"Memelerim küçük nasıl büyütebilirim?" sorusuna "Elletirsen büyür" diyenlere çok kızıyordum ama artık onları alakasız görüş diye gizlememek gerektiğini düşünüyorum. Japon biliminsanlarına göre elleyince kan akışı hızlanıyormuş ve anında 3 cm'lik bir büyüme gerçekleşebiliyormuş. Bunun için aparat bile yapmışlar. Haberden alıntı; "Küçük göğüslerinizi büyüttürmek için estetik operasyon yaptırmak istiyorsanız, bir kez daha düşünün. Japonlar tarafından icat edilen bir alet, küçük göğüsleri büyütüyor ve şekle sokuyor..."
Milyarlık nüfusu olan bir ülkede her türlü umut paraya dönüştürülebilir. Zaten uzakdoğu ülkelerindeki kadınların baş derdi minyon olmaları ve sağını solunu irileştirecek her türlü çareye balıklama sarılırlar.
Görseldeki ürün de tuvalet fırçasından hallice bir alet , herhangi bir plastik atıklarından eritme yolu ile dönüştürerek tekrar kalıba enjekte ile elde edilebilir.
Konunun bilimsel açısında ise göğüsler genetik getiridir , Ne fiilen ne aletle ne de emdirerek ne de sündürerek boyutları değişmez , olan sadece incecik olan derinin örselenip kalıcı iz sahibi olunması olur.
E bunu da birileri gördüğünde açıklaması da zor olabilir. ve " alete ellettim " demenin de pek tutacağını sanmıyorum :)
Sevinmesinler , cidden bu tarz sorulara gelen " bana emdir büyür " tarzı sarkıntılık ya da zevzeklik kokan cevaplar inanılmaz düşük seviyede ve bir genç erkeğe öğretilmesi gereken delikanlılık ve mertlikten uzak ve sinirlendirici... Hoş; bunu soran neden sorar ayrı konu... Ancak kafasında balon sorun olduğu açık , tıpkı benimki nasıl büyük mü diyen hatta tanımadığı kişilere resim icat edip göndererek alkış almaya çalışırken teşhir suçu da işlediğini farketmeyen genç erkekler gibi
Nasıl bir açlık ya da saygısızlık edepsizlik ise ; Önemli bir halt peşinde olan ama Yakarca gibi doluşuyorlar cevaplara " ben de talibim" gibi... Yakarca'nın nasıl bir sinsi kan emici sinek türü olduğunu da bilen bilir. Yakışıyor mu :)
Eğer yapmayın, etmeyin dediğimizde susacak olsalar her gün 5 soru sorarım 3 bence yazarım. Bu soruyu görüp cesaretlenecekler varsa da onlar zaten sinek olarak doğmuşlar. Yaradılışa karşı gelemeyiz.
Bencilce olabilir ama ben gelirim, eğlenirim ve giderim. Kimseye karışmam. Öyle ki at kafalı videolar paylaşan insanlar biliyorum ve beni hiç ilgilendirmiyor. 😊
Yok hocam bu sarkık memeler için toparlama dikleştirme için. Vakumlu alet alsın günde 3 set yeter. Hahahaha 😂😂 Okadar büyütmeye gerek yok. Sarkık sevmem...
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
44
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elleyince büyümez sarkar 😂 Bazı hareketler var büyümesi için muz yiyorsun bir de son olarak banyodan çıkmadan evvel soğuk su tutuyorsun bu dikleşmesini sağlıyor😇 Dipnot: Ellemeyi denemedim ama öbürlerini yaptım şu an istediğim boyuttalar
Japon veya İsviçreli bilim adamları söyleyince itibar ediliyor ancak. Ben bunu çok önceden kesfetmistim zaten. Ama ben söylemiş olsaydım afaroz ederlerdi, haç a bağlayıp yakarlardi valla :-D
beyinsiz ordusu sanıyorlar ki elletince büyür diyince kızlar da diyecek ki "aaa öyle mi o zaman hemen elleteyim hatta dur sen işi biliyosun gel sen elle de büyüsün hatta hazır gelmişken bonus olarak da bişeyler yaşarız belki ay çok tatlısın ne iyilik sever adam" ... aradığınız fantaziye ulaşılamıyor lütfen sonra da denemeyiniz mümkünse...
Biz erkeklerin en sağlam bahanesiydi bu okşarsam büyür yalarsam büyür gibi demekki neymiş bir şeyi kırk sefer söylersen oluyomuş sonunda bilim dünyasıda yola geldi😂
En İyi Cevaplar