Vajinamda normalden çok mu küçük kızlık zarım mı çok kalın?

Benim biraz değişik bir sıkıntım var. Erkek arkadaşımla ilişkiye girmeyi denedik birkaç defa sadece başını alabildim ve devam etmeye çalıştığımızda çok canım yandı dayanamadım bıraktık. Sonra parmağımla kontrol ettim bir sıkıntı mı var acaba diye yani orta parmağımı sonuna kadar alabiliyorum ama sanki etrafındaki duvar parmağı tamamen sarıyor çok dar gibi parmağı ilerletirken yanlara doğru da ittiriyorum fakat aşağıya doğru ittiremiyorum bile sanki kıkırdak mı desem sert bir kas mı desem kemiğe benzer bir şey var aşağıya baskı yapamıyorum bile ama tek parmağı rahatça alıp çıkarıp içeride küçük hareketlerde oynatabiliyorum ama iki parmak kesinlikte alamıyorum yani delik girişi genişlemiyor sanırım iki parmak ne zaman denesem ilk boğuma kadar ancak alabiliyorum sonra fena bir acı oluyor. Bu nedendir acaba vajinam fazla mı dar esnetmek ve artık erkek arkadaşımla ilişkiye girebilmek için ne yapmam lazım yoksa kızlık zarım normalden kalın mı da delik ancak tek parmağı alacak şekilde açılabiliyor lütfen yardım edin bu sorunu nasıl çözebilirim sorun kızlık zarıysa ameliyatsız çözüm mümkün mü?
Vajinamda normalden çok mu küçük kızlık zarım mı çok kalın?