Bi erkeğin sizin hakkınızda bu kelimeyi kullanmasından rahatsız olur musunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlar kendı aralarında ne muhabbetlere gırıyor. sevgılısı, esı falansa hıc bır kız rahatsız olmaz kerdesım merak etme.
13 Yorumla
Soran+1 yılya aksine hoşuna gidenler de var ama sevmeyen de çok
Cevap sahibi+1 yıllafta sevmiyolar ama o sevmeyen kadınlar ne hikmetse sevisirken altında .ik beni diye inliyolar :D
yani karı hem veriyo hem de kaşar değilim diyo mantık garip :D
Soran+1 yılaynen bro :DD
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. öyle saçmalık olmaz. adam egrçek olarak yapıyo onu lafla söyleyincemi kızıcak?
13 Yorumla
Soran+1 yılkızlar garip brooo :DD
Soran+1 yılaynen
sikerken iyi de adam iki çift laf edeyim dediğinde kötü mü. sert kadınımdır ama adamın ağzını bantlayacak kadar değil.
121 Yorumla
Soran+1 yıl:DDD ben kızların yanında hiç küfretmemişimdir şimdiye kadar ama bence cinsel ilişki sırasında küfür şart :DD
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapması ayıp değilde kelimesi mi ayıp? Ben kelimelere sansür konmasını traji komik buluyorum
121 Yorumla
Soran+1 yıladamsın :DD
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki. bu çok değişik yerlerde kullanılıyor. fakat düzmek, becermek çok baştan çıkarıcı bence :D
51 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce hiç becerildin mi :DD
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. cinsellik yaşarken ya da konuşurken tepki gösteren olmadı
13 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladiiimmmm
Soran+1 yılbence de
doggy pozisyonunda kadının saçları tutulur hafiften kendine doğru çekilir ve kadına sorulur.. Nasıl s*kiyorum amaaaa.. Kadın haykırır Sik erkeğim Sik:D
31 Yorumla
Soran+1 yıladam tecrübeli :DD
Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Bazı pembe nikliler hoşlanmış ama erkekler bu kelimeyi aşağılamak için kullanır, bunu bilin yani.
21 Yorumla
Soran+1 yıl:DD
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevdigim insandan duymak incitir, nasıl siktim seni ama fhdjsf falan gibi hjkdf igrenc yani
51 Yorumla
Soran+1 yılcinsel ilişki sırasında peki?
+1 yıl65 Yorumla
Soran+1 yılseviyosun belli :DD
- +1 yıl
Soran+1 yılgay misin amk nirvanamali
- +1 yıl
nirvalamali +5 sana :D
Soran+1 yıllan kaşar seni bir sikerim önünü göremezsin :DD
+1 yılküfür ise rahatsız edici yatakta söylenmişse cezbedici bana göre
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıls*kmek kelimesinden nefret ederim nerde kullanirsa kullansin o an ondan sogurum. resmen kasar muamelesi gibi dusunurum
11 Yorumla
Soran+1 yılhmmm anladiimmmmmmm
+1 yılerkek: nasıl sktim seni?
kız: aa biz çimmiyomuyduk?(konudan habersiz)01 Yorumla
Soran+1 yılhahah :DDD
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilimse diyemezdi ama eşim olduğunda neden demesin ki?
077 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok normal eşimse.
Soran+1 yılhmm anladimmmm
Soran+1 yılcinsel ilişki dışında da mı
Cevap sahibi+1 yılbana hiç ütopik, garip gelmez, gelmiyor da.
Cevap sahibi+1 yılonun dışında neden desin. kızdığından küfür amaçlı ise durum değişir tabi.
Soran+1 yılhmmm anlayışını anlayışla karşılıyorum bebeğim :DD her erkeğe senden bir tane lazım :DD
Cevap sahibi+1 yılo kelimede ne var ki? Eşim çok daha fenalarını söylüyor. Çok normal bence.
Soran+1 yılseks esnası dışında kadına edilen küfüre karşıyım
Cevap sahibi+1 yılbende .
Soran+1 yılama seks esnasında küfrün dibine dibine vururum :DDD
Cevap sahibi+1 yılçok normal. Bundan daha ağır ne kelime var ki? Karşınızdakinin tepkisi ne oluyor?
Soran+1 yılhoşlanır tabii ki zaten seks esnasında zevkten farketmez bile söylediğimi :DD
Cevap sahibi+1 yılevleneceğin kişi mu bu bahs ettiğin?
Soran+1 yılbilmiyorum :DDD
Cevap sahibi+1 yılilki miydiniz?
Soran+1 yılsanırsam :DD
Cevap sahibi+1 yılbunun sanması mı olur? Ya evettir ya hayır.
Soran+1 yılbilmiyorum sormadım daha önce var mıydı yok muydu diye kızların çoğu sevmez eskilerden bahsetmeyi
Cevap sahibi+1 yılbakire olup olmadığını da mı anlamadın?
Soran+1 yılyaa ben de normal ilişki falan sandım çıkma olayı yani evet bakireydi
Cevap sahibi+1 yılo halde evlenmelisin. Kız bunu açıklayamaz ailesine. Evlenmeden neyine güvenip yattı ise .
Cevap sahibi+1 yılbakire olmasa idi düşünür müydün evlenmeyi?
Soran+1 yılaşıksam neden olmasın?
Cevap sahibi+1 yılmadem ilkiydin yüz üstü bırakma kızı. o neyine güvenip evlenmeden yaşadı?
Soran+1 yılneyse okulu bitirelim önce bilmiyorum neyine güvendi o ısrar etti yoksa ben o tür şeylerin teklifini bile etmem
Cevap sahibi+1 yılbir kız ısrar eder mi ya evlenmeden üstelik. Acelesi neymiş?
Soran+1 yılseviyormuş ona sahip olmamı ona önce benim sahip olmamı istiyormuş
Cevap sahibi+1 yılevlenmeyi neden bekleyememiş? İşte böyleleri yüzünden normalmiş gibi gösterilmeye çalışılıyor.Ailesini düşünür insan. Babası duysa nasıl üzülür kızına. Sizin kızınız olsa ister misiniz evlenmeden yaşamasını?
Soran+1 yılben de istemedim ama erkeklik işte çok ısrar edince dayanamıyosun
Cevap sahibi+1 yılözellikle erkek ısrar eder ama kızın ısrar etmesine şaşırdım doğrusu. Ailesi duysa ne üzülür ama .Sen ister misin kızın olsa?
Soran+1 yılhayır tabii ki
Cevap sahibi+1 yılinş. üzülmez kızın ailesi. Bir kızın bunları hiç düşünmeden kendi zevki uğruna bunları yaşamasını anlayamıyorum. İlk beraberliğinde acı oldu mu? O zaman tepkisi ne oldu?
Soran+1 yılpişmanlık..
Cevap sahibi+1 yılacı oldu mu?
Soran+1 yılbiraz
Cevap sahibi+1 yılçünkü psikoloji ile alakalı birazda. Birazsa iyiymiş, çok az o halde.
Soran+1 yılevet sadece kan geldiği zaman
Cevap sahibi+1 yılŞaşırdım o kadar mı az acıdı yani?
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılçok mu acır normalde
Cevap sahibi+1 yıldoğuştan şanslıymış demek ki. hiç hissetmeyecek kadar olmasına hayret ettim. Sonuçta ilk olunca orası tamamen kapalı. nasıl zor olmaz ki?
Soran+1 yılbilmiyorum demek ki doğuştan bir yetenek varmış bende :DD
Cevap sahibi+1 yılsende değil de onda var olan her ne ise. Diyorsunuz ki acımadı denecek kadar azdı. Bu nasıl mümkün olabilir ki? Acaba Boyutla da alakalı olabilir mi?
Soran+1 yılolabilir bilmiyorum kadın olan sensin
Cevap sahibi+1 yılben eşimi biliyorum oda senin kız arkadaşın gibi olmadığımdan şaşırdım. İlk normalde acı olur.
Soran+1 yılbelki de zevkten acıyı hissetmemiştir bilmiyorum çok acımadığını söyledi
Cevap sahibi+1 yılilk ilişkide genelde korku endişe olur. O an zevk pek olmaz.
Soran+1 yılhmm enteresan bak ben de anlamadım şimdi benim kızda mı sorun var yoksa :D
Cevap sahibi+1 yılama mantıken de öyle değil midir? ilk bilmediği bir şey nasıl endişe etmez insan? O an zevk mi akla gelir. Birde üstelik evli değilsiniz. O daha çok psikolojik olarak vicdan yaptırtır. Geriye bir seçenek kalıyor o da belki benimkinin boyutu acımasına sebepti ama ortalama ise oda acıtmaz değil mi?
Soran+1 yılben de öyle biliyordum ilk seferde çok acıyomuş diye ama ne biliyim çok aşırı bir tepki vermedi
Cevap sahibi+1 yılkız olduğundan emin misin? dar olur eğer öyle ise. Acımasa bile hani ilk kez oluyorsa dar olur.
Soran+1 yıldardı
Cevap sahibi+1 yılo halde genetik yapısı demek ki. Ortalama ise boyutta belki acı olmamıştır. Bilemedim. 14, 15cm mi özel olacak ama?
Soran+1 yılne 14-15 cm mi
Cevap sahibi+1 yılboyutunu kast ettim.
Soran+1 yılonunkini mi benimkini mi kastediyorsun
Cevap sahibi+1 yılsizinkini. merakımdan değil yanlış anlamayın aman. ona göre yorum yapıcam.
Soran+1 yıl15 cm
Cevap sahibi+1 yılnormal boyutta. eşimin ki 2, 3 cm farklı belki de ondan acı olmuştur. Bunu anlamak için sordum. eğer eşiminki de sizin gibiyse bende mi sorun var diye. Teşekkür ederim.
Soran+1 yılrica ederim seninle konuşmak zevkti :DD
Cevap sahibi+1 yılbu kadar bir fark belki de acıya neden olmuş olabilir. umarım her şey gönlünüzce olsun.
Soran+1 yılteşekkür ederim(z) :DDD
Cevap sahibi+1 yıldüğün olacağı zaman üyeliğin silinmiş olmazsa burdan haber tebrik edelim bizde:) Gerçi daha çok görünüyor ama öğrenciyiz değil mi?
Soran+1 yılevet daha 4 yıl var bir yıl hazırlık okudum
Cevap sahibi+1 yılçok var ya. kız arkadaşınla aynı okuldan mı?
Soran+1 yılfakülte aynı bölümler farklı
Cevap sahibi+1 yılbölümler ne?
Soran+1 yılben elekt müh. o inşaat
Cevap sahibi+1 yılbir an önce biter inş. senin bölüm onunkinden daha ağır değil mi?
Soran+1 yılevet daha ağır
Cevap sahibi+1 yılsüre çok uzun bu arada hamile kalmasın bari. Ya derdinizde bana düştü sanki:) Ne diyeyim. zinaya daha çok düşmeyin desem. sadece hatırlatmış olurum.
Cevap sahibi+1 yılben çıkıyorum. teşekkürler. kendine iyi bak.
Soran+1 yılyaa zaten yapmam artık bir kere hata oldu :DD kendine iyi bak
Cevap sahibi+1 yılkız kendi istediğine göre sen yok desen o yine gelebilir. Öyle görünüyor durum.
Soran+1 yılben teklif etmem ama gelirse affetmem :DD
Cevap sahibi+1 yılsadece bir kere olmamıştır sonuçta. onu göze alan bir kereliğine almazdı. Neyse ben kaçtım. Kendine iyi bak...
Soran+1 yılsen de kendine iyi bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılsence sen sevdiğine o kelimeyi kullanır mısın. sen kendin cevapla.
01 Yorumla
Soran+1 yılben kullanmam hayatta..hatta bırak sevdiğim kızı hiç bir kızın yanında küfür söylemem ben sadece kızların bu kelime karşısındaki tutumunu merak ettim o kadar..
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgılım derse azarım tahrık olurummmm
63 Yorumla
Soran+1 yıl:DDD ben cinsel ilişki sırasında küfür söylenmesinden yanayım ama normal bir durumda söylenmez bence :DD
Cevap sahibi+1 yılcınsel ılıskı ya da sanal seksten bahsedıyorum bende :)
Soran+1 yılya zaten seks sırasında küfür söylenmeyecekse batsın bu dünya:DD şöyle fuck you lar havada uçuşacak ki zevki çıksın :DD
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana bir kullansıııınnn.. takmayla ben onu s*kerim
326 Yorumla
Soran+1 yıl:DDD sen seviyosun o kelimeyi belli :DD
Cevap sahibi+1 yılnefret ederim döverim bile adamı
Soran+1 yıluvvv çok sert :DD
Cevap sahibi+1 yılnişanlımla aynı evde yaşıyoruz bu çekirdek çitlemiş bir kabukta yere düşmüş. Gece o uyurken etrıfı topluyodum bastım çığlığı Aybars çabuk buraya gel diye. Bu salak yataktan yuvarlanmış sürünerek geldi Aybars bu ne cevap ver bu ne diye bağırdım gece 3te. o kadar korkmuş ki hayatım, meleğim, kraliçem, elimde bira çekirdek çitleyebilir miyim? diye izin alıyor. :D
Cevap sahibi+1 yılbira değil o biraz
Soran+1 yıl:DDD kılıbık ha :DD bana bunları yaptıracak kıza o soruda yazdığım kelimeyi geniş zamana göre çekimlerim :DD
Cevap sahibi+1 yılbana öyle birşey dese aynısını ben uygularım. çok çekti o zamanında aşkın diye bir kız vardı lisede bu yanlışlıkla aşkım diye kaydetmiş. bir baktım aşkım yazıyo çocuğu 3 abime dövdürmüştüm. Adam artık nasıl aşıksa hala terk etmedi yerim ben onu :D
Soran+1 yılvalla bana öyle bir şey yapsaydın yakardım çıranı da başka bir yerini de :DD
Cevap sahibi+1 yılo çok seviyo lan yanımda uyuyo şimdi. yerim onu yarın ona bir güzellik yaparız :D. ama bende ondan az çekmedim. özellikle onun bir anası var. yazıklar olsun ben senin o kara saçını kara gözünü s*kerim diyen kaynana mı olu ben nerenle s*kcen diyorum bulurum bir yer diyo. tam özürlü kadın. aha uyanacak az sonra elini kaşıyo. Elini kaşıması= link demektir. :D
Soran+1 yılbi güzellik de bana yapsana üçlü iyi olmaz mı :DD
Cevap sahibi+1 yılçükünü koparırım senin ona göre :D. uyandı köpek zaten neyse uyuraz sonra
Soran+1 yılkopar işte ben de onu istiyorum zaten ama ağzınla :DD
Cevap sahibi+1 yılsatırla keserim
Soran+1 yıltamam sen satırla kesinceye kadar ben sana 5 posta atarım :DD
Cevap sahibi+1 yılsınırını aşma. adam gibi konuşalım.
Soran+1 yıltamam konuşalım evet devam edelim lütfen olayların akışına kaptırdım kendimi pardon :DD
Cevap sahibi+1 yıltamam :D sen sap mı geziyon hiç sizin böyle olayınız yok mu?
Soran+1 yılistesem olur aslında ama ben pek yanaşmıyorum bu tür şeylere
Cevap sahibi+1 yılneden lan.
Soran+1 yılya ben zinadan felan çekinirim hatta bir kere gerçekten söylüyorum ilk kez karşılaştığım bir kızdan cinsel ilişki teklifi aldım sırf sevdiğim bir kız vardı diye kabul etmedim iyi ki de o zaman seviyormuşum onu yoksa hadi ben kızdan kendim istemiyorum da kız benden istediği zaman kendimi nasıl durduracaktım bilmiyorum :DD büyük ihtimalle dayanamazdım :DD
Cevap sahibi+1 yılbravo bir erkek olarak iyi dayanmışsın. evlendim ben 3 temmuzda lan gönderme falan yapma sakın :D
Soran+1 yılgönderme derken :D
Cevap sahibi+1 yılsen zina yapıyosun göndermesi :D
Soran+1 yılsen boşalmaya gönderme mi diyosun :D
Cevap sahibi+1 yılanlamadın sen boşver
Soran+1 yılneyse :DDD
+1 yılrahatsız olmam
31 Yorumla
Soran+1 yılooo işte hayalimdeki kız :DD
hardcore candır
13 Yorumla
Soran+1 yıl:DD kardeş sana en sevdiğin p*rno kategorisini sormadım ki :DDD
Soran+1 yılhmm anladimmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek soğurum.
11 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladimmm
olmaz küfürlü olcak
011 Yorumla
Soran+1 yılkardeş tamam anladık :DD
Soran+1 yılolur diyenler de var bro onlarla takıl sen :DD
Soran+1 yılsen git onlara lan ordalar işte :DD
Soran+1 yılben de sevişmedim lan hiç nolcak git işte bir ilk olur belki :DD
Soran+1 yılkazuya89 bey 24 yaşında,bekar,bilişim teknolojileri mezunu ve hiç sevişmemiş evet kızlar talipleri bekliyoruz:DD
Soran+1 yılbiz elimizden geleni yaptık gerisi Allah a kalmış artık kardeş tevekkül et :DD
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih