Benim biraz değişik bir sıkıntım var. Erkek arkadaşımla ilişkiye girmeyi denedik birkaç defa sadece başını alabildim ve devam etmeye çalıştığımızda çok canım yandı dayanamadım bıraktık. Sonra parmağımla kontrol ettim bir sıkıntı mı var acaba diye yani orta parmağımı sonuna kadar alabiliyorum ama sanki etrafındaki duvar parmağı tamamen sarıyor çok dar gibi parmağı ilerletirken yanlara doğru da ittiriyorum fakat aşağıya doğru ittiremiyorum bile sanki kıkırdak mı desem sert bir kas mı desem kemiğe benzer bir şey var aşağıya baskı yapamıyorum bile ama tek parmağı rahatça alıp çıkarıp içeride küçük hareketlerde oynatabiliyorum ama iki parmak kesinlikte alamıyorum yani delik girişi genişlemiyor sanırım iki parmak ne zaman denesem ilk boğuma kadar ancak alabiliyorum sonra fena bir acı oluyor. Bu nedendir acaba vajinam fazla mı dar esnetmek ve artık erkek arkadaşımla ilişkiye girebilmek için ne yapmam lazım yoksa kızlık zarım normalden kalın mı da delik ancak tek parmağı alacak şekilde açılabiliyor lütfen yardım edin bu sorunu nasıl çözebilirim sorun kızlık zarıysa ameliyatsız çözüm mümkün mü?
Cevabın nedir?
+1 yılAyol acaba iliski olunca farkli mi oluyo?
Yani soyli diyim sen parmak falannalabiliyosunda yavas yavas oluyo. Heycan var, saniyosam ilk deneyimin, ve direk girilmez ayol heleki arkadasinin penisi iriyse. Bnce iyi ortam hazirlanmali kayganlastiricilarla07 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakireyim ilk deneyim ve arkadaşımınki ayıptır söylemesi fazla iri o yüzden fazla zorlanıyoruz ne yapmak lazım acıya dayanmaya çalışıp yine de zorlayalım mı zedelenmesini göze alarak yoksa kayganlaştırıcıyla acı olmadan yapabilir miyiz
- +1 yıl
Ayol bebim tavsiyem once yavastan yalamayla olsun biraz parmaklama (acik konusuyorum ozur dilerim. Oral seviyosan tabi)
Vajina genisler rahatlar o acidan. Sende penise oral yapabilirsin o da etkiler. Yavasca denesin parmaklarini vmyavasca kaldirip penisle. Biraz acik yazdik ama cok ozur dilerim🙏
Yine girmeyebilir. Vajina yapisi ayol bu. Col buyuk olsa bile ilerde kuculebiliyo. O yuzden kafasi bilr girse en azindan oyle denesin icinde kalsin. İlk zamanlar aci cekersin ama zevke donusuyo
Tabi ben nilmiyorum ama bana tavsiye edilen ve duyduklarim boyle anlatiyo
Soran+1 yılTeşekkürler yok önemli değil ben de açık konuştum yani konu bu şekilde çünkü açık tavsiyelere ihtiyacım var benim de evet doğru söylüyorsunuz yani ben ona oral yapıyorum bana yapılmasını çok sevmem aslında ama rahatlamak için şartsa denerim tabi ki ama başı girince de hemen çıkıyor devamı giremeyince küçülüyor dedi
- +1 yıl
Evet ayol vajina yapisi bu
Sana tavsiyem biraz dayan ama cokda tedlim olma. Duzenli iliskin varsa tam olarak 2-3 ay sonra zevk alirsin diyim hemen bekleme ayol
Soran+1 yılTamam yeterki alışayım ve canım yanmasın zevk şimdilik çok önemli değil
- +1 yıl
Alisirsin ayol hersey yavas yavas oluyo ;) :)
Soran+1 yılPeki umarım🙂
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılVajinaya zaten birden girilmez bir kaç seferde girebilir iyice sulanmamış bir vajina girmeye çalışırken sanki kemiğe değer gibi ağrı ve erken boşalma olur
03 Yorumla
Soran+1 yılO kemik hissiyatı sulanmamaktan yani o da kemik gibi hissediyor orayı çünkü
Soran+1 yılO zaman kayganlaştırıcı mı deniyelim
- +1 yıl
İşinize yarar
+1 yılbir anda koklesin yavas yavas yavs girerse tabi alamzsin ince uzunca sevisin sonra bir anda tum gucuyle girsin zaten bir sure sonra git gel yaptikca zevke donusur o aci
217 Yorumla- +1 yıl
Boş konuştun
- +1 yıl
@Çılgınixx uzman degil deneyim 😉
- +1 yıl
@compkeeper senin gibimi
- +1 yıl
Bahsettiği gibi olmuş kadına ne kadar zorlarsan zorla giremez
- +1 yıl
@Çılgınixx yalan degl once ucunu soksun sonra koklesin girer
Soran+1 yılBir anda yapamıyor işte bilmiyorum acaba deneyimsiz mi gerçekten kemik gibi bir şeye çarpınca benim de canım yanınca geri çekiyor hemen
- +1 yıl
Sallıyor ya, yeterince sulamayan vajinaya girmek var ya duvara dayamak gibi
Soran+1 yıl@compkeeper evet sevgilim de duvar gibi diyor zaten
- +1 yıl
Sen bir doktora git belki vajiann vajinusmustur
- +1 yıl
Vajinan vajinusmustur 😂😂
- +1 yıl
@compkeeper eig icn tesekler
- +1 yıl
Rica ederim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
+1 yılDiger seferinde kayganlastirici ile deneyin. ve fazla zorlama yavas yavas al içine daha sonra alisirsin zaten
18 Yorumla
Soran+1 yılTamam kayganlaştırıcı denerim
- +1 yıl
Çünkü belliki cok dar ve canin yanıyor ;) kıyamam
Soran+1 yılEvet dar
- +1 yıl
Partnerin cok sansli biri. umarim benimde karsima senin gibi birisi cikar.⚘
Soran+1 yılPartnerim de darın daha zevkli olacağını söylüyor ama bir türlü tamamen giremedi şu an pek de şanslı değil sanırsam
- +1 yıl
Yoo oyle dusunmemelisin sansi devam ediyor kendi elleriyle yetistiriyor seni aklini kullanirsa cok degerli bir mucehvere sahip olacak. hicbs icin acele etmemek lazim ;))
Soran+1 yılEvet sabırlı değildir çok öğrenecek inşallah :)
- +1 yıl
Eig icin tsk ederim umarım herşey yolundadır 😉
ön sevişmeyi uzun tutun
bol bol oral seks yapın isterseniz kayganlaştırıcı jeller var bu ii için.
sevgilinin penisi çok kalınsa onunda etkisi olur07 Yorumla
Soran+1 yılEvet kalın
Soran+1 yılTamam teşekkürler ama yavaş yavaş yapamadığını söylüyor ben de anlamadım
Soran+1 yılKullanıyorduk ilk böyle olunca bir de o olmadan deneyelim dedik ama o da acıttı işte
Cinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Alkol al acıyı hissetme veya erkek arkadaşınla iliskiye girerken başını aokunca
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam söylerim o da işte benim canım yanında devam edemiyor ben bağırırken
Soran+1 yılEvet hep olacak bu ama o sanırım çok tecrübeli olmayabilir
Yavaş yavaş denerseniz biraz zor köklemesi gerek arkadaşın tecrübesiz galiba? Seni iyice gevşetip denemesi gerek bunu
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok acele ediyor bir de başı ilk girdiği anda ilerleyemeyince yavaş yavaş giremiyormuş yoksa küçülüyormuş falan öyle dedi
Soran+1 yılYani diğer zamanlarda hiçbir sıkıntı yok hatta oldukça iyi duruyor ama o an işte bir şey oluyor
Soran+1 yılSanki öyle biraz ama bir çözümü olmalı ya
- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılZar türün önemli iyice ıslanmana rağmen sorun yaşadıysan.
06 Yorumla
Soran+1 yılKalın zar mıdır illa ameliyatla aldırmak mı gerek
- +1 yıl
septalı zarda sorun olur sadece o da muayenede anlaşılır.
Soran+1 yılİlla doktora görünecem yani, peki
- +1 yıl
septalı zar mı onu kontrol ettir mutlaka.
Soran+1 yılSeptalı olunca parmak da girmez ama diye biliyorum benim parmak rahat giriyor sadece o iş olmuyor işte ama yine de bir baktırayım evet
- +1 yıl
muayene ol esnek zar da olabilir.
Sorun matkapta ucu ölmüş , sen matkabın tığını değiş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha 🙃
Sevgiline patlattır kendini yarın evlenince ne yapacaksın
07 Yorumla
Soran+1 yılO önemli değil zaten şu an sevgilimle bunu yaşamak istiyorum
Soran+1 yılUmarım evleneceğim kişi beni ben olduğum için sevecek olan biridir
Soran+1 yılHayır düşünmem belki bilemeyiz o zaman ne olacağını belki şimdiki sevgilimle evlenirim belki başkasıyla zaman gösterir ama bunu düşüneceğimi sanmıyorum
+1 yılonce gevsemen lazım ıyıce sulanmaz lazım ole olmaz hemen
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar tutmak lazım peki ön sevişmeyi gerekli sulanma için
- +1 yıl
ortalama yarım saat ya da 45 dkk ama on sevısmede ozellıkle vajınanla ılgılenmelıkı gevsesın bıraz
Soran+1 yılTamam anladım ne demek istediğini
- +1 yıl
ıyı ozman ne guzel
+1 yılgevşemen lazım çok kasıyorsun kendini
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam kayganlaştırıcı da deneyeceğim
- +1 yıl
vajinaya kayganlaştırıcı olmaz sakın. gevşemeden kastın ön sevişmeyi uzun tut zaten vucüdün gevser ve alırsın ;)
+1 yılNormal bakire vajina öyle olur kökkese bir anda alırdın sevgilin beceriksiz
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok da deneyimsiz olmadığını söylüyor oysa ama devam edemeyince onun da sertliği gidiyor yavaş yavaş yapmayı da beceremiyoruz
- +1 yıl
Evet çok beceriksiz vajinan bakire zaten girişi çok zor olur ilk seferde tamamını alman için zorlaması gerekiyor oda becerememiş keşke oral sexle vajinanı yumuşatıp tekrar demeseydi ama ilk seferde içine hepsini sokmak çık zevk veriyor mükemmel birşey bir kere yaşadım ve unutamıyorum o anı müthiş birşey tatlım
Soran+1 yılYani o çok yapabilecek gibi durmuyor zaten bu işi ama olduğu kadar yavaş yavaş deneyeceğiz
- +1 yıl
Desene seksten zevk alamayacak sın üzüldüm
Soran+1 yılYok zamanla ikimiz de deneyimleniriz diye düşünüyorum yavaş yavaş o da öğrenecek bir ilkini yapabilse
- +1 yıl
Zorlasın dibine kadar kapı açılmış ilk başta canın yanar ama gir çıkta zevk almaya başlarsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılLan manyakmisiniz vajinusmus olabilir darmis giremiyomus gel ben girerim dert etme sen ama boyle soruyo boyle ceveo vermem gerek icinde parmagi dolasiyomus video atsaydin bari malmisin ya
08 Yorumla
Soran+1 yılAçık konuştum kimse kusura bakmasın ama millet buradan neleri neleri konuşuyor etrafımda bunları sorabileceğim çok birileri yok hani sorunu bilen biri vardır diye yazdım vajinismusta parmak bile alamıyorlar diye biliyorum ayrıca bende kasılma vs durumları da yok o konuyu da baya bir araştırdık merak etmeyin rahatsız oluyorsanız okumayın yani yorum yapmak zorunda da değildiniz
Cevap sahibi+1 yılBak kizican bisey dmeedeim bide demisiin bisey var mı . diye bakayim dedi bakti bisey gozukmuyomus doktormu o bide nasil bakiyolar icinne alet olmadan anlamiyorum illa vericen kafana koydun yani
Soran+1 yılYok kızmadım ama öyle sormak istedim hemen doktora gitmeden belki benzer deneyimler yaşayanlar vardır diye tabi ki doktorun görmesi gibi değil ama benzer bişey bilen bir fikir söyler diye ayrıca sevgilimi seviyorum ve her şeyi düşündüm olay illa vermek değil bu tamamen hissiyatla alakalı bir durum insanız yani seviyoruz ve istiyoruz bundan doğal ne olabilir
Cevap sahibi+1 yılHayir bak ozman bir yontom icin sorhos olunca gevsersin
Soran+1 yılEvet düşündük aslında belki onu da deneyebiliriz rahatlayınca açılacaksa eğer sıkıntı yok ben acaba doğuştan gelen fizyolojik bir sıkıntı mı ameliyat mı olmam lazım onu merak ettim sonuçta öyle bir durum varsa şimdi olmasa bile ileride belki evlendiğimde yine sorun yaratacaktır ama doğal bir şey rahatla düzelir diyorsanız bir de öyle denerim
Cevap sahibi+1 yılAmeliyat olcavin bisey olmaz korkma
Soran+1 yılEvet de keşke bu durumlara gerek kalmasaydı
Cevap sahibi+1 yılBilemedim bisey olmaz sakin. olun olur gider
+1 yılacıyacak korkuşu ila yapar isen acı duyar sin
03 Yorumla
Soran+1 yılHer defasında bu sefer acımayacak dedim ama yok çok dar ve onunki çok iri her şekilde acıtıyor
- +1 yıl
her vajina ilk etapta dar dir. onu genişleten içine giren kalınlıklar. kendin de birşeyler yağ
Soran+1 yılAnladım. Normal bir durumsa sıkıntı yok ben sadece bende olan bir durum mu ameliyatlık bir şey mi onu merak ettim
+1 yıletleri nasil peki dudak. kisimlari?
014 Yorumla
Soran+1 yılYani derli toplu dedikleri vajinadan gibi dış dudaklar genel olarak kapatıyor gibi iç dudaklar da ne çok ince ne çok kalın ama girişi kapatıyor yine uzun biraz onu da açıp deliğe öyle ulaşabiliyorum önce elle dudakları açmak gerekiyor yani
- +1 yıl
peki islanman kolay mi oluyor yoksa suruyormu?
Soran+1 yılDeğişiyor ön sevişmenin şiddetine göre aslında ama yani kolay gibi öpüşürken bile beş dakika içinde sulanmış olabiliyor ama yeterli mi bilmiyorum tabi
Soran+1 yılParmakla denerken yalnızsam mesela sulanmıyor tabi ki kayganlaştırıcı falan kullanıyorum
- +1 yıl
isteklimisin peki genel olarak skismeye dair?
- +1 yıl
yani vajinanda bir sorun yok gayet normal o halde..
- +1 yıl
istegin. nasil peki
Soran+1 yılYani onun kadar olmasa da istekliyim bence çok denedim çünkü
Soran+1 yılOlmuyor ama
- +1 yıl
bana yazarmisin meslegim sana yardimci olacaktir
- +1 yıl
ne dersin
Soran+1 yılSiz doktor musunuz
- +1 yıl
psikologum.
- +1 yıl
yazabilirsin cekinme
Takma o kadar normaldir
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama iki parmağı bile alamazken penis nasıl girecek bir sıkıntı olmasın
Soran+1 yılAhaha 5 santimlik var mı ya
Soran+1 yılHayal edemiyorum bile ahaha
+1 yılYavaş Yavaş Girecek içine işte
04 Yorumla
Soran+1 yılYa biraz giriyor sonra ilerleyemiyor ya penisi küçülüyor işte o arada yavaş yavaş devam edemiyoruz
- +1 yıl
Nasil kuculuyor
Soran+1 yılBilmiyorum girişte zorlanınca etkisi kayboluyormuş
- +1 yıl
Alakası yok yaa doyuramyorsun
+1 yılmümkün tabi açalım onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl yanı
Soran+1 yılNe belli olmaz
Vajinan dar