunden gelıp benımle kavga edıyor uzak duruyor sonrada
kavga tartışma olunca ister istemez eşler arasında soğukluk oluyor.. soğukluk nedeniyle cinsel istek de olmaz.. biraz sabret.. aranız düzelince boşa geçen günlerin acısını çıkarırsın 😃
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Senden uzak durmak kötü seni hep sevmeli senle olmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadınların nedir bu kaynana takıntrızı iyi yapıyor ben olsam odaya almam
111 Yorumla
Soran+1 yılsorun annesınde ama sureklı evımıze karışıyor her seye konuuyor yorum yapıyor geriyor benı
Cevap sahibi+1 yılsende kaynana değil kocana yüklen, ip huzurunu bozıyorsun.
Soran+1 yılzaten soyluyorum edıyorum o zaman da hep kavga edıyoruz cınsel olarakta uzak duruyor ama artık ben kalıcı olarak soğumaya basladımm esımden
Cevap sahibi+1 yılo zaman bu konulara girme ilerde boşanmaya gider
Soran+1 yılcogu zaman o gırıyor annesıgıl onu doldurup ustume yolluyor o da eve gelıp benımle kavga edıyor sonra yanıma yaklaşmıyor hıcbır anlamda baktım böyle gıderse boşanırız annesıgılle ne yaparsa yapsın o da
Cevap sahibi+1 yıloyle yaptığında salona gidip uyu
Soran+1 yılbakıcaz
Cevap sahibi+1 yılbeni eklermisin bir sey soracam
Soran+1 yılozelden olmaz bu sıtede burda üstü kapalı sorsan daha iyi olur benım için
Cevap sahibi+1 yıleşin isteksiz olduğunda özel iç çamaşırı girip parfüm sıkıp yatakda onu beklendi mi
Soran+1 yılya isteksiz biri değil işte deli gibi isteklidir ve ben hep karşılık verırım ona ama ne zaman annesıgıl yüzünden kavga etsek yanımda bıle uyumaz kac kez yanına ona rağmen gıyınıp suslenıp gıttım yüzüme bıle bakmadı bır hakaret etmedıgı kaldı bende artık bıktım bıraktım kavga ettıysek yanına bıle yaklaşmıyorum soğumaya basladım
bosa gıtsın ana kuzusunu anası vefat edınce sana kalacak sende ozamna onu kapı dısarı et gorsun ıbne
10 Yorumla
+1 yılKavgalarin ağırlık sebebi ne oluyor?
12 Yorumla
Soran+1 yılannesı işte sureklı evımıze karışır esımı bana karsı doldurur vs
- +1 yıl
Esine gore annesi nicin hakli? bunu konusurken ne digor sana?
Esinin s... Bole birseyi iliskinize yansitmamali bence
10 YorumlaNormal değil ama şu var biriniz deli ise diğer i akıllı olmanız lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Şu aileler bir rahat durmuyor
30 YorumlaKavga etmemeye ne dersin?
10 Yorumlaseni cezalandiriyo bence
130 Yorumla
Soran+1 yılama kalıcı olarak soğumaya başladım artık sanırım
Soran+1 yılsorun aıleler mı
Soran+1 yılnasıl ılgılenmen gerekıyormus kı anlamadım
Soran+1 yılcınsellıgı kavgaya karıştıran ınsalar benı soğutuyor hayır bırbırımızı yıyelım kavga gurultu vs sorun degıl aama kadında erkekte cınsel olarak bırbırını cezalandırmasın yatağa küs gırmesın :/
Soran+1 yılbenım esım benı cok sogutmya basladı
Soran+1 yıldüzelmezse boşanmaya bıle gıder bu omur boyunca annesı ben esım seklınde gıtmez
Soran+1 yıl24..
Soran+1 yılAnkara
Soran+1 yılkaç yıldır evlısın çocuk var mı
Soran+1 yıl2 yıl ama çocuk yok
Soran+1 yılben sabredemem böyle gıderse 9 yıl omur boyu cınsellıkle tehdıt mı edecek benı başkaları yuzunden
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılözeli sevmıyorum bu sıtede :/
ana kuzusuyla mı evlendin ndhsheb
10 Yorumla
+1 yılsaçma ve çocukça aklınca seni cezalandırıyor
10 Yorumlamantıklı değil hemde hiç
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurda ne denilmesini bklion amacın aranmak dimi yraksızlık başına vurdu
12 Yorumla
Soran+1 yılterbıyesızlık yapma amacım oyle olsa gızlı sormam mesaj kutumu da acarım amacım fıkır edınmek
Cevap sahibi+1 yılEmin'im öyledir kocan bliomu burda fikir edindiğini
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılanacı demekki
10 Yorumla Takma kafana
10 YorumlaEvett
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana girsin dünya
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle her annesigil yüzünden kavga ettiğimizde cinsel olarak benden uzak duruyor sizce mantıklı mı :/ ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne