Hergun dusunmek istemiyorum azgin bir kiz olmak istemiyorum her gece aklima gelmesinden biktim artik cok mutsuzum 😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
normal bir durum bu kadar takılma eşin yok sonuçta evliysen böyle bir sorun olmazda bekarsan düzenli bir cinsel hayatın olmadığı için gayet normal senin kendini tatmin etmen seni doyuma ulaştırmaz maalesef. Gerçekten seks yapmadığın sürece aklına gelmeye devam edecek. Yapacak birşey yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bilemiyorum siz inançlı birisimisiniz değilmisiniz, inançlı iseniz namaza ve dua etmeye başlayin, değilseniz aklınızı başka şeylerle oylayın yani bir hobi bulun kendinize veya başka birşeyler. Seks içinde olan romanlar, filmler, ve internet sitelerinden uzak durun.
08 Yorumla
Soran+1 yılInacliyim yapmaya çalışıyorum. Int uzaklasmak pek mumkun olmuyoki
- +1 yıl
Evet internetten uzaklaşmak bu cağda baya zor ama girdiğinde seks olan sitelerden uzak durmaya çabalamalisin, azginlik bir insanin aklina girdiğinde aklindan atmaya zor birşey. Çocukluk yillarini hatirlamaya çalış yani ergenlik çağından evelki yillar 5-10 yaşinda. O yillarini düşünüp nekadar mutluluk geçirdiğini düşünmeye çaliş. Nasil güzeldi o günler, aklindan hiç azgınlık geçmezdi o zamanlarda, o çocuğu tekrar canlandirmaya caliş, o çocuk oralarda ağlıyor beni neden unuttun beni sevmiyorsun artik diye.
Soran+1 yılO yaslardada oluyo ama 😄
Soran+1 yılSaka yaptim ya
Soran+1 yılTamm tesekkulr
+1 yılNamaz kil dua et canim seytani kov etrafindan zikir cek dini kitaplar oku ilimle ugras o zaman gidio seytan nefsine fisildiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam deniycm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
42Cevap
Kalabalık ortamları tercih et, yalnız takılma, yalnız kaldığında bilgisayar telefon falan mümkünse uğraşma, farklı şeylerle uğraşmaya çalış, maneviyata yön ver biraz. Zor biraz ama :D
00 Yorumlahiç yapmadığın için oluyor büyük ihtimalle ama evlenene kadarda yapma mastla filan idare et başka şeylerle uğraş
00 Yorumla
+1 yılNormal fakat sakın yapipta günaha girme. Bir sekilde tatmin edebilirsin kendini...
00 YorumlaZamanla geçer. Kafanı başka şeylerle meşgul etmelisin.
00 Yorumlamutsuz olmanın sebebi bu mu? bırak en büyük derdin bu olsun ya :D
00 Yorumla
+1 yılBaşka şeyler düşünmeye çalışıp başka şeyler ile kendini meşgul etmelisin.
00 Yorumlabakire isen normal kanka sıkıntı etme düzenli cinsellik olmayınca öyle oluyor
00 YorumlaPsikolog diye bir sey var. acil git yardım al. burdaki cevaplar yeterli olmaz. uzm yardımı şart!
03 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda bir uzmanla yuzyuze gorusebilecegimi pek sanmiyorm
- +1 yıl
Yaniliyorsun. niçin doktor var? Hi? Niçin varlar? Doktor dan utanma olamaz. dogururken açıyorsun dimi? Adamda bakıyor kesiyor dikiyor yani. sen kestirmiycen diktirmiycen. sorunum bu diyeceksin. Medeni bir insan gibi anlatirsan cevap alırsın. hormon dengelerini konusur. şunu ye şunu yeme! Ilaç verrir. bir şekilde düzeltir. ama sen buraya gelip cahil erkeklerin alay konusu yaparsan kendine sorun buyur. hata yaparsın. simd beni dinle ve uzm psikoloğa git sorunu çöz! Burada daha fazla dillendirme! Genç bir bayana yakışmaz. okey. iyi günler dilerim
Soran+1 yılAlay konusu oldugumu dusunmuyorum. doktor oneriniz icin tesekkurlr
Gizli Üye(25-29)+1 yılben denedim biraz cikiyor sonra birden aklina sexs geliiyor daha beter oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Bizde o sorunu yaşıyoruz ne yapalım libidomuz yüksekse 😉
00 YorumlaFarklı şeyler yap boş kalma boş kalırsan aklına gelir. Aklına gelirse hemen bir uğraş bul kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim yine de aklımdan çıkaramıyorum ilişkiye girdikten yarım saat falan sonra tekrar başlıyor
00 Yorumla
+1 yılYavrum vaktin gelmis artik neye direniosun :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun ne kadar iyi bir özellik oldunu zamnı gelince görürsün
00 YorumlaBilinç altına yerleşmiş ... yapmadın mı hiç?
02 Yorumla
Soran+1 yılHyr hapmadim
+1 yılyaşasana neden kurtulşmaya çalışıyorsun ?
00 Yorumla
+1 yılhormonlar tavan sende :/
00 Yorumladoyumsuzluktandır.. içine almadıkça rahatlamazsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka şeylerle uğraş.
10 Yorumla
+1 yılhep yokluktan bunlar :)
00 Yorumla
+1 yılhazır yiyeceklerle aran nasıl?
04 Yorumla
Soran+1 yılCok tuketiyorum
- +1 yıl
cevap burada işte.
Soran+1 yılHic dusunmemistim
- +1 yıl
daha neler var...
Düşünceylemi kalıyo bu gerçeğe dönüşüyomu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemeklerine şap dök😂😂
00 YorumlaAzgın kız ol ama dozunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tek mutsuz olduğun şey ondansa iyi
00 Yorumla
+1 yıldoyasıya yaşamalısın :)
00 Yorumlaaklına geleni ardına koyma
00 Yorumla
+1 yılBişeylerle uğraş müzik dinle
00 Yorumla
+1 yıloruç tut :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Çıkmaz ablası çıkmaz
00 Yorumla
+1 yılazcık kitap oku
02 Yorumla
Soran+1 yılHaftada bir kitao bitiriyorum derslerime calisiyorum yoruyorum kendimi ama yine gece olunca aklima geliyo
- +1 yıl
• Üreme organından olmak şartıyla, eşler diledikleri gibi birleşebilirler. bu onların seçimine bağlıdır. Ancak Allah'ın Resûlü'nün sözlü sünnetine uyumluluğu dolayısıyla klasik şekil denilen kadının sırt üstü yatma şeklinin temel tercih olarak benimsenmesi uygundur.
Oral İlişki
• Tabi bir sevişme tarzı olmadığı için, oral ilişkinin bir süre sonra nefretimsi duygulara sebep olabileceği ve dolaylı olarak cinsel mutluluğu olumsuz yönde etkileyebileceği gerçeğini de hatırlatarak, kaçınılmasını öğütleriz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen ya da tek kalma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olman doğal.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Rahatlamalısın...
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmadan geçmez :/
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede ☹️
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimde hep aklımda :(
00 Yorumla
+1 yılVer kurtul
00 Yorumla
+1 yılSeks yapman lazım...
00 YorumlaEvlen
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim kendini toparlamasini bekliyorum bide okul var tabi
Soran+1 yılIns en kisa zamnda evlenirim
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. çalış
00 YorumlaAzgın olma efsane ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormal gençsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne burcusun ki.
07 Yorumla
Soran+1 yılBoğa
Cevap sahibi+1 yılboğaysan doymazsın sen engel koyamazsın
bir iki boğa tanıdın çok fena.
Soran+1 yılYa sorma burcumda aleyhime calisiyo
Cevap sahibi+1 yılbencede öyle.. yani ne doymak bilir ne arzusu biter hep ister.
hep ister.
doyurmakta ayrı meseledir. onu :D
Cevap sahibi+1 yılyaşkaç
Soran+1 yıl22yas
Cevap sahibi+1 yılhmm doymazsın sen evlilik ne zaman.
Doğal
00 Yorumla
+1 yılyalatmalısın
00 Yorumla
+1 yılpartnerin var mı
00 Yorumla
+1 yılseks yapmalisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi