Bugun de bir kız tayt giymişti ve şekli belli oluyordu birazda bizi düşünün ya :/
var mı kilotsuz tayt sort giyen etek giyen?
var mı kilotsuz tayt sort giyen etek giyen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben hiç karşılaşmadım valla. Popoyu belli eden tayt ne biliyim öyle şeyler giyiliyo da kilotsuz giyilidğini görmedim. Sanırım sen fazla dikkat ediyosun oralara
Çok belli oluyor kardeşim baktığımdan degil
Tahrik etmek hoşuma gidiyor rahatsız olmuyorum
Işte ben sizin gibi kızlara hitaben yazdım ama millet salakca anladı
Cevap
3Cevap
Kilotla da giyince belli oluyor mesela bende. Kızın günahını alma. Giymiştir belkide külot
Nasıl belli olacak kilot giysen
gerçekten ha çıplak ha böyle sen hayvan gibi olursan seni de hayvan bulur!
Sizinki kalkınca biz bişey diyormuyuz?
Kalkınca ben inmeden kalkmiyorum yerimden belli olmasın die. Tahrik ediyor sizin öyle olmanız sonra nie kalktı sizinki
sana ne yaa milletin kıyafetinden bakma sen de.
giyerim, rahatsız olmam
Ne giyiyorsun kilotsuz?
etek, elbise... külotsuz tayt, pantolon, şort gibi kukuşuma değen kıyafetler çok hijyenik olmuyor
Etek elbisede zaten gostermesen bilerek belli olmaz kukun ama taytta oluyor
eeee napak?
Yok bisi sağol
Kuku ne demek sevgili @soran
Vajina demek ;p
Kilotsuz kadınlar harika
Kafanı çevir sende
Gördükten sonra çevirdim zaten de gördüm bir kere. Paranız mi yok kilot alamiyirmushnuz biz boxersiz çıksak belli olur sonra nie oyoe
Allah cezanızı versin ya yere bakarak yürü
Gozum degdi gördüm hem sanane kızın kilot giyin belli olmasın biz şeyimiz dışarda mi geziyoruz
Dekolte giyeveksiniz memeniz dışarıda erkekler bakmasın nie aziyor kilot giymezsiniz görünce bakmasınlar. Mini giyersiniz erkekler bakmasın. Biraz siz zihniyeginizi değiştirin !
Ya naparsan yap banane senden ya
Kızım sana ne laf yetistirecem. Benim zihniyetimi bu soruylami bulacaksın. Sus uzatma
Salakmisin sen ben sana kendimi anlatmakla ugramam. Ama aliskanliktir karşımdaki kız olsun erkek olsun elbise ayakkabı aksesurarina bakarım alışkanlık ki bakincada belli oluyor giymedimi. Bacağı açıkken kiza bakmıyorum göbeği açık mini li kızlara bakmıyorum ki hiç sevmiyorum. Senin zihniyetine tukureyim bilmeden yargı hmgenelleme biz abazaysak sen nesin?
hee sen amının dudaklarını çıkart ortaya gez bizimde Allah belamızı versin... yhhh
olmiyorum
Ne giyiyorsun kilotsuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar