a. Çocuğun boş kalması
b. Duygusal ihtiyaçların giderilmemesi
4-5 sınıf falandı o zamanlar 31 e kadar sayıp bakardım bir şey olmazdı daha sonra bir gün müdürden tiyatro odasında tiyatromuzun provasını yapacaz diye tiyatro salonunun anahtarını almıştık 8 kişiydik arkadaş gelin 31 çekelim dedi ben dedim 31 tane yaptım bir şey olmadı sonra 8 kişi koltuklara yan yana oturduk karşında bir kadın portresi vardı tiyatro aksesuarı falandı sanırsam ona bakarak yaptık :D Sonra bir su geldi ama zevkten bayılacaktım o gün bu gündür arada yaparım sonuçta ihtiyaç :D
hıcmı utanmıyonuz arkadaşlarınızdan . hadı yalnızken yapılırda nasıl 8 kısı utanmadan aynı yerde. bırbırınızın seylerını goruyonuzfılan cok acaipsınız erkekler:)
İşte küçüklük :) Sonra bende çok pişman oldum , büyüyünce şimdi diyorum ne salaklık ne iğrençlik :D O zamanlar merak , kendini keşfetme dürtüsü falan işte anlarsın arkadaş ortamında aklımızca erkekliğimiz kanıtlamak gibi düşünmüştük herhalde cidden şimdi daha da tiksindim :)
13 yaşımda keşfettim. ilkinde yakmıştı :)
13-14 yaşlarında, gece yatarken yapmıştım ilk defa. Önceden de dokununca hoş oluyordu ama ilk defa bilerek uzun uzun mastürbasyon yaptım ve orgazm oldum :) çok güzeldi :)
17 yaşımda p*rno izleyip zevke geldikten sonra oyuncak Ayımı altıma alıp üzerinde git gel yaparak .. :))
ben orama peçete ev dantellerı fılan koyuyodum ne hıkmetse oyun gıbı bıseydı benım ıcın ılkokul zamanları olunca .rezıllık ıste nbarsın ınsan olmak :)
Oha kanks ilkokulda mı başladın ;) ayı dene off off ne oluyo ama :))
ama gıtgel yapmadım dıyorum ya haz aldıgımı hıssettım ama sadece dokunarak. artık ayı denemem evlıımm :D ılkokul cokmu erkendı ya utanıyom kendımden:(
Orjinal ayı buldum diyon yani :)).
Evet bence erken :)) azgın seni :))
komık oldu yaaa:D offf :d azgın teke :D lıbıdo meselesı demekkı nabalım ıdare etcez
4,5 yasında yapan varmış bıde bana azgın dıyon hıh
sımdı nette arastırıyorum normal dıyo boyle yapmaları. ama elalem ıcınde yapınca 4.5 yasındakı cocuk ozaman anne utanyo ıste. koltuk kenarlaına ve mınderlere surtunuyolarmış
Aboovv :) korktum laa bu devirde çocuk yok..
Cevap
26Cevap
boşaldgmda sperm gelmezkenden berı yaparım bı gun baktm beyaz bısı geldı korktm o zaman dergı yok cd yok ınternet cafe bıle yok snra bı abı vardı o anlattı ne ldgnu snra her fırstta boşalmaya basladım snra bunu yapacak kadınlar buldm onlara yaptırıp sıgara ıcmeyı daha keyflı buldm snra agzyla yapanlar snra vajınasyla yapanar bugun burdaym ıste :D
:))) ılkokul mu sende
BOŞLDGMDA SPRM GELMIODU DUSUN ARTIK :d
sadece haz dimi:)
su andakı bosalnca aldgm zevkın aynnı alıodm ama sperm fn yoktu ortalarda bıraz buyudkce zevk suyu sonra sperm ılk spermden de korkmstm lan bu ne demstım
dogrudur ılk gorunce dersın bu ne dıye bıde fıskırınca beklemıyosun tabı oyle bıseyı
ya sen ne dıosn gelıo gelıo habıre gelıo hıc bıtmıo yapıs yapıs kaygan kaygan kıvamlı kıvamlı lan bunlar ne falan oldm, ama cok hosma gıttı snra 2. yaptgmda banyodaydm dunyalar benim olmstu . sen ne zmn yaptn ? nasıl farkettn ya da bı kadının agzndan duymak nasıl acaba bunu
ben sadece malum bolgeden haz aldıgımı hıseetım ole gelen melen bıse yoktu. sadece haz aldıgımı hıseetım ufaktım bnde ılkokul zamanlarım olabılır. ama buyuyunce yapılanlar gıbı degıl sadece dokunuyosun fılan degısık çömezce bısey. çok kzardım kendıme ve utanırdım :D nerden bıleleım ıhtıyac oldugunu normal bıse oldugunu
snra ılkını ne zaman yaptn ya da bısı sorcam her kadın boşaldgnda tıtrer mı? ya da her kadın ses cıkartrmı sesızce boşalanda varım ıslanmadan boşalan var mımastrbsynda gogslerne dokunan kalcalarna dokunan kadnlar varmıdır .
asıl sorum mesela ben gelp dısardan doknsam oda zevk verırmı bır kadına pantolonun uzernden dokndm az bısı sıktm mıncıkladm zevk alırmı bundan? ıllakı klıtorıse ya da ıcıne doknmak mı gerek
okadarını bılemem o karsındakı ınsanın rahat bı ınsanmı cekıngen gergın bı tıpmı ona baglıdır .tıtreme olayını ben ılk bu sıteden duydum bence o kasılma tıtreme degıl bende olmuyo en zından.ses cıkarıp cıkarmamak ınsanın kendı elınde ınsan zevkten ses cıkarmaz bence zevk almak ıcın dahada zevk almak ıcın ınler ses cıkarır vs.buda boşalmayı kolaylaştırıyo ıkı taraf ıcınde ozelıkle erkek ıcın .dısardan zevk vermeyebılır bılemem
dısardan bak asıl gornuyor : ınlemeden mal mal baktgnda kadın ben gec bosalıyorum oylekı o kuruyor canı yanıyor ama bnde hala boşalma ıstegı yok, dumenden de olsa ınledgnde ben 20 dakıkada bosalırım :P oda gec ama o 2 3 kee boşalr. bı gun bı kadın bana sen her kadının sahı olamsı gerekn bı erkeksın demstı bundan dolayı.
bu benım tespitim sencede dogrumu?
evet ınleme bı nevı derın nefes vermektır vucudun desarz olmasıdır bosalmaya katkısı buyuktur bnce haklısın, bu erkektede boyledır ozllkle osalma anında penıs haddnden fazla sertlesır ve bası cok duyarlı hale gelır o zman bı kadın eger uyanıksa erkegıne cok harıka syler yapabılır kı bu onu kolesı yapar o zaan kalın kalın seslerle boslr erkek :D
evet olbılır
siz evlimisiniz
evet.evlyım
esını elnle bosalttgnda sen zevk alıyormusun? özel olacak ama kus bakma
uyelıgımız iptal edılcek yalnız. konu sapıyor.
eklermsn
herkes kufredıyor bısı olmuo bız saptrmayalım tamam kapatalım konuyu
ekledım neden eklememı ıstedın.ama soruna cevap vermeyecegım cunku konumuzla alakası yok. ok
penis kafasının hemen sol altında sinirlerin biriktiği bir yer var, o sinirleri oynayarak boşalmıştım okulumdaki etekli kızları ve kalçası dolgun kadın öğretmenleri hayal ederdim 13 yaşındaydım sonra bir baktım garip birşeyler hissettim donumun içinde ilk yaptığımda çok korktum ama sonra her gece yatarken yapmaya başladım git gide zevkli geldi.. yani mast. denen olayı daha önce duymamama rağmen kendim keşfetmiştim hayatımın keşfiydi sanki.. bir farklı hikayede benden
13 yaşımda bir gece yarısı yatakta sürtünerek uyandım baktım ki boşalmışım. kızların ilk kanamasındaki gibi ürktüm şaşırdım. tam boşalma anında uyandığım için aldığım zevki farkettim. mahallemizin berber amcası vardı bize hanımıyla cinsel ilişkilerini anlatırdı. ona söyledim. o da bizi topladı başına nasıl yapacağımızı anlattı. sonraki günlerde her gün bomba...
boyle seylerı erkekler utanmadan nasıl anltıyolar dımı kızlar bole seylerını asla konusmazlar en azından ben hıc konusmadım kımse ıle.
olur mu hiç? kadınlar da anlatıyor... büyük ablalar ergen kızlara neler anlatıyor...
hayatımda hıc bı abla su mastrbasyondur soyle yapılır boyledır demedı yalnızca cınsel ılşkıden soz ederlerdı okadar e o kadarını konusuyo kızlarda ama hıc bı kız bı kıza sımdı bı eve gıdıp orgazm olcam deermı? demez ondan dedım
bizim berber amca tuhaf adamdı.. biz çocuğuz ya bizimle eğlenirdi aklı sıra hani kendisi tecrübeli ya. biz de sorardık abi ne nasıl yapılıyor diye. merak işte. anlatırdı iştahla sapık herif.. :) biz de eve gider osbir çekerdik...
ne kadar tuhaf ya:D ınsan anlatırken utanır bak oglum soyle yapcan soyle etcen bılmem ne sızde kzuu gıbı dınlıyodunuz demek. oluyo ıste nabcan ınsan olmak
nesilden nesile bilgi aktarımı deyip iyi niyet gösterelim ... :D
ama haınımıyla ılışkısını anlatıyomuş adam degılmış o ayrı :)
Benden 2 yaş büyükler hep bahsederdi onlar 14 biz 12 falanız. İşte böyle böyle diye. Bende 12 yaşından sonra denemeye başladım. Hep kuru sıkıydı ta ki 14 yaşında tam karşımızdaki lisede kızlar etek açma oyunu oynerken denediğim ana kadar. Gözlerim kararmıştı. Sonra o elin değerini anladım :)
daha 13-14 yaşlarındaydım bir p*rno film vcdsi seyrederek keşfetmiştim. sonra eroin gibi bağımlılık yaptı...
13 falan galiba banyoda
o yaşta baslayıp kımısı 8 yasındada yaparmış . utanma duygusu olmadan uluorta sınıfta okulda vs. aynı sey zaten ben mastyrbasyon yapıyorum demedım haz alıyordum o yastayken dedım sadece dokunmaktı. oyle buyukken yapıldıgı gıbı deıl yanı
sanki doğuştan beri biliyo gibiyim ya :D hiç hatırlamıyorum ama öyle zar mar gider korkarım ben yapmadım denemedim o yüzden :D
ilkokul 5 te 1 den 31 e kadar sayıp nolduğuna bakıyodum bigün bir sonraki sayıyı unuttum işte o zaman buldum :)) ertesi günde dedim ne 31 i olum benim 231 o siz yanlış biliyosunuz :) ahahahahahahaha
hic yapmadim diyen inandirici olmaz en az bir kere bile denemistir insan ben ilk olarak milli oldum kuzenim sayesinde bir bayan tarafindan o ogretti banada bagimlilik sanki
Ben 13 yaşındaydım o zamanki erkek arkaadaşım bahsediyordu merak ettim denedim hala yapıyorum duygusal ihtiyaç bencede :))
çok küçükken . ve onun mastürbasyon olduğunu bilmiyodum. nasıl keşfettim onuda bilmiyorum. sadece ben yapıyorm sanıyodum o zmnlar.
Aynen..
ilkokuldan beri yapıyorum nasıl başladım hatırlamıyorum
ılkokula gıden bu cocuktan menı cıkarmı
meni gelmiyodu.. ilk geldiğinde korkmuştum...
menı gelmıyordu ama haz vardı dimi.
Evet orgazm oluyordum
16 yaşımda
penisimi yağlarken boşalmayı keşfettim
nıye yagladınkı
oynuyordum ne bilim
çünkü oynadıkça büyüyordu hoşuma gidiyordu
ilkokulun son dönemlerınde 31 e kadar sayıp olacakları beklerdım hep :)
çokmu erken ılkokul,yada normalmı dersın
tabikide erken ama yaşça buyuklerden duyardım 31 çekıyorum dıye eve gıdınce alırdım sabunu denerdım sanırım 2 ya da 3 denememde anladım yanlış sayıyorum tam 31 olmuyor bu sefer hızlandım ve sonuc bommm:)
:) belkıde erkenı geçi yoktur. cınsel organ bu. hıssedecegı haz hep aynıdır belkı.
ya sen kaç yaşında yapmıştın ilk
sanırım dokunmaya basladıgımda yanı ordan haz aldıgımı hıssettıgımde ılkokuldaydım :D rezılım demı nabıyım öyle sadece hazdı ama
guzel bir duygu
9 10 yaşında boş olduğum zamanda elime alıp oynamıştım sonra zevk alınca o gün bugündür yaparım :)
boş kalması olabilir. zamanla keşfediyosun. ben pek hatırlamıyorum ama 5 ya da 6. sınıf falandı
Ben ilk önce milli oldum sonra mastrübasyonu öğrendim (kızdan)
18 yasndaykn yptm ılk
hmm geçmiş sankı braz ruyalanıyormuydun yapmadan evvel
konuya neden okadar uzak kaldın?
olsun daha ıyı olmuştur belkı. keşke bende hıc keşfetmeseydım dıyorum bazen :D
belkı daha masum olurdum :)
7. sınıfta arkadaşlar arası konuşmada duyunca ılk yapmıştım cok hoşuma gıtmıstı uçuyorum zannetmıstım:)
16 falandı elimi bir attım baktım hoşuma gitmeye başladı boşalınca ilkte agrımıştı ya sen
ılk bosaldıgında tuhaf olmşundur hıc bılmıyosun bu ne fılan. ben hatırlamıyorum ama bende kucuktum keşfettıgımde yaşımı tam haıtlrmaıyorum ama
aynen öyle sonra bagımlılık yaptı
ınsan utanıyo kucukken utanılcak bıse sanardım hep:D ama bakıyosun duyarlıda bı organ dıoysun bu ne. cogu kez kızmıştım kendıme
yanı ama ıhtıyaç oldugunu anladıktan sonra bir sevgilinle utanır ınsan bu konulara girmeye
ıhtıyacmış çok geç anladım. kendımı hıc kadın gıbı gormuyordum kı hep kucuk gorulmekten kendıme guvenım yoktu tabı sımdı oyle bı dırum yok
şimdi guvenın var özgür ve daha bilinçlisin bu konuda
öyle öyle
inş karşına düzgün biri çıkar bu anı yaşarsın
evlıyım ben. :)
bilmiyodum nerden bilicektim k bakma yınede :)
yok sorun degl dogru soyluyosun nerden bılcen soylemeyınce :D
e pekii kocan kızmıyomu bu saate kadar burdasın :)
EVDE OLDGUNDA NETTE dlanmama kızıyo taı gec satlere kadarşu anyok. ayrıca kötu bıse yapmıyorum burda arkadaşımda yok öyle puan bırıktırmeye calışıyorum nabım
yanıde erkek adam kıskanır puan yaparsın kolay o
bılmıyo bu sıteye uye oldugumu . soylemedım ama burda paylaşılanları fılan anlatyıorum ona arada . kıskanır canım kıskanmıyo demedım
ıyı bakalım allah mutluluğunuzu bozmasın bir ben evlenmedim :)
aminnnn:9 zamanı vardır elbet hayırlı ınsanlarla karsılaş inş
hayırlısı ınş :) cıkar birgun
denemeyen yoktur böyle zevkli şey denenmez mi sen ne zaman nasıl başladın
8. sınıfın son döneminde p**evenk kuzenim sayesinde:)
:D ah bu kuzenler
lanbnde kuck kuzene anlatmstm sen benim kuzen olma sakın ıbnetör seni
:)
dürtüler canım dürtü :))) sen nasıl ne zaman nerde keşfettin ?
Ortaokul zamanlarımda keşfettim.
13 yaşında yürürken geldii
Ortaokul zamanlari kizlar arasi muhabbetlerle...
ben yapmadım şimdi yalancı mıyım?
14 yaşında erotik cd izlerken kesfettim
Denemeden olmaz.. :-)
Keşfettik de noldu elizabeth?
Evcilik oynarken..
13 yaşımdayken
7
14 yasında
ben hiç denemedim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar