Vajinası geniş olan bir kadın ile birlikte olurken en dar hangi pozisyonda hisedilir var mıtecrubesi olan
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. iki yol var. domalarak ya da bacaklar bitişik üstten. ama bu durumda penis boyu biraz uzun olmalı.
en geniş konum da bacak omuza. bu pozu uygulama.
kadının da kaslarını kullanarak yani vajina kaslarını kullanarak destek vermesi gerek. ölü gübü yatmayla bu iş olmaz. her şey erkekten beklenmemeli.22 Yorumla
En İyi Cevaplar
hiçbir pozisyon işe yaramaz. hepsini denedim. dar değilse değildir. yapacak birşey yok. en azından senin yapacağın birşey yok. kadın vajinasını sıkmayı öğrenmeli. öğrenirse zaten o penisi kavrar.
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn genişi bacak omuzda demiş ya bir arkadaş, e benim adam hep bacak omuzda yapıyor ve inanılmaz boşalıyor. Gerçi ben üsrekli vajinamı sıkarım, kegel masajı yaparım yani , ona soruyorum darmı diye evet yoksa bacak omuzda yapmam diyor :S anlamadım hakkaten dar mı vajinam
41 Yorumla
- Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıl- +1 yıl
ablanın kukusunu eniştenden iyimi biliyorsun
- +1 yıl
içlerınden hangisi senın olmazsa olmazın
- +1 yıl
sadece 1. link doğru bu konu hakkında
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılPozisyon soyleyemiycem ama yapmadan once oraya buz sur biraz daralir
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende arkadaslarimdan duymustum oluomus
Cevap sahibi+1 yılAynen :)
Cevap sahibi+1 yılSoguk girmekte guzel bir fantezi olabilir
Cevap sahibi+1 yılOyle :)
Cevap sahibi+1 yıl:) bisey olmaz
Cevap sahibi+1 yılButun kadinlar sicaktir
Cevap sahibi+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılBisey mi sormak istiosn
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. her pozisyonda hissedebilirsin darlığı.. kadının vajina kaslarını iyi kullanmasına bağlı...
02 Yorumlao pozisyonu en iyi sen bileceksin hangisinde daha iyi hissediyorsan işte o pozisyon
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDar veya geniş olduğunu bir bayan nasıl anlar?
2144 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama her ikiside anlar o zaman geniş neden anlamasın sonuçta aynı değil mi girme olarak?
Cevap sahibi+1 yılyani darda olsa, geniş de olsa kadın hisseder o açıdan nasıl anlaşılır ki dar olduğu demek istemiştim.
Cevap sahibi+1 yılçok af edersiniz eşim bazen parmağını sok. istiyor çok acıyor, kasıyorum haliyle acıdığından bu nedir?
Cevap sahibi+1 yıltırnak batması veya sert gelmesi değil.
Cevap sahibi+1 yıl4cm çap kalın mıdır?
Cevap sahibi+1 yılnormal derken ince sayılır mı? Tamamı 14 cm di çevresinin mezureyla.
Cevap sahibi+1 yılhayır çevresi o 14
Cevap sahibi+1 yıl18 cm
Cevap sahibi+1 yılkim demiş sorun yok diye:)
Cevap sahibi+1 yılbence fazlası sadece acı nedeni. Kimsede abartmasın boyutuyla. Her pozis olamıyor acıdan. Ama orasına bir şekilde şartlanılıp alışılsa bile parmak neden acıtır anlamam. Sizin partner/ eşinizin canı acımıyor mu? Birde vajina genişse kuru bile olsa kolay girer mi?
Cevap sahibi+1 yılgeniş de olsa zor mu girer ?
Cevap sahibi+1 yılo halde bir kriteri yok anlamakta dar veya geniş olduğunu.
Cevap sahibi+1 yıltecrübe varsa o yüzden soruyorum bende. İlk girişte geniş olanlarda kuru iken zor oluyorsa dar olandan ne farkı var ki o zaman?
Cevap sahibi+1 yılpeki geniş olanlarda ilk girdiğinde diyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yıl(eksik yazmışım ) peki geniş olanlarda ilk girdiğinde zor oluyor diyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılşimdi anlaşıldı. dogy rahat demişsiniz acımaz, nasıl acımaz en acıyan pozisyonlardan biri?( Muhalefet gibi oldum ama gerçek bu maalesef. ) bacak omuza da öyle. Bu p*rnodaki kadınların nasıl acımıyor anlamıyorum.
- +1 yıl
bacak omuza rahime dayanıyor zor oluyor gözlemlediğim kadarıyla ben 15 cm varıyorum 18 cm hayli varır dogy de de kendin gidip geleceksin çoğunlukla tavsiye ederim köklemezsin içersi alışıp ıslana kadar tamamını almazsın ıslandını daha rahat alırsın tahrik olmakta önemli eğer aşırı başltan çıktıysan 18 cm ufak bile gelir ama ön sevişme önemli olan :)
Cevap sahibi+1 yılön seviş. hiç sevmiyorum. Garip ama öyle. bir kaç dak. yeterli fazla olunca sıkılıyorum.
Cevap sahibi+1 yılbir kaç dakika yeterli. Zaten ilişki esnasında eş zamanlı bu dediklerin yapılıyor. Öncesinde uzun uzun yapmaya gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılherkes farklıdır tabi. Evli misiniz?
Cevap sahibi+1 yılevet.Çocuk var mı? Benim var.
Cevap sahibi+1 yılAllah bağışlasın. Deneyimleriniz bekarlıktan mı? Umarım eşinizi aldatmamışsınızdır.
Cevap sahibi+1 yılanladım cevabını. Neden ama? Beklentileriniz mi olmuyordu? Yada neydi buna iten sizi?
Cevap sahibi+1 yılanladım. Ama konuşsanız neden kabul etmiyor? Sonuçta eşisiniz. Ten uyumsuzluğu olsa idi evlendiğiniz ilk günden itibaren olmaz mıydı?
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. Bende iftar hazırlığı yarın yazarız artık. Burası daha uygun.
Cevap sahibi+1 yılsize de:)
Cevap sahibi+1 yılhoş bulduk teşekkürler. Sanırım oruç tutmuyoruz?
Cevap sahibi+1 yılevet. Tutmasam vicdan yapardım. Öğrenciyken bile hiç bırakmadım.
Cevap sahibi+1 yılailenin yetiştirme tarzıyla orantılı daha çok. Aile yapınız nasıldı? Hassas değiller miydi dini değerlerinde?
Cevap sahibi+1 yılaile nasıl, onlarda da uygulama yok mu?
Cevap sahibi+1 yılanladım aile ve yetişme tarzı demek ki tabi ki tutuyor eşimde. Aile yapımız hemen hemen hep aynı.Egeli misiniz veya Trakyalı? Oralarda böyledir pek dikkat etmezler .
Cevap sahibi+1 yılnasıl bilme? Orada kaldık kaç sene. Eşimde Trakyalı ama herkes aynı olmuyor tabi..
Cevap sahibi+1 yılhayır okul durumu.
Cevap sahibi+1 yılTrakya' da değilim. Bir şey desem alınır msınız, bölgenizle ilgili genel kanımı? Genellemeler yanlıştır her birey kendinden sorumludur sadece çoğunlukla gördüğüm izlenimin ...
Cevap sahibi+1 yılvardr tabi sizde söyleyebilirsiniz.Elazığlıyım.Ama memleketimi maalesef görmek nasip olmadı.En yakın zamanda gitmek amacım.Traya'da uzun yıllar kaldım.3yıl lise,5 yıl ünv.. İnsanlar bencil bireyseldiler.Kendi menfaatleri yoksa karışmazlardı haksızlık olsa birine.Bencillik duyarsızlık olarak düşünüyorum.Sınıf arkadaşlarm dahil bir çoğu öyle idi.Karşısındakini değil,ben merkezli idiler.Empati geliştirmediklerini düşünüyorum.Alınmayın ama.İllaki içlerinde insaniyetli olan vardır ama ben rastlamadım
- +1 yıl
doğru söze ne denir o kadar da bencil bir toplumuzdur ama doğulular inaltla bizimle kaynaşmak istiyorlar yüz vermemize rağmen onu anlamış değilim ipini koparan geliyor iş güç verilmiyorlar buralarda dışlananda çok birçoğu zaten tutunamıyor geri dönüyorlar ya da istanbula gidiyorlar İstanbul basıyor bağzrına her türlüsü ama buraları taşımaz trakyada ötesi olan kişileri özeliz anlıycan zekiyiz ve varlıklı bir toplumuz :)
Cevap sahibi+1 yılTrakya' lı kendisini özel hissettiğinden mi yapıyor dersiniz yoksa bencilliğinden, insanları küçük gördüğünden mi?
Cevap sahibi+1 yılama küçük gördüğü kişi ünv. mezunuydu kendisi ilk okul. Bu nasıl oluyor?
- +1 yıl
eğtim okula olmuyor ki hayat eğitimi insana bakış açısı :)
mesela doğulu erkekler Trakyalı kızları hazır kaşar zaneder hemen bipilecek kızlar oalrak görür erkekleride gevşek zanederler namus konusunda tabi kendi şehirlerinde olan cinsel baskıalrdan doalyı buraya gelince şaşırıyorlar kendilerini kadınalrda aynı mesela baş kapalı al taraf açık :)
Cevap sahibi+1 yılokumakla olmayacağı aşikar ama karşısındaki oldukça aklı başında,kültürlü düzeyli birisi idi,bir ev hanımının yorumu ''ben kadar olamaz'' oldu:)Ben bu tarz çok sözler duydum birileri hakkında atıp tuttukları ve o kişi doğulu değil, egeliydi üstelik.Sadece kendi insanları üstün,başka neresi olursa olsun küçük görüyorlardı.Kibir şeytandandır.bu yönlerini sevmiyordum.Mesela hayatımda gitmedim doğu bölgesine ama gurur duyarım memleketimle.Her ne kadar bilmesemde.Ama insanlarda yargılamam bölgesi ile
- +1 yıl
cehalet işte yapacak fazla bir şey yok her yörede her türlüsü var işin özü kimse süten çıkma ak kaşık değil
trakyada bir kasaba ikamet ediyorum arıcı bir adam ile tanıştım erzincanlı kenisi bildiğin doğulu balarını evimde istifledim geçen gün geldi aldı balarını bir şişe bile bal vermedi hep laf salatası bol bol sözde daha bana arıda verecek arı bakayım diye anlarım biraz bu işten tlf kapalıydı az önce yine aradım açmadı bile 2 saat geçti dönmüypr bile anlıycan köprüyü geçen kadar al bir rne k
Cevap sahibi+1 yılkim yaparsa yapsın yanlış .Bölge önemli değil. Kişilik oturmamışsa. Dün bir sorum olmuştu kapatırken cevaplayamamıştınız çıktığınız için tekrar yazayım size. Aldatma gerekçeniz neydi eşinizi? Sosyal iletişiminiz olmasına rağmen mi?
Cevap sahibi+1 yılkültürel olarak yakın mısınız? Aynı bölgenin insanları iseniz bir birinizin ne hissettiğini, düşündüğünü anlamanız daha kolay. Benim eşim sizin hemşeri beni düşünün:)
Trakya' da fevrilik var mı sizce? Benim kız arkadaşlarım erkek gibi sinirlenirlerdi.
Cevap sahibi+1 yıleşimde Bulgaristan göçmeni:) Nerdeyse akraba çıkacaksınız. Tipik özelliğiniz aniden sinirlenme, fevrilik midir? Yoksa sadece eşim mi öyle? Ama çok çabuk geçiyor.
Cevap sahibi+1 yılYok aman Allah korusun iyi ki sizin gibi değil hemşeriniz. Eşiniz nasıl oda sinirli mi? Benim gibi sakinse ve siz çabuk parlıyorsanız üzülür. Ama oda sinirli ise dengelersiniz..
Cevap sahibi+1 yılçocukların sinir etmemesi mümkün mü?:) Eee ne oluyor siz sinirli, o sinirli? Dengeyi nasıl sağlıyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılbiraz öyle oldu evet:) Eşim hemşeriniz çıkınca haliyle:) Ya ben çok sakinim hatta kolay kolay sesim bile yükselmez bende mi eşiniz gibi sinirli olsam, bağırsam falan?:)
Cevap sahibi+1 yılbende fazla sakinim ama.Bilemedim şimdi.Ne diyor biliyor musunuz?''sen bizim oranın kadınları gibi sinirli,fevri olsaydın iki gün çekemezdim seni''Genelde uzlaşma taraflısıyım.Sevmiyorum tatsızlığı,siniri.Bunlar bana çok itici geliyor.Hatta mümkünse ses bile yükselmesin.İlk alışana kadar bayağı üzülüştüm sinirlenmesine bu kadar çabuk diye.İçime atardım,sonra anladım ki adamın genel yapısı bu''sana karşı değil,bu bizim mizacımız''derdi.Ama yinede üzülürdüm.Sonra düşündüm de anne-babası da sinirli
Cevap sahibi+1 yılsonra trakya' da okudum,ordan bazı hocalarımızda Trakyalı idi.Baktım onlarda anlık hava durumu gibi değişiyor halleri.Aniden parlamalar falan.Sizin genel özelliğiniz midir bu sinirli haller?Ama eşiniz üzülmez oda sizden biri.Fakat benim ailemde oldukça sakin ve naziklerdi.Babam mesela çok nezaketlidir.Ben alışmadığım için bana çok garip geliyordu.İkimizde bağırıp çağırsak zaten alışık olduğumuzdan etkilenmezdim.Ama çok çok ekstrem bir şey olması lazım ki bağırayım.Genelde sakin konuşarak çözerim
Cevap sahibi+1 yılTüm bunlardan bağımsız tartıştığınız için mi eşinizi aldatıyorsunuz? Aynı dili konuşamamak sosyal hayatınızda mı? Uyumsuzluk mu var? Duysa sizi terk eder bunları düşünmeniz lazım. Çocuklar var.
Cevap sahibi+1 yılanlamadım?Ahlaksız bir cümlem mi oldu?Ya da eşime sadık olmama dururmu mu?Çok af edersiniz kendime yakışmayan bir düzeysizliğin içinde bir erkekle mi yazışmam?Ne alaka analmadım?Eşimin duyması-duymamasına göre mi hareket edicem?Kendime yakıştıramadığımı yapmam ki.Bekarda olsam kendime saygımdan yapmazdım.Sadakat noktasında eşimle cins.anlamda tamamen kopmuş olsun ilişkimiz ASLA aldatmam.Her üye olan bayanı hafif düşünmeyin.Kişi kendisine yakışanı yaşar.Eşimin dışında algım x bir erkeğe kapalıdır
Cevap sahibi+1 yılama ben düşünülmesi gereken bir nahoş durumda değilim ki. Eşini aldatan ben değilim. Düşünün eşim dışında tiksinirim, iğrenirim bir erkekten. Midem bulanır... Aynı durumda olsa idik haklıydınız düşünme önerinizde...
Cevap sahibi+1 yılmesele bakım değil anlamıyor musunuz? Size ait olmayan biri olması.. İsterse dünyanın en güzeli olsun algı ile alakalı. Bende öyle en azından. Eşim dışında tüm erkekler aynı benim mantalitemde.
Cevap sahibi+1 yılhayatımda kendimi afedemiyeceğim bir şey olur Allah korusun aldatma duygusu. Ölümü isterim bunu yaşamaktansa... evli kadınların nasıl eşlerini aldattığını aklım, hafızam almıyor. Sizin gerekçeniz ne? Uyumsuzluk mu? Tartışma mı?
Cevap sahibi+1 yıleşim konusuna sıra gelmedi ki. Eşimin aldattığını hissedecek bir veri yakalamadım açıkçası.Hissetsem direk bitiririm zaten bilir. Siz nasıl göze alıyorsunuz? Ya eşiniz duyarsa yuvanız dağılır.Yazık ama.
Cevap sahibi+1 yılduyarsa ne olacak ?
Cevap sahibi+1 yılDeğer mi ya? Neden başka bir kadın? Beklentiniz ne ise konuşun eşinizle? Karşılık mı vermiyor?
Cevap sahibi+1 yılkonuşarak çözebilirsiniz beklentilerinizi.
Cevap sahibi+1 yılisteklerinizi dikkate almıyor mu? Açık değil mi farklı fikirlere?
Cevap sahibi+1 yılanladım.Normal doğum muydu çocuklar? Değişme oluyor diyorlar doğru mu doğumdan sonra genişleme olayı?
Cevap sahibi+1 yılhiç değişme olmuyor mu gerçekten?
''ihanet etmeme yardımıc olucanmı eime bu arada ?
'' derken anlamadım ne demek istediğinizi?
Cevap sahibi+1 yılo halde genişleme olmuş ki acı olmuyor değil mi?
Cevap sahibi+1 yılihanet etmeme yardımcı olucakmısın dye sordum eşime demişsiniz ne demek bu şimdi? Ben nasıl yardım edebilirim böyle yanlış bir eyleme? Arkadaşlarıma mı dememi bekliyorsunuz aldatır mısınız kocanızı biri şile diye? Cidden anlamadım.
Cevap sahibi+1 yılbenim aldatma ile ilgili düşüncelerimi bildiğin halde bu cüreti gösterebilmeniz nasıl açıklanır?
Cevap sahibi+1 yılanlamalıydınız ama. Neyse iyi akşamlar. Yanlışınıza devam etmeyin eşinize diyeceğim son söz bu.Allah'a emanet olun.
Cevap sahibi+1 yılEşinizink ide darmış zaten. Neden gerek duyuyorsunuz ki öyleyse ?
Cevap sahibi+1 yılyazmayın artık siz her yazışmanızın sonunda böyle mi diyorsunuz bayanlara? Eşimle olan sadakatimi ve evlilik dışı beraberliklerdeki düşüncemi bilmenize rağmen? Eşiniz aldatsa ne hissedersiniz?
Cevap sahibi+1 yıleşiniz aldatsa reel, sanal?
Cevap sahibi+1 yılsize iyi günler. Ben bu dediklerinizi yapacak karakterde değilim. Mutlu olun eşinizle hep...
- +1 yıl
bende bu hatunla gizliden uzunca yazışmıştım.hatta sorusunda çok acıyor gibi birşey sormuştu.meslek eğitimle ilgili?
Cevap sahibi+1 yılböyle bir soru sormadım.
Cevap sahibi+1 yıltek öğretmen ben değilim burada.
Cevap sahibi+1 yılkonu neydi? Sizin farklı nikiniz mi var?
Cevap sahibi+1 yılöyle bir sorum olmamıştı.
Cevap sahibi+1 yılNe demek değişiklik? Namuslu, ahlaklı bir bayan kocası dışında yaşamaz. Bu konuyu bir daha açmayın!
Cevap sahibi+1 yılönceki nikiniz neydi? Belki sorunuz olmuşsa yazmış olabilirim cevap?
Cevap sahibi+1 yılsize iyi günler.
kız yüzüstü olucak en dar olduu şekil o
11 Yorumla
+1 yılgeniş vajina yoktur, küçük penis vardır:)
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfarkediyormuki dar geniş.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyan yatışta tam dar olyu
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkadının en çok zorladıgı pozisyondurr
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüzüstü yatırmak
11 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!