genelev maceralarınız var mı? geneleve giden genelev macerası olan var mı? oradaki kadınlar isteyerek mi çalışyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar ben her hafta giderim... orda çok güzel bir kız vardı o kadar müşterisi vardıki anlatamam ama o kadar kişinin içinde bana ayrı davranıyordu o kadar güzel bakıyorduki beni çok beğeniyordu... bana öbür erkeklerden farklı olduğumu söledi ve dışarda olsa beni sevebileceğini söyledi o kadar güzel bir kızın böyle demesi beni çok şaşırtmıştı... tabi ben uyuşturucu kullanıyordum o üzülüyordu her kafam güzel olduğunda yanına giderdim utanıyodum ondan...
16 Yorumla
Soran+1 yılsevıyor mudysun
Cevap sahibi+1 yılevet aşık olmuştum... ama o orda olduğundan dolayı sanki beni sevmde der gibi mesaj veriyordu... sonra kaybettim onu
Soran+1 yılöldü mü
Cevap sahibi+1 yılaslında şöle bişe ben genelevine bir kadının sevgisini ilgisini yalandanda olsa tatmak için gidiyordum kafamda güzel olunca... gittiğimde gezerken birden bişe beni onun oraya götürdü sanki ve onu gördüm içeri girdim ücret filan dormadan beni mutlu edebilirmisin dedim... sonra gittiğimde beni gördü heycanlandı ben sordum bişe demedi bir dahaki gittimde gitmiş ulan o kadar üzüldümki o kadar araştırdım bulamadım... sordum kadınlara nereye gittiğini bilmiyorlar... bulamadım işte eğer sevseydi beni ölüm olsa bile onu kutaracktım evlenmeyi bile düşünüyordum insan sevince gönül dinlemiyor...
Soran+1 yılo kadar yanı
Cevap sahibi+1 yılevet
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet var hemde birden cok birtanesini anlatiyim tarlabasinda eve dogru yuruyorum karinin biri önümü kesti seviselimmi dedi baktim penisim kalkti ne kadar sordum 30 dedi 20 dedim tamam dedi hapa ihtiyacim vwr dedi param yok dedi takip et dedi gittim sokaklardan aksamdi birde sonra binadan iceri girdik harabe kapkaranlik korkunc bir yer iceri girdik mumla gidiyoruz ev bombos çöplük bir odaya götürdü birilerini cagidrdi ben odadaydim bekle dedi burda kapkaranlik kapıyı ustume kilitlemeye calisti zaten duger kapi kilitliydi odadan ciktim ittim onu sonra cikis kapisi kilitli kari kuvvetli izin vermiyor bneim ceketin dugmrside kopuyor zar zor itekledim disariya attim kendimi mikmeye giderken az kaldin mikeluyo4duk
17 Yorumla
Soran+1 yılsu testisi su yolunda
Cevap sahibi+1 yılbirtane daha var kanka ilk kez istanbuldaki zurafa sokagina heyecanli korku adimlarla ilerledim ve giris kapısına geldim kimlik verdim girdim içeri ve orda kadinlar vardi cagirdi koca göğüslü iri biri ssst yakisikli gittim elime dokundu eli sicscik alev ve dudagini dudaguma yaklasiritip seviselim dedi ve kanim kaynadi verdim 50 tlyi cikyim odaya soyundum bekledim gelmesini sonra seyimi agzina aldi prezervatif takti ve gecti yataga mik beni dedi aynada karsimda bastim basmaya inlemeye basladi ve mikin cok kalin ve buyuk dedi aci cekiyordu devam ediyordum yaavas diyordu ben daha devam ettim heyecandan bosalamiyordum hadi bosal diyordu bosalamiyrodum basiyordum ve bosaldim ilk milli plusumdu kendimi sevdigime saklamak isterdim ama tutamadım
Soran+1 yılbaska var mı
Cevap sahibi+1 yılyazamiyorum daha fazla 10000 karaketer diyor ozele gelsene
Cevap sahibi+1 yılvar bide tarlbasinda bir sokaktn geçiyorum o binlar ful eskrt camdan balkondan cagryorlar simdi syle bnim abim. maas almisti icinde 100 tl sahte cikmisti yırtıp atcakti bana ver dedim npacaksin dedim hic dursun l bende napsam dedim dusundum tasindim kariya gidiyim dedim o sokaga gidip iceri girdim verdim yuz tlyi sonra bakti bakti. o. rspi kari anladi galiba dur dedi o binadada admalar var guvenlik icetdede kadin calistiyorlar baktim geldi para sahte dedi bide 50 orjinal vardi. onu verdim 50 yapalim dedim tamam demisti aldi eksik dedi ustune gtir ypalim dedi yok dedim ozmn git dedi parami ver dedim ne parasi dedi tek basimayim. korkyroum tamam dur cekyim getiriyim dedim o an bende hirs oldu bu kariyi s. kcem ne olacaksa gittim yine dedim lanet olsun cekmedim parmi ver geri dedim ondan sonra bagrdi birden korktum adamlar geldi ne olyor yuru git dedi bende bsima bisey gelir diye ciktm ailem flan ogrenir sinir olmustum bende cikarken adresi ogrendim ertesi gun polise şikayet ettim.
Soran+1 yılpolis ne yaptı peki?
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum
+1 yılHiç gitmedim ama giden arkadaşım vardı...
014 Yorumla
Soran+1 yılnıye gıtmedın
- +1 yıl
Ben duygusal bir insanım yaa, Bana göre orası aşağılık bir yer, yani hiç bir şey hissetmediğim birisine gideceğim ve sırf para karşılığında o işi göreceğim (!) Bana göre değil, benim birlikte olacağım kadının, beni sevdiğini bilmeliyim his olmalı duygu olmalı yani, anlatabildim umarım, afedersin hayvan gibi gidip şey edemem ben...
Soran+1 yılevli misin*
- +1 yıl
10 aydır bekarım (boşanma davası var)
Soran+1 yılçocuk var mı?
- +1 yıl
Yok zaten yeni (geç) evlenmiştim ben, 2 yıl dolma üzereydi.
- +1 yıl
10 aydırda hiç bir kadınla birlikte olmadım.
Soran+1 yılsevıyor musun esini?
- +1 yıl
Soğuttu beni kendisinden...
Soran+1 yılne diye?
- +1 yıl
Nasıl ne diye? Ya bana yapıp ettikleriyle demek istiyorum..
Soran+1 yılha analadım yazık olmuş ya
- +1 yıl
Hayırlısı ne deyim...
Soran+1 yılÂmin
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılruhsatlı yerler var devlet çalıştırıyor . köprüaltı yerlere gidersen hastalık kaparsın. devlet kontorlunde olanlar sağlıklı. zaten prezervatif olmadan ilişkiye girdirmezler . eskort kalitesi yok öyle yerlerde. ahtapot becersen daha iyi. kimse gitmesin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar çok komikdi, askerden yeni gelmişim, abazlıktan ölüyorum karar verdim gidicem gençlik işte, neyse girdim içeri kadın çık yukarı geliyorum dedi, çıktım soyundum cebimde de 50-60 lira para ver, neyse 20 lira vizite kadın yattı bende bacak arasındayım gidip geliyorum ama nasıl offf off sonra bu kalktı tamam dedi nasıl dedim ya bu kadar dedi 20 ye kadın güzeldi ama neyse yapma dedim beni boşalt bari diye yalvardım kadına ve cebimdeki bütün parayı verip anca boşalttı beni gıcık kadın :D
122 Yorumla
Soran+1 yılkadın zevk alıyor muydu
Cevap sahibi+1 yıltabiki hayır saçmalama,
Soran+1 yılsesler falan?
Cevap sahibi+1 yılne sesi hiç bir şey yoktu fahişenin işi bu, işinde usta
Soran+1 yılkaç yaslarındaydı kadın
Cevap sahibi+1 yıl30-35 gibiydi
Soran+1 yılya hastalık kaptıysan?
Cevap sahibi+1 yılgenel evdeki kadınların muaynesi yapılıyor düzenli olarak,
Soran+1 yılsenden bir önce girende hastalık kapmadıysa o anda ne malum
Cevap sahibi+1 yılneden beni anlamıyorsun, muayensi var diyorum benden öncekinden kaptıysa yapacak bir şey yok 22 yaşında gittim, şu an 39um ve evliyim olsaydı olurdu bu zamana kadar, tövbe ettim
Soran+1 yılşu an eşinden verim alamasan yıne gıder mısın
Cevap sahibi+1 yılverim neden alamadığımı sorgularım konuşurum anlaşırım ama gitmem
Cevap sahibi+1 yılneden bu kadar soru soruyorsun asıl sorun nedir?
Soran+1 yılher erkek böyle yerlere gidiyor mu onu merak edıyorum
Cevap sahibi+1 yılşimdi gitmeye gerek yok, yani az kişi gidiyordur çünkü fuhuş sokakta üniversite de her yerde var artık
Soran+1 yılkızın olsun ıster mısın
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsun isterim, kız/erkek farketmez ama kız zor bu devirde,
Soran+1 yılbence de mazallah ya geneleve düşerse kaderin cilvesi
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle ama tövbe ettim ben sende et bence,
Soran+1 yılbenım öyle bı hayatım yok kı
Cevap sahibi+1 yılbaşka hataların var ama, onlar için tövbe et
Soran+1 yılaçık kapalı olmamam mesela
+1 yılVaktiyle bir kez söğūşlenmişliğim vardır. Hiç sanmıyorum isteyerek çalıştıklarını , çūnkū muamele nin m si yok. Sadece paranı alıp bir an evvel def etmeye odaklılar.
04 Yorumla
Soran+1 yılguzeller mi
- +1 yıl
Gūzelleri de var , çirkinleri de. Ama hepsi birer kelle avcısı.
Soran+1 yılO ne ya
- +1 yıl
Yani para tuzağı.
evet var ama burada anlatamam profilimi kapatıyorlar hemde enteresan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok güzel sakso çekiyolar usta olmuşlar zevkten çıldırtıyolar ama mikmeyi sevmiyorm fazla zevk yok genişlemiş biraz
11 Yorumla
Soran+1 yılne kadar genişlemiş?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeneleve değilde normal arada sırada bu işi parayla yapan birine gitmiştim bana öğretene kadar akla karayı seçtik :D
223 Yorumla- +1 yıl
neden ki
Cevap sahibi+1 yıl@aasosyalibrahim acamiydim işte o yüzden
- +1 yıl
Utangaçlığındanmı kaç yaşındaydın
Cevap sahibi+1 yıl@aasosyalibrahim 19 dum daha geçen sene oldu şimdi 20 yim utangaçtım evet bak sen utanıyon benide utandırıyon diyordu :D
- +1 yıl
Zorlamı açtı
Cevap sahibi+1 yıl@aasosyalibrahim hayır tabikide ama kucaktan inmiyordu çok seviyıorum dedi :)
- +1 yıl
Boxerini o mu indirdi peji
Cevap sahibi+1 yıl@aasosyalibrahim hayır ama bir eli hemde şeyimdeydi hiç çekmiyordu :)
- +1 yıl
Eee attınmı şimdş
Cevap sahibi+1 yıl@aasosyalibrahim neyi attın mı anlamadım
- +1 yıl
Utangaç lığı
Cevap sahibi+1 yılaynen attım
- +1 yıl
Şimdi kızlarla konuşurken utAnmıyosundur :) ankaradamı yaşıyon
Cevap sahibi+1 yılhayır Ankara değil ama konuşmakla alakası yok bunu atlatmak için yaptım sadece
- +1 yıl
Bnmde atmam lazm
Cevap sahibi+1 yılbulursun parayla ya zor bisi degil
- +1 yıl
Ama bn aşırı derecede utanırım
Cevap sahibi+1 yılo kadar kasma kendini ya akışına bırak
- +1 yıl
Gidiyın veriyon para ondan sonrasubı o mu hallediyo
Cevap sahibi+1 yılhayır tabikide seks yapcan işte hep o ne yapcak
- +1 yıl
Yapıp çıkacanmı yanş
Cevap sahibi+1 yılYa artık bulduğun kadına bağlı ilk sohbet edersiniz sonra yaparsınız
- +1 yıl
Hmmmm
+1 yılValla hicte isteyerek gitmiyorlarmis. Kimisinin borcu varmis. Kimisi oglunu kizini okutmak icin oradalarmis.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılisteyerek yapanda var yapmayanda ancak seksten zevk almayan birisi yapamaz bence.
00 Yorumla
+1 yılbenım lıse genel evın yanındaydı 4sene boyunce onunden gecerdım :D
00 Yorumla
+1 yılpiyasada bukadar altimiza gecmeyi bekleyen kiz varken para ile iliskide neymiş😏
30 YorumlaBerna diye bir kadina gitmistim kadin isinin ehliydi hala unutamadim
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıldı
Soran+1 yılanlatsana
Soran+1 yılkonuş
+1 yılhe vqr ya biz daha kız arkadad bulamıyoz genel ev diyo ya 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGittim ama girmedim valla tas gibi kadinlar vardi
Biriside erkek gibiydi birine hareket cekiyordu10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılewet var unutmuycagım ıkı sey var bazıları ısteyerek bazıları ıstemeyerek calısıyor
013 Yorumla
Soran+1 yılanlat
Cevap sahibi+1 yılburadamı sansurlenır ya
Cevap sahibi+1 yılbı tane 23 yasında belınde dovme olan bı bayan vardı gıttım ona bahsısını verdım mukemmel bı oral yaptı sonra ustume cıktı ve zıplamaya baslaıd hayatımda bu kadar zevk almadım ben sonrasında agzına bosaltırdı benı
Soran+1 yılo zevk aldı mı
Cevap sahibi+1 yılewet cok inliyordu kalin biraz benimki cani yandi hatta
Soran+1 yılbaska var mı
Cevap sahibi+1 yılewet var detayli nlatiyimmi
Soran+1 yılanlat bakalım
Cevap sahibi+1 yılama burada anlatmıyım gızlı nodan ara anlatıyım ıstedıklerınıde sor
Soran+1 yılburdan anlat
Cevap sahibi+1 yılburadan detaylı anlatılmaz korkma bısey yapmam numaranda gozukmez
Soran+1 yılyüzeysel yaz
Cevap sahibi+1 yıldınlemek ıstemıyorsun anlasılan sen bılırsın
Bu nasıl bir meraktır😄
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir merak
+1 yıl1 kere gezmeye gittiydim😂
01 Yorumla- +1 yıl
eksi 1 verem kardeşim zoruna mı gitti😂
kadına para vericek kadar düşmedim
00 Yorumla
+1 yılGenelde evden okula giderim ne macerası
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. olmadı o kadar düşmedim
11 Yorumla
Soran+1 yılhelal
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyerek çalışanda var zevk alanda var
04 Yorumla
Soran+1 yılgıttın mı
- +1 yıl
Evet gittim :)
Soran+1 yılAnlat
- +1 yıl
Burdan olmaz özele yaz
+1 yılSunnetlik anisi olurmu ayol :D
00 Yorumla
+1 yılÖnünden bile geçtiğimi bilmiyorum.
10 Yorumlaevet varrr para için.
00 Yorumlagenelev degil sadece partnerimle olmustum
00 Yorumla
+1 yılPara var işin ucunda sence isteksizler mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsevmem öyle pislik yerleri
10 Yorumla
+1 yılsen heveslisin galiba
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Hiç gitmedim öyle yere
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır ömrüm de gitmedim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gitmedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılOldu tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var
01 Yorumla
Soran+1 yılanlat
+1 yılNie merak ettin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. var var
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlat baba
gitmedim öpğğğh
00 Yorumla
+1 yılHic sevmemmm