Evliyim ve seks hayatım çok kötüye gitmeye başladı eşim gittikçe sanki benden uzaklaşıyor ben öyle hissediyorum değişik fantazileri olanlar paylaşabilir mi ? Lütfen dalga geçmeyin cevaplarınıza ihtiyacım var... Teşekkürler...
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılşunu yap bunu yap diye akıl vereceğiz de bakalım eşin dediklerimi seviyor mu. Uzaklaşıyorsa hele de başka 1 kadınsa olay fanzeti de yapsan boşuna.
Eğer başka kadın olayı ise sen önce oturup düşüneceksin eşim benden niye uzaklaştı başka kadına gitti diye. Senden olan beklentilerini senin yapmadıklarını göz önüne getireceksin. Erkeklerin çoğu eşinde bulamadıklarını buldukları için başka kadınlara giderler. Sen bulamadığı ama o kadında bulduğu ne varsa onları eşine sen sağlarsan bence sana döner. Tabii o kadınla arasında aşk olayı yoksa...
kadın olmadığına eminsen ve uzaklaşıyorsa sorunu eşinle konuşup ona göre çözümlemen gerek. Öreneğin belki para sorunu sana söylemiyor. O durumda sende ona moral olarak destek olmalısın.
Özetle. : Eşinin senden uzaklaşma sorunun temelinde ne varsa çözümü ona göre aranmalı belki fantezi ile çözülemeyecek 1şey.72 Yorumla
Soran+1 yılEsimin isi cok yorucu ve uykusuz kaliyor ben elimden geleni yapiyorum onu sikmadan baska bir kadin olsa hissederim adamin perti cikiyor beni anca idare ediyor baska bir kadin olmaz sanmiyorum ve esim cok iradeli buna cok sacma diyeceksin ama evet zinaya karsidir
- +1 yıl
Doğru tespit +1
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıliç çamaşırlarınla yatak odasının önünde durup ona gel gel gel yapıp gelincede susma işaretiyle onu yatağa oturtup üstündekileri çıkar kendininkileride ama hiç konuşmadan sonra ağzına al ama sonuna kadar sonra çıkartıp kendine onun gözü önüünde masturbasyon yap sonra parmaklarını yalat sonra onun elini tutup vajınanı ellet gerisi gelir
263 Yorumla- +1 yıl
Aferin +1
Cevap sahibi+1 yıl:) sağol ama soran mutlaka denesin bence
+1 yılilk başlarda adam sürekli sevişmek istemiş ve sen sıkılmışsın , sonrada adam eşim beni istemiyor veya ben karımı cokmu sıkıyorum cok fazlamı seks düşünüyorum acaba sorun bendemi diye diye artık heyecanını yitirmiş. sen alevlendirmeye çalışıyorsun cevabı biliyorum ama
50 Yorumla
en son sorulacak şekilde sormuşsun... bulursam sana benzer sorulara verdiğim cevapların linklerini atarım.
264 Yorumla
Soran+1 yılHarika tesekkurler... Aslinda ayni sorun bizde de var esim cok yoruluyor isinden sebeb ve uykusuz kaliyor cok iyi oldu bu yazi
Soran+1 yılEvet dogru
Soran+1 yılEvet yazdiklarin mantikli
Soran+1 yılPeki yorumlara baktiniz mi? Hic bir cvbin altinda yorumum yok ben sorumda da yazdim dalga gecmeyin diye sanki bu yazdiklarini yapiyorlar ben gercekci seyler sormustum bilmedigim. bu yazilanlari p*rnolarda da goruyoruz yani biliyoruz ben evliyim bana yakisacak guzel tuyolar olmaliydi
Soran+1 yılOlabilir sen dogrulari savun hak senin yaninda olur sevmezse sevmesinler sevmeyenlerde kucuklerdir anlamazlar yaslari geregi bence cogu kucuk cevaplardan belli
Soran+1 yılKesinlikle bir sey dikkatimi cekti ben cocuklardan sebeb pek gece disari cikmam saryerde oturuyorum istinyede ramazandan sebeb eglenceler duzenleniyor tersanede orhan hakalmazin konserine gidelim dedik bayan arkadaslarla gittik cocuklarida oynattik lunaparkta vardi soyleyecegim ise genclere cok uzuldum benim bekarlik zamanima bakarak ben 26 yasindayim erken evlendim neyse kalabalik ve cogunluk 15 20 yas arasi erkek ve kizlar onlari beynim ciplak gordu dediginiz dogru bir karmasa icerisindeler
Soran+1 yılBilmem benim yorumlarim hic silinmedi eksilensin onu takmiyorum seni cidden sevmiyorlar sikayet ediyorlardir kiskaniyorlar aslinda beyler daha kiskanc bence kendinden bilgili hemcinslerini barindirmiyorlar aralarinda :))
Soran+1 yılGuzel siz bu yolda devam edin...
Soran+1 yılEvet dogrudur listende olmak sart degil ki takip etmek isteyen seni gorur cogu sorularda goruyorum senin cevaplarini ve guzel aciklayici yaziyorsun usenmeden sikilmadan...
Soran+1 yılBu da guzel aciklayici benm esim isinden sebep bana uzak kaliyor ben bunu biliyorum isi yorucu ve bende sanirim hep ondan bir beklenti icindeyim onu cok yoruyorum belkide o yuzden bu arayis icersine dustum sorun benim biraz pasif kalmam galiba o beni aktif istiyor sanirim sizin yorumlarinizdan bunlari gordum esimle aramdaki sogukluk bu galiba benim biraz pasif kalmam ondan beklemem
Soran+1 yılUstune gitmek istemiyorum cok yorgunm diyor eee tabi surelerde kisa oluyor ben sorun etmemeye calisiyorum ama kendimi hirpaliyorum bukonu yuzunden
Soran+1 yılİcim rahatladi tesekkurler...
Soran+1 yılEvet farkindayim ugrasiyorum ve istedigimi aliyorum...
- +1 yıl
bu internet ortamı ne kadar güzel bir yer öyle değil mi? gerçek hayatında en yakın arkadaşına bile anlatamayacağın bir derdini buradan birine anlatıp çözebiliyor, eşinle ya da sevgilinle konuşmayıp çözemediğin konuları yine burada biri ile paylaşıp çözebiliyorsun... işte bu yüzden internetteki arkadaşlıkları seviyorum
Soran+1 yılEvet bende bir cok seyi burdan bilgi edindim diyebilirim ama dikkatli ve bilincli olmak lazim seciciyim yorumlari mantik cercevesi disinda bulursam ilgilenmem bir alinti yapmam beynime yazmam gerekli ve mantikli olmali
- +1 yıl
burada yazılan herşey de doğru değildir, çok mantıklı gelse bile yanlış olma ihtimali hala var. o yüzden benim gibi yapmanı öneririm, bir konu için en az üç dört kaynak bul ve onları incele, sonra harmanla ve senin için mantıklı olanı ortaya çıkar. sürekli araştırmak, sürekli merak edip incelemekten bu hale geldim, çok konuşan biri oldum çıktım.
Soran+1 yıl:)) olsun guzel bir sey olmussun bende cok konusurum ve arastirmayi severim babam dalga gecerdi saatlerce okuyorsun usanmadan sikilmadan aklima takilirsa ilgimde varsa sonuna kadar arastiririm eee nede olsa koc kadiniyim ;)))
- +1 yıl
koç kadını demek :) koç kadınları cinsellik konusunda fazlası ile hakimiyetçidirler, eğer karışındakini istiyorsa başka yol yoktur. fazlası ile istediği cinsellik karşısındaki tarafından reddedilirse o an nefret eder ve böyle durumlarda da parnerinden mümkün olan üst düzeyde soğur. cinsel ilişkinin başından sonuna kadar yöneten olma arzusu onu daha ateşli kılar.
Soran+1 yılSanirim bu ben ama sunu soyleyebilirim dunya ya bir daha gelirsem kesinlikle burclara gore takilicam esim yengec biz uyumsuzluk icersindeyiz iki dunya bir araya gelse anlasamazlar ama koc isterse olur evet elimden geleni yapiyorum ben hareketliyim o ise sakin durgun
Soran+1 yıl:)) bosuna muhabbet ilerlemedi ben hep yengeclere takilmisimdir konusmalari hosuma gider her ne kadar ben mantigimla hareket etsemde yengecin duygusal konusmalari ve hareketleri beni cekiyor sanirim ve babamda yengec kizlar eslerinde babalarini ararmis cok dogru yengec erkekleri gercekten evlenilecek erkekler eslerine ve yuvalarina sadik olurlar evlatlarinada iyi bir baba
Soran+1 yılGeldim ara ara bakiyorum cocuklara bakiyordum yemek molasi ;))
Soran+1 yıl;)) yaramazlar savas yapiyorlar simdi temizlik zamani : DD
Soran+1 yılYoo ara ara bakiyorum dedim ya... tipik yengec ozelligi hemen duygusalliga vuruyorsun ;))
Soran+1 yılAynen yaa sorularda bile kasiyorlar oyle insanlar varki burayi amacinin disinda kullanan kullanmayi beceren bir kac isim var anlamiyorum sunu en basit olayda uyeligi iptal edilen arkadaslar oluyor fakat provakatorluk yapanlarin uyelikleri iptal edilmiyor bir gun memleketleri sordum ortalik karisti o yuzden dedigin gibi her kisiyle sohbet edilmiyor ;))
- +1 yıl
amacının dışında derken konun gittiği yere veya konunun oralara taşınmasına müsaade edenlere bakmak lazım, yani sadece o amaç uğrunda olanları yargılamak doğru olmaz.
provakatörlerin her zaman toplum içinde bulunmasını ister tüm rejimler, burasıda onun gibi, onlar olmalı ki denge sağlanmalı mantığındalar. ama şu ahlak bekçileri ve cinsellik konusunda din alimi gibi konuşanlar yok mu? işte onları bulsam şurada gırtlaklarım.
eee böyle herkesin gözü önünde sohbet de bir yere kadar oluyor. :)
Soran+1 yılDogru dedin :)) ama benim canimi sıkıyor en basit bir konuydu oralara tasinmamaliydi o kisi adina da uzuldum engellemek zorunda kaldim ben dar dusunen at gozlugu takmis biri degilim eger ki o tur bir soru acsaydim yine o sorumdaki gibi sukunetimi korurdum cok sabrettim ama olmadi adamin cvbi kaldirildi tekrar cevap yazdi sonra engelledim mecbur kalmistim sayfa girmisti birbirine
Soran+1 yılBilmem bunu hic dusunmemistim ama sanirim ilk cocuk olmamdan olabilir sen buyuksun sen ablasin gibi yaklasimlarla buyudum ona baglayabilirim biraz da anac ruhluyum sanirim
Soran+1 yılOyle evet dogru ama bunu degistirmek ya da kabul etmek cok zor buyuk oglumu pedegoga goturdugumde anlamistim her seyi ama dedigim gibi bazi seyler degismiyor hep kendime yapiyorum aslinda koclar bencil olur ama ben pek bencil degilim her sey erken yuklendi omuzlarima hayata erken basladim diyebilirim erken kayiplarim oldu bir suru iste hepsini buna baglayabilirim yine efkar basti...
Soran+1 yılEvet oyleyim cok bos verdim bir senedir evin isini bile canim isterse yapiyorum artik saatlerce temizlik yok sadece cocuklar es ve kendim yormuyorum kafami bedenimi hatta esim artik kiziyor birak artik bu halini diye :)) ama gece olup sessizlik cokunce yine basima geliyorlar...
Soran+1 yılEvet var :(
Soran+1 yılEvet buda dogru her seyimi paylastigim biri var ama bu siralar yogun hamile pek dertlesmiyoruz belki kizacaksin ama gecmisimi yargilamiyorum fakat hala silemedigim izleri uzerimde olan anilarim var diyebilirim zaten beni evlilige de iten o oldu
Soran+1 yılCok zor ona olan kizginligim bes yil surdu sonra rahatladim onuda yaktim kendimide esim cok iyi birisi ama aramizda ask yok ailem istedigi icin bende o kisiye kizdigim icin evlendim ama zamani geriye alsam yine onu isterim her anlamda onunla mutluydum onun rahatligi benim cagilligim sonunda ikimizde aci cektik ama is isten gecmisti...
Soran+1 yılOlur tabi ekliyorum aslinda bu soru ile tanismak istemezdim ama artik neyse karsilikli anlayis olacak sanirim oyle degil mi ?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
31Cevap
+1 yıltavsiytem en seksi çamaşırlarını giyip yatağa çağırdıktan sonra bütün vücudunu yalayarak hazza getirmen... alabiliyorsan fantazi iç giyimleri var çokda pahalı değil ve sonrası zaten kendi geliyor ve ilişki sırasında az cık sen efekti eklersende iyi olur gerisini sen tamamlıyon zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYataga bagla gozlerni kapatip kulaklarnida tika ve kucuk dokunuslarda bulun seni sadece hissetsin nerde oldugnu merak edip heyecanlansin ona farkli seyler tattir ustune icki dokeblrsn gerisini sen getir hayal gucunu kullan
710 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)
- +1 yıl
ben o yatağı söküp 50 defa skmiştim ayıptır sölemesi :D
Cevap sahibi+1 yılO zor biraz :)
- +1 yıl
neden? bence bir kadının istediğide odur :) şaşırtacak kadar çok isteyen erkek
Cevap sahibi+1 yılOyle ama amac heyecanlandirmak yapcaklarimi bitirmeden kalkmasna izin vermem
- +1 yıl
sen derhal bana özelden ulaş bi...ciddiyim:)
Cevap sahibi+1 yılEmir?
- +1 yıl
emir görünümlü rica
- +1 yıl
fena
- Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılGiy güzel g-string çamaşırı, göğüs dekoltesini önünde arkan dönükken yerden birşeyler toplamaya çalış, önün ona dönükken apış aranı görsün sonrası gelir.
10 Yorumla
+1 yılkıyafetlerle rol playing olabilir, açık alanda seks olabilir, asansörde, arabada sevişmek olabilir.
bazı alet edavatlar kamçı keleğppçe v.çs. kullanılaak sevişilebilr.
eğer daha açık fikirliyseniz threesome, dp, swing ve grup olabilir.02 Yorumla- +1 yıl
bu iki kişilik bir şey. iki taraf da buna sıcak bakıyor ve rızası varsa yaşanması sadece onları bağlar.
farklı mekanlar deneyin özellikla halka açık alanlar orman sahil arabanın içi vb. yerler
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. internetten farklı fanteziler araştırabilirsin hoşunuza gidebilmesi muhtemel olanı yap
30 Yorumlagooglede kamasutra yaz belgesel var sana sadece o yardımcı olabilir
30 Yorumla
+1 yılyataga kelepcele onu snra kemirrr her seyını basta dick olmak uzre
14 Yorumla- +1 yıl
dick dedğin sey cock mu?
- +1 yıl
cock dedıgın sey pennis mi?
- +1 yıl
gurkan ya snden de bısı saklanmıo ha :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn ufak şeyleri bile sorun edip tartıştığınız oluyorsa önce buna son verin. Gerisi çorap söküğü gibi gelîr zaten.. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.
00 Yorumla tamamını ağzına al boşalt ve bir damla bile bırakmadan yut tertemiz bırak
12 Yorumlasex yapmak için hazırlanmış gibi değil saten ipek gecelikler değil sanki günlük gibi doğal giyim tarzı düşün mesela seksi bir tanga ve dar bir tayt kırıtma değil ama seksy hareketler
10 Yorumlakoca senin koca. neye ilgisi olduğunu sen bulmalısın. ama yine de şuan aklımdan geçen küvete yatırıp saatlerce sadece elinle onu rahatlatmak güzel bir fikir olabilir. ufakta olsa etkili olur
00 YorumlaSeks hayatın evliliğini kötü etkileyebilir ancak seks hayatın evliliğini kurtarmaz malesef.
20 Yorumla
+1 yıltecavüz... birbirinizi tanımıyomuşssunuz gibi seni yoldan alsın otele gidin.. striptiz dışarda çakdırmadan birbirinizi elleyin.. vs
11 Yorumladegısık kostumlerle esını sasırtabılırsın
yada yatak baglama setı alın oda degsk heycan katıyor30 Yorumla
+1 yılseksi çamaşırlar al değişik kostümler giy şaşırt liseli kız kıyafet hizmetçi kıyafeti gibi süslen hoş kokular sür
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılortaya bir kız daha sok , sen beni yaparken o da emiyor gibilerinden bir fanrazi kur gerisi gelir (:
00 YorumlaBunların aynı evde analarıyla oturması bile tehlikeli. Kim bilir analarına hangi gözle bakıyorlardır
11 Yorumlaburadan mı paylaşıcağız.?
site kurallarını bilmiyorsun sanırım...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfanteziye el at biraz derim canım
giydiginde kocan nasıl olur gözünün önüne getir.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburda şimdi yüzlerce erkek okuyacak. Nasıl yazabilirim? Yardımcı olmak isterdim.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılokunmayacağını bilsem detaylı yazardım ama yüzeyselde olsa yazmalıyım diye düşündüm. Bende evliyim ve durumuna üzüldüm düzelmesi için yardımcı olmamız lazım arkadaşım. Öncelikle ilişkiniz ne kadar sürüyor ortalama? Sevişme ve bütün olarak? Ne zamandır böyle kötüye gitti ilişkiniz?
- +1 yıl
Senin kim olduğunu bilmiyoruz ki. Yazsanıza lütfen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki anlatim..mesela birgun bir otele git oda tut ve tel ac esine bir sekilde bir bahane ile esini o otele gitmesini sagla odaya ciktiginda seni gorsun ve cok guzel bir gece yasat bu nasil?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburdaki mutfak sahnesi link
00 Yorumla
+1 yılçok dar ve çoook kısa kot şort gıymelısın vajınanın dudakları taşmalı
21 Yorumla- +1 yıl
snra adam kadına tecavuz eder lan ne yaptn sertlestm burda aq
Gizli Üye(36-45)+1 yılburda olmaz:) aşka eşinin istediklerini keşfetmeye çalış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı. buradan olmaz canım ekle yardımcı olmaya çalışalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. ekle seni fantezi manyağı yapayım:)
10 Yorumla
+1 yılısmarlama fanteziyle olmaz yaşayarak öğrenilir :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılAz yede kendine uşak tut :D ajdshajda
00 Yorumla
+1 yılFantazi anlatilmaz be canim an an yasanmalidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin anüsünü yalayabilirsin mesela.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuzla denedin mi?
41 Yorumla- +1 yıl
Güzel oluyor. +1
+1 yılHırsız polis
00 Yorumlaburdan paylasilmazki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. p*rno izle
00 Yorumlaoral yapıyomusun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemşire ile hasta
10 Yorumlafantazi yok üzgünüm
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılönce sen başla :))
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem