İş arkadaşı ya da iş arkadaşları ile ilişki yaşayan var mı ve meslek neydi
Ben markette çalışırken çok duyardım inanmazdım
Ben markette çalışırken çok duyardım inanmazdım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hotelde annemle beraber temizlik yapardim, birgun garson birisi otel odalarindan birinde banyodayken ben o odayi temizlemeye girdim, ve icerde ciplak gorunce ben kahkaha atmaya baslayinca aramizde kucuk bir "ne guluyon" havasinolusdu sonra yatakda bulduk kendimizi sonrasinda devamli hergun anlasmali iliski gecirdik boyle.. yaz tatili bitene kadar
Turizm Sektöründe Çalışırken Yaşamıştım Rehberlik Yapanlarla ve Turistlerle Yalnız Bu İşlerde Prensibim Şudur Asla Evli ve Bir İlişkisi Olan Kadına Yaklaşmam Kaçarım O Tür ilişkiden, Benim ilişki Yaşadıklarım Dul, Boşanmış ve Bekar Olupta Kız Olmayan Kadınlarladır, Bakire Olan Kızlarada Uzak Durarım
Gençlik zamanı turistik bir pansiyonda çalışırken, temizlik için alınan kızla münasebetimiz olmuştu, yakalanınca patron beni işten çıkartmış ama kızı çıkartmamıştı :)
Kız işte kalmak için bedenini mi sundu yoksa bana zorla yaptırdı mı dedi
O kısmını bilmiyorum, yakalanınca zaten patron üzerime yürüdü, sanırım kadında gözü vardı zaten oynak işveli biriydi. Patronla dövüştük biraz, diğer çalışan bir eleman vardı akrabası ona seslenince ben apar topar tüymüştüm. 1 ay falan sonra bir arkadaş vasıtası ile kızın hala orada çalıştığını öğrendim. O zamanlar iletişim şimdiki gibi kolay değildi :)
Cevap
43Cevap
ben yasadım ofiste evlı bayan bı arkadsım vardı her aksam eve giderken onun evide benim yol güzergahimda oldugu ıcın eve bırakıyordum bir aksam dedi ki snaa kahve ismarlayım hemde fal bakarsın dedi ben de istemsizce evet dedim tam ındim apt girdik eşinle tanısmıs oolurum dedım hem eşim yok dedi antalyada eğitimde eee cocuklar onlarda annemlerde dedi iyi kahve icer giderim diye dusundum ki sabah birlikte işe gittik o gun ve calsıtııgm sure boyunca kadınlık yaptı hep boyle bı ılıskım olmustu
önceki mesleğimde yaşamıştım, kesinlikle çok daha fantezik bir durum oluyor. daha heyecanlı, toplantı yapıyorsun, ya da aynı ortamda 20 kişi çalışıyorsun akşama kadar, akşam gidip onunla yatıyorsun, harika
Bütün gün çalışıp iş arkadaşınla akşam yatmak değilde
Akşam yattığın iş arkadaşınla gün içinde çalışmak ya da yüz yüze bakmak nasıl birşey
sabırsızla zamanın geçmesini beklemek, sürekli arzulamak, bir fırsatını bulup eve uğramak için birlikte, bahane bulmak
bizim patron zamanın temizlikçisi ile depoda yakalanmış mesela :))
Mümkün ama etik değil. Bu zamana kadar hiç yaşamadım.
Ben ders çalıştığım arkadaşımla yaşamıştım bir şeyler önce karşı koyuyordu sonra durdaramıyordum kendisini maşallahı vardı :D
önce satın almacıyla başladım, sonra pazarlama için gelen hatun, bir kere de müdürün sekteriyle, satın almacıyla halen devam ediyor ama, dün beraberdik :)
Eskiden antrenorluk yapiyordum, calistigim yerde calisan baska bir antrenor kadinla birlikte olmustuk:)
çalıştığım yerde bir arkadaşım vardı. Bana anlatırdı
Çapkındı sanırım
Ne iş yapıyorsun
Biz bir fabrikanın idari çalışanlarıyız. Biz teknikeriz tabi muhasebede kızlar var.
Muhasebe de seks çok derler
Arşiv var alt katta orada hallediyo. :)
önceden bir kursa gidiyordum kursun karanlık bir merdiven aralığı vardı çatıda
Bir firmada satın alma müdürüyüm. insab kaynakları müdürü onun sekreteri üretim müdür yardımcısı ile toplam 3 kadınla düzenli sevişiyorum.3 ününde birbirinden haberi yok
Sistem hazır yani
Aynen. ik ile sekreteri evli ama üretim m. y si bekar
Yazsana bana
Vay vay
bn çalıştığım yerde yaşamıştim 2 bayanla makina operatoruydum onlarda ordâa calisandi sadece cinsel anlamda birlikte olduk 5-6 ay oyle gitti her ikisiylede yaptm
yok ama kafamın uyduğu frekansımın tutuğu olursa neden olmasın
Evet daha önce fabrikada yaşamıştım birkaç tane iş arkadaşımla.
Ne fabrikası
tekstilde çalışıyorum evet 2 kişi ile ilişkiye girdim
İşyeri dışında mı
fabrikada
İş arkadaşımın eşi ile yaşadım
Ne iş yapıyorsun
Benim iş arkadaşlarım hep erkek 😂
evet yaşadım. mesleği söyleyemem tabi
Özel meslek nedir ki
Markette calisirken ben de cok duydum
Market içinde yaşayan oluyor muydu
Az kala ben de yasiycaktim. Saf oldugum icin o zamanlar farkinda degildim
Evli olduğumdan çekindim, yeni evliydim şimdi olsa bir macera olurdu
Benim evime gelmek istiyolardi. bir de bir kiz surekli beni depoya goturuyodu yardim eder misin diye
Markette çok oluyordu, özellikle 1-2 erkek olurdu adı çıkan markette evli bekar demeden her kadına yazıyorlardı
Benim markette calisan lar genelde bekardi. Evli olan da surekli bana ima yapardi. Kizlarla mi yatiyosun falan diye
Çapkın varmıydı herkese yazan
Vardi bir tane sef vardi. Marketler de harbidn cok sey donuyo
Benim meslek tır şöförü bizde olmaz öyle seyler 😀
İşiniz hep yollarda kolay gelsin
Sağol teşekkürler
Ben yaşadım kimya teknikeriyim
Turizm meslek okuyan çok duydum otelde
Yaşamadın mı
Veteriner im :))
Hic yasamadim direk evlendim
Özel bilgidir verilmez 😁
evetttt tabikii
Ne iş yapıyorsun
Çok duyuyorum
Hayır
İşte aranan kadın geldi :) evet yaşadım
İyiki çalışmıyorum
sorunun muhatabı olmaman sevindirici :)
@Sanalkahraman41 ben birsey bilmem etmem 😀
Yaşamadım çünkü asilanlar evlilerdi
Depoda mı wc de mi yapmış azgınlar
olmadi
BEN YAŞADIM
Ne iş yapıyorsun
Eskiden evet yasadim sanayi ortamiydi
Yokk
Hiç tavsiye etmem
Çok yaşadın sanırım
Yaşamadım
Evet oldu.
Ne iş yapıyorsun
Garsonluk yapıyordum. Orada çalışan evli bir bayanla takılmıştım.
Var benim
Vardır mutlaka
olabilir hanımefendi
yaşamadım
vardır
vardır
evet
Evet
Evet, sekreterimle.
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar