Her kesmi olur yoksa hayirmi?
Tanrik olurum
Olmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya bu cinsellik katagorisindeki samimiyetsizlik kadar beni yoran başka bir şey yok. Profosonel cevaplar ve verilmesi gereken cevapları bir kenara bırakırsak ve gerçeği oldugu gibi konuşmak gerekrse mini etek giyen bir hatuna hangi erkek gönüp bakmaz ve gözleriyle süzmez ki sizlere soruyorum. Mini etek evet tahrik eder beni bunu gizlemeye gerek yok. Mini eteğin erkekleri inceden tahrik ettigini kızlarda bilir ayrıca. Erkeklerin kurdugu bir çok fantazi de hatunu mini etekli düşünür böylede bir şey var. Mini etek erkekte seksi çağrıştırır.
Peki istesen kendini durdura bilirmisin?
bakarım gözüme hoş geliyorsada etkilenenebilirimde ama kontrol bendedir yinede durduramayıp ne yapacam üstüne mi saldırayım hatunun :) yok öyle şeyler olmaz
Neden tahrik olayım ki? Kadınları seks objesi olarak görmediğiniz sürece tahrik olunmaz zaten.
Ben simdi tahrik olmuyorum bu normalmi? Bazi arkadaslarim her erkek tahrik olur diyor
olmam diyen erkeklere çok gülüyorum :D istemem koy yan cebimeciler onlar :D
haklısın valla olmam dıyen ewde 31 cekmek ıcın kosuyor olanlardır :D
@umutuaua tahrik olanlarda sapık değil. tahrik olmak sapıklığın sonucu değil. görselle beyninin bağ kurup ilgili hormona yönlendirilmesidir tahrik olma işi. aşık olmakta öyledir. ileride evlenip sevişmek amacıyla olunmuyor aşık. öyle olsa hepimiz sapık olurduk...
haklı :D
Sen de bizi hepten ergen belledin ha ben havuz başında da bulunmuşluğum var ama hiçte öyle olmuyor sırf bir tarafları açık diye tahrik olacak değiliz en azından ben öyle değilim iş sadece etekde bitmiyo biraz fizik biraz da güzellik şart her açık saçıklık güzellik demek değil
@XxkuralsızxX mayoyla eteğin gücü farklıdır. çoğu erkeği etek mayodan daha çok etkiler. her erkek en az bir denize gitmiştir. ya da havuza... mini etekli geçen birkıza bakmamak için kendini tutuyor ya da göz ucuylada olsa bakıyorsan hala hormonal dedektörlerin sağlam demektir. aksi taktirde sensörlerinde sorun var diyebiliriz...
Orasını hiç düşünmemiştim etek-mayo vs. ara sıra
Yolumuz cafelere düşüyor denk geliyor böyle mini etekli falan ama yine dediğim gibi yani ayrıca bakacak olsam hani tahrik olduğumda bakmamak için yönümü değiştiririm sebebi kız güzel ise ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor sanki onu cinsel objeye ćevirmiş gibi hissediyorum
Cevap
13Cevap
Eteği giyene göre değişir etkileyici de olmalı yoksa hiç giymesin heyecan bile olmaz
Tahrik olmam yakıştırmıyorum. Uzun dar etek daha şık
Bakarsan hayal kurarsan olursun , ama mumin olup gozlerini haramdan arindirirsan bakmazsin vede olmazsin
sımdı bunu tahrık oluyoruz desek sapıklıgıa tacızlıge baglarlar bu normaldır sonucta erkek bu ıster ıstemez tahbrık olur
Mini etek giyen kadın cinselliğie acıkmış erkekleri azdırır kakiş.
kimin giydiğine bağlı bence bir eşyaya tahrik olunmaz ;)
Sevdiğim kadın değilse tahrik olmam
Nefes alsa yeter, ne minisi
nefes alsak tahrık olacaklar sanırım
olmam diyenler ciddimi acaba :)
genç kızlardanda olmazsınız heralde
genc kızlarderken 14 15 yasındakılermı
evtt
yanı yasını gostermıyorsa hoslanırz sanırım ama ufak duruyorsa kendı adıma bakmam bıle
anladın umarım
olurum
Fiziğine bağlı
İstesen kendini durdura bilirmisin?
Durdururum okadar aşırı bişey değil
Tahrik olurum nefes alsın yeterr
Sevmiyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar