Eski sevgilim le ters ilişkiye girdim ayrildi benden ve bunu herkese yaydi 9 aydir biriyle cikiyorum?

Eski sevgilim le ters ilişkiye girdim ayrildi benden ve bunu herkese yaydi 9 aydir biriyle cikiyorum nisanlanicaz uç ay sonra bana sürekli biriyle birlikte olup olmadigimi soruyor söyleyemiyorum olduğumu kizligimda bozulmadi çok pismanim artik çocuk kimseyle ilişkiye girmedigime inanmis durumda söylersem ayrilir diye çok korkuyorum ama bana biz sevgili olmadan once ne olursa olsun herşeye rağmen seni alicam demisti ama ben soyleyemiyorum çok korkuyorum söylersem birakir diye zaten su aralar aramiz limoni ne yapicagimi bilmiyorum eski sevgilim benimle birlikte olmak istedi zorla falan dedim ne yapicam ben psikolojim bozuldu iki yildir kendime gelemiyorum sevgilimide çok seviyorum surda nişana 3 ay kalmış ya ben ne yapicam çok zor durumda yim ne olur kotulemeyin zaten yeterince kuruntu yapıyorum :'( sadece ters ilişkiye girmiştik iki dakika bile sürmedi birden kotu hissettim çünkü elim ayagim titredi bayilcak gibi olmustum
Eski sevgilim le ters ilişkiye girdim ayrildi benden ve bunu herkese yaydi 9 aydir biriyle cikiyorum?