Kız hoş mıs biraz cıtı pıtı güxel çamasır tercihleri ile dahada güxrl görüne bilir. Azcık daha büyük demiştin belirgin göğüs olduğun anlasılır b haldeyse. İyidir bence ya. Tanımak görmek lazım. İllaha kocaman olcak diye bişi yok. Göğüs vr kalçanın çok iriside güzel değil bence
Kadın her hali ile güzel ve sıcaktır. Ben tabiki fiziki şartları da çok önemsiyorum ama akıl, kalp ve ruhtakilerde bir bütün olmalı özel ve güzel olmalı. Ben severim bu kadar takma kafana..
Hayır! Sen bana yaz!. senin beni keşfetmen daha hoş bence. Sadece doğru tahmin etmişimi duy bence!!! ama biliyorum oyunu sen bozacak ve mızıkacaksın, yine kaçan olacaksın. Hepiniz öylesiniz çünkü. Korkak ve gizli...
Önemli olan iç güzellik ama tabi dış görünüşte önemli 😊 güzel yani iticiligi yok tam avuca gelecek şekilde dert etme onun için hem oksandikca büyür derler ☺
yazacaktım da dedim hepten yazıp sapıtık olmiyim diye göğüs uçları kısmını yazmamıştım ama aynen dediğin gibi uçları açık pembe küçük ve dıştaki pembe halkası da küçük olanları severim daha çekici.. ve doyumsuz. sıkılmadan öper okşarım 2-3 saat, üstünde yatar uyurum ohh misss ;) olsa da uyusam
En İyi Cevaplar