Hiç sevişirken yakalandınızmı ya da siz yakaladınızmı anne ya da babanızın odasından garip garip sesler gelince tepkiniz ne oluyor? 

kardeşim i yakaladım ilk önce iki tokat attım baktım Alexis Texas izliyor aferin dedim
Yakalandım hemde kiz kardeşime çok fenaydi
Ayyy çok kötü kardeşinle o olaydan sonra ilk yüzyüze geldiğinizde ikinizde nasıl tepkiler verdiniz
Ya sorma kız kardeşim biraz rahattir biraz da patavatsız çok kötüydü ya aklima geldikce kötü oluyorum ne gündü öyle
Hadi ya bende sizi öyle basmak isterdim kız kardeşinin tepkisini çok merak ettim
Çok farkli bir durum heyecanda var off yine yasattin bana o günü ama burda anlatamam umuma açık yerde
Anlatsanda ks sansürler geçen argo bir kelime yazdım onu canımla değiştirmiş RTÜK burayada el attı galiba
Yazilmaz ya burdan baksana ortalık akbaba kaynıyor yazmak isterim ama
Ne yazayım özelden
Altan çık aradan kendi duvarında oyna
Yazacak bisi yok bitti teşekkür ederim sohbet için
Şöyle özet geçeyim kiz kardeşim sevgilimle mesaj atmış o kadar yanii diğer odadan bizi yakaladiktan sonra
Ne demiş?
Orası cok sansürlü işte ama sevgilim bile ohaa bu ne dedi sonra kapıya gelip bizi izlemiş anahtar deliğinden onları yazmış
Yok artık kardeşinmi? İnanmıyorum hiç mi tiksinmemiş abisisin sonuçta insan nasıl izler yahu pipini de görmüştür ay iğrenç...
Ya dediğim gibi çok rahat birisi ben de rahatim normalde ama o çok farkli ailem de rahattir öyle çok kasmaz zaten gördüklerini yazmış iste o nasil büyüktü sende az değilsin şunu şunu yaptın diye hatta...
Hmmm biraz değişiksiniz ne kadar rahat olursa olsun başka bir adam olsa neyse dicem ama abi yani sonuçta neyse kendi bileceği iş vardır bir bildiği
Ya sevgilim sonra cekip konuşmuş bunu bisey görmedin diye bu da yoo ben herşeyi gördüm gayet netti ama su pozisyonu yapsan daha zevkliydi demiş ben utandım ama iş yarıda kalmaz bir şekilde devam ettik izlediğini bile bile
Cevap
13Cevap
Yakaladım otoparkta minibüs içinde adam toparlanamadan bastı gaza gitti :DDDDDDD
Evde misafir varken biz kendi odamda yapmıştık daha heyecanlı oluyo:))
Garip sesler genelde hiç bir yerden gelmez
Bizim evde geliyor valla iğrenççç kulaklığımı takıp son ses açıyorum şimdide kulağımdan tedavi görüyorum doktor yüksek sese maruz kaldın mı diyo annem babam sağolsun dedim
Hayır yahu cilveleşiyolar işte anlasana annem babam hakkında konuşamıyrm açık açık
İğrenç sesler geliyor ama garip garip inlemeler felan bunları anne babanın yaptığını bilmek iğrenç bişey sabah annemin hazırladığı kahvaltıyı bile midem almıyor ozman
Yoo değilim sadece anne babamdan tiksiniyorum herkes yapsın onlar yapmasın
Olmazda napim çocukluktan beri tramva olmuş midemi bulandırıyolar
Galiba bu dediğin daha mantıklı
Mastürbasyonda sayiliyorsa eğer 4 kez sanirim
uykum ağır hiç duymadım
öğrenciyken alt kat komşumu çok dinlemiştim.
Uyarmadınmı hiç
adam çok sinirli biriydi, kadının kocasına tek isteklerini kabul ettirme şekli buydu. adam iş üstündeyken kadın bir şeyler istiyordu
Hadi canımmmm okadarda duydunmu☺☺☺☺☺☺ kadın da az değilmiş çok zekice
kadın idare etmesini iyi biliyordu. 40 yaş civarıydı genelde cocuklarına izin vs almak için kullanıyordu.
Sende iyi takip etmişsin o kadarını nasıl duydun ya bardakmı dayadın naaptın😂😂
bir kaç ses duyunca parkeye kulağımı dayamıştım merak kötü bir şey
İyi bir dinleyicin maşallah
öğrenci evi olunca insanın aklı sekste oluyor
Yaş kaç senin
23 yaş
Seviştin mi hiç
Ç. üşşşş ö. küz böyle sorumu olur zina zina günah
Yapan hiç mi yok? Mastur yapıyor musun
Evet hem yakaladım hemde yakalandim
Tedbirliyim😗
hayır canım