Çoğu erkek sanal sex'e meyilli ve kendilerini bununla tatmin ediyorlar Bence kızlar birine ihtiyaç duymadan da rahatlıkla orgazm olabilir şimdi soruyorum sanal seks mi yoksa tek başıma hallederim mi diyorsunuz? Not ( hoşunuza giden ve gitmeyen yönlerini de yazarsanız geliştirmiş oluruz kendimizi 😈)
Erkeğin mast malzemesi olmanın alemi yok bence. Çünkü bayanın orgazm olabilmesi için erkek kendi zevkini bir tarafa bırakıp sadece bayanın zevk almasına odaklanması lazım. Ancak bu şekilde orgazm olabilir. Aksi takdirde bırak orgazm olmayı zevk bile alamaz. Sen pek zevk alamadın değil mi😊😊
Sanal sonrası kendini kötü hissettim değilmi. Konuştuğun kişi senin hiç orgazm olup olmadığını dikkate almadı bile değil mi. Mastdan bile daha kötüydü. Burda erkeğin yapması gereken kendi zevkini bir yana bırakıp partnerine çok etkili bir mast tekniğini uygulamasını sağlamalı. Bayanın hayatında ilk kez yoğun orgamz hazzını tatmasını sağlamalı😊😊 Yoğun orgazm hazzını hiç yaşadım mı
Onun için konuşuyorum artık kendim zevk alamıyorum çünki o telefonu kapatınca mastürbasyon yapıp rahatlamaya çalışıyorum ama tam manasıyla orgazm olamıyorum bakire olduğumdan 🙄
Yapman gereken mast ile yoğun orgamz olmayı öğrenmen lazım. En az 20 dk sürmesi lazım. Bunun için çok etkili mast tekneleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim. Bu teknikler özellikle bakire bayanlar içindir 😊😊 Bunun sayesinde hep yoğun orgamz olup kendini tam rahatlatacaksın hemde kolay orgamz olma alışkanlığı kazandığın için evlilikte herseferinde orgazm garantili ilişki yaşayacaksın😊😊
Eğer bu gece hayatında ilk kez yoğun orgamz hazzını yaşamak istersen sana bir teknik öneririm😆😆😆 tabii bana sadece 2 dk ıslanmak bana yeter diyorsan oda senin tercihin. O zaman klasik masttını yaparsın. Ama seni uyarayım cinsel isteğin çok daha fazla artacak
Sanalla tanistigimdan beri kendi basina mast. p. no izlemek hic bir sekilde sanaldan aldigim zevki vermiyo. Sanirim biraz yapimla karakterimle alakali. Hayal gucum cok genis duygularimi iyi yansitiyrm karsi tarafi etkilemek memnun etmek gurumu oksuyo :)
Cinsellik hakkında konuşmak, doğru bilgilerle farkındalığı arttırmak yeniliklere açık olmak önemlidir. Cinselliği anlamak bilgi sahibi olmak için eğitici +,18 film izlemek fayda sağlamaktadır. İkinci bir yöntem olarak telefonda yabancı bir insanla seks sohbeti yapmak farklı kültürlerin cinsel mutluluk hakkında bilgi sahibi yapacak ayrıca özgüvenini arttırır. Hiç bir insan için cinsellik doğuştan gelen bir yetenek değildir. Cinsellik öğrenmeyle ve keşfetmeyle gelişen bir kavramdır. Doğru cinsel bilgiyi öğrenmemiş kişiler, cinsel ilişkilerinde eksik kaldıkları takdirde mutsuzluk yaşarlar. Bir süre sonra birbirlerinden uzaklaşmış olarak sonucunda ayrılık ve aldatma neticesi yaşanır. Bunun sebeplerinin başında bireylerin birbirine geri bildirim yapmayarak iletişim eksikliği mutsuzluk getirecektir.. Cinselliğin yasak, ayıp, günah olarak düşünüldüğü topluluklar cinselliği öğrenemediğinden ve hurafe toplumsal yanlış bilgilerden dolayı kaliteli ilişki yaşayamazlar.
Kişiden kiliye değişir. Bazılarına göre anlamsız dır ama bazılarına göre olmazsa olmazdır. Genelde asosyal kişilerin sanal alemde başka kımlikle sosyallestiği ortamdır.
Reel in yeri farklı sanalın yeri reel tabiki güzel ama ben kendi sayfamda sanal yapıyom genelde seks tecrübesi olmayan bilgi sahibi olmak isteyenlerle o da çok zevk veriyor bana
En İyi Cevaplar