Bakir erkeğim deniliyor ki temiz kız kalmadı kalanlarda çirkin merak ediyorum böyle kız var mı benim gibi bakire ve hiç ilişki yaşamayan
gizliden yazın kızlar damlamasinlar özele
gizliden yazın kızlar damlamasinlar özele
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
ben hic yasamadim cok sukur direk namusumla evlendim bazi kizlar gibi onun bunun koynunda gezmedim rabbime cok sukur
helal olsun insallah banada senin gibi biri çıkar karşıma
yanlış anlamada kapalı olup aciklardan Peter olanlar var ya ne biliyim inşallah denk gelir yoksa başkasının dokunduğu yere dokunamam çünkü bende dokunmadım bu zamana kadar
saolasin :)
daha 20 yaşındayım evlilik erken ama ben böyle bisi söyleyemem ki kendin bul der :)
tamamda ne o öyle anne kuzusu gibi diyemem öyle bisi şans kader dicez artık
eyw :)
Hiç ilişki yaşamamış olmakla temiz olmanın ne ilgisi var
dişini temiz tutamayan içini hiç tutamaz
bedenine sahip çıkıp temiz bırakamıyorsan içinin temiz olmasını bekleme
Cinsellik doğamız gereği yaşadığımız, yaşamaktan zevk aldığımız nefes almak kadar doğal bir durumdur. Hala bunu namus meselesi yapmanız ve doğanıza aykırı davranarak böyle bir zevkten mahrum kalmanız sizin adınıza üzücü. Son söz; cinselliği dilediğim gibi yaşıyorum diye yaşamayan insanlardan ne daha kirliyim ne de daha eksik
yemek yiyip dışkımızı atmakta en doğal hakkımız başkasının yediği yemekten yiyormusun ya da dışkısını gördüğün yere sende tekrar yapar mısın?
her şeyin yeri ve zamanı olduğu gibi bununda var önüne gelenle yatmak doğal haksa yukarıda yazdıklarımda doğal hakkın demeni tavsiye ederim
Özel kapalı no problem tabikide var
helal olsun :)
teşekkürler 😊
var... hala olmaya çalışıyorum kararım değişmedi:)
helal olsun burda şunları okudukça içim rahatlıyor hak ettiğim insanlar hala var diye :)
tabi ki... sosyal medya biraz bozuk onun dışında azınlıkta deiliz yani
tekrardan helal olsun böyle devam :)
şunu da söylemeden edemicem. Emin ol sen nasılsan senin gibi biri çıkcak karşına ve dilerim Allahtan inşallah senin için hayırlı olan biri karşına çıkar...
inşallah inşallah sende hep böyle kal benden de kalmıştır mutlaka çıkar karşına inşallah
dislike yapanlar... amaç?
yapanlar belli takma
Nerde yasıyon kardeşim var tabi olmaz olur mu
kardeş ben şu anki devire göre dedim
evet var mesela ben
helal olsun:)
😇😇😇
:D :D
Tabikide var.
eğer sensen sanada helal olsun :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar