Evet beyler arkadaş sevgili herhangi bir kızın göğüslerine bakarken yakalanmak.. normal konuşurken erkekler neden bunu yapar
kızlar sizinde başınıza geldi mi bir olay?
kızlar sizinde başınıza geldi mi bir olay?
ya hakikaten bazen dalgınlığa denk geliyor bazen de göz ucuyla bakarken oraya kasıtlı dalıp gidiyorsun kişiden kişiye değişir o an ilgimizi çeker ya da kafada bir düşünce dolaşır durur oraya bakakalarak dalarız olabilir yani...
Dalıyorum dediğin hayal kurmak mı yoksa başka alakasız şeyler mi düşünmek
başka alakasız şeyler tabiki kasıtlı olarak bir kızın göğüslerine niye dalıp hayal kurayım "ben güzele güzek demem güzel benim olmayınca" felsefesini taşıyorum 😂 banane kızın göğüslerin ben kafamdaki düşünceleri halledeyim gerisine sonra bakarım 😉
Ahahha ;) tamam kızma neyse en azından fesat bir düşünceye kapılmamaya çalışırım artık ;) bncede güzele güzel deme ki psikolojîşs bozulsun ;)
hayır kızmadım niye kızayım ki 😂
Kızma tabi ;)
kızmam 😉😂
Dekolte giyen bir kadına istemsizce bakıyo insan... gözüne çarpıyo... ilk bakmaya tamam da dönüp dönüp mal gibi sürekli bakanda sığırdır yani
Dekolte giymene de bakıyorlar
İşte B'nde onu diyorum daha neyine bakıyorsun diye
Haklısın
Cevap
27Cevap
Bizi bırak siz daha fazla bakıyorsunuz 😛😛😛
Erkeğin en zayıf yani güzel Bayan dır. Sizin ise çikolatalı pasta dır 😊😊
Tövbe kardeş bn bakmıyorum kimseye
Çok güzel se istemsiz gözün kayar. Bu lez olduğun anlamına gelmiyor. Sadece durumu sana izah ettim😊😊😊
Çok güzelse biz açıklça söylüyoruz birbirimize ;) tabi yabancıysa gözümüz kaymaz direk bakarız biz
Zaten yabancı için dedim😊😊 ama siz kızlar çok fenasınız 😛😛 bunu unutma.
Tamam mı gizlicik
Evet fenayız bnce bunu siz erkekler unutmayın ;)
Hiç unuturmuyuz. 😆😆 bazen erkelerin sadece bayanı mutlu etmek için çabaladığını düşüniyorum. Yani kendini araç gibi görüyorum
Kim bayanları mutlu ediyormuş çoğunuz hayatımızı mahvediyorsunuz ;)
Ben seks anından bahsediyorum😊😊 Çünkü cinselliğin kalitesi bayanın ne kadar zevk aldığı ile doğru orantılıdIR. Bu yüzden ben kendi zevkimi bir yana bırakıp bayanın mutlu olmak için bütün çabalıyorum demek istediğim buydu aslında😊😊😊
Kardeş herkes sen mi Allah aşkına ne davarlar var sende biliyorsun kadını sırf kendi zevkini alsın diye kullananlar var.. ama sen böyle devam et boşver sen kendini bizi mutlu et yeter ;) böyle de bencillimdir işte
Biliyormusun cinsellikte beni en çok tahrik eden şey partnerinin orgamz olduğu andaki inleme sesleri beni bitiriyor. Beni deli ediyor 😊😊
Bunun için yapıyor olabilirim😊😊😊 sence
Evet 😊😊😊
bir inleme için çok fazla efor sarfediyorsun bnce ;)
Beni deli ediyor. O an bende inlersem o zaman partnerin iyice çıldırır 😊😊 sen o an bilinçkaybı yaşarsın
Neden yakalanmis olalim ki bakmamiz icin dekolte giymiyormusunuz🙂
Bn giymiyorum sevmem dekolteyi
Zaten giyenler icin bir genelleme yaptim zaten dekolte giymiyorsan kimse bakmaz😉
Bakıyorlar kardeş onun için sordum soruyu
Ozaman coook buyuk dikkat cekiyo yoksa nie baksin
Kadının güzelliğidir vücudunun parçaları. Erkek otomatik olarak algılar istemsizce bakar mal gibi de yakalanır. Çok büyütecek bir olay değil.
bir empati yap kendini yerime koy sen adama normal bişey konuşuyorsun o sana bakıyor
Haklısın ne diyeyim :)
Ben bakmıyorum çünkü bakılacak kadar güzel göğüs anca 100 kızdan birinde var
Kriterlerinin olması güzel nefes alsın yeter demiyorsun en azından ;)
Kriterlerime uyan kız arkadaş bulmakta da zorluk çekiyorum zaten 😊
Çek kardeş Çek helal olsun sana insn zaten seçici olmalı biraz ;) kriterlerlerin ne peki
O kadarını bilmene gerek olduğunu düşünmüyorum 😊
Ne olurdu söyleseydin ;) saygı duyarım
Teşekkür ederim. 😊
Rica ederim ;)
görünen şeye bakılır bu meme ise daha fazla bakılır erkekliğin doğasında bu var, tıpkı senin yakışıklı kaslı adamlara baktığın gibi
Ya tamam da arkadaşla konuşuyoruz bakıyor
arkadaşın olması bir şeyi değiştirmez
Değiştirmişsini isterdim açıkçası
her istediğin olmaz,
Çark yüzüme acı gerçekleri ;) haklısın olmuyor
tamam,
kadınlarda göğüs dişilik sembolü ve yakışıyor dikkatte çekiyor bakılırsa rahatsız olmak niye
Arkadaşla konuşurken bakmasın yani diğerleri neyse de normal muhabbet ediyoruz bakıyor
o ayıp etmiş o zaman
birde dikkat çekici dekolte olunca çataldan ziyade fazlası görünüyorsa ister istemez göz kayıyor
Evet bncede ayıp
istemeden olsada kayıyor hele sallandımı benim çok hoşuma gıdıyor
Sallanınca biz sevmiyoruz valla açıkçası sabit dursa daha güzel olur
yururken ıster ıstemez sallanıyor küçük değilse özellikle iri olunca daha çok dıkat çekiyor göğüs fetişim var ama arkadaşa falan o gözle bakamam hatta başkasına da bakmamak için kendime hakim olmaya çalışıyorum
Vay be helal olsun değil mi ama arkadaşa bakmak cidden hoş depil ya diğer türlüsünü anlarım ama bir de dekolte bile yok
sen neden züke bakıyorsan ondan
haa sen hiç bakmıyorsun, haklısın
erkek işte sapık aklı fikri senin memelerinde
kuzenime bakıyordum anlamış geçen gün baya konuştuk
Ne konuştunuz
Oda benden hoşlanıyormuş ve sana bilerek frikik verdim dedi seninde hosuna gidiyo bu farkettim dedi
Ahaha mutlu son ;)
Sen baktın mı ya da baktırdın mı
Bn dekolte giymem hele bilerek hiç baktırmam ama bakıyorlar işte yinede
hımm farkediyo msn bakarken ya da akrabaların bakıyo mu
Ya genel de bn başka tarafa bakınca bakıyorlar sonra birden dönünce fark ediyorum genel de arkadaşlarım böyle yapıyot
hımm anladım. Peki vucudun nasıl
Kankamınkine gözğm takılmıştı, yakaladı. Gülerek baksan ne olur lan diyip aniden açmıştı.
Ciddi mi ya
Evet, sonra olaylar olaylar :)
Isik hiziyla baktığım icin asla yakalanmiyorum
Bu işin Prof U bnin diyorsun yani ;)
Hahaha tıp dünyası yeni bir terim daha kazandı ;)
Bir fotoğrafım var öyle. İstemsiz kayıyor.
Deilleri bile var yani ;) ya size istemsiz ama biz utanıyoruz
Baktığımın bile farkında değilim. Belkide onlar benim baktığım yere kaymıştır. Şimdi suç benim mi
Yok kanka tamam o zmn suç tamamen memelerin ;)
istemsiz göz kayması? :)
tamam kanka isteyerek ölmüyorsa sorun yok ;)
:) :)
ben yakalanmam asla bakacağın zamanı bilecen
Heyt be özgüvene bak sen ;)
mal mal 4 saat izlersen yakalarlar tabii ara ara bakıp süzecen böyle iyice portresini falan çıkaracan
lan ne özgüveni reelde tırtım
Yapma be kanka ciddi misin sen :)
valla bak :) inanmadı ya la tanısan anlarsın :))))
Halbuki bu özgüven dışarda olsa seni yerler kanka ;)
çakal saman altından su yürüten tipler var ya o benim işte :)
yesinler ya
tarzımsa bakarım affetmem :D
Arkadaşın olsa peki yine affetmez miisn
i.ytimg.com/vi/UxjTZMTguPE/maxresdefault.jpg
şöyle göğüsleri olsa arkadaşının affeder misin :D
Affetmem tabi bakarım ama bu göğüsler Sencede çok büyük değil mi
büyük. e zaten bende büyük seviyorum :D
Valla resme bakınca bu gariban bunları nasıl taşıyor acaba diye düşünmeden edemiyorum ya ;)
valla görünen gururla taşıyor :D büyük meme candır gerisi heyecan :D
Zevkler ve renkler der susarım ;)
teşekkür eder susarım bende. en az90 beden 😃
hiç valla korkmam direk daha çok bakarım
Arkadaşa da mı
Göstermesekte bakan var bn dekolte giymiyorum bakıyorlar
Açık sözliliğünü ayakta alkışlıyorum ;) diyorsun göğüs olsun da nasıl olursa olsun
Evet sarkık olmasın ama yer çekimi ne yaparsın ;)
Babaannemin gibi değilse göğüsleri pek anlaşılmaz zaten sarkık olduğu ;)
Yani değil tabi ;)
24 yaşındayım çok şükür henüz sarkmadılar ;)
Bakmayan vermı ee birde fora iae kaçınılmaz
Arkadaşa da bakmayın diyorum bn
sana denk gelince nasıl tepki veriyon
Ses tonum direk değişiyor yüz ifadem filan değişiyor araya mesafe koyuyorum o kişiyle pek konuşmuyorum artık
Ben isteyerek bakıyorum
Samimi bir cvp arkadaşa bakmayın ama ya
Niye be
Iyi madem öyle olsun ;)
;) ;)
Cok dolgunsa dikkat cekiyor. Normal birsey.
Severek bakiyoruz 😊
Daha çok yiyecek gibi bakıyorsunuz ama hadi neyse ;)
Dikkat cekecek gibi tahrik edecek gibi giyiniyorsalar suc bizim mi yoksa tahrik edenin mi?
Dikkat çekecek şekilde giyinen zaten bakın diye giyer ama bn dekolte giymediğim halde bakıyorlar bu neyden sence
Ya sadece dekolte degil ki. Gögüsleri belli edecek bir kazak, gömlek, tişört, badi hepsi ayni. Hic farki yok. O gögüslerin dolgunlugu, kadınsılıgı cagristiriyor. O şişkinlik, o ileriye dogru füze gibi cikmasi, anlatabiliyomuyum. Siz bir erkegin gözünden anlayamazsiniz bu durumu. Tesettürlü bayanlarda bile yanlis giyinen tesettürlüler mesela acayip dikkat cekiyolar. Yani acik ya da kapali farketmiyor. O üstten giyindiginiz elbisede eger gögüs hatlariniz belli oluyosa erkeklerin dikkatini cekiyor hemen. E meme sevmeyen erkek te olmadigina göre. Bakiliyor haliyle
Öncelikle uzun uzun anlattığın için teşekkür ederim ;) haklısın bir erkeğin düşüncesiyle kesinlikle düşünemem ama en azından arkadaşa tanıdığa karşı bir nebze dikkat edilmeli.. giyim konusunda ise haklısın ama bazı bayanlar nr giysede belli oluyor zira çok dar olmasada çok geniş kaxaklar badilerde her zaman giyilmiyor illa dar kazakta giyiyoruz
E giyiniyosaniz bakanlardan da rahatsiz olmayin o zaman bence :D Yani fizik ne der Etki = Tepki 😉
O zmn sizde çaktırmadan bakın bari
Öyle yapiyorum 😉
tamam o zmn ;)
Dün yakalandım zaten rönt yaparken berbat bir an
Kötü olmuş kıza da sana da.. niye baktın peki çok mu güzeldi
Biraz iriydi dikkat çekiyodu bakarken çaktı mevzuyu
Anladım bir dahakine yakalanma ;)
bir dahakine bakmam arkanı dön derim poposuna bakarm 😃😃
Ahahaa ;)
çok defa yakalandım, yakalayan gülümsedi
Demek ki iri göğüslerin var :)
ister istemez dikkat çekiyor