Sevdigim erkege bekaretimi verdim?

Herseyden once lutfen yargilamayin zaten cok pismanim kopekler gibi keske o gun ölseydim ama bu igrenc olay yasanmasaydi cok pismanim boyle bir karaktersiz benim ilkim oldugu icin kendimden nefret ediyorum

Bana onceden geldi pesimi birakmadi beni sevdigni spyledi evlenmek istiyorum dedi ailesiyle tanistirdi ben ona hep sana guvenmiyorum dedim beni inandirmak icin hersey yapti gelecek hayalleri kurdurttu ev alcaz bu kadar cocgumuz olacak ve ben salak gibi kandim inandim
En son bana daha fazla beklemeyelim bu is icin nasilsa kocan ben olacam ben evlenmeyi bekledim bugune kadar ama nasil oldu ne oldu kendim bile anlamadim serefsiz benim ilkim oldu
ve o gun ben eve gitigimde ona mesaj attim bana cok soguk cevap verdi neyin var dedim ya sana bir sey soyliyecem ben suanda ne evlilgie nede ciddi bir iliskiye hazir degilim ama istersen arkadas oluruz ve takiliriz oyle daha fazlasink bekleme ben beynimden vurulmusa dondum neye ugradigimi sasirdim
benden alacagini alana kadarmiydi butun bu oyunlari sadece bana sahip olmak icin mi yaptin dedim cevap vermdi zaten ne kadar aradiysam mesaj attiysam cevap vermedi

simdi ise baska sevgilisi var ben aklimi oynatacam neden yapti bunu bana ben nasil kandim ben nasil bu kdar zaman beklemisken boyle bir serefsize o*pu cocuguma teslim oldum kendimden nefret ediyorum
ölmek istedim olmadi onuda beceremedim

atlatamiyorum bu durumu ne yapacam ne edecem canim cok yaniyor😔
Sevdigim erkege bekaretimi verdim?