Yurtdışında yaşıyorum dolayısıyla sevgilim yabancı ve Hristiyan. Sevgili olduğumuz için ilişkiye de giriyoruz. Onu çok seviyorum, ayrılmak da istemiyorum. Sizce çok mu günahtır bazen aklıma geliyor?
Cevabın nedir?
Bunun müslimi ve gayrimüslimi mi olur ulan.. Müslüman olanla ne kadar günahsa, gayrimüslimle de aynı derecede günah.. Partnerinin ırkının/dininin ehemmiyeti yok bu hususta, senin dininin önemi var..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMüslümanla zinanın daha az, gayrimüslimle zinanın günahı daha çok diye bir ayrım yoktur. Günahtan korkuyorsan ikisi de aynı derecede günahtır.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn düzgün, sorumu anlamış bir biçimde verilmiş cevap. Teşekkür ederim
+1 yılŞimdi herkes sütten çıkmış ak kaşık gibi cevabı verir hayat senin beden senin senin kararın olmalı
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
39Cevap
+1 yılAllah azze ve celle içinizden hristiyan ve yahudileri dost edinmeyin diyor. böyle bir durumda cinsi münasebet bile caiz olmamakla beraber haramdır.
04 Yorumla
Soran+1 yılYshudileri neyse de diğerleriyle dostluk yapılabileceği söyleniyor.
- +1 yıl
Maide 51. ayet söylüyor bunu. böyle bir ilişkide evlilik durumu yaşandığında ve çocuk olduğunda çocuğun inancı ne olacak. bu ve bunun gibi bir çok konu var. gaybı bilen Allah'tır ama iki farklı mezhepteki insan bile anlaşamıyorken. iki farklı dinden insanın huzurlu bir evlilik sürdürmesi pek mümkün gözükmüyor.
Soran+1 yılAşk varsa arada herşey hallolur bence.
- +1 yıl
Hayat senin sonuçta günahı da sevabı da senin. vicdanının sesi sana ne söylüyorsa ona göre hareket et. sonuçta yaptıklarımızla yapmadıklarımızla hesabını vereceğiz.
+1 yılzina zinadır. bunun gayri müslimi olmaz. ama müslüman san gayri müslüm erkekle evlenemezsin nikahın kabul olmaz ömür boyu zina işler sayılırsın...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİşlemeye devam ediyorsun günahın boyutunamı takıldın
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorum biraz vicdan yaptım ama sapkın da değilim zaten
- +1 yıl
Senin hesap bizimkine benziyor alkol günah ama rakı delisiyiz acaba daha çok günah olur mu diye düşünüyoruz bizde zamanı gelince öğreniriz
+1 yılValahi muslumaninkinide yesen gunah gavurunkinide yesen gunah 😅😅😅😅
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum da x2 günah mı diye sordum
- +1 yıl
Yok = 😅
Evlılık dışı imam nıkahsız s. ks yapıyorsun zaten gunahın ıcındesın dıbıne kadar yaptıgının degıl kısının gunahını sorguluyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım anlamanız mı kıt? Zina zaten günah biliyorum ama Hristiyan olunca daha mı günah diye sordum. Kendi açımdan yani
+1 yılEvlilik dışı bütün cinsel ilişkiler aynı derece günahtır
00 Yorumla
+1 yılİlişki gunah degil de hristiyanla olmasna mı vicdan yaptın😬
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilişki zaten günah ama Hristiyanla olunca x2 günah mı manasında dedim
- +1 yıl
Sanmam ikisi ucu yok bu işin zina zinadır az cogu yok yani o anlamda
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaraşlı, Urfalı, Konyalı annene sor bence bu soruyu sen kızım.. "Anne siz bizi yurtdışına sünnetsizlere namusumuzu verelim diye mi getirdiniz, türlü zorluklar bunun için miydi?" diye sor.. Bide ananene sor deden presbiteryen miymiş? Git hangi ülkede ne boq yiyorsan o ülkedelilere sor o zaman niye Türkçe olan ve Türkiye'ye ait bir sitedesin?
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnem izmirli. Ayrıca namus bacak arasında değil. ırkçılığa bozmadan da her haltı yiyen kızlar var, bilgin olsun. Herkes kendi hayatını yaşıyor bu hayat da benim, kimse yargılayamaz. İslam diniyle ilgili bir soruyu Hristiyanlara mı soracağım? Yoksa bunu akıl edemiyor musun? Ben bir soru sordum, hayatım hakkında eleştiri değil.
Cevap sahibi+1 yılkızım sen islam sormuyorsun ki.. sevgilim hansın menilerini alman malı prezervatifle toplayıp türk malı leğene nasıl boşaltabilirim diye soruyorsun.. ben de diyorum ki peçetelerini burada değil, alman KS'inde tuttur millete..
Soran+1 yılGerçekten iğrenç bir zihniyete sahipsin. Senin derdin başka birşey, bir yaran da var galiba bu kadar dolduğuna göre. Dinle ilgili bir soru sormuşum farkındaysan ama anlayacak zihniyete sahip olmadığını şimdi daha iyi anladım
Soran+1 yılBu arada yurtdışına ben kendim gittim, kimsenin bir zorluk çektiği yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik dışı ilişkinin kendisi en büyük günah zina bide kaldı ki bir Hristiyan ile yatıyorsun gerisini sen düşün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. aşkın dili dini ırkı mezhebi olmaz. imam nikahının olur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun da olmasa keşke 😩
+1 yılEvlenmeden seks yaptıktan sonra müslümanı gavuru mu var, artık keyfine bakıcan battı balık yan gider 😂
00 Yorumla
+1 yılilişkinin tamamı günah evlenmeden yabancısı hristiyanı diye bir ayrım yok ki
11 Yorumla- +1 yıl
Adam gibi yorum
valla gunahın ırkı mezhebi milleti yoktur diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılaman kimbilir ondan once ne gunhlarin var yansin geceler pelinsu eceler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten evlenmeden cinsel iliskiye girmek büyük günah gayrimuslim oldugu icin gunah point artar mi bilmem ama zina cok fazla gunah point 😂😂
10 Yorumla
+1 yılGit din hocası bul danış ne diyim müslüman olsa günah olmuyor mu da gayrimüslim günah mı diyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de günah biliyorum ama biri daha mı fazla diye sordum
- +1 yıl
Zina zinadır.
Aynen çok gibi günah maalesef bende yurt dışında yaşıyorum
00 Yorumla
+1 yılYoo niye günah olsun ki? Hem hrstiyan hem nikahsiz seks. Hepsi svapa gecer cennete vip yerin hazirdir.
12 Yorumla
Soran+1 yılFarkındaysan çok mu günah Tır demişim. Yani zina zaten günah, Hristiyanla olunca x2. Günah mıdır dedim
- +1 yıl
Yok yarim günah
+1 yılsevgilisim diye vermek zorundamısın 👌 tr de olsaydın vermezdin a. mk
111 Yorumla
Soran+1 yılElin abazalarıyla neden ilişkiye gireyim? Üstelik ilişkiye girip bakire kız isteyen erkeklerle? "Vermek" kelimesini kullanan cahillerle? Sevgilisiyim diye değil aşık olduğum için sevişiyorum
- +1 yıl
Sen neden (VERİYORSUN) abazalıktan değil mi? seni ziken kişi abazalıktan zikmiyor mu seni? sevişmenin anlamını zikişme diye bilen senin gibi cahilleri eleştirmeye kalkarsam ömrüm yetmez...
Soran+1 yılAbazalık aklı fikri orda olmadır, sevişmeyle bir tutamazsın. Sevişmenin anlamını çok iyi biliyorum, bilmeseydim muhtemelen senin gibi abazaları garipsemezdim
- +1 yıl
Abaza olsaydım muhtemelen şimdi sana bu yorumu yazmak yerine senin gibi bir k. ltağı beceriyor olacaktım bir yerler de. hadi şimdi yol al..
Soran+1 yılHahaha seviyesiz seni, git kendin gibi birini bul. Türkiye senin gibi sevişince kadınlara k.. tak deyip s.. Cek kız arayan cahil erkeklerle dolu 😉 birşey yapmadım deyip o hariç heryerini bişey olan o kızlara denk gelme de sen 😉
- +1 yıl
Sevdiğim insanın benden önce ki hayatı beni hiç mi hiç ilgilendirmez madam... bu yaşıma kadar istenildiği halde hiç bir hatunun kızlığını bozmadım. ilişkiye girdiğim için o insana o. ruspu diyecek kadar aşağılık değilim. aramızda ki fark nedir biliyor musun? senin dünyaya daracık bir pencereden bakman, benim ise dünyaya objektif bakmamdır. einsteinin dediği gibi, insanların önyargılarını parçalamak, atomu parçalamaktan zordur!! seni önyargılarınla başbaşa bırakıyorum. bu arada sende olmayan birşeyi, neye dayanarak karşında ki insanı onunla suçluyorsun? seviyesiz..
...
sevişmek; karşılıklı bir birini sevmek demek. senin tabirinle s. ex. demek değil.
sizin s. ex dediğiniz şey ise türkçede z. ikişmek demek. yabancı terimleri kullanmıyoruz diye abaza olduk. sende haklısın. 👌
Soran+1 yılKusura bakma ama Tr olsan vermezsin diyen bir erkek olarak ve bana ettiğin küfürleri ele alırsak hiç samimi değilsin. Seksin kibarlaştırılmış hali sevişmedir bu arada. Aşık olma eylemi sevmektir. Bilgin olsun
- +1 yıl
Bukadar münakaşa yeter. sıktı beni!
Soran+1 yılHahaha yürü git ya 😂
- +1 yıl
aslın da özgüveni ve cesareti olmayan insanları mikime bile takmam da; yalnız senin çok güzel bir derse ihtiyacın olduğunu düşünerekten bu absürt yorumlarına binaen cevap verdim. şayet cesaret ve özgüven sahibi olsaydın gizliden soru sormazdın. okay ma'am 👌
Soran+1 yılSenin gibilerin saçma tepkileriyle uğraşmamak için gizli sordum, ve gerçekten çok iyi ders aldım sağol 😂😂😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılZina yapıyosun günah değil ama gayrimüslimle yapıyorsun günah mı diye mi soruyorsun 🙄😳
012 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır zina zaten günah da gayrimüslimle olunca x2 günah mı diye sordum
Cevap sahibi+1 yılSonuç olarak günah cehenmende yanacaksın bir odun fazla atarlar mı diye soruyorsun
Soran+1 yılBunun için yanacağımı sanmıyorum. Daha büyük kötülükler yapan beş vakit namazında insanlar var. Onu Allah bilir
Cevap sahibi+1 yılHaram işleyen herkes cezasını çekecek. Benim günahımdan daha büyük günahlar var diye düşünme şeytan yanıltmasın. Her koyun kendi bacağından asılır
Soran+1 yılAynen öyle. Yani kimin yanacağını yapmayacağını Allah bilir, hiç bir insan da öyle kendi kafasından yok bu yanacak şu yanacak diyemez
Cevap sahibi+1 yılTabi allah bilir ama işlenen günahta cezasız kalmayacak bunu da unutmayalım
Soran+1 yılAksini iddia etmedim zaten
Cevap sahibi+1 yılBana yaptığın 2. Yorumda öyle dememiştin de
Soran+1 yılYaptığım şeylerin günahı ama bu dünyada ama öbür dünyada çıkacak ama yanmak büyük kelime
Cevap sahibi+1 yılAfedersin ama öbür dünyada tek ayak üzerinde durma cezası ya da hastalık bela gibi cezalar yok😉
Soran+1 yılAyrıca benim gibi iki gözü kulağı olan bir insanın "yanacaksın" demesi rahatsız edici, dini olarak da günah olarak biliyorum. Böbürlenmeye giriyormuş, bilgin olsun
Cevap sahibi+1 yılBen hatırlattım sadece yanlış yolda olan bir insana. elbette benim hatalarım ve günahlarım vardır bende kendimi cennetlik diye ilan etmedim. keşke bende bir hata günah işleyeceğim zaman beni uyaran biri olsa o an
+1 yılseks yaptığınız için mi ayrılmak istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istemiyorum nerden çıktı
- +1 yıl
Pardon yanlış anlamışım ben seks yaptığınız için ayrılmak istiyosun diye okudum
+1 yılzinayi yapmışsın ztn ha musluman ha hristiyan
00 Yorumla
+1 yılsevdikten sonra gerisi Allaha kalmış kalp Önemli
10 Yorumla
+1 yıliyimisin? müslüman olsada günah zina bu :)
00 Yorumla
+1 yılYakisikliysa her günaha değer xd
00 Yorumlabazen aklına geliyor sa seçeceğini secmissin
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl? Anlamadım
Soran+1 yılEvet hediye verdi günahı var ama Hristiyan olunca daha mı günah gibi sordum
+1 yılçok günah, bir tövbe temizler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,3b cevap paylaştı. sen bitmişsin
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Soran+1 yılSen söyle
- +1 yıl
bakara suresi 221. ayette..."Mümin kadınları da, onlar iman etmedikçe, müşriklere nikâhlamayınız..." der.
yani müslüman bir kadın başka dinden biri ile evlenemez. erkek müslümanlığa geçiş yaparsa evlenebilir.
ayrıca sen bırak evliliği zaten zina yapıyorsun üstelik gayrimüslim biri ile.
yani nikahlı halde bile sen ilişki kuramazken sen nikahsız zinadasın.
çifte kavrulmuş durumdasın yani
Soran+1 yılO evlilik şeyiyle benim yaptığım aynı şey. Nikah kabul olmuyor çünkü. Ayrıca kim çifte kavrulmuş onu Allah bilir
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıle biliyosun hemde soruyosun
00 Yorumla Gunahtir tabi zinanin yabanxi si muslumanimi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZinanin azi cogu mu olur 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBide türbanlı ver o çocuğa kudurur ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Çok ciddi bir konu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gunahtir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı. gunah
00 Yorumlamümkün degil
00 YorumlaZina günahtır
00 Yorumla
+1 yılyapmıssın artık D:
00 Yorumla
+1 yılBence aynı günah :D
00 Yorumla
+1 yılTabiki bebek...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. olan olmuş zaten
00 Yorumla
+1 yılne günlere kaldık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. değildir
00 YorumlaTürk kalmadimi
06 Yorumla
Soran+1 yılKalmamış demekki. Ben onu sevdim
Soran+1 yılTürk değil diye b.. Mu oluyor? Irkçı değilim. Onu seviyorum ve Türk sevgililerim de oldu, onun kadar mutlu eden olmadı. Tercih meselesi.
Soran+1 yılAdamıyla alakası yok kafaları hoşuma gitmiyor. Kadınlara cinsel obje gibi yaklaşıyorlar. Kızlarla sevişip bakire kız istiyorlar. Bu midemi bulandırıyor. İlk cinsel ilişkim de bu yüzden şuanki sevgilimle oldu
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler