Çok fena durum?

Sevgilimle aslında bugün öyle bir planımız yoktu anneannesinin evi boşmuş gidelim dedi gittiğimiz mekan kalabalıklaştı bende tamam dedim. Neyse eve gitti bu coştu yatağa çekti beni yanına hem öpüyor hemde elleri kalçamda ve biz bu durumu ilk kez yaşıyoruz içimde atlet yoktu bilseydim giyerdim belimi sarıyor kalçkukusu sıkıyor ve öpüşüyoruz ben bazen dur nefes alamıyorum diyorum oysa korkudan aşırı derece de azdı ellerimi filan kilitledi ağzıyla içimde atlet olmadığı için aşşağıdan yukarı geliyor. SÜtyeni çok çıkar dedi çıkarmadım zaten utandım yani şok geçirdim ellerini tuttum ama ya erkeklik gururu vardır kaçmaya çalıştım ben hazır değilim bir 5 sene daha yapmam mal gibi gitmişim leoparlı kilot giymişim daha azdı neye uğradığımı şaşırdım. Ama bugün buluşmayacaktık bile aniden gelişti ben napıcam yapma dokunma desem erkeklik gururu kırılacak başka kızlara gidecek ver demeyin veremem. Vücutsal olarak zaten temizdim erkekler diyor ya kaymak gibi die aynen öyleydim ama sürekli ellerini tuttum off garip hissediyorum. ?
Çok fena durum?