Cinsel Yaşam Sizcde ayrık meme mi birleşik meme mi daha güzel? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İkisininde aynı büyüklükte olduğunu farz edin, tercihiniz hangisi olurdu? (Fotoğraflar sadece örnektir fotoğraflara göre seçmeyin)Ayrık memeye örnek:Birleşik memeye örnek: Ayrık meme diyorum çünkü; Birleşik meme diyorum çünkü; Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizcde ayrık meme mi birleşik meme mi daha güzel? Cevapla Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
xXDeanWinchesterXx Takip Et Master Yaş: 49 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Seçemiyorum. Meme her haliyle, her boyutuyla çok güzel bir şey. Çok istisnai durumlar hariç tabii.. 6 0 Yorumla
Geanuxer Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl daha esteteik ve daha Seksi bir görüntü dekolte açısındanda görüntü olarak çok daha güzel... 0 0 Yorumla
Aslı-nstf Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Benimki malesef ayrık ama ben Birleşik derdim çünkü hoş 13 6 Yorumla İmagine_perst +1 yıl bencede bitisik daha iyi duruyo Yorumla Larrylove123 +1 yıl Ayrik daha seksi bence Yorumla safetyrazor +1 yıl o şekilde de güzel Yorumla erdem1997 +1 yıl ayrik daha guzel Yorumla keremcan2020 +1 yıl Meme olsun ucu olsun yer kanka Yorumla asikonyali +1 yıl Farketmez zevk almasına bak bence @Aslı-nstf Yorumla
Nickbulamayanherif Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 40% +1 yıl Birleşik olsun. Öyle şaşı gibi biri bir yana diğeri başka yana bakan meme hoş görünmüyor. Tabi yatakta bu fark çok umrumuzda olmuyor :) 0 0 Yorumla
sstradivarius Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl ayrık tercihim, ayrık olanlar genelde dik olduğu için ayrıktır. taş gibi olur :) sütyenle bişleşri onlar yeri geldiğinde 1 0 Yorumla
kahriman17 Takip Et Guru Yaş: 55 , eic 81% +1 yıl Aşk ile olsun hangisi olursa olsun. Yeterki aşk ile olsun... 1 0 Yorumla
MCburak Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Güzel her türlü güzeldir. Amaç kadın olsam ayrık isterdim heralde hava alsın :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En iyisi benim ki gibi dolgun güzel 542 312 53 73 😉 2 1 Yorumla keremcan2020 +1 yıl Aradm baskasi cikti Yorumla
harbideli Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. diri ve sarkmamıs olması yeterli bence. ama ayrık onceligim. 1 0 Yorumla
meraklı-_-bakir Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Küçük beyaz tenli ayrırık daha hoşuma gidiyor ama yinede önemli değil göğse göre eş seçmem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl benim memelerim bitişik ve dolgun eşim önümüz bahar dekoltemi giyecem ve memişler hava alacaklar 1 1 Yorumla dmrbg34 +1 yıl aç tabi yaa :) Yorumla
SevgininÖtesi Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl İkisi de güzel tercih edemiyorum. Kadın vücudu harika bir şey ya... 0 0 Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Her ikisi de güzel. dik diri ve dolgun olsun da sorun değil gerisibirde arasına alsın :D 0 0 Yorumla
FakirPrens Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Ortası boş olacak çünkü rahat rahat göğüs arası yapabilsin erkek arkadaşı ^_^ 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Görünüş olarak çekicilik anlamında birleşik daha güzel 0 0 Yorumla
ömerhayyam34 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Birleşik olan. Sıkış sıkış olan. O yok mu o. Hmmmm! 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. ayrık daha estetık duruyor ama ınan farketmıyor avcumu doldursun yeter 1 0 Yorumla
_kazulet_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ayriklari birlestirmek guzel olir dik ve sert olsun gerisi onemli degil 0 0 Yorumla
örselenmiş-boğa Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl birleşikse ben ayırırım... ayrıysa birleştiririm sorun yokk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ayrık olanlar illaki araya mesafeler girince iş soğuyor. Ama yapışıkta biz burdayız diyor 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. birleşik memenin verdiği haz daha güzel bence :) 0 0 Yorumla
Mademoiselle88 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 47% +1 yıl Farkedermi😃 4 7 Yorumla keremcan2020 +1 yıl Benim icin hic farketmez meme oldun yeter sarkik dik ayrik Yorumla Mademoiselle88 +1 yıl Tahmin ettiğim gibi 😃 @kerem Yorumla keremcan2020 +1 yıl Haha bu seye benzedi kiz olsun nefes alsin yetr gibi oldu ya :) Yorumla Mademoiselle88 +1 yıl Eee şu an kesin o moddassın meme olsun nasıl olursa olsun yazdığına göre 😃 Yorumla keremcan2020 +1 yıl Yaa ykk ya birazda isin girgirindayim ama memeyi seviyorum yani ozellikle uclarini Yorumla Mademoiselle88 +1 yıl Gırgırı bende severim 😃detaya gerek yok zevk meselesi anladım zaten meme sevdiğini Yorumla keremcan2020 +1 yıl Aynen burda zaten girgri sadece beni takip edebirlmisin Yorumla
elcdrummer Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. birleşik olmalı , arasına sürttürebilmeliyim 0 0 Yorumla
Shalimar Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Hiç fark etmez. 6 3 Yorumla keremcan2020 +1 yıl Meme ilsun yer yani :) Yorumla Shalimar +1 yıl Hayır benim için fark etmiyor yani.@keremcan2020 Yorumla keremcan2020 +1 yıl Ama seninki ne o onmli yani biIm icin onmli snein icin degil zaten :) Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. tabiki ayrık olan derim.. 1 0 Yorumla
macaska007 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 35% +1 yıl Tbiki 2 6 Yorumla macaska007 +1 yıl Tabiki birinc siradaki ;)Ayrık meme esteki acıdan da guzel görünür ömürlük yani;) Yorumla keremcan2020 +1 yıl Bnce burlesik daha guzl duruyor ya Yorumla harbideli +1 yıl senin ki nasıl peki? Yorumla keremcan2020 +1 yıl Biraz sarkik bnce onun :) Yorumla macaska007 +1 yıl @keremcan2020 benimkisi vücut yapıma göre çok iyi orda boy ;) damızlık cinsinden değil ;) Yorumla keremcan2020 +1 yıl Haha damizlikli yaa guldurdun bwni saka yapmistim zaten bnc3de goguslerin cok guzl seni alan yasadi bnce :) Yorumla
Promax Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Boyutları aynı değil bence bunların 0 0 Yorumla
antrikot_06 Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Ayrik candir arasini doldurup birlestirmek 😉😜 0 0 Yorumla
ozgur000 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Benim ki de ayrık 😂 0 1 Yorumla ozgur000 +1 yıl Sürtünme kuvveti hesabı Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. üstteki daha iyi 0 0 Yorumla
EhaMeng Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Birleşik Cumhuriyet 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. ikiside 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar