+1 yıl
Genelde boşalacakken çeker göbeğe sürttürerek boşalırım çünkü prezervatif sevmem. Ama bazı partnerlerimde spiral var ya da doğum kontrol hapları kullanıyorlar (doğum kontrol hapları hormonların dengesini bozduğu için çok yan etkileri var. bunlardan biri tüğlenme sorunu kullanacaksan dikkat et ya da doktoruna danış derim) oluyor bazen partnerim içime boşal diyor. gidip gelmeye başlıyorum... sonra boşalmaya yakın içimde bir his uyanıyor çıkar göbeğe boşal diye beynime sinyal geliyor. sonra kendime gelip içine boşalmam konusunda beynimi ters köşe yapıyorum sonrasında boşalıyorum ve o boşaldıktan sonraki bir kaç gidiş geliş mükemmel bir his. Sonra nefes nefese kalıyorum biraz öyle durup yavaşça çıkarıyorum yanlardan ıslaklıkları hissediyorum ve çıkartınca yandan peçete alıp siliyorum. Ama şunu da belirteyim prezervatifle içe boşalmanın pek bir farklı yok tek farkı et ete değdiği için gidip gelirken daha haz alıyorsun ve vajinanın sıcaklığını hissediyorsun. et ede değmeli bencede.86 Yorumla
Soran+1 yılVowww işte bu ;)
- +1 yıl
Sen hiç içine boşalmasına izin verdin mi pertnerinin?
Soran+1 yılHayır maalesef, hap falan kullanamıyorum çünkü :S
- +1 yıl
Neden kullanamıyorsun? Ertesi gün hapı bu amaca en uygun olan hap. Öyle yan etkisi de yok 2 tane içiyorsun sorun olmuyor. Bence denemelisin yarın ne olacağımız belli değil :)
Soran+1 yılYok ya onu riske edemem şimdi :p Belli olmaz hamile falan kalırım malırım :))
- +1 yıl
Sen bilirsin. General Mobile Dst Diamond telefonuna entegre bir programm var. Regl günlerini hesaplıyor ve regl günlerinden yola çıkarak senin hamile kalma riskini gün gün % olarak gösteriyor. regl öncesi ya da sonrası en riskli dönemdi sanırım ve hamile kalma olasılığın %3 lere kadar görebiliyorsun o %3 olan günde ilişkiye girersin ve bir de üzerine hap içersin bu zevki tatmış olursun. :))
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadının vajinasına boşaldığın anda müthiş bir sıcaklık oluyor içinde bir sey kopmuş gibi hissediyorsun penisin karıncalanma gibi bir his oluyr bir kaç sn duruyor o anı yaşıyorsun
birde kadın o anda orgazm olmus kasılmıs vajişnasını sıkmıs sa işte harika oluyor93 Yorumla
Soran+1 yılBazıları abartacak bişey yok diyo ama sen en güzelini yaşamışsın demek :)
Cevap sahibi+1 yılgeri çeklime ile içe boşalma ok farklı
haz farkı anlatılmaz muthiş
kadın içinde sıcaklığı hissedecek meni içine akınca yanacak içi
Soran+1 yıl:))
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Göbeğine ılık su damlaması gibi bir şey bacım fazla şey arama ya da orgamzsal bir beklentide olma :D
33 Yorumla
Soran+1 yıl:) saol bacım, ne bilim beklenti işte :))
- +1 yıl
deneyimliyiz galiba :)
- 1 yıl
@nededinsennededin eget deneyimli sen neden ilgileniyorsun cevrendeki %99 kadinlar sks yapiyor türbanlilar haric ne var bunda?
Onu bilmem ama vajina içine boşalınması çok güzel bizim açımızdan
1010 Yorumla
Soran+1 yılYaşamadım ki hiç :(( Merak ediyorum ama hamile kalma olayı olmasın diye mecburen dışarı boşalıyor benimki.
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılCemcicem, resmi nikahımızı tanıştığımızın 3. yılında kıydık biz. 6 yıldır beraberiz. Şimdi askerde, gelince düğün olacak.
Soran+1 yılYa biz bir çılgınlıkla evlendik, üni de. Aileler de biliyor ama askerlik falan olunca bekledik işte, iş güç. Yani, anne baba kardeşler haicinde kimse bilmiyor evli olduğumzuu :)
Soran+1 yılHahah sağol canım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsüper bir duygudur bu . . . korunuyoruzda biz . . . çıkarıp dışarı boşalıyorum buda ii oluyor eğer uzun süre yapmadıysak ileri doğrı fışkırmasını izlemekde erkekliğimi okşuyor . . . ama içeri boşalmak gibisi yoktur aynı anda zevke gelindiyse hele kasılamalr kitlenmeler çok fena olur süper olur . . .
71 Yorumla
Soran+1 yılOhoo masal gibi olur hakkaten, bakalım yaşarım belk bende bir gün :)
Denemedim bilmiyorum. Genelde ağıza boşalmak tercihim. Ne prezervatif ne doğum kontrol hapları ne de adetin başlamasının yakın olduğu zamanlar. Hamilelik ihtimali dahi olmasa bile içine boşalmıyorum.
Ne bileyim o hazzı ağızda yaşamak daha çok hoşuma gidiyor70 YorumlaVaginaya bosalma ani erkeklik hissinin doruga ciktigi andir
64 Yorumla
Soran+1 yılBak işte, en kısa sürede yaşamak istiyorum ya :))
Soran+1 yıl25
hani damacanadan sürahiye su doldurursun ya
hani çeşme başına gidip Susadım çeşmeye dersin ya
işte öyle birşey21 Yorumla
Soran+1 yılVay anasını :) hakkaten o kadar haz alınıyor yani :) Hiç yapmadım napim
Zevkler anlatılmaz, yaşanır. Anlatılsaydı, adı zevk olmazdı. :)
52 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama inan yaşamadım hiç :) sağol yinede .
+1 yılprezervatif kullanmıyorum ve çoğu zaman dışarı partnerimin istediği bir bölgesine boşalıyorum.O en zevkli yerinde çıkarmak yerine içinde gidip gelmek harika olur tabi
327 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle ya, hayal ediyorum ama evli olmayınca giremiyorum o riske işte
- +1 yıl
haplar var bununla ilgili veya spiral var.Deneyebilirsin.Partnerlerimin dediğine göre o sıcaklığı içlerinde hissetmek güzelmiş.E bunu bilmekte bana daha coşkulu boşalma hali veriyor :)
Soran+1 yılHapda kullanamıyorum ki :( artık evlenince olacak mecburen
- +1 yıl
oda çocuğa karar verdiğiniz zaman anca:) Sen nerene boşalmasını seviyosun partnerinin?
Soran+1 yılheryerime boşaldığı oluyor, sırtıma, göbeğime, kalçalarımın üstüne
- +1 yıl
iyiymiş :)
- +1 yıl
istemedim değil yani
Soran+1 yılHahaha :) bzde böyle tatmin oluyoruz napalım .
- +1 yıl
askerde olmasıda üzücüymüş :)
Soran+1 yılÖyle ama napalım, yapıp gelecek zaten resmi nikahımızı 3 yıl önce kıydık biz :) Gelinc düğün yapıcaz sadece ;)
- +1 yıl
beklemesi zor değil mi?
Soran+1 yılZor asteğmen olarak yapıyor birde yapacak bişey yok ama sabır . Bitecek elbet ve gelecek
- +1 yıl
hmm kadın için zor.arzularını frenlemek zorunda kalmak.Fedakarlığa değer umarım
Soran+1 yılImm biz 6yıldır beraberiz , 3. yılımızda resmi olarak nikah yaptık , ailelere 1 yıl sonra söyledik, şuan evliyiz aslında ama anne baba kardeşlerden başka kimse bilmiyor evli olduğumuzu. Gelince kısmetse düğün yapıcaz ;)
- +1 yıl
hiç aldatmadın mı?
Soran+1 yılHayır.
- +1 yıl
hmm :) iradene hayran kaldım.
Soran+1 yılYaş ilerledikçe, sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmamayı öğreniyorsun.
- +1 yıl
umarım yapmaz..
Soran+1 yılOfffffffffff, yaparsa kendi problemi benim değil. evlilik kadar boşalmakta normal. Hani istediğiniz yaz şuan, şuan umrumda değil :)
- +1 yıl
merak ettim seni :)
Soran+1 yılOlabilir.
- +1 yıl
görsem?
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
merak..ilgi
Soran+1 yılSağol ama almiyim ;)
- +1 yıl
sen bilirsin
eğer onun orgazmıyla benim boşalmam birbirini tuttuysa süper bir duygu.
414 Yorumla
Soran+1 yılHımm dışarı boşalmadan farklı yani dimi
Soran+1 yılNiye öyle diyosun canım, ben korunmuyorum, hap falan almıyorum yani. Ama sexde yapmamız lazım. Mecburen dışarı boşalıyor
- +1 yıl
seninki büyük bencillik. sana bir erkek dokunmaya başladığı andan itibaren sen zevk almaya başlarsın. ilişki boyunca da zevkten coşarsın ama bir erkeğin gerçekten zevk aldığı an boşalmadır. e onu da senin içine yapmayacaksa ne anlamı var? sırf sana hizmet etmiş olur. bir kadın benden böyle birşey isterse çok ters tepki veririm. böyle bencillik olmaz.
Soran+1 yılKusura bakma bende o istiyor diye hormonlarımıı bozamam. Ayrıca alann memnun satan memnun , sen bildiğin yolda yürü, ben de öyle.
Soran+1 yılYok ya benimkullandığım sürekli ilacım var, dr da önermedi zaten. O yzden hep dışarı boşalma oluyor
Soran+1 yılKendi kaybeder ;)
Soran+1 yılOff bilip bilmeden ahkam kesme lütfen, ne beni ne onu tanıyosun.
Soran+1 yılDeneyeceğim zaten bu yüzden sordum :)
- +1 yıl
korunmanın birçok yöntemi var. en berbatı kondom. en sorunsuzu doğum kontrol hapı. yan etkilerinden korkma. çok nadiren ortaya çıkar. zaten ortaya çıkarsa da bırakırsın. ikinci iyi seçenek de spiral taktırman. denediğinde de göreceksinki içine boşalmak hem senin hem de sevgilin için çok büyük bir haz. bir daha da zaten vazgeçemeyeceksin ;)
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. dar bir poşete deterjan boşaltmak gibi bir şey :)))
44 Yorumla
Soran+1 yılHaha :)
- +1 yıl
la olum niye eksi veriyonuz azıcık gülün diye espirik yaptık yav:)
bizde biliyoz sorunun cevabını ama abazalar gibi
ahhh ohhh çok güzel bir duygu gel sana gösterem filan desem dahamı iyi olacak
sıcak ve kaygan vajina içine kasılarak ve titreyek hafif inleyerek ılık ılık boşalmak gerçekten tarif edilmez bir zevkmi diyem
duydunmu lan eksi veren deyyus
Soran+1 yılBen verdim + mı :)
+1 yıloff çok tatlı o sıcak yuvanın içe aktığını hissetmek tüylerimi ürpertiyor çok büyük haz alıyorum
81 Yorumla
Soran+1 yıl:)) salyalarımı akıtma
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılSanki ait olma ve ait oldugunu hissetme duygusunu daha yogun yasiyorum. Partnerim icinde oyleymis gibi geliyor.
60 Yorumla prezervatif sevmem hiçte denemedim bilmiyorum yani deneyince ögrenmiş olucam bayanları bilmem ama erkekler icin büyük haz aldıkları kesin:D
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar anlatsak yine merakın giderilmez. çünkü bu yaşanarak varılacak bir haz...
33 Yorumla
Soran+1 yılŞu an denemem imkansız ama :(
Cevap sahibi+1 yıltamam anlıyorum seni. ancak yapacak bir şey yok. evlendiğinde cinsel ilişki yaşadığında tadacaksın. ayrıca o kadar abartılacak bir merak olmasın içinde derim... yani tamamen bu olaya odaklanma. şu kadarını söyleyeyim. her kadın, erkeğinin içine ne zaman boşaldığını anlamaz. kadının içi de ıslak olur zaten...
Soran+1 yılHımm anladım, açıkçası büyüttüm gözümde biraz :S
+1 yılsanırım sevişmenin en güzel yanı bu. prezervatif olsa dahi vajina içindeyken boşalmak alınabilecek hazzın tepe noktası. müthiş bir şey. insanın aklı gidip geliyor bir kaç dakikalığına.
40 Yorumla
+1 yılBoşaldığın zaman bir rahatlama olur, Partnerde hafif göz kayması, rahatladığın anda çıkmadan içinden sarılırsın, Seksin en olağanüstü dakikaları bu sarılma anında olur. Adamına göre tabi.
cut.43 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır şu var, dışarı boşalınca da aynı şey oluyor. Ben vajina içine boşalınca ne hissediyosunuz, fark var mı diye sordum :)
- +1 yıl
var işte :D kafa beyin döner, onun sıcaklıgı kadını mest eder, Erkeklerde boşalma sonrası hala içinde olduğunda inanılmaz bir huylanma olur, çığlık attığımı biliyorum :D ve kadınlar buna bayılır, dışarı boşaldığında bunu yaşamazsın :)
Soran+1 yıl:)) aahha şahaneymiş :))
Erkek içe boşalınca kadın hiç bir şey anlamaz onun orgazmını zerreyi miskal kadar etkilemez. Diğer arkadaşları bilmem ama yüze boşlamadan sonra en çok zevk aldığım içe boşalmadır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. o his böyle bişiy 😂
00 Yorumla
+1 yılbu harika bir his. bosaldiktan sonra icinde gidip gelerek inmesini beklemek cok daha keyfli
10 Yorumlatarif edilemez yani ben uğraşsam edemem
21 Yorumla
Soran+1 yılSağol teşekkürler :)
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılçok hoş güzel 1 duygu
50 Yorumla gel sana nasıl bir his olduğunu yaşatayım, sonra nasılmış sen anlat herkes öğrensin.
tövbe tövbe yaa.310 Yorumla
Soran+1 yılSende ahlak bekçisi mi oldun? Saçmalama yahu !... Git işine.
Soran+1 yılBende ondan kinayeli yazdım.
Soran+1 yılYorumuna katılmadığımı bil istedim. Ayrıca altlardaki yorumlara bakarsan, adamla 3 yıldır evli olduğumu anlarsın. Sağol açıklaman için :S
- +1 yıl
senin sorundan ve benim cevabıma yapılan yorumlardan başkalarını okumak zorunda değilim. o yüzden evli olduğunu bilemezdim. özür dilerim evli olduğunu bilmeden böyle konuştuğum için. ama eşinden bunu istemek senin en doğal hakkın, 3 yıldır bunu bilemeden aktif bir cinsel yaşam olması hiç iyi olmaz senin açından.
Soran+1 yılHaklısın okumak zorunda değilsin şöyle açıklıyım ; 6 yıldır sevgiliyiz, 3. yılımızda resmi nikah yaptık, 1 yıl sonra ailelerimize açıkladık, Anne baba kardeşler haricinde kimse evli olduğumuzu bilmiyor. O yüzden içe boşalma olmaz şuan. Askerde , asteğmen olarak yapıyor ve 5 ayı kaldı, gelince düğün yapıcaz. Konu aslı bu. Bende hap kullanmadığımdan meak ettim , nasıl bişey diye.
- +1 yıl
tekrar özür dilerim, mutluluklar dilerim ama hamilelik olma ihtimalinin düşük olduğu dönemlerinde bir kere olsun deneyebilirdin bu hissi yaşamak adına. risk almak istemediğin için olmamış olabilir tabi bu durum, bir şey demeye hakkım yok bununla ilgili.
tekrar detayları bilmeden konuştuğum için özür dilerim. 5 ay sonra o hissi tattığında hissedeceğin mutluluğu şimdiden tahmin edebiliyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim, özür dilencek bişey yok ;)
Kendini tam o dk kaşıkların ile sık o sıcaklığı bi kere hisset herzaman isterdin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu müthiş bir şey...ssanırım sende son anda partnerin hep çekiliyor degilmi?
20 Yorumla
+1 yılZevkin doruk noktası bence
20 YorumlaÇok güzel bir his
61 Yorumla- +1 yıl
o sıcaklığı hissediyormusnuz
Elizabeth yani
12 Yorumla
Soran+1 yılYok yahu, ilişkim oluyor ama içe boşalma olmuyor :)
+1 yılortalık kirlenmiyor kullanışlı
20 Yorumla
+1 yılzevkten uçuyorum
90 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım