Gogusleri sıkıstırıp penisi arasına alarak yapilan islem..
Ne dusunuosunuz bunun hakkinda? Amerikan saksosu diye biliyorum ama adi oyle olmayadabilir
Ne dusunuosunuz bunun hakkinda? Amerikan saksosu diye biliyorum ama adi oyle olmayadabilir
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bir yoruma "10 cm şeyi varsa seks bile yapmasın" yazmışsın. Sen ilk önce seni beğenecek birini bul sonra şeyini düşün bence. Öyle yoklukta kalırsınki 5 cm'e bile razı olacak duruma gelirsin. Dedi dersin FırındaÇekirge :D
Laf soktuğunu falan düşünüyorsan yanılıyorsun. Sarfettiğin kelimeler zeka seviyeni ortaya koyuyor. İnsanların duyguları hakkında hiç bir düşünceniz yok. Penisimin boyutu seni ilgilendirmez ama yine de merak ediyorsan söyleyeyim senin almaktan memnun olacağın bir boyutta. Ki ben seni ister miyim o ayrı. Sende çift rahimli veya başka bir sorunla doğabilirdin. Siz dünya güzelisiniz ya milletin önündekini sorguluyorsunuz. Bir erkeğe kapak atsanız hemen verirsiniz. Evlilik düşünmeden. Zina zaten yapmayan kalmamış maaşallah."10 cm şeyi varsa seks bile yapmasın" nedir? Bu kadar mı azdınız? ALLAH sizin gibi insanları bildiği gibi yapsın. Namussuz herifler!
ahahah ya yuru git allah askina cinsel sorulardan cikmaz namus ayagi yapar biz bilmiyoruz sanki elinle evlenecek duruma gelmissin hayatinda bir kizla konussan elin ayagin titrer sizin gibileri cokiyi taniyorun😂😂
Cinsellik farklı zina farklı. Kelime oyunu yapmak yerine insanlara yararlı işlerle uğraşın. İsiniz gücünüz sakso seks. Vajina beyinli olmaktan bikmadiniz mı? HALA utanmadan bunları yazabiliyor musun? Bir kaç gün önceki kıza yaptığım yorumları soyluyorsan ciddiye alacak kadar aptal olduğun zaten konuşmalarından belliydi. Nasıl Allah ı ağzınıza alıyorsunuz siz ya?
Ya allah askina bir yuru git ya "Allah" diyo hala bir ilk yazdigin yoruma bak bakiyim çocuk.
Eee nolmus ilk yorumda?
Ne düşünelim ki?
Seksin güzelliklerinden birisidir o da. Memelerin arasından bazen oralle devam edip sonra tekrar Amerikan saksosuna dönülür.
Pozisyon zenginliği katar
buyuk meme gereklidir sarkik memelerle olur. genç kizlarda olmaz biri sana bunu yapiyorsa yasina gore kendini fazla yipratmissindir
amerikan saksosu yaptıran adamınki kemiksiz 30 cm vardır
Yani 10 cm olsa seks bile yapmasin
Amerikalıların bulduğu ne malum. Kim bilir kim denedi.
normali geçtik bide amerikan mı cıktı mk ben suriye sakskou seviyom
Sende butun cinsellik sorularinda varsin burda bide bilmiyo ayağı yapiyosun ya komik oluyo 😂
varız diye bilmemiz mi lazım kezban
Kezban diyo bide yaş kaç 15 mi 😂😂
bitti mi söleyecekelrin
Gule guleee
kezbna. D
öyle sorulara eglnece amaclı cevap veririm seks deneyiim yok :)
E iyi bari eşin sansli olur en azindan
O memeler bebeni emzir diye verildi sakso çek diye değil.
Sonunda çeneye ılık ılık attırmasını düşünüyorum. Ne diyosun, sence hoş mu?
Yuze bosalma sevmiyorum
Göğüs ve bağır civarı?
O olabilir ama içe boşalma daha keyifli olur erkek acisindan
Boşalma göğüslerin arasında olucak zaten. Sadece arada spermler bağrına da gelir. Kadının üzerinde kendinden geçerek boşalması elbette hoş
memeleri sıkı olan taş gibi her hatunla giden bir pozisyon ve tam ağza boşalmalık
adını doğru biliyorsun. bence zevkli bişi ama bunun için ona uygun meme lazım. her memeyle olmaz
sizin tercihleriniz arasındamı partnriniz ile yapıyormusunuz
Yapiyoruzda pek istemiyo gibi oyuzden sordum
@tougrann kasık seviyor
Kasık ne yav kucak iyidir Bırakın bu işleri
Doğru biliyorsun dolgun bir göğüs gerekli bunun için
ona önceden italyan zikişi derlerdi
yapıyorum arada
Hmm yeni bisey ogrendim 😄 bu pozisyonu biliyodum ama ayrica adinin oldugunu bilmiyodum..
beğenerek izliyoruz :D
Niye yapmiyosun da izliyosun
italyan diye biliyodum şimdide amerikanmı oldu
Yanlış bilgi hintliler tarafından yapılmıştır.
hiç yapmadım denemeden ölmek istemiyorum 😂
göğüsler yumuşak ve büyükse iyi
şükela
var mı attıran? :)
sende deniyelim meme varsa 😋
ağıza boşalacaksa güzeldir
O olmadi iste
ilk amerikalılarmı bulmuş
Hiç deneme fırsatı bulamadım ki biliyim
Bunu seven ve yapabilen hatun candır
hic denemedik
Neden