Hangi sporu yapan kızların vücudu daha güzel?
Pilates
Yoga
Fitness
Step
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bir bayan için en iyi spor yüzme fethiye 12 adalar turuna bir zaman arkadaşlarla birlikte çıktım baktım suyun içinde iki tane rus kızları görcen kuğu gibi suyun içinde süzülüyorlar o güzelliği anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır melek ötesi yok paletleri taktım ayaklarıma yüzerek yanlarına gittim tabi hayretlerle izliyorum nasıl hareketler yapıyorlar öyle aklın durur kafalarını suyun içine sokuyorlar ayaklar suyun üstünde başlıyorlar dönmeye suyun içine dalıp onları izliyorum nefeslerini nasıl tutuyorlar el hareketleri olsun kol hareketleri olsun acaba içimden diyorum bunlar uzaylı mı ama melek olduklarından şüphem yok hayatım boyunca bu kadar cici kızlar gördüğümü hatırlamıyorum sonra bir döndüm baktım sahile benim kız çıldırıyor kıskançlık krizleri geçiriyor geri dönmek zorunda kaldım az sonra bir tane küçük helikopter sahile geldi kızları aldı dilim tutuldu ya arkadaş bu nasıl helikopter böyle melekleri aldı götürüyor baktım az ileride bir tane gemi ama görcen aklın durur hayatımda böle bişey görmedim geminin üstünde mini helikopter mini denizaltı sonra öğrendim kimin olduğunu meğer ünlü rus iş adamı abromoviçin gemisiymiş akşam heberlerde gemiyi görünce jeton düştü zenginliğe bak arkadaş adam akdeniz turuna rus su baletleriyle çıkıyor vay anasını ne fantezi ama olsun yinede abromoviçe teşekkür ediyorum onun sayesinde hayatımda ilk defa melek gördüm:))
:D :D Bak onlar sporcuymuş zaten :)
evet sorma gerçek sporcu onlar:))
ayrıma gerek yok
aynı sporu yapan biri güzel olur diğeri olmaz
ama genel manada spor yapanlar vücudları daha sıklaşmış oluyor
ama bazısı da spor yapmasa da güzel
yüz güzelliği gülümsemesi de ayrı bir şey tabi
yoga spor diye geçmiyor sanırım stebin zararını duymuştum
Stebin ne zararını duydun? Bilgilendirir misin?
Stepte mesela çok yüksek basamakla başlarsan zararlı olur tabi ki.Düşük basamaklarla başlanmalı..
soru iki şekilde algılanıyor ama
hangi sporu yapan kızların güzel derken sporu yaptığı için mi daha güzel yoksa hani
gözlemleme olarak; voleybolcular mı daha fizikli yoksa tenis oynayanlar mı daha fizikli sizce gibi
iki şekilde algılanıyo bu soru
Sporu yaptığı için güzel, yani vücudunu şekillendirme şeklinden bahsediyorum..
Ben yüzücüyüm bacaklarım dışında hiçbir şeyden şikayetçi olmadım bugüne kadar ama bir daha dünyaya gelsem tenis veya voleybol seçerdim :)
Bacaklarından niye şikayetçisin?
Vücuduma oranla kalın
Topuklu ayakkabı bacakları daha ince gösteriyormuş ;)
E tabi ki sonucta kaslar geriliyor
Cevap
85Cevap
Yüzme yapan kadınların göğüsleri ufalıyor ve omuzları çok genişliyor. O yüzden yüzmeyi kabul etmiyorum.
Voleybol ve Tenis orantılı bir fizik için çok yararlı.
Mesela kaç cm omuz genişliği iyi olmaz?
Anladım demek istediğini..
bence bayanların en gsl sporu dansıdır kıvraklıgı reflekslerı tüm vucuduna hakımıyetıdır dans
Hangi dans türlerini önerirsin?
e diorum ben düzenli sex ypmak iyidir kesinlikle tabi gııcıklık olsun die demiorum çünkü eğerbu işte iiyiseniz ve uzun süreli bir birliktelik oluyosa ozaman hep formda kalır ve vucunda tığ gibi olur
Sadece seks yapmak yeterli olmaz bence
Şıklardan yoga diyebilirim. Bunun dışında, hangi sporu yaptığın değil, düzenli olarak spor yapman önemli olan.
Düzenli olarak yapmıyorsa o sporun sporcusu sayılmaz zaten.Yani mesela ayda bir pilates yapıyorsa pilatesçi sayılmaz..
O nedir? Bilgim yok o konuda, biraz bilgilendirir misin?
Teşekkürler :)
Pilates, Yoga , Tenis ve Dans..
Kadın estetik formunu bozmuyor fit ve zarif gösteriyorlar..Bence..
Plates tabikide hem sıkılaştırır hem kilo verdirir vücudu şekle sokarrr =D
Pilates tek başına kilo verdirmez.Sadece sıkılaştırır ve şekle sokar :)
kıvrak ve hareketli danslar bence. hem vucudu toplar hem de vucut hatlarını daha öne cıkarır.
Hangi dans türleri mesela?
bir sürü dans seçeneği olabilir diye düşünüyorum.
mesela lambada.
ama bana sorarsan carribbean derim .
Voleybol ve Kick Boks yapsın tamadır hem uzun hemde güzel fiziği olur :D
okul takımında voleybol oynayan kızlar çok seksi .nereden mi biliyorum bizim okulun salonu büyük olduğundan turnuva bizim okulda yapıldı ve bütün maçları izleme şansım oldu :D
Fitness salonlarında hafif agirliklarla çalıştırıyorlar ya, çok formda ve sıkı oluyorlar, çok iyi bence, ayrıca hızlı yürüyüş kalçalar için iyi, ayrıca yüzmek bütün sporların babasıdır ya da anasıdır :)))
pilates kesinlikle. yuvarlak hatlara sahip olmak için en ideal olanıdır. isteyen araştırabilir.
yüzme de kadın vucudunu çok guzel şekillendiriyor ve pürüzsüz bir tene sahip oluyorlar
Tenisçiler çok kaslı oluyor öyle yarma gibi. En güzel Valeybolcular bence.
Bunu gözlemlemedim ama plates vücudun heryerini çalıştırıyo bence plates
Tenis :| ama özellikle küçük yaşta başlayanların yani bakıyorum küçücükler ama bacakları falan filan şimdiden çok güzel hepsinin.
kesinlikle bir dansçının vücudu paha biçilmezdir ;)
Spor yapan kızların vücudu genelde güzel olur, türü fark etmez ama en fazla tenisçilerin ve pilatesçilerinki güzel oluyor..
yuzuculerin vucutlari en iyi ve orantili sekilde gelisiyor ornegin senkronize yuzme'deki kizlarin vucutlarina bir goz atabilirsin:D
Fitness tabi ki
m1307.hizliresim.com/1c/x/qx3fj.jpg bebeğim ya
Bir voleybolcu olarak söylüyorum bunu. Kesinlikle voleybol <33
Power plate yaptıktan sonra pilates. 10 numara vücut olur.
Yani ağır sporlar kızlarda kas yapar ve bu bence itici yani sanırım kaslı kızlar erkekler için de itici geliyo
Ekranlardan gördüğüm kadarıyla tenisçiler hep taş gibi
Voleybol oynayan kızların vücudu çok düzgün oluyor kampta karşılaşmıştık gerçekten çok düzgün vücutları :)
şıklarda neden yüzme yok... çünkü bence en iyi fizik yüzücü bayanlarda oluyor...
Spor yapan kızın çekiciliği daha fazladır söyleyeyim:)
Pilates,Fitness.
Sadece duzenli spor yapsin her hafta en az 1 kere kosuya gitsin yeter
vücudu güzel olanlar tenise yöneliyo galiba :D ne dicem bilemedim :D
voleybol. bir gün voleybolcu bir manitam olması dileğiyle :D
sorun şu çin işkencesi olayına dönmüş sen daha önce cin işkncesini gördünü peki sendaha önce çin işkencesini gördünmü hesabı :)) bu kadar işkenceye gerek yok cevap belli:) pilates ve teniss:)
spor yapanın vucudu belli oluyo zaten hemen yapsınlar da, yoga yapanlar baya esnek gorunuyolar
Kızlar için günlük yapılan en iyi spor ev işleri :)
Kaykay süren kızın vücudu daha güzeldir :D <3 Skate Girl <3
sitrips dansı güzel :D
ah bide adını doğru yazsaydın dansın
Strip sanırım
Sorun yapan ben değilim ki :D Hem de doğru yazmayı bilmen gerekiyor.Google'a "Str" yazsan strip kelimesi önerilerde çıkar zaten ;)
Ee ben yazınca niye çıktı :D Bir şekilde imla klavuzu falan bulmalısın.
hani nerde güzel vucutlu hatunlar
sporla yapan görmedim
hepsi rivayet
Vucut geliştirme adı üstünde
Dengesi yerinde olsun
ne istediğini bilsin
bir şey yüzü güzelse. .
Kısacası insan olsun yeter.
Vücudu ilah bilip tapan
salaklardan değilim
Gördüğüm kadarıyla pilates yapanların.
teniz,voleybol,fitness
pilates güzel sıkılaştırıyor :)) en iyisi
Valla onu bilmemde tenisçilere hastayım :))
Fitness
Fitness
Fitness
Fitness
Fitness
Voleybol :) birde kaykaycıysa çok çekici olur :)
Fitness ve Pilates tabiiki.
tabi ki bale yapan kızların vucudu daha güzeldir..
yüzsün yüzsün yüzsün... :D
Yüzen kız meteordur dostum unutmayın bunu
tenis oynayanların daha güzel vucutları
Voleyball dusunuyorum ben.
kadına yüzme ve buz pateni yakışıyor
squat yapan kızlar her zaman 10-0 önde başlar.
voleybolcular daha seksi geliyor bana :S
Plates squat falan iyidir
valeybol bence hem uzun boylu olurlar
yüzme, pilates, yoga, kürek...
Soru super 10 yildiz
Ve tabiki yuzme
Fitness, gayet iyiler.
yüzme bence , cok faydalı fiziğe
Yüzme yapan herkesin vücudu güzel olur..
tenis.. açık ara farkla hemde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar